SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
19.2.12 22:02

Ahoj Gábi :mavam: moc děkuji za přání k narozeninám ,a snažím se abych tu autoškolu zvládla ale je to těžký to ano. :kytka:

Tak to je dobře že šel aspoň manžel z Kristýnkou,když Danielek jít nemohl tak určitě půjde příští rok to zas bude větší a už ti bude i možná chodit.A za co byla Kristýnka a budou prosím nějaké fotečky? :kytka:

Mareček taky právě jak měl ty neštovice,tak mi odpoledne spinkal po obědě a i ten druhý týden ale jen do čtvrtka pak už nechtěl tak mu asi taky něco chybělo že tak spal. :)

No u nás ten Masopustní průvod je teprve podruhé,zavedl to teď nový starosta který byl předloňi zvolen .Manžel říkal že tam bylo plno lidí,a že jim zabiječkové pochoutky zase došly že zas neměli co prodávat.

A budeš zítra vařit?

Já jsem dneska vařila na oběd,vepřové maso na žampionech a dušenou rýži a k to mu okurkový salát a mám to i na zítra na oběd.Mareček jde zítra po dvou týdnech do školky,a odpoledne bych chtěla jet autob.na logopedii tak poobědváme dřív ať stihneu jít do školky a pak hned na autob. :)

Já jse ještě musím podívat,na sz na tvoji adresu a ten to týden ti taky pošlu tu ohrádku tak snad ti příjde v pořádku.

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.2.12 22:40

Ahojky :mavam: ,
to jsme měli podobný oběd :lol: ,já dělala vepřové plátky na přírodno a dnes ještě česnečku k tomu.Na zítra tam ještě zbylo,ale bud jen pro nás dvě nebo jen pro manžela.Ale asi to sníme my :mrgreen: ,Kristy tohle ráda :lol: a manželovi bych mohla osmahnout třeba jitrnici,uvidím ještě.No a v uterý to ještě nevím co udělám :nevim:

Čoveče manžel mě na karnevale kameru,tak nejspíš nefotil :think: ,taky jsem si jí mohla vyfotit sakryš,vyfoukala jsem ji vlásky,tak šla načančaná :palec: .Měla princeznovský šatičky :*

Jsi moc hodná že mi ohrádku pujčíš :hug: ,písla jsem ti do zpráv adresu at ji nemusíš dohledávat ;)

Přeju dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.2.12 09:30

Ahoj Gábi :mavam: přeji hezké den!! :kytka:
Děkuji za písnutí adresy do sz,už jsem jsi jí opsala a ve středu jak pojedem do Opavy na velký nákup autem tak pojedem i na poštu a už ti jí budu posílat. :)

Mareček se už ráno nemohl dočkat,jak půjde do školky
a paní učitelka ho moc hezky přívitala že se už na něho všichni těšili. :kytka:

Tak se měj zatím hezky,Pa!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.2.12 22:27

Ahojky Kamčo :mavam: ,předem děkuju za poslání.To je dobře že budu doma až to přijde ;) ,je to velký :mrgreen: taky bych musela odchytit manžela at proto sjedem :lol: .Ale ted jak má Dany kašel tak ven nechodíme.Přemýšlela jsem jak ráno se školičkou.Tak jsem akorát doprovodila Kristýnku na roh a koukala pokud uvidím než přejde silnici ke škole,zamávaly jsme si a pádila do školy.Zvláštní pocit že jsem jí tam nedoprovodila :think:

Ani jsem ti nepsala co nám Kristýnka ve škole vyrobila k Valentýnovi :* .Zkorálku navlíknutých na drátku srdíčko :srdce: :* ,miloučký :palec: .Dostal i manžel ;) .

To věřím že se Mareček moc těšil do školky :dance: .Kristy si také občas zasteskne že se jí po školce stýská a kdy se tam pujdeme projít ;) ,tak jsem jí slíbila že hned na jaře jak bude tepleji a děti si budou na zahrádce hrát ;)

Copak zítra vaříš?Já udělám bud francouzký brambory nebo šunkofleky,uvidím dopolko :lol: .Dostala jsem plato vajec a 6jich tam bylo tuklých,tak jsem přemýšlela na co je zdělám,tak se to akorát hodí :lol: .

Tak já budu končit.Přeju hezký zbytek večera a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.2.12 22:52

Ahoj Gábi :mavam: nemáš vůbec zač,stejnak to leželo na půdě ale jak ti ta ohrádka příjde tak jsi jí ještě pořádně umý savem nebo něčím pořádným je to tiž umýté jenom s té špíny. :)

Je to opravdu miloučký to máš pravdu,a Kristýnka je šikulka!! :kytka:
Mareček byl zrovna doma,tak nevím jestli něco ve školce dělali pro rodiče musela bych se třeba někoho zeptat. :)

Dneska měli i ve školce dobrý oběd,roládky ze zelím a brambory a polévku nevím a Mareček všechno snědl.
No já jsem vymyslela na zítra že udělám nějaké luštěniny asi čočku s párkem a s chlebem a okurek .

Taky se budu loučit a půjdu spát tak ti přeji dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.2.12 17:24

Ahoj Gábi :mavam: dneska ráno jak jsme jeli do Opavy,zajeli jsme také k nám na poštu tak ti posílám tu ohrádku tak buď zítra a nebo v pátek tui příjde.Poslala jsem to doporučeně,a platila jsem 95 kč a pojistka je kdyby se to ztratilo 500kč.
Tak bych se tě chtěla zeptat,jestli sis to už všechny ty věci spočítala a kolik ti budu já dlužit penízků že bych jsi to odečla tu ohrádku a já pošlu ten zbytek který ti budu dlužná ať nemusíme dvakrát platit za známku. :)

Jak se daří,a je už Danielek v pořádku?

A kdy má Kristýnka jarní prázdniny?

Tak zatím přeji hezký večer,a zatím ahoj!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.2.12 20:52

Ahoj Kamčo :mavam: ,to jsi moc hodná :palec: děkuju :* .To poštovný jde,čekala jsem tak 200kč.
Já to ted spočítala,ale nemám k tomu ještě poštovný za tenhle balík,Dany že je marod,tak nechodíme ven abych zašla na poštu.Neboj ale nejdýl příští týden pošlu,slibuju ;)

Tak to máš za první balíček 15+59=74
uterní nákup 2×30 bunda svetr= 60
středeční nákup 15+6×15 svetr a mikiny=105
Tak bez poštovného za tehle balík to dělá 239kč ale zvlášt to neposílej,pak ti písnu kolik jsem platila za balík,odečteme ohrádku a pak to až pošli ;)

Dany je celkem v pohodě,jen toho kašle se nemuže zbavit :cert: .Zítra jsme pozvaný k té mé kamarádce tak na hodinku nejdýl dvě na malý posezení že manžel je Petr tak už s ním pujdu.Je to minutu od baráku a je bez teploty vlastně furt.

Já se na prázdniny musím juknout do žákajdy :oops: ,ani z hlavy nevím ale tipuju březen :lol: .Tak jsem se sem dostala až ted :jazyk: .Prázdniny mají dítka od 12.-18.3 jupí :potlesk:

Koukáš se na ten nový seriál?Mě se to líbí vypadá to zajímavě ;) .Tak já zas mažu,zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.2.12 22:00

Ahoj,taky jsem byla překvapená a počítala jsem víc,ale já jsem to normálně nechtěla posílat tak bych neměla žádnou záruku kdyby se to někde ztratilo tak to má aspoň tu hodnotu pětset korun.Dobře nebudu ti zatím penízky posílat,a nemusíš spěchat až ti to opravdu výjde a bude i Danielkovi lépe. :kytka:

Tak držím palečky,ať se ten kašlík malému zpraví a je dobře že je bez teplotek.A zítra jsi to tam u té kamarádky hezky užijte,a hlavně oslavte ten svátek a budeš pít aspoň trošku vínka?

Mareček má prázdniny od 5-11 března,a Kristýnka bude mít o týden později ..
:D

Koukala jsem na ten nový seriál,a docela jsmemi i líbil tak uvidíme jaké budou další díly.A bude to jenom středy,nebo i jiné dny nevíš?

A co budeš zítra vařit?

Já asi udělám dušenou kapustu a nakrájené brambory, na kostky k tomu opečený párek a chleba a polévku taky budu muset nějakou udělat.

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.2.12 22:36

Kamčo to je dobře že jsi to neposlala obyčejně,taky bych to neriskovala.Před pár lety se mi ztratil balíček,měla jsem v něm prodané botky z aukra :? .Jako pošta se omlouvala,dohledávala a pak vyplatila 500kč.Zrovna nedávno dávali ve večerních zprávách jak v Pardubicích vykrádaj balíky poštáci :cert: ,že se na to přišlo atd.

Já ti nevím,možná si jednu sklenku dám,ale oni i hodně pijou bílé vínko a mě nedělá dobře.Když by měli červené,tak jednu sklenku s kolou asi dám :mrgreen: ,ale musela bych mít odstříkáno :mrgreen:

No co vařit,já ti nevím.Polévku máme z dneška hovězí s kapáním,ale co k druhému? :?: :nevim: Já bych měla chut na bramborový placky jen omaštěný jestli někdy děláváte na plotně :mrgreen: .Tak že bych udělala,ale ze sáčku ručo to je na dlouho.Manžel o ně teda nestojí,tak bych mu mohla vyndat jitrnice z mrazáku…no možná jo :mrgreen: na placky mám velkou chut.
A vubec nevím víkend,ale možná nějakou čínu s hranolkama na neděli ;)

Myslím že ten seriál bude jen ve středu,místo Dŕuhého dechu.Jo taky se mi to líbilo :palec:

Pujdu už chrupkat,přeju ti hezké sny,pa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.2.12 19:34

Ahojky Kamčo :mavam: ,
dneska přišla ohrádka :potlesk: ,jednou jednou moc děkuju za pujčení :hug: .Manžela jsem vyslala s balíkama,tak si myslím také čekej zásilku,ale spíš až v uterý,protože to poslal odpolko.Ani jsem se nekoukala na podací lístky,ale během víkendu to vypočítáme ;) .Jestli nechceš utrácet za známku a máš li učet,klidně mi to pošli převodem,to bude lacinější.

Čoveče Danielkovi se zase nějak spouští rýmka 8o ,tak jsem dnes už několikrát zkusila tu odsávačku hlenu na vysavač a musím teda říct paráda :palec: .Je to bez práce oproti tý jak vysáváš vzduch,určitě si ji také měla při malým.Akorát škoda že si to Dany zrovna tak nechce nechat udělat :roll: ,ale jakmile se mi ho podaří „přeprat“ :mrgreen: je to pak fofr.

Copak jsi vařila a na víkend co máš vymyšlíno.Já na dnešek moravský uzený s kaší a ovařila jsem si ho i na polévku na víkend,no a zítra upeču tu plněnou roládu z mletýho.Konečně měli u nás levnější mletý :mrgreen: ,tak toho hned využiju :mrgreen: .Na zítra to bude asi s kaší z dneška a to co zbyde z rolády nechám nejspíš na pondělí.Vneděli bych měla chut na čínu s hranolkama,měla bych si vyndat maso at to naložím.Roládu si chci také nachystat ted večer,ale upeču ji až zítra.

Jé v neděli čekám tu mou kamarádku z dia poradny :potlesk: ,tak to bude fajn den.Nachystám malé občerstvení at je co ke kávyčce.Naši manželé si taky rozuměj ;) ,tak to je paráda :palec: .

Jdu rychle nachystat véču Kristýnce,dnes to nějak nestíhám :oops: ,tak zatím přeju hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.2.12 20:25

Ahojky Kamčo :mavam:
vím že tady dnes nebudeš,ale musím ti napsat novinku :mrgreen: .Máme první zoubek :potlesk: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.2.12 17:30

Ahoj Gábi :mavam: tak to je opravdu super zprávička!! :kytka:

Já jsem tu teď nebyla dva dny,slavila jsem v sobotu ty svoje narozky tak jsem musela jsi v pátek všechno připravit a upéct tak se omlouvám ale naštěstí vše dobře dopadlo! :palec:
Upekla jsem tvarohového fešáka,a mrkvové šátečky plněné povidly(bylo to nasledko)a tchýně mi upekla roládu a kakaovou buchtu ve hřbetě kterou jsi mohl každý postříkat šlehačkou a švagrová mi ještě přinesla krtkův dort.
A na večeři jsem měla,knedlo ,vepřo a zelo a mám to ještě na pondělí i úterý a ještě musím dát i do mražáku protože mi toho plno zbylo.

A jak ses měla jinak?
A přišla dneska ta kamarádka z poradny?

Tak se měj moc a ještě přeji hezkou neděli!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.2.12 18:29

Ahoj Kamčo :mavam: ,no mnam mnam ;) uplně mě tvoje občerstvení láká :mrgreen: .
Taky jsem dnes pekla tu lineckou buchtu s tvarohem a dělala jsem česnekové jednohubky :* ,aby bylo pohoštění.Kamarádka s manželem a s malým přijela,ale bohužel náš Danielek skoro celou návštěvu prospal,protoze od dopoledne nezavřel očka ;) .Ale byla to i tak krásná neděle :palec: .
Taky jsem jí kupovala v tom sekáči pro ní svetrovou tuniku a pro malého vestičku,tak jsem byla moc ráda že se jí to líbilo :palec: .

Zítra chci dát poprvé mrkvičku před obědem,tak jsem zvědavá jak se na to bude tvářit :lol: .

Zítra mám také skoro volno v kuchyni,zbyla nám i polévka i roláda,jen brambory musím uvařit.No a na uterý jsem si tak myslela ty zapečený vrtulky s kuřecím masem.Asi jo,pokud mě nic jiného nenapadne tak to uvařím.Zbylo mě tam trochu kuřecího masa,moc ho není,ale na tohle jídlo to bude stačit.

No nic,jdu ještě něco dělat ;) .
Hezký zbytek neděle a večer sen juknu :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.2.12 22:01

Ahoj,tak to jste měli moc hezkou nedělku,a je fajň že kamarádka měla radost z věcí co jsi jí koupila máš vkus taky jse mi to oblečení líbilo co jsi mi vybrala pro Marečka.A už jsi to všechno s počítala,ať ti to můžu vyrovnat a nejsem dlužníkem. :) Pošlu ti nakonec zprávy fotečku,mých zákusků a škoda že jsi daleko poslala bych ti i vzoreček. :kytka:

A jakou mrkvičku domácí trošku udušenou na másle,a nebo s těch skleniček?

Chtěla bych po manželevi aby vytáhl autičko z garáže když teď není ten sníh,a zkusit jsi to sama jet abych se to neučila ve čtvrtek se mi nějak nedařilo a když mám ten oběd hotový tak se nemusím honit a Mareček bude ráno ve školce tak to půjde. :)

A v jakém vstavu přišla ta postýlka,bylo to nějak hodně potrhané?

Tak přeji hezký večer!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.2.12 22:02

Už ti posílám tu fotečku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.