Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
no to je fakt škoda že bydlíme od sebe tak daleko,teď by se mi to hodilo aby mně tvůj manžel zpravil tu pračku no snad bude v pořádku a nebudem muset kupovat novou no uvidíme. ![]()
No a co Danielek,je v pořádku a spinkal v noci je to jen te zoubek?
Zítra ráno jedem do Opavy s Markem,tak jsem ráda že nemusím vařit že jenom ten oběd ohřeji a odpoledne budem sázet brambory tak máme celý den nabitý. ![]()
A co jsi dneska vařila na oběd ,a co budeš mít zítra?
V neděli budem slavit od Marečka narozky,tak mu tchýně upeče dort a trubičky ale já budu muset taky něco upéct ale zatím mně nic nenapadlo co to bude za zákusek a co pak hlavně udělat na večeři prosím poraď mi něco. ![]()
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
Ahoj Kamčo
,to já s pračkou válčím stále
.Občas mě nejde sepnout,jako prala by,ale nezamkne se ta zábrana aby to nešlo dětem odemknout
a tím pádem se nespustí.Zlobí mě také
,ale to je jen taková náhradní kterou manžel spravil a zustala nám.Jak budou nějaký kačky navíc a dobrá akce tak koupíme novou.
Taky nemusím zítra vařit.Dělala jsem ty plátky na přírodno s rýží a máme i na zítra.Šla jsem juknout večer do mrazáku a koukala tam na mě kotletka a volala
vem si mě vem si mě
,no tak jsem nic jiného nekoumala a uvařila plátky ![]()
Tak udělej v neděli k večeři jen dábelský toustíky
,myslím že jsem ti recept kdysi psala a pokud ne klidně písnu znova.Stejně nebudete mít obrovský hlad,když budete baštit chlabíčky a sladký ![]()
Taky jsem chtěla dnes něco upéct nebo žehlit.Ale neudělala jsem ani jedno,šla jsem s Kristy na nové hřiště že bylo krásné počásko a pak večer jsem jen udělala pomazánku,na víc nezbyl čas,tak snad zítra něco ![]()
Také přeju hezký zbytek večera a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
tak jsme ty brambory dneska nedělali,odpoledne u nás pěkně ne pršelo ale přímo lilo tak asi to budem dělat příští týden uvidíme. ![]()
Zítra mám odpoledne jízdy,tak asi příští týden budu mít druhé zkoušky no tak snad to udělám a budu pak klid a ty nervy mně i přejdou jsem taky hodně nervák a to prý zavolant nepatří říkal ten inspektor. ![]()
Myslím že jsi mi dávala ten receptík na ty tousty ,ale to by u nás neprošlo musím udělat nějakou tu večeři asi udělám řízky a nudlový salát když mně nic jiného a lepšího nenapadne. ![]()
A zítra pořád přemýšlím co bych udělala na oběd,Mareček vymyslel filet a je pravda že jsme ho už dlouho neměli ale nemám ho doma tak ho budu muset zítra koupit.A co budeš vařit ty a máš už i nějakou inspiraci na víkend?
Noa jak to dopadlo,jste všeci zdravý?
Kde máte nové hřiště?
No já zas také budu muset asi přes víkend něco vyžehlit,zase se mi to tam hromadí a nikdo mi to nechce vyžehlit. ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,neboj se nejsi jediná komu se hromadí prádlo
,já se k tomu zase nedostala.
Příští jízdy budou lepší,už budeš vědět do čeho jdeš a zmákneš to
.Nervy určitě budou,ale na 100%menší neboj ![]()
Já si ted večer upekla nádivku a zítra upeču kuřátko.Nestihla bych oboje,když s malým šmajdám venku dopolko,tak jsem si radši nádivku upekla ještě dnes.Ale na filetky jsem také myslela
.Já je v mrazáku mám,tuhle je měli v Tesku za 55kg a to je bezva cena,ted je mají taky tak,ale já se tam nedostanu,škoda.Leda bych poprosila kamarádku aby mi je vzala a nechala u sebe,no to bych mohla uvidím
.
Taky u nás nebylo pěkně.Nejvíc pršelo ráno a dopoledne a ted takhle hlásí,to bude nic moc.Venku tak pěkně už schlo prádlo a zase budem muset čekat na sluníčko ![]()
Hřiště máme pořád to jedno stejný nový,ale já jak o něm píšu tak ho tak jmenuju
.Ale je tady tak třetí rok asi tak.Ale moc pěkný ![]()
Na víkend nějak nevím ještě.Když si vzpomenu na slaninu pěknou,udělám králíka,ale já pokaždé zapomenu.Tak uvidím zítra ![]()
Jinak možná řízky
ještě to rozmyslím ![]()
Tak dobrou noc přeju
a pěkně si zajezdi ![]()
Ahoj Gábi
no já vlastně aňi nevím jestli se k tomu prádlu zítra dostanu,v neděli budem slavit od Marečka ty narozky tak budu muset chystat,vařit a tak dále ať to pak stíhám všechno v neděli.
Tak nakonec jsem upekla dvě rolády,a naplňila jsem je krémem a dala ztuhnout do ledničky a mám i poklizenéj baráček tak aspoň tak. ![]()
Děkuji,no zvládla jsem ty jízdy dneska ale chyby jsem tam měla to ano tak snad to pak udělám ale je to fakt těžké. ![]()
No tak jsem ten filet u nás v obchodě koupila,ale byli drahé no ale ještě že máme ty stravenky a až pojedem do OPavy tak se budem muset někde stavit do supermarketu nějaké ještě koupit do zásoby.
No kuřátko je super a ještě s nádivkou,no taky bych se k vám stavila na ochutnávku kdybych to neměla daleko. ![]()
No já na zítra vymyslela guláš vepřový a knedlík,a v neděli kotletky a budou i na večeři a brambory a rýži k tomu.Co myslíš?
Jak jste se dneska měli?
Tak co jsi ty vymyslela přes víkend?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! ![]()
Ahoj Kamčo
,teda ty jsi toho dnes zvládla
,jsi dobrá
.Ono ti ani nic jiného nezbývá vid?Když se sjedou gratulanti ![]()
To já akorát uvařila a vše vyžehlila
,ale to jsem si myslela že už dnes zas ani nestihnu.Dostala jsem se k tomu až ted večer.
Kuřátko máme i na zítra,ale nádivky je nějak málo,tak to budu muset uvařit brambory a polévka také není.
No a na neděli jsem si naložila kuřecí prsa že budou s broskví a sýrem
mnam mnam ![]()
Také jsi vymyslela výborné vaření ![]()
U nás jsou filety také drahý,maximálně tak oklo 70kč v akci,ale takhle v Pardubkách za 55kč to je paráda ![]()
Pořád nám zoubek žádnej další nevylezl,tak ti nevím kdy vyleze
.Snad brzy.
Kristýnka dnes přišla ze školy a že jí paní učitelka říkala že by měla chodit do lidové školy umění na zpěv.Kristy na to že by toho měla asi dost,učení flétna zkoušky v té lidovce atd a paní učitelka že prý by to zvládla a tak
.Jojo zpěvandulka naše.
Dávala jsem na fcb video ze soutěže tak jukni až bude chvíle.
Jdu hodit rychlou sprchu a mažu spinkat.Přeju hezký večer a dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
to máš pravdu,ale nás je právě hodně tak toho musí být hodně a tchýně má pořád strach aby nepochybělo a potom všechno zbyte a ty to potom jíš celý týden.Jsem teda dneska pěkně unavená,ale mám dost toho udělaného a hlavně stoly a židle nachystané ,masíčko naklepané a naložené na zítra,brambory nachystané apod. ![]()
Ty jse teda máš ,že máš to prádlo vyžehlené a zase jsi mně předběhla ale já to snad taky zvládnu přes týden no uvidíme radši jsi nebudu zadávat den kdy. ![]()
Taky jsi vymyslela na zítra super oběd,no taky jsem to mohla udělat kuřecí maso s tou broskví ale mně to teda nenapadlo tak příště. ![]()
Kristýnka je opravdu šikulka,no a možná to opravdu zvládne jak říká paní učitelka já bych to aspoň zkusila a řeknu pak manželovi ať mi to vydejko pustí a nebo nechceš mi to radši poslat na můj email prosím! ![]()
Jak jste se dneska měli?A jaké jste měli počasí?
No odpoledne chvílema svítilo sluníčko,tak byl i mareček venku ale pak k večeru u nás zas pršelo a zítra má taky. ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,no mohla jsem ti to poradit ty plátky se sýrem a broskví,ale já je také neměla v plánu,ale nějak se to tak seběhlo vše
.Já si totiž vyndala kuře na ten pátek že upeču ale ráno v penny měli v akci horní a dolní stehna a na to ještě 30%sleva že už měli krátkou trvanlivost,tak jsem 4balíčky vzala a všechny upekla.Kuřátko to celé to jsem si zvlášt vykostila prsa a naložila a stehna vykostila na někdy jak dělám třeba ty zapečený s vrtulkama. Když už to bylo všechno rozmražený tak jsem to nějak vymyslet musela ![]()
Teda ty jsi ale dobrá co jsi všechno stihla
.Máš to náhodou dobrý
že máš pak velké výslužky
a nemusíš péct.
Řeknu manželovi aby ti to video poslal,tak jukni kdyby to přišlo do spamu.Má adresu jarry.kurry… ono je to video velký a mě trvalo moc dlouho když se to z fotáku stahovalo do notásku,tak to stahoval k němu že má mnohem větší pamět.
To je škoda že zítřek proprší
,já vyprala prádlo,tak to budu muset pověsit doma no
.U nás se dnes počasí ještě i docelo umoudřilo a celkem to šlo.Až odpoledne to bylo dost studený.
Tak zítra krásně slavte
a Mareček at si zítřejší den náramně užije ![]()
Dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
já jsem tu včera nebyla hosté odešli kolem osmé hodiny,pak jsem ještě chystala Marečkovi věci do školky a pak ho dávala spinkat no a pak uklízela no a byla jsem tak unavená že jsem se jen okoupala a šla též do postele tak promiň. ![]()
Mareček jsi tu oslavu hezky užil,dostal jen pár hraček,hlavně dostal penízky a taky dostal balíčky sladkostí tak máme teď plnou skříňku no to zas bude zkažených zubů.Zítra jde Mareček k paní zubařce jsme objednaní na devět hodin,tak nám prosím drž palečky no já nevím myslím že se zas nedá a bude se bránit a pak půjde do školky chtěl jít já jsem ho chtěla odhásit.
No zbylo nám i plno jídla tak nemusím tak do středy vařit,ale ty salámy nevím asi ty tvrdé schovám do mražáku a ty měkké šunkový a šuku sníme to je potom takové moc mokré když se to pak vytáhne. ![]()
Jak jses měla přes víkend a dneska?
No u nás pořád prší včera mně to teda nevadilo,protože jsem nemusela jít ven ale dneska už jo ráno s Markem do školky.
A hlásím,dneska odpoledne jsem žehlila konečně už mně to fakt donutilo byla tam teda pěkná kopa to se přiznám. ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,já na vás včera myslela že jucháte na oslavě
,dělám si srandu,vím že tyhle rodinný oslavy jsou náročný,aspon já to tak vidím.
To je dobře že se vydařilo,ono kolikrát lepší i takhle malý(velcí) děti když už dostanou nějakou tu korunku než zbytečnosti,aspon koupíte to co potřebuje.
To máte fajn že máš zásobu v kuchyni
,já vařit budu,vymyslela jsem si kuře na paprice s knedlíkem.Uř jsem si předvařila kuře a zeleninku a zítra to jen oberu a dovařím.Já bych jinak nemohla vubec šmajdat venku.Mám i knedlík v mrazáku,tak nemusím kupovat vubec nic
a to je nejlepší takovýhle vaření ![]()
Mám novinku
,už krásně sedíme
pošlu ti fotečku.Jako nemužu ho nechat ještě samotného že by sebou žuchnul ale vydrží už hoodně dlouho,šikulka muj ![]()
Manžel ti posílal to video ze soutěže,ale je to moc velký,nejde to odeslat,tak asi bideš muset juknout fakt u manži na fcb.
Ježiš já to chtěla opravit a zas mě to nepustilo abych pokračovala
.
Tak to máme zítra obě lékařský dny
.My máme 7mi letou prohlídku,tak ji asi omluvím z flétny,protože to už nevím kdy by si udělala ukoly a trochu se učila,no asi budu muset.
O počásku mi ani nemluv,dnes jsem pěkně zmokla.Pršelo snad uplně bez přestávky
,v neděli to samé.To jsem byla pěkně naivní když jsem čekala že si pověsím ven prádlo ![]()
No nic jdu se vykoupat a chrupkat.Tak to zítra zmákněte u zubaře ![]()
Dobrou nic ![]()
Ahoj Gábi
no to je opravdu super zprávička že už sedíte,jen tak dál a moc chválím Danielka že je takový šikulka!
A děkuji za super fotečky!! ![]()
Gábi,to vůbec nevadí a moc děkuji,zkusím říct manželovi jak tam bude ať mi to video pustí a podívám se na tu tvoji zpěvačku. ![]()
My jdeme na sedmiletou prohlídku v pátek,už jsme měli dneska pozvánku ve schránce tak taky nepůjde Mareček do školky.No a jak Kristýnka na prohlídce?
No řeknu ti hrůza u té zubařky,museli jsme hodinu čekat než jsme přišli na řadu a to víš Marek už to pak nemohl vydržet sedět bylo to pro něho dlouho tak tam pak už chodil a děla různé věci a první se nechtěl nechat ošetřit ale pak to hezky zvládnul a dostal pak za odměnu omalovánku a nějakou vystřihovánku.Do školky jsem ho pak dala po desáté hodině,ale byl tam dneska fakt jen chvilku když chodí po obědě domů. ![]()
No dneska už u nás celkem svítilo sluníčko,tak jsme odpoledne byli na zahradě a na pařeništi jsme si zasadili nějaké sazeničky tak snad nám s toho něco vyroste a nesní nám to slimáci. ![]()
Zítra ještě asi nebudu vařit,no nevím nebo udělám něco bez masého a nechám to ještě na čtvrtek no uvidíme.
A co ty budeš zítra vařit,a nebo ještě také ne?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
to víš ono je to na ně dlouhý někde čekat tak dlouho a chtít po nich aby v klidu seděli.Kristy také nevydrží extra dlouho.
No a u doktora nám zrovna udělali i 8m poradnu Danielka.Tak přibíráme tabulkově,je prý vidět že baští dobře
.Máme 8490g a 68cm.Říkala jsem doktorovi že má takový suchý místa na tělíčku hlavně ručičkách,tak nám čoveče na to napsal antibiotikovou mast na týden a pak Lipobázi a olej do koupele.Mužem už baštit bílý jogurt a rýži těstoviny…jen ne ryby.
No a Kristýnka přibírá také tabulkově
,vše v pořádku.Jen jsem řekla že už dlouho smrká hlavně ráno,jestli to nemuže mít alergický a doktor že možná ano,ale ted že se na alergie netestuje,až po sezoně.Tak ji nasadil na dva ,ěsíce nějaký léky na alergickou rýmu a uvidí se co a jak.Jo a musím s ní zajít na oční,nepřečte správně z dálky ten předposlední řádek.Sestra že to muže být v pořádku,že má třeba očička už unavený na ty malý písmenka po škole,ale že jako na oční ji poslat musej.Tak snad nebudem nosit brejličky
.
Včera jsem tě zapoměla pochválit jaká jsi šikulka že máš vše vyžehleno
.
Mám ještě hodně omáčky s knedlíkem,tak zítra nevařím ještě určitě,jen dokoupím knedlík,ten pro všechny už nevyjde.
Taky bylo dnes u nás hezky,mohlo by být i zítra.Vyprala jsem prádlo,že bych to vem pověsila,ale na tuty bude škaredě zas ![]()
Také přeju hezký večer a dobrou noc ,papa
![]()
Ahoj Kamčo
,u nás bylo dnes moc hezky
Prádlo mě krásně venku uschlo
,kafíčko jsme si venku vypili
,no nádherný jarní den,přitom ráno jsou jen 3'brr ![]()
Jak jsi se dnes měla?Já zase žehlila
,ale zmákla jsem jen jednu pračku,druhá mě ještě čeká
.Ted si tady přemýšlím co tak zítra uvařím.Zbylo ještě trochu omáčky ale ne pro všechny.Tak si říkám jestli to nechám manželovi a nám s Kristy udělám bramborový placky.Naposledy když jsem je dělala,tak byla Kristýnka ták nadšená
,tak by měla radost.Asi jo udělám to tak a něco lepšího uvařím až v pátek.
Ty máš už vymyšlené vaření?A co na víkend?
Máš už vybranou nějakou aktovku pro Marečka?Ani se mi nechce věřit že ten první rok bude za chviličku za náma
,letí to letí ![]()
No nic jdu chrupkat.Přeju pěkný večer a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
no právě že bylo včera tak hezky tak jsme toho využily,a sázely jsme brambory tak už to máme všechno udělané a já pak večer usnula u toho seriálu První krok tak se omlouvám že jsem nenapsala. ![]()
Děkuji za email,Kristýnka je opravdu moc šikovná a zaslouží si to pasování čtenáře!
![]()
Zítra nejde Mareček do školky,půjdem na tu sedmiletou prohlídku a mají zítra zrovna běh na 20 metrů na hřišti ale říkal že mu to nevadí že jsi pak za běhá odpoledne na zahradě. ![]()
A kolik váží a měří kristýnka,ať to pak můžem zítra porovnat?
A co Danielek,pomáhá ta mastička na ty suché místa snad to má už trošku lepší !
Je to super že ti tak hezky příbírá,a hlavně ti všechno papá a jak teď pokračujete v příkrmech?
No já jsem dneska udělala zapečené nudle ze zeleninou a nahoru nastrouhla tvrdý sýr a bylo to moc dobrý a na zítra plánuji dušenou mrkev s hráškem a vařené brambory.V sobotu bude asi prejt ale musím koupit zelí a pak ho udělat a na neděli ještě nevím.
A ty už máš vymyšlené co uvaříš o víkendu a zítra?A co budeš vařit zítra?
A jak jste se dneska měli?
No už máme vybranou aktovku,ale ještě bych se chtěla někde jinde podívat ale ty ceny to je hrůza ale levnější po tisícovku asi nekoupím . ![]()
Taky to mu nemůžu věřit,že ještě 4 měsíce a pár týdnů a půjde Mareček do první třídy.
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.