Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,oslava se vydařila,ale jsem ráda že to máme za sebou
.Venku se moc nedalo sedět jaké bylo teplíčko,tak jsme to měli doma.Taky chlebíčky atd to by nebylo moc dobré na sluníčku.Buchtu jsem pekla lineckou mřížkovanou s tvarohem
.Já taky kafčo večer nepiju,ikdyž to mé rozpustné to je slabota
,stačí mě jedna káva za den.Večer si dělám vždy čaj nebo někdy kapučínko.
Jojo také na čarodky strojím Kristýnku
.Ten poslední rok ve školce byla v masce a byly se školkou myslím v domově duchodcu udělat radost babičkám a dědečkum.Tak třeba Mareček také někam pujdou ![]()
My si pochutnali na knedlíčkách s uzeným a zítra přemýšlím jestli udělat to filé nebo dojíst ještě knedlíky,je jich pořád dost,jen polévka by pro všechny nestačila,tak tu musím udělat určitě ![]()
Jsem jedním okem sledovala ted film na Nově
,to bylo smutný
.Moc nemám ráda tyhle filmy,proto jsem to sledovala jen jedním očkem,ale bylo to takový chytlavý.
Jdu se ještě naložit do vany,tak přeju hezký zbytek večera a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
tak to je dobře ,že se vám ta oslava vydařila a máš pravdu s tím pohoštěním že to bylo lepší doma tak hlavně že už to máš za sebou . ![]()
Já právě taky piji docela slabé kafe a už jsi davám i méně cukru ale pořád musím sladit,a hlavně musím mít mlíčko jinak bych to nevypila a mně stačí dvě za den víc už ne a večer jsi davám ten čajík. ![]()
Dneska jste měli ten réj těch čarodějnic?
No my to máme až zítra večer tak neuvidím seríálek ale manžel mi ho nahraje,a ozvu se až v úterý tak promiň.
Já jsem dneska uvařila ty kuřecí roládky ale naplnila jsem je vaječinou,a byli moc dobré a bude je mít i na zítra a k tomu jsem uvařila brambory.Tak udělala jsi ten filet dneska na oběd,a nebo něco jineho? ![]()
Chtěla jsem jet dneska odpoledne s Markem na kole,ale byl u nás takový silný vítr že všechno všude lítalo a špatně by se nám šlapalo tak jsme šli radši na procházku a zmrzlinu. ![]()
Nevím jaký byl filmík na Nově,já jse teď moc na televizi nedívám jen na ty moje seriáli kterou jsou přes týden.Koukáš na výměnu manmželek?
Tak přeji krásný večer a pondělí,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,vítr byl i u nás ale teplíčko k tomu.Čarodějnice máme také až zítra,dneska jsme grilovali masíčko
.Danielek je tak spokojenej když jsme několik hodin na té zahrádce
,to mu ani nevadí že kočárek stojí,nikdo s ním nedrncá
,no je uplně užasnej
.
Taky jsme měli nanuka na zahradě
,ono se to jinak ani nedá vydržet ![]()
Zítra uvidím ještě jak to vykoumáme,možná vařit nebudu vubec,protože to vypadá že sjedem do Pardubic a kdyby to neklaplo,tak je tady uzená polévka a nějakou rychlovku k tomu jen pro nás dvě.Jára ten si bude chtít dát večer určitě klobásku nebo masíčko na pálení čarodějnic.
Paráda že se nemusí zítra vstávat do školy
,ikdyž Dany to dobou stejně většinou baští,ale fajn bude to větší pohodička.Manžel teda do práce jde,říkal že možná pujde i uterý,že ještě uvidí jak se domluví v práci.Tak možná pujde s náma dříve domu.
Na výměnu manželek koukám,ale kdyby bylo v telce asi něco lepšího přepla bych
.Šla by jsi do takového pořadu?Že prý je za to 50 000kč.Já bych čoveče nešla.
Také přeju hezký večer a dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
dneska jsme si Marečkem udělali výlet na kole do Štěpánkovic je to asi dva km od nás,a zajeli jsme si na zmrzlinu a pak se ještě na nádraží a čekali než pojede vlak a pak zas jeli pomalu domů. ![]()
Včera to pálení těch čarodějnic bylo moc super,šli jsme tak kolem půl sedmé a kolem desáté přišli domů Mareček už chtěl jít spinkat.První se kolem té sedmé stavěla majka,pak tam byli soutěže pro děti a dokonce tam byli i dva kolotoče a jeden ten skakací hrad,i pár stánků s věcma i s hračkama a také s občestvením a až byla tma tak zapálily oheň a starosta upálil jednu čarodějnici no a pak tam byla taková malá diskotéka.
A jak bylo u vás pálení?
Dneska jsem udělala na oběd knedlíkovou pizzu s lečem a měla i tchýně na oběd a polévku jsem měla bramborovou a zítra udělám asi sekanou a nebo karbenátky ještě nevím.
A co ty budeš zítra vařit?
A dostali jste dneska pusu ,u rozkvetlé třešně?
No u nás je už třešeň odkvetlá,tak mně a Marečka manžel políbil pod jabloňi tak máme splněno! ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak to jsme měli téměř stejný pondělní večer
.Také jsme tam šli před pul sedmou a zpět o pul desáté
.Hrála nám tam nějaká trapská kapela,stánky,kolotoče…
,Říkala jsem si aby to nevypadalo blbě že tam budu večer s mimčem,ale zdaleka jsem nebyla jediná maminka a to jsem odcházela a ještě dost kočárku tam bylo ![]()
Zítra pošlu fotečku jaká byla Kristy čarodka
.Musela jsem narychlo vymýšlet kostým,protože v tom co chodí každý rok,by se letos upekla
.Dostala pamětní list reje čarodějnic
,dostává každý rok a čokoládu.Byla nadšená.Domu se jí ale nechtělo.
Já mám na zítra navařeno,dojí se polévka a mám obalenýho pangase ještě s kaší,takže ho jen osmažím.Ale co uvařím na čtvrtek to ještě tedy nevím ![]()
Já políbená byla ale ne pod rozkvetlým stromem
,tak když by se zamhouřilo očko
tak by to projít mohlo ![]()
Zas mě to nešlo nastavit
.
Také jsme měli pohárek na zahrádce
,ono se to ani jinak nedá když jsou takový letní teploty ![]()
Představ si dostala jsem se k restíkum
,dvě pračky prádla jsem vyžehlila,ještě mě tam čeká dnešní pračka ![]()
No nic jdu chrupkat,přeju krásné sny,papa
![]()
Ahoj Gábi
dneska jsem se ve školce dozvěděla,že to v pondělí na těch čarodějnicích jsi ten kamarád Tomášek na tom skákacím hradě nějak pohmoždil ruku že s ním maminka jela večer pak na pohotovost jak ho to pořád bolelo no a mají v sádře chudák. ![]()
No u nás žádný památní list nedostaváme,ale dostal taky za to že měl kostým malou odměnu a hned jsi jí na místě taky snědl. ![]()
No já ti fotečku poslat nemůžu nemáme Marečka vyfoceného,nějak jsem na to zapoměla tak snad příště.A pošli fotečku,těším se!! ![]()
No mí to zítra máme horší s oběděm,nám totiž nepůjde proud od 7- 17hod snad ho pustí dřív uvidíme a máme takovou tu bombu nebo jka jse tomu říká a té jsi uvaříme brambory a bude aspoň oběd. ![]()
A co máš ty zítra v plánu vařit!!
No jsi šikula!! ![]()
Já zas dneska moc neudělala,byla jsem odpoledne s Markem v Opavě tak jsem jenom pověsila prádlo na sušák jak jsem přijela domů. ![]()
Jak jste se dneska měli,a pršelo u vás?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
teda to je síla.Chudák ten Tomášek,člověka by nenapadlo že zrovna v této atrakci se muže tak pohmoždnit
.A to má teda zlomený když má sádru?
U nás byl velikánský slejvák,začlo to před šestou a pořádně teda.Ale krásně se pročistil vzduch.Po těch pařákách to bylo třeba.Ale ted zas hlásej přeháněk nějak moc,koukala jsi na předpověd?Nic moc právě,ale teploty pěkný.Tak třeba to nebude každý den.
Já si naivně myslela že si dnes vyžehlím tu další várku,ale také jsem se k tomu nedostala.Jen jsem v podvečer ještě dělala hermelínovou pomazánku,pak přijeli známý na chvíli na kávu,jenže já do toho koupání dítek
,tak se mě to ani moc nehodilo.
To jsou jobovky tohle bát bez proudu či vody
,jak já nedávno…tři dny bez vody s malým miminkem ![]()
Nad zítřejším obědem si lámu hlavu
,nějak nevím.Ted si jdu s manžou vypít čaj a pak musím juknout do mrazáku jestli mě tam napadne nějaká inspirace ![]()
Posílám pár foteček a přeju hezký zbytek večera,dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
moc krásná čarodějka Kristýnka dobře jsi to vymyslela,a na tu pusku tu pavučinku jsi jí kreslila ty?
No já nevím dál jsem se neptala a dneska ve školce nebyl,protože jsme neměli v naší části ten proud a byla otevřená ta druhá školka u školy a Marek byl a říkal že bylo jenom z jejich školky 12 dětí a to jich tam chodí jinak 65. ![]()
Tak co jsi na dneska uvařila dobrého nakonec a co budeš vařit zítra?
My jsme dneska měli ty brambory vařené a k tomu mléko,a na zítra bych měla chuť buď na bramboráky a nebo palačinky no uvidíme co zvítězí! ![]()
No u nás to vypadalo že bude pršet a pořád nic,tak uvidíme jestli v nocxi něco příjde a nebo přes den.
Jak se dneska dařilo?
A využila jsem toho že nebyl ten proud,tak jsem jsi umyla ledničku a ten mražák tak zas mám na chvilku klid než zas tam bude nová námraza ale nebyl až do 16 hod.tak už bylo i masíčko povolené no uvidíme.
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,jé ty se máš
že máš odmrazený mrazák
.Já bych potřebovala taky
,ale nějak nestíhám časově.Vlastně jsem odmrazovala před 3/4rokem,ještě před porodem a je tam námrazy dost
.Zkusím vyšetřit nějakou neděli
.
Jojo pavučinu s pavoukem kreslím já
.Ta veliká byla suprová,v tom malým na čele už to tak nevyniklo,ale ta na tváři se mi fakt povedla
.Kreslila jsem jí tekutou linkou,takže byla i dost tmavě černá,ale to odmalovávání pak
.Celej obličej a dekolt jsem ji ještě zašpinila popelem z krbu
.Tak si dovedeš představit to mytí pak ![]()
Já na dnešek vařila vývar s játrovýma knedlíčkama a vyndala si z mrazáku poslednísladký knedlíky co jsem tam měla,švestkový a merunkový.Na zítra bude také polévka,ale přemýšlím jestli rizoto nebo bych si také dala bramboráky
,jo ty mi mužem
.Víkend máš vymyšlenej?Já bych chtěla udělat řízky ale obalený v corn flakesách nebo jak se to píše
,ale na tuty zapomenu je zítra koupit,no snad ne
a na sobotu ještě nevím ![]()
Koukám na Nova cinemu na Ničivou bouři nebo divokou,ted ti nevím a je to docela nervák,ale pěknej.Tak já zas pádím to dokoukat.
Přeju dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
no jsem opravdu ráda že jsem jsi ten mražák umyla,kdyby ten proud u nás nevyply tak bych se k tomu asi nedokopala a tak jsem vlastně toho využila.Tak snad taky nějak využiješ volnou chvilku,a brzy jsi ho taky odmrazíš a umyješ nebo řekni manželovi jak ve výměně manželek že tam taky musí plnit úkoly a pomahat. ![]()
No já bych do takového pořadu nikdy nenašla aňi za ty peníze,mi to opravdu nestojí abych jsi udělala ostudu jak to u nás chodí a že třeba nemám doma pořádně uklizené.
Dívala ses dneska?
Jsi opravdu šikulka ve kreslení máš talent já bych to tak asi nedovedla,a věřím jaké to pak musela mít Kristýnka mytí aby šlo všechno pak dolů a šla spinka čistá. ![]()
Tak dneska u nás zvítězily palačinky a byla domácí marmeládka tak byli opravdu výborné i Mareček jak přišel ze školky jsi dal měli na oběd krupici posypanou perníkem a polité máslem a polévku ruský borč mám jí ráda ale já jí doma nevařím. ![]()
Na zítra jsem vymyslela že udělám americké brambory a smažený sýr a hermelín a polévka bude čočková z dneška.A v neděli možná nebudu vařit,chtěli jsme jet ze švagrovou a švagrem na výlet tak jsi dáme oběd tam no uvidíme podle počasí jestli vůbec pojedem. ![]()
A už máš ty víkend vymyšlený?
A jak jste se dneska měli?
Tak přeji hezký večer adobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,dneska bylo u nás skoro celý den slunečno,tak jsem byla ráda že jsem vyprala cejchy a krásně to uschlo a musím se pochlubit zas dvě pračky vyžehlený
,ale jinak nic víc jsem doma neudělala
teda kromě bramboráku ![]()
Zítra upeču rizoto a v neděli ty řízky v lupínkách
,koupi jsem je nezapoměla
.Polévku budu vařit až v neděli,na zítra ještě máme.
To máš fajn vaření v neděli
,ale hlásí deště,tak snad nezmoknete ![]()
Já bych se do toho mrazáku i pustila,ale vadilo by mě furt třeba lítání k malému a ted na něj šahat s těma ledovýma rukama
,br to bych ho studila pořádně.Dneska spinkal před obědem 1a 3/4hodiny
krása,ale často spinká třeba jen pul hodky,tak to bych moc nestihla,no ale budu to muset nějak zmáknout no ![]()
Taky jsem koukala na Výměnu manželek a přesně tak rozhodně bych nešla nikam.Už kvuli té ostudě
a taky bych fakt nechtěla být bez dětí 10dní
,to by se mi po všech moc stýskalo ![]()
Představ si že se mě podařilo vyhrát v soutěži jedno balení mléka Hami
,tak jsem ráda dobrý 200kč ušetřený
.Hlavní ceny byla nádherná dětská jídelní stolička,tak to bohužel neklaplo,ale jsem moc ráda i za to mlíčko ![]()
Pádím ještě do vany,tak krásný zbytek večera a pěkné sny
![]()
Ahoj Gábi
včera bylo u nás ráno zataženo,ale odpoledne lilo jak z konve tak jsme museli být doma ale dneska zas bylo u nás krásně tak jsme mohli být odpoledne na zahrádce a taky jsme jsi pak zašli na výstavku zvířat od našich chovatelů. ![]()
No teda,ty jsi fakt šikulka no já zas nemám vyžehleno já to asi fakt budu posílat tobě když tak hezky stíháš a já pořád ne! ![]()
Tak zatím zítra jedem na ten výlet,máme být v osum hodin nachystaní k odjezdu tak snad bude zítra tak hezky jak dneska ale pro jistotu jsi vezmem sebou mikyny a deštníky. ![]()
No mám to dobrý nedělní oběd že nemusím vařit,ale na pondělí nic nebudu mít tak budu muset něco vymyslet asi budou kotletky ještě uvidíme. ![]()
A jak se ty řízky obalujou v těch lupinkách to nějak počkáš?
A co Danielek jak ti teď roste a hlavně papá nového?
No super,máš teda štěstí a to se hodí to máš pravdu! ![]()
A jakou jste měli sobotku?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,u nás ted bývá dopoledne nádherně,odpoledne se to pokazí a navečer je slejvák,no a dneska to bylo zrovna tak,ale mega mega slejvák
,to bylo fakt vody
a několik hodin.Zítra kdyby bylo hezky tak si chceme ogrilovat,tak bych byla ráda kdyby to nedopadlo jako každý den ted s počasím.Koupila jsem hermelíny a mám v mrazáku párky obalený ve slanině pár balíčku,tak bych to k tomu vyndala
![]()
Jéé představ si že jsem dnes odmrazila mrazák na chodbě ten velkej
,z toho mám velkou radost.K tomu pod ledničkou jsem se ale už nedostala,tak doufám že co nejdřív také udělám.Mám vždycky ráda jak v tom mám potraviny roztříděný a uklízený
.
Kristy si dnes vytrhla třetí zoubek
,nebo ona ho uplně rozkýve a pak musím ten poslední tah udělat já
,ale byl venku hned.Tak máme ted pizizupku
,nahoře je to mnohem víc vidět,než dole.Povídala mě jestli nejsem náhodou zoubková víla já
,že se jí to nějak nezdá ![]()
Zítra ti písnu jaké ty řízky jsou.Obalujou se stejně jak klasický řízky jen kromě strohanky,kukuříčný lupínky.Je to prý mnohem lepší křupavý
tak jsem zvědavá jaký budou.Mylsím že zbydou i na pondělek,uvidím.
Musím si jít ještě profouknout vlasy,jé to se nechce
,tak si zítra výlet užijte a nezmokněte
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.