Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,no říkám mnam mnam
.
To děláš dobře,že se trošku seznámíš s řízením auta,taky jsem se tehda byla projet ve škodovce
,ale nešla mě tam ani dávat rychlost
,tu musel on sám ![]()
Jé ja to nespočítala,promin
.Během zítřka se na to vrhnu ju?
Postýlka nebyla potrhaná skoro vubec
.Kvalitně jsi ji zabalila
.Musím na manžela aby mě ji složil.Dneska jsem ho trochu zaukolovala že měla přijet návštěva,tak už na to nezbyl čas ![]()
Asi Danielkovi nejdřív zkusím vařit ty jídla a později občas dát kupovanou,protože mi hodně holek ted říká,že jim děti nechtějí ted ty doma vařený,když je naučili na kupovaný.Takže koupím mrkvičku a uvařím jen ve vodě a sestra od doktora mi říkala přidat lžičku olivového oleje do toho vmíchat.Třeba ve středu přidám bramburku a tak postupně nějak.Zítra písnu jestli mu šmakovalo ![]()
Musím také na kontrolu s malým,on už je v pořádku,myslím že byl ke konci týdne horší trochu zas kvuli tomu zoubku jak se už dral ven.Zítra asi nepujdu,tam bude dost dítek určitě. ![]()
Tak já se budu loučit,jdu chrupkat.Dobrou noc a hezké sny ![]()
Ahoj Gábi
tak dneska mi ten tvůj balíček odpoledne přišel a moc děkuji, některé věci má Mareček velké a některé už bude mít dobré tak to začne nosit.A ta bunda je opravdu super,a předtav si že jí dokonce obleču a zapnu ale mám jí krátkou mohla by být trošku ještě delší a klidně bych jí mohla nosit ale Mareček jí má ještě velkou.
Děkuji!!! ![]()
Tak jsi to prosím všechno s počítej a napiš mi kolik ti dlužím,ať ti to můžu vyrovnat.Počítala jsem to já,tak jsi myslím a klidně mně oprav a měla bych ti dlužit 224kč.
Zítra mi přijdou na oběd rodiče a taky možná babička,budem ještě slavit ty moje narozky a budu mít to knedlo,vepřo ,zelo a kuřecí polévku ze zeleninou a nudlemi.
Mareček to neví že budou u nás na oběd,jinak by nechtěl jít do školky ale mamka pro něho půjde pak a to bude překvapení.
Gábi,ještě jsi tu ohrádku pořádně umýj savem byla myta jen tak narychlo a z té špíny největší jak byla na půdě.
Tak jak dopadla ta mrkvička ,papal jí Danielek?
Mareček mi právě papal ty příkrmy které jsem mu dělala doma,v těch skleniček to právě nechtěl.
Tak to je dobře,že Danielek je v pořádku!! ![]()
A jak ses dneska měla?
A co budeš zítra vařit?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se večer jsem to tady nestíhala.Pustila jsem se do vaření zeleninky Danielkovi,přitom se dívala na Novu na kriminálku,pak vana atd a šup bylo hodin,rychle jsem odstříkala a mazala chrupkat.Ted mi poslední dobou Dany huř spinká v noci,možná to bylo k tomu zubu,protože poslední dvě noci už zas lepší co zoubek vylezl,tak doufám doufám
,už jsem měla trochu krizi
.Jsem nějak nevyspalá pernamentně
,ale která mamina ne vid? ![]()
No kdyby si viděla jak Danielkovi mrkvička všera šmakovala
,fakt jsem zírala.Ještě jsem si říkala že by mohl víc otvírat pusinku na lžičku abych mu toho dala trošku víc a šup a najednou ji hezky otvíral.
Snědl cca 100ml a vypadalo to že by si dal klidně ještě
,pošlu ti fotečku jak má papulku opatlanou ![]()
Já to vypočítala na 229kč ale aky je možný že se pletu.239+85=324-95=229
To já si myslela že více věcí bude Marečkovi ještě větších,jen některé mikinky a svatřík ožná když se ohrne rukávek,ale říkala jsem si škoda zrovna tu bundu nevzít,to pak nekoupíš za 35kč to i u nás v normálním sekáči jsou třeba od 150kč
Dneska jsem zašla s malým na kontrolu a je v pořádku tak jsem ráda
Ikdyž já si říkala že to bude určitě ok,protože jak vylezl zoubek,rázem bylo po rýmě a ani odsávat jsem už nemusela ![]()
Za chvíli mi přijde Kristýnka ze školičky,tak jdu ještě něco pošolíchat doma ![]()
Přeju dobrou chut k obídku a pěkný den
![]()
Ahoj Gábi,to nevadí vůbec jse neomlouvej,máš to teď náročné když máš teď dvě dítka to je jasný a vyspat se určitě potřebuješ po náročném dni. ![]()
Děkuji za krásné fotečky,Danielek je opravdu šikulka a moc mu to sluší i když má pusinku celou špinavou od mrkvičky.A je dobře že mu chutnala,tak mu asi zítra uděláš trošku víc když ti jí dneska celou s papal je to opravdu jedlík.
![]()
Dneska oslava taky dobře dopadla,a oběd rodičům chutnal a pohoštění taky a ještě jsem jim i zabalila domů.Mareček byl překvapený,že pro něho přišla mamka do školky on to totiž nevěděl že budou u nás babi a děda na oběd. ![]()
Gábi,já jsem špatně počítala dívala jsem se na tu předchozí stránku a tam jsi mi to popisovala ty částky a já jsem jsi to špatně oppsala tak se omlouvám. ![]()
Mamce jsem ty věci ukazovala a taky jse líbily a hlavně ta bunda ale říkala že ti ty peníze mám radši poslat na účet .
A jak ses dneska měla?A jaký jste měli počasí?
U nás celý den pršelo,ráno to bylo za sněhem a pak jen pršelo a představ jsi že byli venku na procházce a Mareček neměl pláštěnku tak byl celý mokrý. ![]()
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!! ![]()
Ahojky Kamčo
,máš pravdu náročnější to je mnohem mnohem víc,ale samozřejmě nechci si stěžovat,přála jsem si to
.Mám leckdy co dělat,stále mám prádlo na žehlení
,snažím se vařit i na ty všední dny polévku i s druhým…ted ukoly do školyčky,ale to už celkem jde.První pul rok byl těžší
.Hlavně dá se říct tak první 4měsíce…a stále něco,ale víš jak,za tu radost to stojí ![]()
My jdem dnes odpolko na oslavu,tak já si večer ještě myla hlavu,at tam nejsem jak Racochejl
.Potřebovala bych to ostříhat a nabarvit
.Naposledy jsem byla před porodem a tak to vyrostlo celkem dost už.Musím nějak to hlídání vykoumat a objednat se.
To věřím že byl Mareček příjemně překvapen
.Někdy mě fakt v té školce udivujou,tak on je po nemoci a nechaj ho moknout a nechaj
.Ale u nás to nebylo jiný,nezapomenu jak Kristýnka byla celý dopolko v mokrých punčoškách ze spoda
.Přijde mě že péči těch předškoláku už hodně vypouštěj v tomhle směru.
To jsem ráda že se věci líbili i mamce,to fakt by bylo škoda nekoupit,hlavně ten druhý den za těch 15kč
.Ted máte mikin vid? ![]()
Příště na tebe zas budu pamatovat
,jen mi řekneš jestli je něco co kupovat nemám čeho máte dost,myslím že mikinky asi vid? ![]()
Pošlu ti do sz číslo učtu,ono i převodem to bude lacinější pokud máš ty učet,to jsou třeba 1-2kč za převod,akorát složenkou na učet to bude asi víc,pošta podražila hruza ![]()
Tak já mám odsříkáno a musím jít nachystat Kristy snídani atd…
Tak přeju krásný den a snad né tak propršený jako včera.Unás byl zrovna takový ![]()
Tak pa ![]()
Ahoj Gábi
děkuji za včerejší sz,a promiň jsem se tu pak včera večer nedostala.Dneska jsme byli ráno v Opavě s Marečkem napsaní ruky,a pak i na obědě a pak jsem jsi vybrala hezkou kabelku manžel mi jí zaplatil a mám jí od manžela k narozkám.
A jak ses měla dneska?
My právě máme účet ve České spořitelně,a ne na poště a zajdu tam buĎ zítra a nebo v pondělí ať na to nezapomenu ti ty penízky poslat. ![]()
Mareček má zítra ve školce čočku na oběd,a zítra nejde tak jsem mu slíbila že mu jí udělám na oběd uvařím vajíčko dám okurku a chleba a mám oběd.Ale na víkend ještě nevím,a ty už máš něco vymyšlené?
Kolik teď u vás stojí vajíčka? Dívala jsem se v Opavě,tak jedno pět korun no ještě že máme svoje.
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,jé tak to máš krásný dárek od manžela
.Ono je to skoro lepší když si to mužem vybrat a manžílkové jen platit vid?
Já také vždy manželovi naznačuju radím
![]()
No o vajíčkách mi ani nemluv
.V Bille 10vajec emkových za 41.90
no to je uplně příšerný
.Taky občas dostaneme domácí,ale zdaleka nám to nepokryje naší spotřebu,takže stejně i kupujeme.Nedávno jsme zrovna dostali plato
,tak jsem byla ráda ![]()
Taky vubec nevím ještě co na víkend,zítra vařit nemusím,protože zbyl z dneška buřtguláš a polévky tam také ještě trochu je,ale ten víkend to jsem nějak nevykoumala stále
.
Tak dneska Dany baštil poprvé mrkvičku s bramborem,jé tomu to jelo
.A snědl toho dost,tak zhruba 150ml
.Aby za chvilku nespapal i maminku
.
Jo to je jedno kde máš učet,já psala tak automaticky o poště vid?
Ale myslela jsem tak obecně že z učtu to bude lacinější.
Pujdu chrupkat,také přeju dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
já jsem právě manželovi říkala že bych chtěla novou kabelku,ale že jsi jí radši vyberu sama a že on to potom zaplatí a nebo mi dá penízky. ![]()
Danielek je teda pěkný jedlík,a je to dobře horší by bylo kdyby ti to všude plival a nechtěl ti nic papat.
A zatím jsi ty příkrmy děláš doma,a nebo to máš z těch skleniček?
Na sobotu na oběd jsem vymyslela karbenátky a obalím je v trojobalu a udělám bramborovou kaši a nějaký ten kompot vytáhnu ze skříně .No v neděli možná nebudu vařit,tchýně prý udělá kačenu ,tak jen jsi z mražáku vytáhnu knedlík a už udělané zelí a mám oběd bez starosti.
Tak už jsi vykoumala co budeš vařit na víkend na oběd?
A jak se dneska vám dařilo?
Ráno jsem jsi vařila kávičku do svého oblíbeného hrnečku, a nějak špatně jsem ho chytnula a ten hrnek i s tou kávou mi spadnul na linku a představ jsi že se mi rozbil a káva všude rozlila no bylo mi to líto. ![]()
Já jsem to dneska nestihla zajít do té spořitelny,tak v pondělí nebo v úterý tam zajdu a penízky ti pošlu. ![]()
Tak přeji hezký večer a měj se!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
to je mi líto s hrnečkem.Copak ta káva,to by tak nevadilo,ale oblíbeného hrnečku je škoda
.Taky mám svý oblíbený a nechtěla bych o ně přijít.No někdy je den blbec vid?
Já jsem dneska vyžehlila dvě pračky
,juchu to jsem ráda
.Ted jsem si kostila kuřátko a pak se chystám naložit se do vany.Nějak mě bolej záda,tak si říkám jestli už nedostanu ms
,mám od ní stále ještě pokoj
,ale ty záda nevím nevím,možná už se mrška blíží ![]()
Na jeden den jsem si naložila nudličky do česnekový marinády a na druhý den si z prsou udělám řízky
.Kosti ovařím na polévku,maso oberu a večer udělám dábelské tousty
,to jsem si to pěkně vymyslela vid? ![]()
Jasně,jak budeš mít cestu tak penízky pošli,nemusíš jen kvuli tomu hnát do spořky ![]()
Jsem zvědavá v neděli jak bude Danielkovi chutnat červená řepa s bramburkama
,snad to bude táké tak pěkně baštit.Zatím mu vše vařím,holkám z jiné diskuze,tak všechny začly s kupovanýma skleničkama a pak když už chtěli vařit,tak jim to dítka nechtějí baštit,tak radši nejdřív uvařím a kupovaný až později.
Jojo je to výhoda
,jak to nádherně baští
,v tomhle po ségře rozhodně není ![]()
Tak já se jdu naložit do vany,dobrou noc a hezké sny přeju
![]()
Ahoj Gábi
No bylo mi to moc líto,ale tak stalo se aspoň mám důvod jsi koupit nový oblíbený hrneček. ![]()
Dneska bylo venku moc hezky,tak jsem trošku odpoledne zametla dvůr a také cestu ještě jsme tam pořád měli ty kamínky jak s tím posypávali v zimě cestu tak jsem udělala dvě hromádky velké.
To sis teda opravdu pěkně vymyslela,jsi fakt šikulka!! ![]()
No já jsem také prala přes týden,jednou ručníky a pak i nějaké to prádlo ale vyžehleno zas nemám já to teď nějak nestíhám no. ![]()
Tak zítra mnemusím vařit,tchýně upekla tu kačenu tak jen musím než půjdu spát vytáhnout z mražáku kedlík a to udělané zelí a má to ještě potom i na dva dny.
Mareček má od pondělka prázdniny,tak půjde na tři dny k mojím rodičům tak mu musím zítra zabalit nějaké věci asamozřejmě pak i toho jeho koníka ze kterým spinká. ![]()
No já teda červenou řepu nejím,a aňi jsem to Marečkovi nedávala jak byl malý a mají to i občas ve školce k obědu a tam říkal že to jí.Danielek je pašák,že ti tak hezky papá!!
A jak ses měla dneska?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
Spáča píše:
Ahoj GábiNo bylo mi to moc líto,ale tak stalo se aspoň mám důvod jsi koupit nový oblíbený hrneček.
![]()
Dneska bylo venku moc hezky,tak jsem trošku odpoledne zametla dvůr a také cestu ještě jsme tam pořád měli ty kamínky jak s tím posypávali v zimě cestu tak jsem udělala dvě hromádky velké.
To sis teda opravdu pěkně vymyslela,jsi fakt šikulka!!
No já jsem také prala přes týden,jednou ručníky a pak i nějaké to prádlo ale vyžehleno zas nemám já to teď nějak nestíhám no.Tak zítra nemusím vařit,tchýně upekla tu kačenu tak jen musím než půjdu spát vytáhnout z mražáku kedlík a to udělané zelí a má to ještě potom i na dva dny.
Mareček má od pondělka prázdniny,tak půjde na tři dny k mojím rodičům tak mu musím zítra zabalit nějaké věci asamozřejmě pak i toho jeho koníka ze kterým spinká.
No já teda červenou řepu nejím,a aňi jsem to Marečkovi nedávala jak byl malý a mají to i občas ve školce k obědu a tam říkal že to jí.Danielek je pašák,že ti tak hezky papá!!
A jak ses měla dneska?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!![]()
Ahojky Kamčo
,bylo dnes krásně to máš pravdu.Ale ani jsme na procházce nebyli,Kristýnka chcrchlá a že jí bolí hlava si ráno stěžovala,ale teplotu nemá,takže snad to tak zustane.No tak jsem ji dnes nakázala odpočinkový den,i si odpolko zdřímla,protože jinak bych ji večer nedovolila ty čipmánky na Nově ![]()
Danielek byl uknouranej,at už ten zubák vyleze,to je děs
No na tu řepu jsem zvědavá,taky jí doma nedělám.Ale zrovna tak jak píšeš,Kristy ji ve školce jedla také
.
No jo vlastně,vzdyt jsme si psali že vy máte prázdniny o týden dříve.To jo
,milovanýho koníčka zabal,to musí být
.Kristýnka se také neobejde bez panenky Julinky ![]()
To máš fajn že nemusíš zítra vařit
,ale tak já to taky nemám náročný.Řízky jsem dělala dnes,tak na zítra je čína a to je osmahlý rychle.Polévku máme s játrovýma nedlíčkama
Jé
zas mě nešel navázat text
.
Zavíraj se mi očka hrozně
,tak mažu spinkat.
Přeju hezké sny,dobrou
![]()
Ahoj Gábi
tak snad už byla dneska Kristýnka v pořádku,a je dobře že se včera i vyspala odpoledne aspoň jsi odpočinula to je taky třeba.A co dneska je už v pořádku? ![]()
To je mi líto Danielka,tak snad mu brzy vyleze a bude zase usměvavé sluníčko!! ![]()
No mně taky bolí zub od včerejška,musela jsem jsi vzít prášek ale zítra ráno půjdu k paní zubařce jak bere bolestivé případy tak snad tan nebudu dlouho čekat. ![]()
To víš že koníčka zabalím,to je opravdu důležitá věc ale předtím jak byl malý tak ho nechtěl a byl schovaný a teď jsi ho oblíbil a už jiného žádného plyšáka nechce.
Zítra odpoledne už jede za babi a dědou,ale pojedu s ním sama autobusem manžel musí do práce dřív ale bude tam jen do středy tak mu nebudu balit moc věcí. ![]()
Jak ses dneska měla?
A jak papal Danielek ty brambory s tou červenou řepou?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak zoubek venku ještě nemáme
.Ale určitě ho to dnes tak nebralo,protivnej byl až později odpoledne,no oproti včerejšku to se vubec nedá srovnávat.Dneska začal kýchat,minule měl také rýnku od zubu,tak jsem zvědavá jak se to vyvrbí.Mě teče z nosu taky sakryš
.
Kristýnka byla dnes už lepší.Ten zázvor s medem to je kouzelná mediocína.Akorát si stěžovala na bříško když kašle,to se ani nedivím,bolej ji svaly protože tu sobotu to teda chrchlala.
No a řepa
zase to zblaznul hravě
Tak paráda ![]()
To se ti bude stýskat doma vid?Taky se těším na prázdniny,hlavně že nebudeme muset brzy vstávat
.Ikdyž já teda vstávám nakrmit malého,ale pak bych mohla ještě zalehnout ![]()
Jé zoubek to je nemilé,tak at tě to zítra moc nebolí.Já mám také něco jako váček.Ale už mi z toho jde hnis tak to nebolí,ale než to šlo vasát jakoby
.Ale to mám od paradentozy hruza,ty zuby.
No nic,tak já mažu chrupkat.Hezky se vyspinkej,dobrou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.