SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
23.3.12 22:09

Ahoj Gábí :mavam: děkuji za krásné fotečky,a moc Kristýnku chválím je to opravdu šikulka a dělám vám určitě velkou radost!! :kytka:

Tak jak Kristýnka oslavila své sedmé narozeniny,líbili se jí dárky a hlavně to kolo? :kytka:

Tak stihla jsi to dneska všechno udělat?
Jaké jsi dělala dorty,teď nevím jestli jsi mi to psala a když ano tak se omlouvám.

Dneska jsem nevařila,byli jsme ráno v té Opavě a prošli jsme jsi velikonoční trhy a pak jeli domů a tchýně mi udělala bramborovou kaši a polévku jsem měla rajskou a jen ohřála a byl hned oběd udělaný.
Zítra udělám rizoto z vepřového masa ze zeleninou,a v neděli ještě nevím.

Zveš už rodiče i na oběd?

No já právě nevím co vezmu do školky,jak bude mít Mareček narozeniny bonbony už zakázali tak asi nějaké ovoce a udělám takové ty malé muflinky.

Tak přeji pěkný večer a dobrou noc!!
:kytka: :mavam:

Kristýnce ještě jednou všechno nejlepší!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.3.12 20:00

Ahojky Kamčo :mavam: ,ještě jednou děkuji za Kristýnku i za přání i za gratulaci v soutěži :* .
Omlouvám se za včerejšek,ale ani náhodou jsem nestíhala sem vlést :roll: a to jsem šla spát před jednou hodinou :? .No stihla jsem toho hodně,ale vše ne,to se prostě nedá.Naši tady na oběd nebyli už ani nepatuju,dříve jsem je občas zvala ale babička je už stará cesta vlakem a od vlaku to máme daleko,tak to už nezvládá.A abych vařila pro všechny i s bráchou který by je dovezl autem,tak to se mi přiznávám se na rovinu nechce :oops: .Víš co mám toho dost s lítáním okolo mrnouska abych stihla to co mám.

Dortíky jsem dělala dva ty ze šlehačky a zakysaný smetany :palec: ,mnam mi je milujem a že nepřišli uplně všichni,tak celý jeden zbyl,tak máme na zítra ke kávě :palec: a i pulka bábovky zbyla :palec: .

U nás do školky se bombony mohly nosit ale jen měkký třeba jojo…,do školy ted nesla také měkký ikdyž tam už to možná nevadí,ale měla jsem doma hodně těch pěnových maršmelounu,ta jsem Kristýnce dva velký kornouty do školy.

Musím se pustit do těch kuřat :roll: ,ježiš mě se nechce.Navíc dávaj moc hezký film…tak je asi vykostovat nebudu,jen naporcuju nějak uvidím :lol: .Nebo to zkusím narvat do mrazáku a bude to :mrgreen:

Já mám na zítra naložený kuřecí plátky v mexické marinádě a udělám hranolky nejspíš k tomu a dnes jsem dělala zapečený těstoviny s kuřecím masem a polévku vývar s nočkama.Co jsi vymyslela ty na zítřek?

Tak zatím pa a hezký večer přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.3.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: nemusíš se vůbec omlouvat,myslela jsem jsi to že toho bylo včera na tebe moc a máš dvě děti že se tu už pak nedostaneš.Já taky rodiče nepozývám na oběd ale až na svačinku a kavíčku , ale jak máme my velcí narozeniny tak chodíme až na večeře. :)

Ty dortíky jsi udělala něco jak tiramissu,že se to nepeče ale dává se to chladit do ledničky.Já jsem včera nic nepekla,nějak jsem to nestihla a k večeru jsem měla i jízdy a přes týden jsme snědli ještě ty zákusky z oslavy.

Právě u nás teď ředitelka na schůzce zakázala nosit bonbony,že je to zdravá školka tak máme prý mlsat zdravě.Tak jsem vymyslela že upeču na velikonoce perníčky nějakých zvířátek a nějak hezky je pozdobím polevou a ještě přinesu nějaké ovoce a bude. :kytka:

Jaký dávají hezký film?

Tak děláš jsi ty kuřátka,nebo nebo se díváš?

Tak ses asi včera nedívala na výměnu manželek,byl to teda mazac to ti řeknu!! :)

Zítra bych chtěla udělat na oběd uzený maso,k tomu knedlík a z mražáku vytáhnu zelí už udělané a budu to mít i na pondělí ale polévku budu muset nějakou uvařit.

Gábi,já tu už zítra nebudu ,nevím kdy se přihlásím ale určitě pak dám vědět jak jsem dopadla.Tak mi prosím ve středu kolem jedné do pěti,drž palečky!! :palec:

Měj se moc hezky,opatrujte se!!Přeji dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.3.12 21:45

Ahojky Kamčo :mavam: ,
na zítra ti držím moooooc palce :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Věřím že to zvládneš,jsi šikulka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.3.12 09:15

Ahoj Gábi :mavam: moc děkuji za držení palečků jsi hodná!! :kytka:
No testy a údržbu vozidla, jsem udělala jen jízdy musím dělat znovu bohužel je to opravdu těžké ale tak snad na podruhé to už udělám. :(

Jdu čistit okýnka ať je mám taky umyté,tak večer ti napíši víc měj hezký den!Pa. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.3.12 09:16
@Spáča píše:
Ahoj Gábi :mavam: moc děkuji za držení palečků jsi hodná!! :kytka:
No testy a údržbu vozidla, jsem udělala jen jízdy musím dělat znovu bohužel je to opravdu těžké ale tak snad na podruhé to už udělám. :(Jdu čistit okýnka ať je mám taky umyté,tak večer ti napíši víc měj se hezký den!Pa. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.3.12 10:21

Ahojky Kamčo :mavam: ,netrap se tím :hug: ,tak máš aspon dvě třetiny za sebou,neboj podruhé to zvládneš.Já měla z jízd největší strach,jsem takovej nerváček když to nemám pod kontrolou.Taky záleží jakého máte komisaře,nám pak říkal učitel že ten náš byl nejhorší,ale samozřejmě nás tím nechtěl stresovat tak nám nic neříkal.Taky jedna holčina neudělala jízdy,nezastavila na stopce jen zpomalila a už to bylo :think: …

Hezký den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.3.12 22:18

Ahoj Gábi :mavam: no je to opravdu těžké ty jízdy,a neudělala je aňi ta holčina co jela se mnou tak jsi musíme v pondělí zavolat ještě o nějaké ty další jízdy. :)

Tak jsem jsi dneska umyla několik okýnek,ale ještě to všechno nemám a zítra zas budu muset poklizet baráček tak asi zas budu pokračovat v sobotu a nebo až ten další týden.Tchýně už má okna umyté,řekla holkám mně nechtěla říkat když jsem se musela učit tak jsem ráda že jenom ty svoje . :)

Nevím co zítra uvařit na oběd nějak mně vypadla inspirace,polévku mám bude ještě bramborová a bude i na sobotu.
A na víkend už víš co uvaříš?

A taky bude mít Kristýnka od dalšího čtvrtka prázdniny jak Mareček?

No za týden bude mít Marek sedm let,ale teď jak jsem se musela učit tak jsem nikde nebyla ve městě tak nemám pro něho ještě nic koupeného aňi tu aktovku tak budu muset v pondělí jet a něco mu koupit. :)

A jak se jinak máte?

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.3.12 22:51

jasně zadaří se na podruhé,svět se přeci nezboří ;) .

Čoveče ani jsem nějak to volno příští čtvrtek a pátek neevidovala,až jak jsi to napsala šla jsem juknout do žákovský a je to tak,také volno :palec: .Tu neděli příští víkend jedeme zrovna na Matějskou do Prahy a pak jsou už velikonoce…toto zas uteklo :roll:

Přesně řeším dilema co na zítra uvařit :nevim: ,polévku mám taky z dneška,ale druhé nevím.Ale tak předběžně jsem vymyslela víkend ;) .Na sobotu kuře s kaší možná nebo nádivkou,ještě uvidím a na neděli bych měla velkou chut na ražničí,jak jsem ho pekla na nový rok,tak jsme si ohromně pochutnali.Vyndám si maso ještě ted a zítra dopolko nakrájím a naložím.Ale zítřek :nevim: :nevim:

Asi nám roste další zub,protože je Dany dost nevrlej :( ,včerejšek hrozný :,( jakej byl protivka.Tak snad bude brzy venku a zas na chvíli klid.

No aktovku už budete muset kupovat,ted už se tomu nevyhnete ;) ,to by nebyl špatný dárek k narozkám :palec: a něco k tomu aby měl i hračku a máš to :*

Jdu lovit ještě nějaké to vepřové do mrazáku ;) ,tak dobrou noc a hezké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.3.12 21:52

Ahojky Kamčo :mavam: ,to se nám počásko pohoršilo vid?Člověk se namlsá krásným jarním počáskem a pak je zas skoro na rukavice :jazyk: .Skoro celý den u nás bud pršelo nebo poprchávalo,no nic moc :roll: .Jak bylo u vás?

Tak mám naložený vepřový kostky na ražničí,mnam mnam už se těším na neděli :palec: .A zítra bude kuřátko ;) ;) .Copak jsi vymyslela na víkend ty?

Jukni k manželovi na facebook,vystavila jsem Kristýnku na té soutěži ve školičce :* .

Dneska má manžel pracovní mecheche,tak jsem s dětma doma sama a Kristýnku už mám nastěhovanou v ložnici :mrgreen: .

Konečně jsem objednaná na pondělí ke kadeřnici,potřebuju ostříhat a nabarvit,naposledy jsem byla chvilinku před porodem a už je to teda odrostlý uplně moc,ale furt tak nějak nebyl čas…znáš to :oops: ,tak jsem ráda že nepojedu na Matějskou jako Racochejl :mrgreen:
Ono bude škaredě a stejně budu mít bekovku na hlavě :mrgreen:

Jdu se naložit do vany ;) ,přeju ti krásn večer a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.3.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: to máš pravdu,ale víš trochu mně to pořád mrzí že jsem to neudělala ty jízdy. :)

Dneska jsem se ptala ve školce paní učitelky a ona mi řekla,že školka zavřená ty dva dny nebude že to platí jen pro školu tak Marek bude chodit celý týden.To máš pravdu že to tak rychle zase uteklo a budou tu zas velikonoce,a Marek bude mít sedm let a teď už i my musíme nakupovat do školy pomůcky a hlavně aktovku. :kytka:

Tak jsem nakonec ráno vymyslela a udělala knedlík s vajíčkem,nic jiného mně nenapadlo a manžel jsi to chválil že jsem to dobře vymyslela. :palec:
V sobotu budem mít karbenátky a bramborovou kaši,a v neděli udělám hovězí rolády a rýži ale to už budu muset udělat polévku.

Tak co jsi nakonec vymyslela a uvařila dneska na oběd?

Mareček dneska dostal do schránky pozvánku na sedmiletou prohlídku,ve středu v jedenáct tam máme být tak nepůjde do školky.

A co Danielek,dneska už má zoubky dobré?A kdy jdete na další poradnu a jak papá?

Dneska bylo u nás teda škaredě,zima byla venku a také pršelo a byl i sníh z deštem tak nebyli aňi ze školkou venku a dívali se na pohádku a my pak také byli doma.

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.12 22:00

Ahoj Gábi :mavam: psali jsme včera zase skoro stejně,ale ty o něco málo dřív než já. :kytka:

No dneska u nás celý den pršelo,tak nemám umyté aňi okýnka a ještě k tomu mi celý den polehával Mareček a odpoledne i dokonce spal a teď na noc jsem mu dala paralen tak uvidíme zítra jak mu bude jinak půjdem v pondělí k paní doktorce. :)

Určitě řeknu manželovi ať mi ukáže facebook ,a podívám se na tu tvoji šikulku!! :palec:

Tak jak dopadl manžel na mecheche, snad dobřea nebolí o dneska hlava? :(

Tak jsi uvařila dneska to kuřátko,a máš zítra to ražničí jak jsi mělav plánu?

A jaké bylo u vás dneska počasí?

A co ohrádka auž stojí?

Tak to je super,že ses už konečně objednala ke kadeřnici a budeš hezká ale tobě to určitě sluší pořád !! :kytka:

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.12 22:56

Ahoj Kamčo :mavam: ,děkuju za lichotku ale fakt jsem Racochejl,nejde to moc upravit.Ale že nechodím do práce tak to tak neřeším :oops: tím že i venku nasadím čepku :lol:

Kuřátko bylo mnam mnam a ještě trochu zbylo,ale dojíme to začátkem týdne,na zítra bude ražničí :palec: ,ještě nevím jestli k nim osmažím bramburky co dnes zbyly,možná jo.

Ohrádka ještě nestojí :oops: ,vím vím jsem ostuda,ale že malej ještě neleze,tak to nespěchá.Ale pohybuje se dost šoupáním otáčením dokola :lol: ,každou chvíli je mimo deky :lol: :andel:

Taky nic moc počásko u nás.Pršelo jen chvíli po poledni,ale strašnej fučák studenej už od včerejšího večera…br :jazyk:

Tak Marečkovi není dobře,držím palce at se z toho zítra vyleží.Na tohle je školka fajn,že ho omluvíš klidně celý týden a vubec to neva.Já jsem ráda že Kristy stonala jen ten jeden den.

No manžel byl spokojenej včera ;) ,hromada vajíčkových a šunkových chlebíčku,teplý uzený čerstvý chléb,plzničky :mrgreen: .Špatně mu nebylo,ale něco popil,to zas jo.Ale tak ono mu po plzni špatně není.

Také přeju hezký zbytek večera a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.4.12 21:37

tak co jak je Marečkovi?Pujdete zítra k dr nebo do školky?Kristy se zatím drží,tak jsem ráda,navíc jedeme také v neděli na tu pout do Prahy a za příbuznýma,tak by to byla dvojnásobná škoda kdyby ted začla stonat :roll: .

My ani dnes nebyli venku,já vubec nestíhala.Na třetí hodinu se stavila kamarádka a už mě z odpolka nezbyl žádný čas.Zítra to zas malému vynahradím,ráno se hezky venku prospí :palec: .
Pekla jsem perník aby bylo ke kávě mnam mnam
Ještě přemýšlím jestli neupeču velikonoční perníčky,moc se mi do nich nechce,už není moc času ale manžel mi donesl formu na vajíčko,tak si zase říkám že bych možná mohla :mrgreen: ,no uvidím.

Tak naší mamce není dobře,to je čára přes rozpočet,protože mám zítra kadeřnici a ona měla přijet a hlídat.Říkala že před polednem pujde k dr a pak by přijela a nešla by ani dál a jen by povozila malého venku a hned pak jela.Tak chudina místo toho aby ležela bude šmajdat venku :oops: .Říkala jsem že to teda zrušíme,ale říkala že jí to neva,že stejně bude venku kvuli doktorce,tak že to vezmem jedním vrzem ;) .Ale lituju jí :think:

Tak ti přeju hezký zbytek večera a dobrou noc až pujdeš na kutě ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.4.12 21:51

Ahoj Gábi :mavam: včera celý den ležel a mněl teplotu a říkal že ho bolí v krku,tak jsme šli dneska ráno k paní doktorce tak má angínu jak hrom a ve středu nemáme chodit na tu sedmiletou prohlídku až bude zdravý že nám dá nový termín. :)

Zítra ale do Opavy jedu,musím koupit Marečkovi nějaký ten dárek tak bude hlídat tchýně tak jsem ráda že to nemusím rušit nevím jestli jsem ti psala že jsem domluvená s mamkou a zajdem i za nemocným bráchou. :)

Taky jsem uvažovala že upeču ty perníčky na velikonoce a že jich upeču více ,a Mareček pak vezme do školky na narozeniny místo bonbonu ale teď nevím jestli je mám udělat když do školky stejnak zatím nepůjde tak uvidím jestli je udělám. :)

Tak jak to nakonec dopadlo,přijela maminka a pohlídala ti Danielka?

No a co je mamince má taky chřipku a nebo angínu?

Dneska teda byla venku zima,musela jsem jsi vytáhnout zimní bundu hlavně že jsem si jí už vyprala a schovala do skříně. :)

Tak měj hezký večer a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.