Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
tak nám se ten výlet podařil,vypadalo to že bude pršet jak jsme jeli autem ale nakonec nám svítilo sluníčko ale bylo chladno ale mikyny jsme měli sebou.Byli jsme se podívat za Kroměříž Věžky,na tu výstavu zahrady no řeknu ti lidi tam bylo fakt plno ale zaparkovat se dalo a bylo to hlídané parkoviště. ![]()
Tak jaké máte počasíčko,a opékaté nakonec? ![]()
Teda Kristýnka je šikulka,že se tak nechá ten zoubek vytrhnout ! ![]()
A řekla jsi jí to,o té zoubkové vile?
Marečkovi zatím všechny zubky drží,a k paní zubařce jdeme až v černu tak uvidíme. ![]()
Tka jak chutnají ty řízky obalené v těch lupínkách?
Já budu muset zítra vařit,ze soboty mi nic nezbylo tak udělám ty kotletky na žampionech a k tomu rýži a polévka bude ještě čočková.
A budeš zítra vařit?
A jakou jste měli nedělku?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak to je dobře že se vám výlet vyvedl
.U nás bylo počásko takový spíš aprílový,chvilku déšt chvilku sluníčko,no celkově nic moc spíš.Negrilovali jsme
,bylo i trochu chladno.
Já zítra vařit nemusím,máme i polévku i řízky a musím ti říct,ty teda byly mnam mnam
všem nám moc chutnalo.Uplně jiný než klasický řízky,mnohem lepší
,taky udělej někdy
A Kristy jak jsi šmakovala
.
Pravdu o zoubkové víle jsem Kristýnce neřekla,ale co je už ve škole,tak má takový hlášky jako že děti říkaj,že není Ježíšek že to kupujou rodiče atd
.Samozřejmě se mi ji lhát nechce,když vidím že částečně už fakt jakože nevěří,ale nechci ji sebrat takový to hezký z dětství
,tak furt zapírám
jen třeba doplnuju,jako že Ježíškovi musíme pomáhat,že by toho měl moc atd ![]()
Musím se mooc pochválit
,oba mrazáky odmraženy
,tak je zas na čas klid
Příští týden je u nás zase ten sekáček,tak ve čtvrtek něco Marečkovi snad nakoupím zas za 15kč
![]()
Přeju hezký zbytek večera a dobrou noc
Jo jukni od manži na facebook,vystavila jsem tam video s Danielkem ![]()
Ahoj Gábi
dneska u nás skoro celý den pršelo,tak jsme museli být odpoledne doma a máš pravdu že je chladno jsme jsi i zatopily ať máme teplíčko. ![]()
Nevím jestli jsem ti psala,že u nás byla přes víkend výstavka drobných zvířat od našich chovatelů tak jsme se byli s Markem podívat a koupila jsem jsi tam i losy a představ jsi že vyhrála!! ![]()
Nákup za 500kč v butiku ve Famosu dámském oblečením,tak jsi buď koupím halenku a nebo sukýnku manžel ten šek musí teprve vyzvednout a já jse tam pak zajdu hned podívat. ![]()
Já ty lupínky vůbec nekupuji,a většinou je to ve velkém balení tak nevím jestli to zkusím ale věřím že to může být lahůdka a co třeba to obalit ve slaných chipsech myslíš že by to nebylo dobré? ![]()
Chválím jsi šikulka,tak vidíš že jsi to nakonec stihla a vůbec jsi to dlouho neodkládala! ![]()
Tak já zítra nemusím vařit to je super,ale musíme dřív poobědvat mám totiž ve 12 hod jízdy! ![]()
A co budeš vařit zítra ve svátek!
Dobře,řeknu manželovi a ráda se podívám na to klučinu Danielka jak je šikovný! ![]()
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,
u nás sice nepršelo,ale také nic moc teplo.Na zítřek hlásí přes den líp,tak bych ráda vyprala a pověsila prádlo ven,ale zase bude žehlení ![]()
Gratuluju
to je krásná výhra
Také bych brala takový poukaz
.
V chipsech bych to asi určitě neobalovala.Ty kornflakesy jsou uplně jiné chuti.Kristy je má ráda i samotné,tak si myslím že je dobaští
.Já koupila ty nejlevnější,sáček stál okolo 20ti kč,tak to ještě není tak zlé a kdyžtak by jsi mohla schovat na příště.
Manžel jde zítra normálně do práce,tak já nic svátečního vyvářet nebudu.Pokud mě nenapadne něco lepšího uvařím asi drubeží karbanátky s bramborem.Mám chut taky na segedín,tak přemýšlím co z toho uvařím
.Možná ten segedín,když ted brambory byly
.Mám pěkně roztříděný maso v mrazáku,tak vím kam šáhnout
a nemusím tam pátrat ![]()
Musím pochválit šikulku našeho
už lezeme
.Sice si ještě delší kusy netroufne a hodí to zas do lehu
,ale už to umí ![]()
Zítra pěkně jezdi,jsi šikulka tak to pujde hladce ![]()
Hezký zbytek večera a dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se za včerejšek že jsem nepísla,ten večer nějak rychle utekl .Kdyby se mi aspon nevypl notas,ale to se mě vždycky už pak nechce kvuli chvilce zapínat,tak to zabalím a jdu chrnět.
Zítra přijete ta má kamarádka z dia poradny se synem.Moc se na ně těším,je to vždy krásný den.Doufám že bude chtít vlítnou do sekáčku,at mužu něco hezkého levného pokoupit
.Ted jsem měla večer na pilno.Pekla jsem si na zítra abych nemusela stát u plotny tu roládu z mletého masa,myslela jsem že si uvařím i brambory,ale nějak už jsem nestíhala.Vyžehlila jsem si ještě dvě pračky prádla co jsem tady zase měla
,kde se mě to prádlo stále bere
![]()
Koukala jsi už jsem Keliška
5000 příspěvku
.Tak se snaž at mě chytíš ![]()
A copak zítra vaříš?V pátek si chceme na večír grilovat,protože se má rapidně ochladit v sobotu,tak konečně budou hermelínky a ty párečky ve slanině.Koukala jsi na předpověd počasí?Na horách sníh
,V neděli v noci -1'
.To je síla,dnes by se dalo koupat a za tři dny bude mráz
.Ještě že jen o víkendu
Tak já pujdu chrupkat.Přeju pěkný zbytek večera a dobrou noc ![]()
Ahojky Kamčo
,kdepak tě mám? ![]()
To bylo dnes krásně vid?S kamarádkou jsem trajdlaly s kočárkama celé dopoledne a pak ještě chvíli po obědě i s Kristýnkou.
V sekáčku dnes velká slabota,ale já tam nebyla uplně hned po otevření,tak možná to už lidi hodně přebrali.Kamarádka měla přijet na devátou,ale že byly Pardubice dost ucpaný,jela k nám hodinu
autem,tak přijela pozděli.Takhle málo jsem v sekáčku ještě nikdy neplatila
a to tam pro Kristy byly jen dvě věci a jedna pro Danielka.Něco málo séřině kamarádce na dcerku a Dobrá kšiltka pro Marečka
.Vyfotila jsem ti jí na Kristýnce,ale musíš přehlídnout ten nepořádek za ní,já si toho nevšimla,tam jsou hozený ty hadry
.
Dneska jsem koupila Kristynce pěknou akci na vitamínky.Ke 100tbl Martánku 60tbl želé martánci zdarma
,tak jsem ráda,protože nám docela vitamíny docházej.Taky dáváš Marečkovi?
Jdu vložit tu fotečku a pak pujdu chrupkat,přeju ti dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
tak se hlásím jsem v pořádku,a omlouvám se že jsem tu teď pár dní nebyla! ![]()
Jen jsem tě přišla pozdravit,a večer ti napíši víc,měj se hezky!Pa.
![]()
Ahoj Gábi
dneska večer jsem už tady,tak ti napíši na tvoje zprávičky a ještě jednou promiň. ![]()
Danielek je opravdu šikulka,a to je dobrý začátek že už to tak hezky zvládá to lezení a ještě pár dní a pak už jsi určitě troufne i na delši trasu. ![]()
Děkuji za šiltovku to je moc hezká,a určitě se bude i Markovi líbit tak mi to prosím všechno spočítej a napiš mi částku penízek a já ti to zas pošlu na tvůj účet a pošli mi pak balíček ale vůbec nemusíš spěchat až budeš mít cestu na poštu. ![]()
A koukám že už stojí ohradka,tak hlavně aby dobře sloužila! ![]()
No koukám že už jsi Kelišová,no já tě asi už nedoženu to bych musela psát asi celý měsíc v kuse a ještě bych tě beztak nedohnala. ![]()
A budete dneska grilovat?
To jste museli mít s kamarádkou bezva den,a je škoda že to tak vždycky nějak rychle uteče ten den . ![]()
Dneska jsem vařila na oběd brambory ,dušený špenát a volské oko,a na zítra mám vymyšlený bramborový guláš s párkem a na neděli ještě nevím ale možná bude kuřátko.A co budeš vařit přes víkend?
Já zatím Markovi žádné vitamínky nedavám,ale jak byl nachlazený a měl tu angínu tak jsem mu koupila tu hlívu ústřičnou na imunitu a docela to i pomohlo. ![]()
A jaký jsi měla pátek?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
no jo vidíš vlastně,já ti to nepsala asi že nám ohrádka už slouží
a je to dobrá věc.Dany většinou ani neprotestuje když v ní je
.Jako dneska lezl už jak vítr
,najednou byl u mě v kuchyni
.To abych aspon 2× v týdnu vytírala
![]()
Dost se u nás zvedá vítr ted večer,tak jsem zvědavá jestli něco přijde už v noci.Grilovali jsme mnam mnam
Jinak přes den bylo doslova nádherně.Vždycky se těším na odpoledne že si dáme venku kávu s nanukem.Dany je na zahrádce spokojenej,vždy ho otočím aby mu tam sluníčko přímo nesvítilo a je to pohodička.
Přemýšlím co uvařím zítra,ale na neděli jsem vymyslela toho výborného králíka.Zítra asi něco obyčejnějšího.když mě nic nenapadne,tak asi šunkafleky
.
Tak to Kristy baští vitamínky skoro furt,hlavně přes zimu,většinou jí kupuju ty balení s nějakým dárečkem a dostane je třeba ke dni dětí nebo tak.Ted jsem koukala že u těch martánku je martapero a u toho menšího balení dali placku měnící nějakou.
Jojo spočítám ti to,ale myslím že toho tam tolik nemáš,tak mě to neva,jestli chceš ještě počkat.Mě už ta stovka nevytrhne
,aby si nemusela platit poštovné vícekrát.
Tak Kelišová ti přeje pěkný zbytek večera a dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
no já jsem právě tu ohrádku moc nepouživala,nechala jsem ho vždycky volně lézt máme velké prostory a všude koberce.A jak jsi to nakonec vyřešila co jsi dalal dovnitř?
Vidíš je to šikulka,už mu to jde a za chvilku ti bude i chodit. ![]()
Včera taky u nás bylo hezky tak jsem ještě vytrhavala trávu z chodníku,ale dneska u nás celý den pršelo tak jsme zas museli být doma a Mareček se mně ptal ráno jestli může jít ven no a nemohl byl by celý mokrý. ![]()
Dneska jsem udělala ten bramborový guláš a nějak jsem tam dala moc česneku, ale sníst se to dala a zítra bude kuřátko už je to rozhodnuto. ![]()
No králíček je dobrý nápad,ale mi teď žádného zrovna nemáme, ale včera se nám narodili tři malé kačenky tak až vyrostou tak budou pak dobré na pekáči. ![]()
A jak jste se dneska měli,a pršelo taky u vás?
Dobře,tak já ještě počkám tak jsi to hlavně napiš ať to nezapomeneš a já ti to pak všechno zaplatím a děkuji! ![]()
V pondělí má přijít Marek do školky buď jako maminka a nebo tatínek,tak mu taťka půjčí košili a kravatu a klobouk a bude hned jak dospělí: ![]()
Tak se měj hezky,pěknou neděli a dobrou noc! ![]()
Ahoj Kamčo
,už jsem myslela že se sem ani nedostanu
.Pustila jsem se ještě do přípravy toho králíka a je to trošku pracný,pak rychle vykoupat,no a šup je skoro pulnoc.Už pak pomažu také spát.Ale zítra dobrý,udělám si jen bramborový knedlík ze sáčku a jinak mám vše nachystané ![]()
Taky bylo u nás škaredě,dopoledne propšelo celé a pak s přehánkama.Manžel si dělá dílnu,ted beton tam a byl celej promočenej za dopoledne
jak byl u míchačky.
Zítra bude zas pokračovat,tak snad bude líp.
Já jsem dala pod ohrádku jen tu vlněnou deku,ale cestuje mi s tím trošku ten náš divoch.Občas ho tam frkám,on už leze jako vítr
,dám ho do obýváku na koberec a za moment je v kuchyni pod stolem
,budu muset vytírat asi 2× týdně ted když se všude .Nakonec jukni k manželovi na facebook,dneska jsem tam dávala video jak leze a řehní se u toho,je to sranda ![]()
To bude fajn den pro Marečka v pondělí
Vyfot si ho fešáka ![]()
Zítra se má stavit bývalá kolegyně,že by pro mě měla prý super přivýdělek,tak jsem zvědavá.Peníze by se hodily,to jo,ale já nejsem na nějaký pojistky atd,tak jsem zvědavá co z toho vyleze.
Tak já pádím.Dobrou noc a krásnou neděli
![]()
Ahoj Gábi
já se omlouvám za včerejšek, že jsem tu nebyla a nenapsala jsem ti ale byla u nás kamarádka a odešla až po devaté hodině pak Marka okoupat a poklidit nádobí a pak jsem šla do vany a pak rovnou do postýlky tak promiň. ![]()
Tak jaký byl králíček,bude i malý vzoreček? ![]()
To je teď teda změna počasí,dneska bylo venku docela chladno musela jsem zas vytáhnout ze skříně bundy už jsem myslela že je nevytáhnu. ![]()
Dala jsem Marečkovi do školky od taťky košily a od dědy klobouk,ale spíš vypadal jak strašák protože to měl velké a široké a musí tak chodit až do středy.
A oblíkala jsem ho až ve školce Marečka,tak jsem ho nevyfotila ! ![]()
Včera jsem udělala to kuřátko na oběd,tak jsme ho měli i dneska na oběd tak jsem nemusela vařit.A zítra ráno jedu s manželem do Opavy,a máme ještě stravenky tak jsi zajdem někde na meníčko a pak na velký nákup do nějakého Hypermarketu. ![]()
A co budeš zítra vařit dobrého? ![]()
Tak co ti nabídla ta kolegyně,nebylo to náhodou ZPF akademie?
Tak přeji hezké úterý a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,já také včera nestíhala
,jako koneckoncu ted poslední dobou často
.Píšu někdy i k pulnoci,místo toho abych už chrněla
.Taky mi bylo v neděli šíleně.Asi alergie
Už několik týdnu mám stále plnej nos a huhnám,ale včera
chvílema jsem měla pocit když jsem pila,že mi křupne v nose v uších
vubec nevím,nikdy jsem to neměla.Asi bych si měla dojít k dr,ale to je zas na dlouho
Dnes už zas jen plný nos ![]()
Jé ty se máš,to bych si také dala nějakou mnamku kterou bych nemusela sema vařit
.Já přemýšlím přemýšlím a zas nevím
,musím to ale vykoumat at mužu vyndat maso z mrazáku ![]()
Králíček byl fajn,ale byl to pinda malej
,dneska se dojedl,tak vzoreček bohužel nebude…promin promin ![]()
Tak blejskni Marečka až ve školce
,já tehda poslední rok na karnevalu taky fotila ve školce v šatně ![]()
No ta práce,líbilo se mi to,ale zároven z toho mám trošku obavy.Ta firmy to není co píšeš.Kývla jsem na to,snad to není chyba
.Asi musím zariskovat ![]()
Tak já jdu koumat k mrazáku
.Hezky se vyspinkej,pa
![]()
Ahoj Gábi
tak jsi k tomu doktorovi radši zajdi,nasadí ti nějaké ty léky a bude ti určitě lepší než abys pořád měla plný nos a malého ti pohlídá buď mamka když jí řekneš a nebo nějaká kamarádka no škoda že jsem tak daleko klidně bych ti Danielka pohlídala. ![]()
Tak co jsi na dnešek vymyslela na obídek?
Já jsem jsi dala na oběd kuřecí nudličky na porku a zelenině a rýži,a manžel jsi dal byčí žlázy a k tomu měl brambory no já bych jsi teda vůbec nedala měla jsem lepší!
![]()
Na zítra polévku mám ještě z pondělka kuřecí z nudlemi,a na druhé udělám bramborovou kaši a koupila sekanou ve vaničce kterou upeču v troubě k tomu zelný salát.
Dneska jsem odpoledne zasadila vyrostlé rajčata a papriky z kelímků a dala na záhonek a do kýblů do předu na dvorek a mám i čtyři kýble na balkoně(dva rajčat,a dva paprik)abych nemusela letět dolů tak snad mi to tam hezky poroste. ![]()
Jak se máte?Co Danielek,a Kristýnka ve škole?
Víš já tu ZPF Akedemii mám ,tak proto jsem se ptala a můžeš mi napsat víc o co se jedná?
Tak se měj hezky a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,musím to nějak vykoumat s tím doktorem.Pokusím se,v uterý je tam vždy odpolko do tří.Tak jestli to zkusit příští týden před flétnou ![]()
No vidíš,tak se koukejte přistěhovat blíže ![]()
Jinak máš pravdu
,tvuj obídek byl určitě lepší než co si vybral manžel
..Já nakonec vyndala z mrazáku kousek hovězího že udělám s těstovinama guláš.A ráno když jsem to šla porcovat,jsem zjistila,že to jsou játra
.No už byly rozmrazený tak byl játrový guláš s rýží.Kristy ho ale moc nemusí,tak měla spíš jen omáčku s rýží,tu má ráda.Ale mě to ani nevadilo,už jsem ho hodně dlouho nedělala.
Dneska byl rodičák.Byl zas manžel,my byly na flétně.Všechno v pořádku,jen se prý trochu rozpovídala
co tam paní učitelka těch 14dnu nebyla(byla marod,měli supl děti),tak říkala paní učitelak že si jí musí zase trošku srovnat
,ale jinak vše v pořádku.Tak jsem musela doma trochu hudrovat,aby věděla že to teda nee,tak snad to bude zase ok.
Zatím o té práci nesmím mluvit,tak to tam chodí,ale jak se to rozjede,tak ti trochu povím.
Také přeju dobrou noc
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.