SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
11.4.12 21:52

Ahoj Gábi :mavam: no to je fakt škoda že bydlíme od sebe tak daleko,teď by se mi to hodilo aby mně tvůj manžel zpravil tu pračku no snad bude v pořádku a nebudem muset kupovat novou no uvidíme. :)

No a co Danielek,je v pořádku a spinkal v noci je to jen te zoubek?

Zítra ráno jedem do Opavy s Markem,tak jsem ráda že nemusím vařit že jenom ten oběd ohřeji a odpoledne budem sázet brambory tak máme celý den nabitý. :)

A co jsi dneska vařila na oběd ,a co budeš mít zítra?

V neděli budem slavit od Marečka narozky,tak mu tchýně upeče dort a trubičky ale já budu muset taky něco upéct ale zatím mně nic nenapadlo co to bude za zákusek a co pak hlavně udělat na večeři prosím poraď mi něco. :)

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.4.12 22:54

Ahoj Kamčo :mavam: ,to já s pračkou válčím stále :roll: .Občas mě nejde sepnout,jako prala by,ale nezamkne se ta zábrana aby to nešlo dětem odemknout :think: a tím pádem se nespustí.Zlobí mě také :mrgreen: ,ale to je jen taková náhradní kterou manžel spravil a zustala nám.Jak budou nějaký kačky navíc a dobrá akce tak koupíme novou.

Taky nemusím zítra vařit.Dělala jsem ty plátky na přírodno s rýží a máme i na zítra.Šla jsem juknout večer do mrazáku a koukala tam na mě kotletka a volala :mrgreen: vem si mě vem si mě :mrgreen: ,no tak jsem nic jiného nekoumala a uvařila plátky :mrgreen:

Tak udělej v neděli k večeři jen dábelský toustíky :palec: ,myslím že jsem ti recept kdysi psala a pokud ne klidně písnu znova.Stejně nebudete mít obrovský hlad,když budete baštit chlabíčky a sladký ;)
Taky jsem chtěla dnes něco upéct nebo žehlit.Ale neudělala jsem ani jedno,šla jsem s Kristy na nové hřiště že bylo krásné počásko a pak večer jsem jen udělala pomazánku,na víc nezbyl čas,tak snad zítra něco :roll:

Také přeju hezký zbytek večera a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.4.12 21:44

Ahoj Gábi :mavam: tak jsme ty brambory dneska nedělali,odpoledne u nás pěkně ne pršelo ale přímo lilo tak asi to budem dělat příští týden uvidíme. :)

Zítra mám odpoledne jízdy,tak asi příští týden budu mít druhé zkoušky no tak snad to udělám a budu pak klid a ty nervy mně i přejdou jsem taky hodně nervák a to prý zavolant nepatří říkal ten inspektor. :(

Myslím že jsi mi dávala ten receptík na ty tousty ,ale to by u nás neprošlo musím udělat nějakou tu večeři asi udělám řízky a nudlový salát když mně nic jiného a lepšího nenapadne. :think:

A zítra pořád přemýšlím co bych udělala na oběd,Mareček vymyslel filet a je pravda že jsme ho už dlouho neměli ale nemám ho doma tak ho budu muset zítra koupit.A co budeš vařit ty a máš už i nějakou inspiraci na víkend?

Noa jak to dopadlo,jste všeci zdravý?

Kde máte nové hřiště?

No já zas také budu muset asi přes víkend něco vyžehlit,zase se mi to tam hromadí a nikdo mi to nechce vyžehlit. :D

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.4.12 23:01

Ahojky Kamčo :mavam: ,neboj se nejsi jediná komu se hromadí prádlo :roll: ,já se k tomu zase nedostala.
Příští jízdy budou lepší,už budeš vědět do čeho jdeš a zmákneš to :hug: .Nervy určitě budou,ale na 100%menší neboj :*

Já si ted večer upekla nádivku a zítra upeču kuřátko.Nestihla bych oboje,když s malým šmajdám venku dopolko,tak jsem si radši nádivku upekla ještě dnes.Ale na filetky jsem také myslela :mrgreen: .Já je v mrazáku mám,tuhle je měli v Tesku za 55kg a to je bezva cena,ted je mají taky tak,ale já se tam nedostanu,škoda.Leda bych poprosila kamarádku aby mi je vzala a nechala u sebe,no to bych mohla uvidím ;) .

Taky u nás nebylo pěkně.Nejvíc pršelo ráno a dopoledne a ted takhle hlásí,to bude nic moc.Venku tak pěkně už schlo prádlo a zase budem muset čekat na sluníčko :think:

Hřiště máme pořád to jedno stejný nový,ale já jak o něm píšu tak ho tak jmenuju :lol: .Ale je tady tak třetí rok asi tak.Ale moc pěkný :palec:

Na víkend nějak nevím ještě.Když si vzpomenu na slaninu pěknou,udělám králíka,ale já pokaždé zapomenu.Tak uvidím zítra :lol:
Jinak možná řízky ;) ještě to rozmyslím :mrgreen:

Tak dobrou noc přeju :mavam: a pěkně si zajezdi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.4.12 22:11

Ahoj Gábi :mavam: no já vlastně aňi nevím jestli se k tomu prádlu zítra dostanu,v neděli budem slavit od Marečka ty narozky tak budu muset chystat,vařit a tak dále ať to pak stíhám všechno v neděli.
Tak nakonec jsem upekla dvě rolády,a naplňila jsem je krémem a dala ztuhnout do ledničky a mám i poklizenéj baráček tak aspoň tak. :)

Děkuji,no zvládla jsem ty jízdy dneska ale chyby jsem tam měla to ano tak snad to pak udělám ale je to fakt těžké. :)

No tak jsem ten filet u nás v obchodě koupila,ale byli drahé no ale ještě že máme ty stravenky a až pojedem do OPavy tak se budem muset někde stavit do supermarketu nějaké ještě koupit do zásoby.

No kuřátko je super a ještě s nádivkou,no taky bych se k vám stavila na ochutnávku kdybych to neměla daleko. :lol:

No já na zítra vymyslela guláš vepřový a knedlík,a v neděli kotletky a budou i na večeři a brambory a rýži k tomu.Co myslíš?

Jak jste se dneska měli?

Tak co jsi ty vymyslela přes víkend?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.4.12 23:09

Ahoj Kamčo :mavam: ,teda ty jsi toho dnes zvládla :potlesk: ,jsi dobrá :palec: .Ono ti ani nic jiného nezbývá vid?Když se sjedou gratulanti :roll:
To já akorát uvařila a vše vyžehlila :dance: :dance: ,ale to jsem si myslela že už dnes zas ani nestihnu.Dostala jsem se k tomu až ted večer.
Kuřátko máme i na zítra,ale nádivky je nějak málo,tak to budu muset uvařit brambory a polévka také není.
No a na neděli jsem si naložila kuřecí prsa že budou s broskví a sýrem :palec: mnam mnam :*
Také jsi vymyslela výborné vaření :potlesk:

U nás jsou filety také drahý,maximálně tak oklo 70kč v akci,ale takhle v Pardubkách za 55kč to je paráda :palec:

Pořád nám zoubek žádnej další nevylezl,tak ti nevím kdy vyleze :think: .Snad brzy.
Kristýnka dnes přišla ze školy a že jí paní učitelka říkala že by měla chodit do lidové školy umění na zpěv.Kristy na to že by toho měla asi dost,učení flétna zkoušky v té lidovce atd a paní učitelka že prý by to zvládla a tak :* .Jojo zpěvandulka naše.
Dávala jsem na fcb video ze soutěže tak jukni až bude chvíle.

Jdu hodit rychlou sprchu a mažu spinkat.Přeju hezký večer a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.4.12 21:51

Ahoj Gábi :mavam: to máš pravdu,ale nás je právě hodně tak toho musí být hodně a tchýně má pořád strach aby nepochybělo a potom všechno zbyte a ty to potom jíš celý týden.Jsem teda dneska pěkně unavená,ale mám dost toho udělaného a hlavně stoly a židle nachystané ,masíčko naklepané a naložené na zítra,brambory nachystané apod. :)

Ty jse teda máš ,že máš to prádlo vyžehlené a zase jsi mně předběhla ale já to snad taky zvládnu přes týden no uvidíme radši jsi nebudu zadávat den kdy. :)

Taky jsi vymyslela na zítra super oběd,no taky jsem to mohla udělat kuřecí maso s tou broskví ale mně to teda nenapadlo tak příště. :(

Kristýnka je opravdu šikulka,no a možná to opravdu zvládne jak říká paní učitelka já bych to aspoň zkusila a řeknu pak manželovi ať mi to vydejko pustí a nebo nechceš mi to radši poslat na můj email prosím! :kytka:

Jak jste se dneska měli?A jaké jste měli počasí?

No odpoledne chvílema svítilo sluníčko,tak byl i mareček venku ale pak k večeru u nás zas pršelo a zítra má taky. :(
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.12 22:42

Ahojky Kamčo :mavam: ,no mohla jsem ti to poradit ty plátky se sýrem a broskví,ale já je také neměla v plánu,ale nějak se to tak seběhlo vše :mrgreen: .Já si totiž vyndala kuře na ten pátek že upeču ale ráno v penny měli v akci horní a dolní stehna a na to ještě 30%sleva že už měli krátkou trvanlivost,tak jsem 4balíčky vzala a všechny upekla.Kuřátko to celé to jsem si zvlášt vykostila prsa a naložila a stehna vykostila na někdy jak dělám třeba ty zapečený s vrtulkama. Když už to bylo všechno rozmražený tak jsem to nějak vymyslet musela :mrgreen:

Teda ty jsi ale dobrá co jsi všechno stihla :palec: :palec: :palec: .Máš to náhodou dobrý :mrgreen: že máš pak velké výslužky :mrgreen: a nemusíš péct.

Řeknu manželovi aby ti to video poslal,tak jukni kdyby to přišlo do spamu.Má adresu jarry.kurry… ono je to video velký a mě trvalo moc dlouho když se to z fotáku stahovalo do notásku,tak to stahoval k němu že má mnohem větší pamět.

To je škoda že zítřek proprší :( ,já vyprala prádlo,tak to budu muset pověsit doma no :zed: .U nás se dnes počasí ještě i docelo umoudřilo a celkem to šlo.Až odpoledne to bylo dost studený.

Tak zítra krásně slavte :hug: a Mareček at si zítřejší den náramně užije :*
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.4.12 21:53

Ahoj Gábi :mavam: já jsem tu včera nebyla hosté odešli kolem osmé hodiny,pak jsem ještě chystala Marečkovi věci do školky a pak ho dávala spinkat no a pak uklízela no a byla jsem tak unavená že jsem se jen okoupala a šla též do postele tak promiň. :)

Mareček jsi tu oslavu hezky užil,dostal jen pár hraček,hlavně dostal penízky a taky dostal balíčky sladkostí tak máme teď plnou skříňku no to zas bude zkažených zubů.Zítra jde Mareček k paní zubařce jsme objednaní na devět hodin,tak nám prosím drž palečky no já nevím myslím že se zas nedá a bude se bránit a pak půjde do školky chtěl jít já jsem ho chtěla odhásit.

No zbylo nám i plno jídla tak nemusím tak do středy vařit,ale ty salámy nevím asi ty tvrdé schovám do mražáku a ty měkké šunkový a šuku sníme to je potom takové moc mokré když se to pak vytáhne. :)

Jak jses měla přes víkend a dneska?

No u nás pořád prší včera mně to teda nevadilo,protože jsem nemusela jít ven ale dneska už jo ráno s Markem do školky.

A hlásím,dneska odpoledne jsem žehlila konečně už mně to fakt donutilo byla tam teda pěkná kopa to se přiznám. :D

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.12 22:17

Ahojky Kamčo :mavam: ,já na vás včera myslela že jucháte na oslavě :mrgreen: ,dělám si srandu,vím že tyhle rodinný oslavy jsou náročný,aspon já to tak vidím.
To je dobře že se vydařilo,ono kolikrát lepší i takhle malý(velcí) děti když už dostanou nějakou tu korunku než zbytečnosti,aspon koupíte to co potřebuje.

To máte fajn že máš zásobu v kuchyni :palec: ,já vařit budu,vymyslela jsem si kuře na paprice s knedlíkem.Uř jsem si předvařila kuře a zeleninku a zítra to jen oberu a dovařím.Já bych jinak nemohla vubec šmajdat venku.Mám i knedlík v mrazáku,tak nemusím kupovat vubec nic :palec: a to je nejlepší takovýhle vaření :mrgreen:

Mám novinku ;) ,už krásně sedíme :potlesk: pošlu ti fotečku.Jako nemužu ho nechat ještě samotného že by sebou žuchnul ale vydrží už hoodně dlouho,šikulka muj :*

Manžel ti posílal to video ze soutěže,ale je to moc velký,nejde to odeslat,tak asi bideš muset juknout fakt u manži na fcb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.12 22:25

Ježiš já to chtěla opravit a zas mě to nepustilo abych pokračovala :cert: .

Tak to máme zítra obě lékařský dny :lol: .My máme 7mi letou prohlídku,tak ji asi omluvím z flétny,protože to už nevím kdy by si udělala ukoly a trochu se učila,no asi budu muset.

O počásku mi ani nemluv,dnes jsem pěkně zmokla.Pršelo snad uplně bez přestávky :zed: ,v neděli to samé.To jsem byla pěkně naivní když jsem čekala že si pověsím ven prádlo :mrgreen:

No nic jdu se vykoupat a chrupkat.Tak to zítra zmákněte u zubaře :hug:
Dobrou nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.4.12 21:01

Ahoj Gábi :mavam: no to je opravdu super zprávička že už sedíte,jen tak dál a moc chválím Danielka že je takový šikulka! :kytka: A děkuji za super fotečky!! :hug:

Gábi,to vůbec nevadí a moc děkuji,zkusím říct manželovi jak tam bude ať mi to video pustí a podívám se na tu tvoji zpěvačku. :kytka:

My jdeme na sedmiletou prohlídku v pátek,už jsme měli dneska pozvánku ve schránce tak taky nepůjde Mareček do školky.No a jak Kristýnka na prohlídce?

No řeknu ti hrůza u té zubařky,museli jsme hodinu čekat než jsme přišli na řadu a to víš Marek už to pak nemohl vydržet sedět bylo to pro něho dlouho tak tam pak už chodil a děla různé věci a první se nechtěl nechat ošetřit ale pak to hezky zvládnul a dostal pak za odměnu omalovánku a nějakou vystřihovánku.Do školky jsem ho pak dala po desáté hodině,ale byl tam dneska fakt jen chvilku když chodí po obědě domů. :)

No dneska už u nás celkem svítilo sluníčko,tak jsme odpoledne byli na zahradě a na pařeništi jsme si zasadili nějaké sazeničky tak snad nám s toho něco vyroste a nesní nám to slimáci. :)

Zítra ještě asi nebudu vařit,no nevím nebo udělám něco bez masého a nechám to ještě na čtvrtek no uvidíme.

A co ty budeš zítra vařit,a nebo ještě také ne?

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.12 21:20

Ahojky Kamčo :mavam: ,
to víš ono je to na ně dlouhý někde čekat tak dlouho a chtít po nich aby v klidu seděli.Kristy také nevydrží extra dlouho.

No a u doktora nám zrovna udělali i 8m poradnu Danielka.Tak přibíráme tabulkově,je prý vidět že baští dobře :mrgreen: .Máme 8490g a 68cm.Říkala jsem doktorovi že má takový suchý místa na tělíčku hlavně ručičkách,tak nám čoveče na to napsal antibiotikovou mast na týden a pak Lipobázi a olej do koupele.Mužem už baštit bílý jogurt a rýži těstoviny…jen ne ryby.

No a Kristýnka přibírá také tabulkově :mrgreen: ,vše v pořádku.Jen jsem řekla že už dlouho smrká hlavně ráno,jestli to nemuže mít alergický a doktor že možná ano,ale ted že se na alergie netestuje,až po sezoně.Tak ji nasadil na dva ,ěsíce nějaký léky na alergickou rýmu a uvidí se co a jak.Jo a musím s ní zajít na oční,nepřečte správně z dálky ten předposlední řádek.Sestra že to muže být v pořádku,že má třeba očička už unavený na ty malý písmenka po škole,ale že jako na oční ji poslat musej.Tak snad nebudem nosit brejličky :think: .

Včera jsem tě zapoměla pochválit jaká jsi šikulka že máš vše vyžehleno :palec: :potlesk: .

Mám ještě hodně omáčky s knedlíkem,tak zítra nevařím ještě určitě,jen dokoupím knedlík,ten pro všechny už nevyjde.

Taky bylo dnes u nás hezky,mohlo by být i zítra.Vyprala jsem prádlo,že bych to vem pověsila,ale na tuty bude škaredě zas :mrgreen:

Také přeju hezký večer a dobrou noc ,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.4.12 22:56

Ahoj Kamčo :mavam: ,u nás bylo dnes moc hezky :palec: Prádlo mě krásně venku uschlo :palec: ,kafíčko jsme si venku vypili :palec: ,no nádherný jarní den,přitom ráno jsou jen 3'brr 8o

Jak jsi se dnes měla?Já zase žehlila :roll: ,ale zmákla jsem jen jednu pračku,druhá mě ještě čeká :roll: .Ted si tady přemýšlím co tak zítra uvařím.Zbylo ještě trochu omáčky ale ne pro všechny.Tak si říkám jestli to nechám manželovi a nám s Kristy udělám bramborový placky.Naposledy když jsem je dělala,tak byla Kristýnka ták nadšená :lol: ,tak by měla radost.Asi jo udělám to tak a něco lepšího uvařím až v pátek.
Ty máš už vymyšlené vaření?A co na víkend?

Máš už vybranou nějakou aktovku pro Marečka?Ani se mi nechce věřit že ten první rok bude za chviličku za náma ;) ,letí to letí :oops:

No nic jdu chrupkat.Přeju pěkný večer a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.4.12 21:33

Ahoj Gábi :mavam: no právě že bylo včera tak hezky tak jsme toho využily,a sázely jsme brambory tak už to máme všechno udělané a já pak večer usnula u toho seriálu První krok tak se omlouvám že jsem nenapsala. :)

Děkuji za email,Kristýnka je opravdu moc šikovná a zaslouží si to pasování čtenáře! :palec: :kytka:

Zítra nejde Mareček do školky,půjdem na tu sedmiletou prohlídku a mají zítra zrovna běh na 20 metrů na hřišti ale říkal že mu to nevadí že jsi pak za běhá odpoledne na zahradě. :lol:
A kolik váží a měří kristýnka,ať to pak můžem zítra porovnat?

A co Danielek,pomáhá ta mastička na ty suché místa snad to má už trošku lepší ! :kytka: Je to super že ti tak hezky příbírá,a hlavně ti všechno papá a jak teď pokračujete v příkrmech?

No já jsem dneska udělala zapečené nudle ze zeleninou a nahoru nastrouhla tvrdý sýr a bylo to moc dobrý a na zítra plánuji dušenou mrkev s hráškem a vařené brambory.V sobotu bude asi prejt ale musím koupit zelí a pak ho udělat a na neděli ještě nevím.

A ty už máš vymyšlené co uvaříš o víkendu a zítra?A co budeš vařit zítra?

A jak jste se dneska měli?

No už máme vybranou aktovku,ale ještě bych se chtěla někde jinde podívat ale ty ceny to je hrůza ale levnější po tisícovku asi nekoupím . :)
Taky to mu nemůžu věřit,že ještě 4 měsíce a pár týdnů a půjde Mareček do první třídy.

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.