SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
8.2.12 09:10

Gábi jo jsem to já,já se nemůžu příhlásit na ty dvě starý nějak mě to zlobí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.2.12 09:11

A to mám jako spolknout? :) No zkusím to a zapít to můžu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.2.12 09:20

jo spolkni to a připrav si pití na zapití :mrgreen: ,taky to musím nastrouhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.2.12 21:56

Ahoj Gábi :mavam: jsem ráda že to teď Mareček dostal ,když je zima a hlavně ty mrazy tak mu to není tak líto jak by bylo venku teplo a sluníčko a museli by jsme sedět doma.A máme ten lehký průběh,nemá toho moc jen více na zádech a bříšku a jednu vyrážku jsem našla i ve vlasech a neměl aňi zvýšenou teplotu jak říkala paní doktorka že může mít.A odpoledne mi pořád ještě spinká,tak jsem toho využila a zašla do lékarny ještě vrátit léky po tchánovi a ještě i nějaké koupit a byla jsem i v obchodě.

A nevím jestli jsem ti to včera psala,jak jsem byla v Kravařích tak jsem spadla na přechodě uklouzla mi noha a už jsem ležela a bolí mně pořád levá ruka jinak je to dobrý. :(

Slavíte s manželem Valentýna?A jaké perníkové srdička jsi upekla?

Já jsem dneska udělala na oběd takové ty mražené plněné papriky a uvařila jsem k tomu rýži a bylo to dobré ale lepší jsou jak jsi je uděláš svoje domaa a polévku jsem měla čočkovou nevím jestli jí také doma vaříš.
A na zítra mám v plánu udělat takovou knedlíkovou pizzu,nevím co mám pořád vařit a je už vyzkoušená a je moc dobrá. :palec:

A dělala jsi to rizoto,a máš to i na zítra nebo budeš vařit?

A jak ses dneska měla,a už je vám lépe?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.2.12 22:39

Ahojky Kamčo :mavam: ,super jak zvládáte neštovičky :potlesk:
Jinak to jsi nepsala o pádu :-O ,chudinko to je nemilý,snad to nemáš více naražený.To je hned ted,kloužou se i chodníky,máš pravdu včera se to klouzalo hodně i u nás.Já teda že jsem ukotvená u kočárku :mrgreen: ,ale Kristy někdy chce utíkat napřed do školy a taky jsem ji nabádala at spomalí.

Rizoto jsem vařila ale už včera a dneska se dojedlo.Takže zítra musím vařit.Kristýnka říkala že by měla chut na bramborovou kaši,tak přemýšlím co k ní.Jestli vyndám pangase a obalím,taky mám kapra v mrazáku,tak možná dva balíčky vyndám a manželovi obalím a my s malou si dáme pangase k tomu.

Valentýna no spíše neslavíme,já teda udělám třeba nějakou dobrou večeři,loni jsem měla naložený plátky a dělala jsem je na tom kamenném elektrickém grilu,možná bych letos také mohla ;) .Srdíčka jsem upekla stejný jako vánoční perníčky,tak to bude mít jistě rodinka radost :mrgreen: ;)
Pošlu ti fotečku,už jen dozdobit :palec:

Mám vyžehlenou pračku prádla :dance: ,ale musím ještě cejchy to už jsem nestíhala,tak snad zítra :roll:

Pujdu chrupkat,přeju hezký večer :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.2.12 22:04

Ahoj Gábi :mavam: krásné perníkové srdíčka máš,jsi fakt šikula a ještě jsi stihla i vyžehlit a já zas ne no musím ti říct že poslední dobou teď nestihám když se musím teď učit. :palec: :(
My Valentýna taky neslavíme,manžel bude stejnak večer v práci ale možná bych mohla udělat nějaký lepší oběd no ještě uvidíme.Ale Mareček bude mít ples který pořádá školka v úterý,ale nevím jestli půjdem když má teď ty neštovice. :)

Jak ses dneska měla?

No já jsem byla dneska ve stresu,celý den u nás sněžila a já měla v pět odpoledne jízdy měla jsem opravdu strach ale jezdila jsem jen hodinu tak jsem pak byla ráda že to mám za sebou. :)
Taky u vás sněžilo?

A co budeš zítra vařit?

Já uvažuji že bych udělala ty jablečné knedlíky,máme ještě plno jablek nechce je totiž nikdo jíst a už jsou i špatná tak ať je zas všechny nevyhodíme. :(

A už víš co budeš vařit na víkend?

Tak přeji hezký večer!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.2.12 22:45

Ahojky Kamčo :mavam: ,
děkuju za pochvalu srdíček ;) ,dokonce i to prádlo jsem všechno vyžehlila :dance: :dance: :dance: ,ale mám plnej koš,stejně musím zase zítra prát :?

Obalila jsem si pangase i kapra na dva dny,tak mám i na zítřek ;) ,jen polévka není,tak asi nějakou ukuchtím :) .No a víkend já ti vubec nevím.Ted jsem nad tím přemýšlela ve vaně :roll: a nějak jsem nic nevymyslela :roll: .

No to jsi šikulka že si zmákla jízdy i v tomhle počásku :potlesk: .Všechno zlé je k něčemu dobré uvidíš :mrgreen: ,až budeš jezdit tak se zimního počasí nebudeš bát :palec: .Manžel s náma vždycky na volném prostranství dělá ze srandy smyky :palec: ,no uf :jazyk: mě se srdce zastavuje :jazyk:

Já sem jednou jablka strouhala a zavařovala kdyby jsi nevěděla co s nima 8) .

Příští týden je u nás zase ten sekáč a přišel leták od nich a panečku o 5kč podražili :mrgreen: ,ale jen ten první den,pak to zas vyprodávaj po 15kč,tak ti třeba něco koupím.
Zase přijede moje mamka z pondělí na uterý,tak to asi udělám kastrol omáčky a nebudu muset spěchat z toho sekáčku.

Tak přeju hezké sny,já také za chvíli pomažu,pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.2.12 17:54

Ahoj Gábi :mavam: posílám fotečky té ohrádky,není nová ale je pořád zachovalá a jsou tam nové ty tyčky které drží tu ohrádku.Měj hezký večer,a vic ti pak napíši později musím jít chystat večeři.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.2.12 22:00

Ahojky Kamčo :mavam: ,děkuju za fotečky :hug: ,
byla bych moc ráda kdyby jsi mi ji pujčila.Fakt se mi nechce za ty peníze kupovat,ještě tak kdybych měla v plánu další dítka :lol: ,ale to už nehrozí. :lol: Jsem štastná že to je takhle :srdce:

Copak jsi vymyslela že uvaříš na víkend?Já si předpékám ted vepřový masíčko a budeme mít knedlo vepřo zelo :palec: .Doufám že to budem mít na oba dny,ono je to z toho čínskýho prasátka a to je nizoučký maso,takže toho zas tolik nebude,ale na víkend doufám jo a když by ještě trošku zbylo dala bych si bučkovou pomazámku :palec: ,no mnam tu bych si fakt dala :mrgreen: .No a v pondělí to tady budu mít mamku na noc to udělám bud hovězí guláš asi nebo ledvinky na kmíně s rýží,jedno z toho nejspíš ;)

Tak jsem si konečně trochu víc ikdyž ne všechno,ale aspon trochu víc doma poklidila,vytřela…

Škoda že až tak mrzne,u nás je sníh pěknej,to jsem mohla s kočárkem jít s Kristýnkou bobovat dolu na kopec,jenže ona jak je nastydlá,tak tyhle mrazy by ji asi odrovnaly uplně :think:

Musím nazdobit ty perníčky o víkendu.Zítra do Lhoty nejdem že je tchýně nemocná,tak se k tomu možná dostanu.

No nic přeju ti krásnou sobotu a hezký zbytek večera,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.2.12 22:01

Tak už jsem zase tady,Mareček už hezky spinká byla jsem se na něho podívat ale byl zas odkrytý a dala jsem mu teď jak je taková zima pod peřinu ještě i deku ať mu je tepleji protože v tom jeho a v naší ložnici je chladno to topení to nevytopí pořádně . :(

Byla dneska u nás odpoledne mamka s taťkou na návštěvě ,hlavně se podívat na maroda a přinesli mi hlívu ústřičnou otec to doma pěstuje ve sklepě tak zítra už mám oběd ale nevím jak to udělám.Neznáš třeba nějaký dobrý receptík?
Nechce se mi to pořád jen obalovat,a dělat z toho guláš a nebo se podívám na net ráno.

To mně teda nenapadlo,že můžu ty jablíčka nastrouhat a zavařit do skleniček ale já teď moc nestihám tak nevím možná by to mohla udělat tchýně.Ale děkuji za radu!! :D

Moc prosím ,podívej se mi tam v tom sekáči i něco pro Marečka ,nějaké ty tepláčky, mohla by být i souprava i nějaká ta mikynka no uvidíš co tam bude.Taky ti vše zaplatím,a ještě ti dlužím za tu super vestu mám to napsané na ledničce že mám u tebe dloužek. :kytka:

A na neděli asi uvařim kotletky zapečené ze sýrem a broskví a k tomu brambory,okurkový salát a kuřecí polévku ze zeleninou a vajíčkem.

A už jsi vymyslela co ty uvaříš na víkend?

A jak ses dneska měla?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.2.12 21:59

Ahoj Gábi,včera jsme zas psali stejně,já jen o minutu později jsme fakt dobré že nám to tak vychází.Mně nějak blbnout smajlíci,tak to dneska budu dávat bez nich a snad to budu mít zítra v pořádku a tobě jdou?

Tak jsem se dívala ráno na net na nějaký ten recept na tu hlívu ústříčnou tak jsem udělala vepřov plátky a k tomu rýži a bylo to opravdu moc dobré i tchýně to jedla nevím jestli víš že je zas nemocná a já vařím a davám jí moje obědy.

A zdobila jsi dneska ty perníčky?

Ohrádku ti pošlu,mám jsi sice ještě pořád složenou v kuchyňi a Mareček se v ní hraje ale během příštího týdne ti jí pošlu ale musím první sehnat nějakou tu krabici do které jí zabalím.

A jak ses dneska měla?

Mareček ještě pořád má ty neštovičky,a už se i dneska koupal a pak jsem mu to zase namazala.Jak to bude dlouho trvat než mu zmizí?

A jak bojujete s tím nachlazením a rýmou?

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!A mavám já!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.2.12 22:10

tak jak jsi strávila sobotní den?U nás dopadl trochu hekticky 8o .Asi v šest ráno mě vzbudila Kristýnka že ji bolí ouško,tak jsem ji do něj kápla ty dobrý kapičky,stříkla do nosu a zase byl klid a usnula.Vstávala teda s tím že jí to trochu bolí ale jde to.Nicméně před obědem se vysmrkala a začla moc brečet a nepřestala,že jsme museli jet do Pardubic na pohotovost :-O .Rychle jsme si dali teda aspon polévku a nakrmila jsem malého…no a jeli jsme.Ted než jsme se vyprdelkovali tak to taky chvíli trvalo a ona furt brečela a brečela no děs.
Na pohotovosti nás poslali na ušní pohotovost že to vypadá že jí to samo prasklo,ale tam nám řekli že ne.Tak dostala antibiotikový kapky a celkem to doma do odpoledne šlo.Usnula před sedmou u televize ale pak se vzbudila a zase nářek :,( .Ted byla vzhuru že šla na záchod a zatím dobrý.Tak nám drž palce at zmáknem dobře noc.

Ptala jsem se doktorky jestli muže jít do školy,no říkala 3dny v klidu na lužku,říkala že eventuelně kdyby ji nic nebylo tak snad ano,ale bez tělocviku a pak zas klid,no tak si říkám jak to bude,jestli jí mám nechat to pondělí doma.Chodit do školky tak to je v pohodě,omluvila bych ji na celý týden,ale ted už ve škole to je nic moc.Ale tak ten jeden den by skoro nic nezameškala no :think: .Uvidím jak ji bude zítra.

Ještě jsem se chtěla zeptat,v tom sekáči jak tady bude mají hodně věcí s rozbitým zipem,já takhl měla všchny ty kombinézky a něktrý bundy,vadilo by ti to?Oni to v cizině asi proto vytříděj,tak jestli mužu koupit trošku poškozený zboží.Minule tam bylo nejvíc bund kombinéz oteplených katat…Jako uplně bez kazu tam toho tolik nebylo.Tak jen jestli to tak mužu koupit,nebo radši ne.

To zas byla dnes zima vid?Uplně jsem říkala že si snad musím koupit termo ponožky,jestli by mi to trochu pomohlo,mám zmrzlý nohy v těhlech mrazech.Nemáš s tím zkušenosti jestli to fakt pomáhá?

Zítra vařit nemusím,akorát bych si ráda naložila nějaký plátky na uterní večeři,asi vyndám kuřecí masíčko :palec: ,hermelíny jsem koupila,no uplně se mi na to zbíhají už sliny :mrgreen:

Koukala jsem že jsi mě včera psala přesně minutku po mě :lol:
Jdu se naložit do vany ;) ,přeju heyký večer a dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.2.12 22:16

Jéé zase vid? :mrgreen:
Zapoměla jsem písnout,já že nebaštím houby tak z té hlívy recepty neznám.Mamka a babička z ní něco dělají,ale co si pamatuju mamka z toho moc nadšená tehda nebyla ale babička ano :lol:

Neštovičky já už přesně nevím,ale také mi přišlo že to trvalo dýl než vše zmizelo.Ale už je to nějakej ten pátek :mrgreen: cca tři roky :mrgreen: tak jsem to trošku pozapoměla :roll:

Tak papa a také mávám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.2.12 20:59

Ahoj Gábi :mavam: tak to samozřejmě držím Kristýnce palečky,ať to má dneska to ouško v pořádku a bylo něco v noci a nebo spinkala?A půjde zítra do školy? :palec: :kytka:

Taky se kouká Kristýnka na ten film Kdo pak by se vlka bál?
Mareček odpoledne spinkal,a zítra nebo celý týden ještě nepůjde do školky tak jsem mu to dovolila tak snad bude ráno spát déle. :)

Gábi,já bych ty věci rozbité moc nechtěla,já jsi to sama neumím spravit mám sice šicí stroj ale já vůbec nešiji a nevím jestli to umí i tchýně .Tak se prosím nezlob,nemám nikoho kdo by mně to spravil. :(

Nemám vůbec žádné zkušenosti s těma termo ponožkama a aňi s jinýma věcma,ale akorát vím že to dobře saje pot a bude ti určitě tepleji na nožky ale jinak opravdu nevím.

Opravdu ta hlíva byla dobrá s tím vepřov.masem a já mám zas houby moc ráda a když to naši pěstují a davají nám tak to aspoň nemusím v obchodě kupovat za drahé peníze a mají opravdu toho hodně ale pak zas trvá nějakou tu dobu než zas nové narostou. :palec:

A co jsi dneska vařila ,to knedlo vepř.zelo?

No ,víš Mareček ty neštovice ještě pořád má na některých má pořád ty strupky a na některých už má jen takový červený flíček a pořád mu to mažu a už jse v sobotu koupal no nechám ho ještě týden doma.A nevím,jestli můžem jít v úterý na ten dětský karneval inkubační doba týden mu už skončila co myslíš můžem jít? :think:

Tak přeji hezký večer a měj se!!A držím ty palečky! :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.2.12 22:41

no včera to byl fičák teda :-O ,v noci se probudila a pobrekávala,ale pak hned usnula.Dneska se jeví v pohodě,akorát když si ouško pomačká nebo když smrká tak mi říkala že jí to pobolívalo,ale jen trochu.Tak jsem jí zítra doma nechala.Máme lístek v žákovský že se mají děti omlouvat smskama a po návratu ještě písemnou omluvu,tak jsem psala učitelce svou první omluvenku :mrgreen:

No s karnevalem :think: na jednu stranu bych s ním šla,tak infekční už není a určitě mu to bude líto když by nešel,ale na druhou bude tancovat lítat plnit ukoly…bude mezi nastydlýma dětma a on má ted tu imunitu oslabenou :think: no já ti nevím.Kristýnka to tehda měla zrovna tak,proto jsem ji karneval pak uspořádala doma s Yvetkou :lol:

Perníčka jsem nazdobila :palec: ,ale nestihla jsem udělat všechny,že se malej vzbudil a byl uknouranej…tak říkám manželovi at je doozdobí nějak než ztvrdne ta cukrová poleva.No já se musela řechtat když jsem to viděla :mrgreen: .Já už se teda s tím taky tolik nepatlám,ale furt se snažím…no manža na to kydnul lžičkou trochu polevy a tak jak to tam kydnul tak to nechal :mrgreen: …

Jojo nevařila jsem,ještě tam i trochu masa zbylo,tak bude na zítřek,ale odpolko si musím uvařit abych mohla jít do toho sekáče v uterý.To je dobře že jsem se zeptala,protože tam fakt ty bundy kombinézy hodně to bylo s rozbitým zipem,tak snad ti tam něco vyberu co bude ok ;) .Já si to brala i s tím že dám zip opravit,spraví mi to ségra,akorát zipy musím koupit samozřejmě.

Dneska jsme se koukali na nahraný kazety,Kristýnka ještě malá jak třeba slibuje čertovi že bude hodná…šlibuju šlibuju :mrgreen: :mrgreen: ,pak taky ted z porodu Danielka,to jsem měla uplně zvláštní pocit čoveče v břiše jak jsem to poprvé viděla a to tam samozřejně jako nic intimního není,ale i tak to co vidíš… :roll: ,tak to odpolko zas tak rychle uteklo.K večeři jsem zapékala tousty,mnam mnam dobrá véča.
A zítra vaříš,nebo áte z víkendu?

Přeju dobrou noc :mavam: a hezký zbytek večera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.