Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
nebo se ještě zkus třeba zeptat v lékarně jestli ti tam něco doporučí,ale radši zkus si k tomu lékaři zajít v úterý jestli ti to výjde!No a nechceš se třeba ty přistěhovat blíž! ![]()
Doma taky rodiče vařily játrovou omáčku a nebo guláš,tak jsem taky měla jen tu šťávu nebo omáčku a já to doma nevařím ale myslím že už to ve školce Mareček měl a říkal že mu to chutnalo. ![]()
Zítra bude ještě ta sekaná ale obalím jí v troj obalu a k tomu americké brambory a na pátek ještě nevím.
A co budeš ty zítra vařit,nebo budeš mít ještě ten gulaš s játry?
Tak to je dobře že je u Kristýnky jinak všechno v pořádku ve škole,a to upovídání jí zas přejde a bude mít na vysvědčení samé jedničky? ![]()
V pondělí jede celá školka do Ostravy do divadla,tak už musí být ve čtvrť na osum ve školce a ptala jsem se na jakou pohádku jedou tak Marek říkal že neví. ![]()
Tak jak jste se dneska měli?
No dneska bylo venku teda docela zima,odpoledne jsme si doma museli zatopit tak snad to sluníčko zas brzy příjde! ![]()
Tak se měj hezky a přeji dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,no mužu ti říct že u nás byla také pěkná zima a to jak venku tak i docela doma
.
Zítra udělám asi sekanou kuřecí do hřbetu s bramborem.Budu se muset rychle vrátit ze školy,protože přijede ta moje manažerka zhruba v deset,tak abych nestála furt u plotny.Stačí že budu lítat okolo malého.No jo ale jinak to nejde,když je mamča na mateřské
.Ono jí to ale neva,že tam mají hodně mamin co si přivydělávaj právě.
Nevím vysvědčení jaký bude.Snad jedničky a pokud nějaká dvojka,tak holt tam bude ![]()
Kristýnku čeká také výlet ale prča je že jsme ho platili 2× 340kč.Tak snad si to paní učitelka uvědomí,máme to napsaný i v notýsku že to máme 2× zaplacený a sama nám to vrátí,abych o to nemusela říkat.Paní učitelka to určitě nevědomky udělala,ale já už výlet platila zhruba před měsícem a včera na rodičáku to musel zaplatit manžel znova a to víš on nevěděl že jsem to platila,takže nic nenamítl a zaplatil.
Zas už přemýšlím co vařit o víkendu
.Ty máš už plány
?Mám krokety koupený,tak asi nějaký plátky na neděli naložím,ale sobota tu netuším ![]()
No nic jdu chrupkat.Přeju dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi,
včera mi to tady nějak nevyšlo tak se omlouvám,já tu teď nebudu chodit pravidelně ale zprávičky ti psát budu neboj! ![]()
Budem za hodinku venku na zahradě opékat makrely a rohlíčky,tak už se těším tak ti píši teď nevím jak dlouho tam večer budem a když bude zima se oblečem využijem toho hezkého počasí dneska. ![]()
Dneska jsem udělala na oběd koprovou omáčku,ohřála knedlík a k tomu volské oko a polévku jsem měla bramborovou.V sobotu bude čočka na kyselo s cibulkou,chleba a upečená krkovička a v neděli asi řízky no ještě uvidíme.
A co ty máš v plánu přes víkend vařit?
A jak to dopadlo,vrátila vám paní učitelka penízky,nebo jsis musel říct o ně sama? ![]()
Tak Mareček už má koupenou aktovku do školy,ještě nějaké věci musíme dokoupit a jsme připraveni na září no opravdu ten rok rychle utekl. ![]()
A jak se máte?
Tak se měj hezky,pěkný pátek i víkend!Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,jé opékačka
.Zítra možná dáme také
.Má být hezky jakžtakž,tak at toho využijeme.
Máš pravdu,ten rok utekl skutečně rychle.Přijde mi to dost nedávno když jsem tohle období prožívala s naší Kristy a šup ten rok je pryč ![]()
Já dělala včera i na dnes zbylo tu drubeží sekačku s bramborem,na neděli jsem si naložila vepřový nudličky,udělám krokety k nim,ale sobotu ještě nevím ![]()
Řekla jsem Kristýnce aby se slušně zmínila paní učitelce že ho máme zaplacený 2× a měla jsem vzkaz v notýsku abych se dostavila dnes pro korunky.Tak mi to paní učitelka ráno dává a omlouvala se mi že to ještě neprofinancovávala,takže nevěděla že to tam je navíc atd.Tak to už je vyřízené
Už ted někdy pojedou prý.
Já se také omlouvám,jak mám ten přivýdělek,tak to dělám bud z domu když to jde,anebo to budu dělat mimo domov na 2-3hodiny večer,tak jestli se vrátím třeba po devátý nějakej večer,véča koupel …tak už sem třebas nevlítnu.Napíšu ale hned jak to pujde. Škoda škoda že nejsi tady z okolí,mohla bych tě do toho zapojit taky,ale takhle by to nešlo ![]()
Pujdu hodit sprchu a přitom vymýšlet oběd zítřejší
.Tak dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
doufám že se na mně teď nezlobíš,když tu nechodím pravidelně a nepíši ti každý den zprávičku ale já teď nějak nestihám ala jak mně to výjde vždycky ti napíši. ![]()
Opékaly jste nakonec v sobotu?
Pěkně jsme jsi to opékání v pátek užily,makrelky byly výborné a dobře jsme se bavily tak jsme tam asi zůstaly do půl desáté nevím přesně tak uvidíme kdy zas bude další asi až o prázdninách. ![]()
Nevím jestli jsem ti psala že Mareček jede v pondělí ze školkou do loutkového divadla do Ostravy tak říkal že se mu to líbilo a dneska se celá třída fotila no už na posledy. ![]()
Tak to je dobře že vám ta paní učitelka penízky vrátila ,a už se Kristýnka těší na výlet a nebo už jela?
Jak se máte a hlavně jak jsi užíváte teplíčka už se koupete?
To nevadí,já se spíš omlouvám a hlavně ať se ti daří v tom přívydělku no a je to škoda to máš pravdu taky by se nám hodila nějaká ta korunka.
A Kristýnka se už fotila ve škole?
Tak se měj moc hezky,a zase se ozvu a přeji krásný večer a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,vubec se neomlouvej,já to taktéž už tolik nestíhám
.
V sobotu jsme neopékali kvuli hokeji,ale v neděli už ano,mnam mnam.Makrelky věřím že to musela být bašta
.Ted má být také krásný víkend,tak možná zas nějaká griovačka v sobotu padne ![]()
Termín výletu už konečně víme,příští pondělí.Kristy je natěšená moooc
,ani se jí nedivím,to budou mít fajn den ![]()
No ač bych se ráda už koupala,bazín jsme ještě nenapustili.Berem vodu ze studny a furt si říkáme aby se prohřála no.Jára měl v plánu koupit nějaký solární ohřev či co,ale asi z toho sejde ![]()
Kdy máš vlastně nový jízdy?Asi jsi to psala,ale ted mě to vypadlo ![]()
Kristýnka mají příští týden opékání buřtu od flétničky
,tak je taky natěšená ![]()
Tak se měj také moc hezky a přeju pěkný večer a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábí
to nám ten týden zas nějak rychle utekl,a ještě čtyři dny a už bude konec května a ještě červen a budou tu prázdniny.U nás není nic nového,jen jsme slavily s mýma rodiči od manžela narozky a příští víkend to budem slavit ze strany od manžela.Koupila jsem mu jenom balíček různých piv,bonboněru a dala penízky říkál že jsi koupí nové hodinky. ![]()
Tak už zítra jede Kristýnka na ten výlet,a má už všechno zbalené?
To se určitě moc těší to věřím,a už se nemůže dočkat až tam bude tak hlavně ať se jí tam moc líbí a vrátí se v pořádku domů. ![]()
A jak se máte,a je něco nového?A co Danielek?
Gábi,já nevím jestli jsem ti to psala ale já jsem ty druhé zkoušky z jízd neudělala tak to budu muset znovu opakovat. ![]()
A jak dopadla kristýnka na opékání buřtů a flétnička?
A co jsi vařila o víkendu?
No já jsem včera uvařila polévku kulajdu,a ovesné placičky a bramborovou kaši a dneska jsme měli brambory zapečené z vepřovým masem a šlehačkou no fakt dobrota a máme to i zítra. ![]()
Tak se měj zase moc hezky,přeji pěkný večer a dobrou noc!
![]()
Ahojky Kamčo
,jé tak to ted máte slavící víkendy
.Koukala jsem na facebooku že má manžel narozky,také jsem mu tam přála
.To jsi vymyslela krásný dárky
,určitě byl manžel moc rád ![]()
Jejky tak to jsi nepsala s autoškolou,tak to je škoda
.Ale jen jízdy tě čekají vid?Celé to nemusíš podstupovat znovu vid?Já už ani nevím jak to je
.Je to těžké,máte asi taky přísného instruktora ![]()
Jojo jede Kristy zítra na výlet.Těší se moc,doufám jen že nezmoknou
.Dám jí sebou igelitku s věcma na převléknutí kdyby promokla a tu si nechá v autobuse.Mají mít sebou malé kapesné,tak jsem ji dala 50kč a ona na mě …jestli ji nedám tisícovku
tak to mě dostala
malé kapesné ![]()
Opékání buřtíku od flétničky mají ted v pátek a ted nás čeká poslední flétnička.DDM už pak asi nemá kroužky
,ikdyž je ještě červen před náma
.Je to fakt síla jak to uteklo.Říkám si jak Kristy čekala první třída a šup,zrovna tak ted Marečka ![]()
Také jsem vařila dobroty
Dostali jsme dva mega mega kohouty
a to fakt,přes 5kg měl každý
,tak jsem to trochu porcovala hned v pátek a naložila jsem si prsa v medové marinádě,to jsme měli dnes a na včerejšek jsem zapékala vrtule s masem od Maggi a dělala jsem to ze dvou sáčku,takže také máme na zítra ještě.Pak jsem kus uvařila pro Danielka a naporcovala na denní dávky pro něj do mrazáku a aby toho nebylo málo
na večeři jsem dělala čertovský tousty.Takže celý kohoutí víkend ![]()
Ani nevím jestli jsem ti psala že malej baští už chlebíček s Lučinou ke svačince
a v poho sblajzne celý krajíc bez kurky
,to je jedlík
.Zítra mu chci dát s máslem a šunčičkou
Otesánkovi našemu ![]()
Tak se opatruj a zase písni jak ti vyjde chvilka
.Hezký večer a dobrou noc ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi strávila týden
a jak jsi oslavila svátek?Ještě jednou všechno nejlepší přeju
![]()
Tak Kristýnka na výletě naštěstí nezmokla,ale cestou zpět je doprovázel déšt už od Prahy.Chvíli pčed daným časem příjezdu u nás padaly kroupy
tak jsem si říkala doufám že ted hned nepřijedou.Měli kliku,tady už nepršelo jak přijeli
,zas až odpolko dýl.
Jinak byla fakt nadšená,zámek,labirint,malá zoo,vše super
![]()
Hned mi doma hlásila jestli tam zajedem společně třeba o prázdninách ![]()
Copak jsi o víkendu vyvářela?Já včera vepřové plátky na přírodno s rýží a dnes kuřecí plátky s nivou a kroketama,oboje mnamka velká
.Přišla mi výhra od Maggi,balíček jejich výrobku,tak zítra nejspíš udělám ty nudle jak se smažej hned na pánvi s masozeleninovou směsí,jak je v reklamě.Kristy mě o to furt přemlouvá,tak jsem to nemusela kupovat
když jsem ho vyhrála
.Nechala jsem si kousek kuřecího z dneška abych ho k tomu přidala.No a v uterý dojíme plátky.
Čoveče Danielka hodně berou zoubky zas a brouček kadil třeba 10× za den a má tak strašně opruzenou prdelku,že jsem z toho byla uplně špatná.Naštěstí dnes už kadil jen 2× a je to znát,prdelka se nám lepší.Mažu Omazolem co jsem dostala tehda na Kristýnku s podobným problémem,tak snad to bude den ode dne lepší.Už jsem si říkala že budu muset zítra k dr,ale uvidím jak ráno,každopádně dnes tam zlepšení bylo už znát
,tak paráda ![]()
Tak se opatruj a hezký večer a dobrou noc přeju
![]()
Ahoj Gábi
moc se omlouvám že jsem se teď dlouho neozvala a hlavně nenapsala ti zprávičku ,ale mám toho teď nějak moc a nestihám se tu dostat. ![]()
Od manžela narozeniny jsme oslavily dobře,měli jsme na večeři kuřátko a vepřové maso a k to mu nudlový salát a bramborovou kaši a potom večer bylo ještě malé pohoštění. ![]()
Tak jak se máte,a je všechno v pořádku?
Danielek je malý šikulka ,že už ti tak hezky všechno papá a to je dobře a už ti i chodí? ![]()
A co Danielek pořád ho berou zoubky,nebo už je to lepší? ![]()
To to je dobře,že se Kristýnce výlet vydařil a byla hlavně moc spokojená! ![]()
Tak se měj moc hezky,a já se zase ozvu a nezlob se na mně! ![]()
A ještě ti děkuji moc za přání k svátku,že jsi nezapoměla! ![]()
My to nějak moc neslavíme,přišla jenom tchýně a švagrová ze švagrem a dětmi a to je všechno. ![]()
Už se těší Kristýnka na prázdniny?
Mareček už ano,ale my nikam nejedem půjdem na jednu svatbu,a jednu 40 švagrové a jinak budem jezdit na jednodenní výlety a plánujem jet do Dinoparku do Ostravy.
Tak se opatrujte,a mějte se hezky!
![]()
Ahojky Kamčo
,vubec se neomlouvej,já mám některý dny taky pořádně našvyhaný
.Už se těším na prázdniny že člověk nebude každý den ráno chvátat
a že to bude takový uvolněnější.Kristýnka se na prázdniny těší také moc a už máme dohodu,že se nebude muset každý den učit,ale aspon 2×3 týdně trochu
,aby nám vše nezapoměla.Nezávidím ti ty začátky v první třídě,ty první cca 2-3měsíce byly těžký.Hlavně ty uvolnovací cviky na ruku,to byl pro nás horor,jinak čtení a počítání to ji jde od začátku
.Ale Mareček je šikulka,tak třeba vám to pujde uplně hladce
.
Představ si velká klika ti musím napsat.
Manžel včera vyhrál v soutěži v rádiu jízdní kolo za 10 000kč
,to je klika jako hrom.Potřeboval si kolo koupit,ale určitě by vybral jen to nejobyčejnější za 3000kč ![]()
No mezitím co jsem ti psala Danielkovi pokroky,tak nám ten šikulka předvádí samé šikovnosti.Už si sedne,klekne,postaví na nohy,že se něčeho chytne a stoupne
,je to šikulka.Taky je to lumpík,dám ho spinkat do postýlky a za chvíli ho tam jdu zkontrolovat a on bud stojí a kření se na mě
,nebo tam naopak bučí,že mu zustala nožička venku a nejde mu vyndat
.
My na prázdniny také nejspíš nepojedem,ale rádi bysme aspon na dva ty prodloužený víkendy,něco jako jsme byli loni v těch Krkonoších a pak také výlety.Příští rok už doufám na nějakou tu dovolenou k moři pojedeme,letos i malej že je ještě malej,to by se muselo jedině autem
,no to necháme konovi
,ale doufám že příští rok už se k moři nebo někam dostaneme.Kdoví třeba se naskytne nějaká hodně levná nabídka a vyjde to i letos,ale tomu moc nevěřím.
My jdem také na svatbu,příští pátek
,jde s náma i Kristy a babi bude u nás hlídat Danielka a navečer hodíme Kristýnku domu a budou tady s babi a my pak nějak v noci dorazíme
.
Musím běžet,přeju krásný odpoledne,papa
![]()
Ahojky Kamčo
,
jak se máš? A co je nového? U nás třetí zoubek
a vypadá to že za chvíli bude i čtvrtej
.Byla jsem s Danielkem na 10ti měsíční prohlídce a ten náš jedlíček váží 9550g a měří 71cm, podle doktora je dost akční
,umíme vše kromě samostatného chození
.Už to není taková prča ho uhlídat. Furt si stoupe u všeho, občas spadne, všude leze
zlatě dokud ležel
.
Jinak byl u nás sekáček, tak jsem ti zas nakoupila pro Marečka pěkný kousky
.Ted mají přijet až ke konci prázdnin, tak bych ti to asi mohla poslat, co myslíš? Bude toho plná krabice
,ale menší než minule, že tam nejsou zimní věci. Pošlu ti zas fotečky co jsem ti koupila.
Jak to vypadá s prací? Podařilo se ti něco sehnat? Jak si užívá Mareček poslední dny školky? Nebo jsi ho přihlásila i o prázdninách? Kristy to mají už ve škole volnější ted ty poslední dny. Měli sportovní den, výlet, příští týden mají ještě kino. Domácí ukoly sice nosí, ale jde to ![]()
Tak se měj moc hezky a jak budeš mít chvilku tak písni jak žijete, papa ![]()
Kamčo nějak mi zase nejdou vložit fotečky, zkusím to ještě během večera, nebo ti to pošlu mailem. Jdu nakrmit hladovečka
,zatím pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.