SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
11.3.12 22:14

Ahojky Kamčo :mavam: ,
jojo jedlíka :mrgreen: máme pěkného,dneska si dal poprvé banánek a také mnam mnam :palec: .Jen nějak nevím jestli aby ho to zasytilo místo mlíčko,tak to musí být asi velký banán třeba 150g :nevim: .Musím to vysondovat :mrgreen: od mamin.

Zítra jedeme do Pardubic dopoledne,tak ti mám ale trochu obavy abych na něco duležitého nezapoměla.To máš vodu,sunar,zelenin.příkrm,ovoce,pleny,náhradní oblečení kdyby něco…no je toho dost.Možná usoudím že takto vlakem na celý den že to ještě nejde.Jedině autem.

Pekla jsem švetskový koláš s drobenkou.Málem jsem to také nestihla.A kdybych ho neměla v plánu vzít našim tak se na to také vyprdla :mrgreen: .Protože jsem se k tomu dostala až před šestou :roll: .

Kristýnce první zoubek vypadl také nějak touhle dobou.Přesně už nevím ale bylo to poslední měsíce před školkou,druhý bud ještě na konci školky nebo na začátku prázdnin.Ted se jí trošku kýve jednička nahoře ale zatím málo.To už i k vám za chvíli zoubková víla přijde ;)

U nás dnes bylo tak všelijak :roll: ,chvilku svítilo sluníčko,chvilku studený vítr,chvilku slabý déšt,no ale hlásí pěkné počasí na příští týden,snad jen kromě pondělí,tak snad bude mít Kristy hezky o prázdninách.To bych jí vzala na hřiště at využijem pěkných dnu.

Tak na mě zítra mysli at zmáknem cestu vlakem ;) .
Hezký večer s dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.3.12 21:49

Ahoj Gábi :mavam: já jsem včera odpoledne i pak večer nebyla doma,tak ti píši až dneska tak promiň! :kytka:

Tak jak jste včera zvládli tu cestu tím vláčkem,určitě dobře a Danielek jí určitě prospal co? :kytka:

Děkuji ráno za sms,a promiň že jsem odepsala pozdě ale já jsem na to dřív nepřišla.A ty jsi něco koupila v tom sekáči?

Mareček se už do školky moc těšil,a dneska hráli druhé školce pohádku o Budulínkovi a říkal že se všem líbila a pak tam dostali malou odměnu. :palec:

A vařila jsi dneska oběd?

No já jsem udělala zapečený hermelín z bramborama,a polévku jsme dneska snědli tak zítra budu muset nějakou novou první vymyslet a pak i uvařit. :think:

A zítra ještě nevím co budu vařit,zatím mně nic nenapadlo tak uvidíme..

Danielek je fakt šikulka,že papá hezky i banánek to mu bude určitě chutnat všechno co mu maminka uvaří a dá to je jasný!! :palec:

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.3.12 23:00

Ahojky Kamčo :mavam: ,jojo :lol: zase jsem tam nakoupila.Já teda koupila i tobě tři věci ale vubec to neva,já to tady schovám až Dany vyroste,vždyt to stálo pakatel.Zase jsem tam ukořistila povlečení na dvě postele,dohromady za 60kč :mrgreen: to je prča,pak ozdobný dětský polštáře,tchýni cejchy že chtěla…takže jsem zase táhla pytel :roll: :mrgreen:

Cestu jsme zmákli uf uf :jazyk: a dokonce jsem na nic nezapoměla :dance: .Z toho jsem strach měla,ale paráda ;) .Danielek spal cestou na nádraží,my ho od nás máme kus cesty.Tam se vzbudil a dala jsem mu tam banánek namačkanej abych to stihla.Tak pak hned neusnul,to koukal ve vlaku,ale byl spokojenej ;) .
V Pardubkách jsme nakoupili zrovna v Tesku a jsem ráda byly dobrý věci v akci-Pangas,kuřata,kuřecí prsa,mléka :palec: ,to jsem všechno potřebovala

Taky jsem přemýšlela co na zítra vařit :think: .Nejdřív jsem myslela že obalím pangase,ale jak jsem ho šla vytáhnout z mrazáku,padlo mě do oka mletý a napadlo mě čevabčiči s bramborem a mrkvový salát,uplně mám na to chut :palec: .Polévku vařit asi nebudu.
Dneska jsme dojídali zbytky :mrgreen: a to si manžel vezl od mojí mamky hrnec čočkový polévka ještě :mrgreen: .Já ji nemusím,tak mu mamka občas navaří hrnek :lol:
Zítra přimíchám poprvé Danielkovi masíčko,tak jsem zvědavá jak mu bude šmakovat ;)

Tak přeju dobrou noc a já už také mažu,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.3.12 21:58

Ahoj Gábi :mavam: ty jsi opravdu dobrá nákupčí a vždycky domů něco přineseš,a hlavně za levný peníz tak to je super to tě musí určitě i manžel chválit. :kytka: Jsem zvědavka ,co jsi pro mně koupila? :lol:

Tak to je dobře že jsi doma nic důležitého nezapoměla,a hlavně jste v pohodě tím vláčkem dojeli a Danielek byl hlavně spokojený!! :kytka:

Dneska bylo odpoledne na nástěnce ve školce,že příští týden ve čtvrtek hraje třída od Marečka(jablíčko)malou operetku o Budulínkovi pro rodiče tak snad nebudu mít jízdy a když jo tak půjde tchýně a tatínek ale budu se snažit je mít později abych se také přišla podívat. :)

Tak jsem nakonec vymyslela,a hlavně uvařila dušenou kapustu s bramborek, k tomu opečený párek a chleba.

Tak co jsi dneska nakonec uvařila?Dělala jsi to čevabčiči s bramborem,dobréj typ na další oběd. :palec:
Polévku čočkovou máme rádi,a doma jí vařím ale zas nedělám hrachovou ale na vánoce jak jí tchýně udělá tak jí sníme to ano. :D

A jak ses dneska měla?

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

PS:Tak kak chutnalo Danielkovi masíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.3.12 22:29

Ahojky Kamčo :mavam: ,pokusím se zítra věcičky vyfotit aby jsi na to jukla,ale říkám pokud nechceš nemusíš to brát.Bylo tam zas několik mikin ale ty jsem už nebrala,pak manšestráčky se Snoopym"nebo jak se to píše" :mrgreen: ,pěkná plátěná košile taková frajerská a tričko s krátkým rukávem.Minule toho bylo mnohem víc,ale ted vubec žádná dětská bunda nebo kombinézka,nic takového a mikin máte zásobyčku tak ty jsem ani nebrala.

Ano vařila jsem to čevábo,ale skoro vše se snědlo :roll: ,tak nevím co na zítra a zas už přemýšlím :think: .Jestli toho pangase s kouskem kapra,ale zase dnes bylo smažený :think: .Možná bych mohla udělat vepřový kostky na smetaně s knedlíkem,no to bych mohla :palec: ,mám knedlík v mrazáku,šlehačku taky v lednici,tak asi jo a mám oběd i na zítra vymyšlenej :lol:

Dneska jsem si zas navařila řepu s bramborem do mrazáku pro Danielka a zbylo mě tam ještě trochu brambor tak k tomu zítra dovařím kedlubnu,tu ještě neměl tak jsem zvědavá jak mu pojede.Přišlo mě že rozdíl že by v tom měl masíčko nějak nepoznal,aly vonělo to určitě líp :mrgreen:

Jé to mají fajn divadlo ve školce že si zahrajou :palec: ,to by Kristýnku bavilo ;) .Tehda jak měli to vystoupení mateřinek,tak to Kristy prožívala a bylo to nádherný :dance: .To jo to by byla škoda kdyby jsi o to přišla.

Tak nakonec jsem to domluvila s kamarádkou že přijedem do Pardubic ještě jednou v pátek a budem u nich.Manžel musí s autem na technickou tak nás zpět zas vezme.Tak se s Kristy těšíme ;)

Taky pujdu chrupkat,přeju ti dobrou nic a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.3.12 17:51

Ahoj Kamčo :mavam: ,posílám ti fotečky těch věciček,ale nějak mě to nešlo vložit,tak snad se to odešle.
Tričko je hnědý,pěkná bavlna 128/134
Košila je zářivě bílá vel.152
Manšestráčky lahvově zelený na 8let
Hezké zbytek dne,pa večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.3.12 21:44

Ahoj Gábi :mavam: no věci jsou to krásné,ale zatím mi je neposílej vezmu jsi je až zas toho bude víc určitě bude u vás zase ten sekáč tak mi tam potom něco zase koupíš a potom mi to pošleš nebude ti to vadit!Moc děkuji!! :kytka:

No já zítra nemusím vařit,ještě nám zbyl ten kel neboli ta kapusta tak to sníme my dva a Mareček má oběd ve školce.Bude mít mít segedínský guláš,no ten bych jsi taky dala tak mám zas inspiraci na další oběd. :)

Vymyslela jsi taky dobrý obídek na dnešek,hm no dobrotka no taky bych jsi dala!! :lol:

Tak jak chutnala Danielkovi kedlubka?

Tak zítra jedete znovu na výlet do Pardubic za kamarádkou?
Budu zase držet palečky ať je vše v pořádku a hlavně nic doma nezapomeneš důležitého a ty mi je pak drž večer mám jízdy!! :palec: :kytka:

Gábi,já tu zítra a v sobotu nebudu,a v neděli nevím jdeme ještě pryč a nevím v kolik příjdem domů tak když nenapíši tak mi to promiň a v pondělí pak po seriálku se určitě ozvu a napíši. :kytka:

Tak se měj moc hezky,a přeji dobrou noc !! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.3.12 22:32

taky jsem ti to chtěla nabídnout že ti věci pošlu třeba s příštím nákupem,aby se neplatilo kvuli třem věcem poštovný ;) .Ted tady byl sekáček docela často,tak snad zas přijedou :palec:

Kedlubnu mám uvařenou,ale nestíhala jsem to včas,tak jsem si frkla tři krabičky kedlubna s bramborem do mrazáku.Já mám totiž ještě tu řepu v na zítra nachystanou.Jsem zvědavá jak mu pojede.Přijde mi to celkem nejlepší z těch jeho zeleninek :lol:

Kamarádka mi psala že nám udělá kuřecí řízečky k obědu :palec: ,tak zítra mnam mnam obídek.Omáčky jsem dělalataké dost,tak si myslím že nám zbyde i na sobotní oběd,jen vymyslet co na neděli.

Zítra ti budu držet palce na jízdy jasnačka,už se ti závěrečky blíží,jak se cítíš,jsi v poho?Já jsem nervák trochu :roll: .

Tak jo tak se měj moc fajnově zítra i přes víkend a písnem si v pondělí :mavam: .Dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.3.12 06:22

Ahoj Gábi :mavam: přihlašuji se až dneska ráno,včera měl manžel svátek a přišla mi večer návštěva tak se omlouvám. :)

Moc jsem jsi té oslavy užila a také super zatančila,jídla tam bylo plno že by oči jedli ale všechno se fakt nedalo ochutnat.Také jsme dostali balíček zákusků a také dortů domů,tak máme ještě přes týden ke kávě. :)

A jak ses měla ty o krásném víkendu?

Včera už šla Kristýnka po prázdninách do školy,chtělo se jí ?

Já dneska budu mít na oběd kuřátko,udělám k tomu rýži nebo brambory a polévku budu mít kuřecí ze zeleninou a nudlemi.

A co ty budeš dneska vařit?

A co Danielek,pořád tak hezký papa?

Měj se hezky,a přeji krásný den!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.3.12 10:25

jé tak to musela být perfektní oslava :palec: .Hned bych si nějaký dobrý zákusek ke kávyčce dala.

Také budem slavit v sobotu.V pátek je Kristýnce 7let :hug: ,to je síla.Tak je pozvaná rodina a naši známý s Yvetkou a bude mecheche :mrgreen: .Pro mě to je teda spousta chystání a uklid doma atd :roll: což je záhul když máš na vše jen málo času,no ale bez oslavy to nejde ;) ,znáš to ;) .
Budu dělat ty nepečený dorty ze zakysaný smetany aspon dva,pak ještě nějakou buchtu a chlebíčky…

Víkend byl skutečně nádhernej.Využila jsem toho a vyprala čtyři pračky prádla :palec: a už jen jedna mě zbývá vyžehlit.Taky představ si jsem si v neděli umyla okna :dance: ,včera jsem je ještě dodělala u Kristy v pokojíčku a odpolko se vrhla na záhonek,ale to nemám ještě hotový.Z těch oken mám fakt radost :palec:

My ještě dnes dojíme zbytky.Včera bylo ještě vepřový s knedlíkem a dnes dodělám brambory a máme z neděle obalovanýho Pangase mnam ;) .Koumu co ale uvařím zítra :think: .
Taky máme zítra konečně tu soutěž ve zpěvu,ajk furt pro nemoc odpadala.Jsem domluvená s kamarádkou že mi pohlídá malého abych tam mohla být s Kristýnkou.Tak jsem na zítřek zvědavá.

Jinak Dany už baští banánek,ted si nejsem jistá jestli jsem ti psala a dnes mu chci dát poprvé přesnídávku ;)

Tak přeju hezký den a dobrou chut k obídku
Pa večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.3.12 15:19

Ahoj Gábi :mavam: prosím měj teď se mnou trpělivost,já se teď večery učím už se mi to krátí ty zkoušky a mám to už se sedm dní tak mi to promiň jak budu moct se ozvu. :)

No já zatím okýnka nemám vůbec umyté,tak snad po zkouškách jse pak na ně musím vrhnout a když to nestihnu tak prostě umyté nebudou. :)
Tak jsi mně teď předběhla,jsi šikula! :palec:

Tak Kristýnka má v pátek narozeniny,tak jí přeji už všechno nejlepší,hodně štěstíčka a hodně zdravíčka ,ať se jí líbí ve škole a má hodně kamarádek a kamarádů :kytka:
To věřím že to bude pro tebe náročné to chystání a uklizení,ale ty to určitě zvládneš a Kristýnka a manžel ti určitě pomohou také tak to budeš mít pak hezky všechno udělané a nachystané.
:dance: :D

A jak se máte,když je tak už hezky?

Já tu dneska večer nebudu,zítra a v pátek se večer přihlásím a napíši ti zprávičku a přes víkend ještě nevím a pak tu určitě nebudu ty tři nebo čtyři dny tak se omlouvám. :)

Měj se moc hezky!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.3.12 15:21
Spáča píše:
Ahoj Gábi, :mavam:

No já zatím okýnka nemám vůbec umyté,tak snad po zkouškách jse pak na ně musím vrhnout a když to nestihnu tak prostě umyté nebudou. :)
Tak jsi mně teď předběhla,jsi šikula! :palec:

Tak Kristýnka má v pátek narozeniny,tak jí přeji už všechno nejlepší,hodně štěstíčka a hodně zdravíčka ,ať se jí líbí ve škole a má hodně kamarádek a kamarádů :kytka:
To věřím že to bude pro tebe náročné to chystání a uklizení,ale ty to určitě zvládneš a Kristýnka a manžel ti určitě pomohou také tak to budeš mít pak hezky všechno udělané a nachystané.
:dance: :D

A jak se máte,když je tak už hezky?

Já tu dneska večer nebudu,zítra a v pátek se večer přihlásím a napíši ti zprávičku a přes víkend ještě nevím a pak tu určitě nebudu ty tři nebo čtyři dny tak se omlouvám. :)

Měj se moc hezky!Pa. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.3.12 19:50

samozřejmě to chápu.Jen se pěkně uč :* ,už se ti to vážně krátí :roll:

Dneska měla konečně Kristýnka tu stále odkládanou pěveckou soutěž Slavík.Odzpívala to moc hezky,zítra jim ve škole rozhlasem budou hlásit hodnocení.Zpívala za nejmladší kategorii ve které byly prvnáčci+druháčci.Také to má vyjít v přeloučských novinách,tak jsem zvědavá jak dopadla zpěvanda moje :hug: .
Jinak moc děkujem za přáníčko :* ,je to síla 7let :andel: ,to tak utíká.

Danielkovi přesnídávka chutnala :palec: ,ikdyž komu ne vid když je to taková mnamka sladká,naše Kristýnka ji jedla ale až jako větší,ona v tomhle věku chtěla téměř jen mlíčko :think: ,no ale vyrostla také :mrgreen:

Mám objednaný 5-6kuřat představ si jen za 35kč kg :palec: ,tak to je paráda,ale manžel musí v sobotu jít pomoc s kucháním atd,což se mě ale už tak moc nechodí,protože mi právě s ničím nepomuže :oops: ,uplně se bojím jak to budu zvládat.
Tak si nějaký večer pak v klidu vykostím protože pochybuju že se mi to takhle vejde do mrazáku.My tam zrovna tuhle v Pardubicích hodně nakoupili,2kuřata+3kg pangase+4balíčky kuř.prsou ;) ,tak jsem zvědavá kamto narvu,ale nevezmi se vid za 35kč kg :mrgreen:

No nic jdu chystat véčuPřeju ti krásný večer a pěkně se uč :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.3.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: No já se učím,ale už abych to už měla za sebou jsem s toho už nějak unavená a hlavně vystresovaná mám ještě jízdy až do úterka. :)

Tak jak Kristýnka dopadla v té zpěvecké soutěži byla první? :kytka:
A jakou zpívala písničku?

Mareček má také za chvilku narozky,pátého dubna ale ještě nevím kdy to bude slavit asi až po velikonocích a ve školce pak taky. :kytka:

A přinese do školy Kristýnka zítra nějaké bonbónky a nebo se tom tam už neslaví? :think:

Danielek je fakt moc velkéj šikulka,jak ti tak hezky papá budes s něho velký chlap za chvilku!! :palec:
Mareček je už velký ale taky mi ještě jí přesnídavky jak je doma,a mám jich teď nakoupené do zásoby protože byli Kaufu jen za devět korun tak jsem jich vzala víc. :)

Já už vím že ty umíš dobře nakupovat!! :palec:
Jen bys asi potřebovala ještě jeden mražák,ale zase něco málo uvolníš a pak se ti tam zas něco vejde dalšího a nebo musíte více papat. :lol:

A jak ses dneska měla?

Já mám už dneska uklizeno a hlavně vytřeno,zítra zas musíme jet ráno s Markem do Opavy a odpoledne mám zas jízdy tak se pak nemusím honit až přijedem. :)

Pěkný večer,a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.3.12 22:56

Ahojky Kamčo :mavam: ,nedivím se ti že už to chceš mít za sebou,přece jen je to takový vypětí při každých jízdách a testech :think: ,ale za chvilenku to bude za tebou :potlesk:

Kristýnka přišla s diplomen,byla druhá :palec: :potlesk: šikulka :hug: a hned mezi dveřma „mami co mi dáš“ :mrgreen: ,tak ještě že jsem pro ni měla nachystaný dáreček pro případ kdyby se neumístila a bylo jí to líto.

Taky jsem dnes trochu šurovala,protože jinka to nestihnu kdybych měla vše dělet jen zítra nebo dokonce sobotu.Poklidila jsem si chodbu a koupelnu.Taky jsem tam savem proti plísním likvidovala plísen,jenže mi došel,tak musím zítra koupit novej a dodělat .Zítra musím hlevně ty dorty si udělat.
Kristy přemlouvala at jí jedne dáreček který by dostala zítra,tak at jí ho dám už dnes :mrgreen: ,tak jí říkám…to ti nestačí dáreček za soutěž? :mrgreen:

Letí to letí vid,už budeme mít dítka velký :* ,není to tak dlouho co byly v kočárku :hug:
Nachystala jsem jí dva větší sáčky těch marsmelounu pěnových,nosej to i do školy.Taky jsem nevěděla,ale Kristy hned hlásila :mrgreen:

Pádím chrupkat,dobře se vyspi,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.