Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
měla jsem se moc dobře a byla jsem i pozvaná na oběd,a taky mi to ráno i odpoledne rychle uteklo že jsem zas musela jít na autobus a pak ještě nakoupit po cestě a domů Mareček už mně čekal a hned prohlídnul tašku co jsem mu přivezla. A máš pravdu že dneska byla zima,nepodívala jsem se ráno na teploměr a nevzala jsem jsi pod kalhoty punčocháče tak mi bylo pak venku zima ![]()
Dneska nic nepřišlo nebyla prý žádná pošta,tak ten balíček příjde asi až zítra tak budu čekat budem stejnak doma tak snad listonoška bude zvonit.Dobře,tak já ti zatím nebudu penízky posílat,ale pošlu ti je pak asi v obálce a prosím podívej se mi tam ale samozřejmě jsi nakup první ať máš pro svoje děti.Děkuji!!
![]()
To máš pravdu,ještě pořád nevím co udělám přes víkend no zkusím se zeptat manžela co by tak chtěl uvařit snad ho napadne něco kloudného a ne hlavně těžkého.
Chtěla bych zítra nějak udělat nudle,ale nevím ještě jak jestli na sladko a nebo na slano no ještě uvidím.
Budeš zítra péct nějakou buchetku?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Kamčo tak to jsi měla super den
.Také bych nepohrdla pozváním na oběd
.
Docela bych si nějakou buchtičku už dala,dneska jsem koupila levný listový těsto chlazený,mám ho v lednici,do mrazáku jsem ho ještě nedala,tak bych měla chut na štrudl
.Jenže mám jen pěkný jablíčka,tak to je škoda tam dávat,tak ti nevím.Ty máš v plánu péct?
Manžel mi říkal jestli bych mu nedošla pro drštkovou polévku zítra,no tak já ty karbanátky udělám asi až příští týden.A s Kristýnkou dojíme česnečku a něco k tomu.Oni u nás prodávaj drštkovou polévku jen v pátek tady v bufíku.Občas mu pro ní chodím a manžel je v 7.nebi ![]()
Taktéž přeju pěkné sny,papa ![]()
Ahoj Gábi
dneska mi přišel ten tvůj balíček a moc děkujem,ta vesta je opravdu super a pošlu ti fotečku z Marečkem jak má tu vestu oblečenou.A také děkujem za omalovánku a žvýkačky,hned jsi jeden obrázek vybarvil.
![]()
Mám ten dloužek napsaný na ledničce,tak pak se stebou vyrovnám ale prosím tě kdybych zapoměla tak mi to připomeň. ![]()
Jak ses dneska měla?
Ahojky Kamčo
,jéé děkuju za fotečku
.Marečkovi vesta moc sluší a paráda že s ním pár roku poroste
.On je takovej drobeček oproti Kristýnce,ale fešák a krásně se směje.Vypadá že ani zazlobit neumí
.
Doufám že příští akci vám zase něco seženu
.Škoda fakt že to nemáš k nám blíž,určitě by jsi také pak odjížděla s dvěma či třema plnýma pytlema jako já
.
Já před chvílí dopekla šztrudlík
,nakonec jsem se do něj pustila,ale mužu ti říct že se mě moc nechtělo
,ale výsledek stál za to.Manžel si dělal srandu že by chtěl kávu a teplý štrudl a našlehanou šlehačku ne tu ve spreji na pul pátou.Koukáme společně na Dva a pul chlapa,no tak jsem mu to pěkně vše nachystala i s tou našlehanou šlehajdou,tak byl vykulenej a prý co po něm budu chtít ![]()
Taky hlásím vyžehlenou pračku a pul prádla …uf
,ještě mě tam čeká trocha,ale to už není tak zlý,no ale další zase schne ![]()
Také přeju krásný zbytek odpoledne,zatím pa ![]()
Gábi,ta vesta je fakt parádní a moc mu sluší ale Marek je moc dlouhý tak uvidíme na kolik roků ji bude mít.A děkuji ještě jednou! ![]()
Zlobit teda umí na jedničku to je pravda,a nevím jestli je drobný váží asi 21 kg měl to napsané ve školce na nástěnce ale výšku teď nevím.A kolik váží kristýnka?A také Danielek,byla jsi teď někdy v poradně?
Tvůj manžel je teda srandista,a to je dobře a co budeš po těm teda chtít? ![]()
Dneska jsme byli celý den doma,tak jsem jsi uklidila baráček při pátku jak vždycky a taky jsem se překonala a upekla jsem aspoň olejovku škoda že jsi nemůžem poslat malou ochutnávku. ![]()
Jsi fakt šikula!!No já to pořád nestihám,snad zítra ale jistá jsi teda nejsem ale musím protože Mareček pak nebude mít žádné tričko do školky.
No a přemýšlela jsem co uvařit zítra na oběd,tak že bych udělala rizoto s vepř.masem a zeleninou a na neděli ještě nevím.
A co budeš ty zítra vařit?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Kamčo já to nějak dříve nestíhala
.Musím Kristýnku zvážit ale tipuju tak 25kg,když si vzpomenu tak ji naženu zítra na váhu
.Danielka váhu budu vědět příští týden,2.2. máme poradnu,tak ti pak hned písnu ![]()
Vymyslela jsem ty hranolky se smažákem na zítra a na neděli plněný bramborový knedlíky s uzeným
.,to už jsem si ted večer ovařila na polévku,tak zítra nebudu mít těžké vaření
.No na nedělní obídek se moooc těším ![]()
Představ si Kristýnky spolužák ze třídy chytil zánět mozkových blan,to je dost špatný,tak nám učitelka vzkazovala po dětech,kdyby někdo měl střevní nevolnosti atd,tak hned k doktorovi a informovat o styku s touhle nemocí.Ten spolužák je chudák na jipce v nemocnici.
Jdu chrnět,jsem KO.Přeju dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
budu vám na čtvrtek držet palečky,a budu se těšit až mi napíšeš že zas Danielek hezky přibral.A jak to máš s tím kojením,už jenom odstříkáváš a daváš mu i sunar?A kolik ty teď vážíš po porodu ?
Tak to máš teda opravdu super obědy přes víkend vymyšlené!! ![]()
Dneska jsem udělala to rizoto s vepř. masem a zeleninou a budem to mít i na úterý,a na zítra jsem vymyslela že udělám špízy(na špejli napíchám vepř.maso,točený salám a cibuli a manželovi i špek to mi dva s Markem nemusíme)a k tomu asi bramborovou kaši a okurkový salát.
Tak jsem jsi odpoledne udělala čas a vyžehlila jsem Markovi ty trička aby mněl včem chodit do školky a manželovi košila a ještě nějaké ty utěrky ale všechno to nebylo mám to ještě na příště. ![]()
Jak ses dneska měla?
Je to smutné s tím spolužákem,tak snad se s toho brzy dostane a bude v pořádku. ![]()
Tak přeji hezký večer,a přeji dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se že jsem se neozvala dříve,ale fakt nějak nestíhám.To jsem ani nezvládla v neděli vše co jsem měla v plánu
.Třeba manžela jsem stříhala až dnes
,ale
mám uplně vše zas vyžehleno
. .To si představ už jsem ti psala odpoledne když jsem odsávala a ono se mi to neodeslalo a po znovu načtení zmizelo
,tak to mě rozčílilo a už jsem neměla chut to celé psát znova
.
Ale sobota mě potěšila
.Prodal se mi na aukru zimní kabát za 499+pošta a kozajdy za 150+pošta,takže super
.Ale korunky se u mě moc neohřejou,na aukru jsem koupila Kristýnce horský kolo,představ si za 900kč
Je teda použitý,ale paní píše ve výborném stavu že se na něm moc nejezdilo.No tak jsem moc ráda,protože Kristy si kolo přála už loni,ale to dostala tu koloběžku velkou k narozkám a k vánocum už jsem na něj neměla,tak ho dostane k sedmým narozkám
.Víš jak jsem ráda,koukala jsem že nový jsou za 2000-3000kč a my ted moc nemáme
.
Teda já ti vubec nevím jestli mám ve čtvrtek do poradny jít když má být tak strašná zima
.S miminkama se nemá chodit pod -5'a oni hlásí přes den -11'.Ted mi to k dr máme kus cesty
.Asi zavolám sestře ve čtvrtek a domluvím s s ní.Co myslíš ty?
Jinaj jojo,pořád odstříkávám plus umělý mlíčko.Ale bolej mě z toho věčnýho odstříkávání už pěkně prsa
,fakt je mám citlivý
.Já z´ted přes svátky jsem tak 2-3kg nabrala,takže mám tak -7kg oproti před těhotenství.
To je síla jaký hlásej mrazy co?Nepujdeme ani na flétnu ted ve čtvrtek nejspíš,protože bych zmrzla tu hodinu venku
.Jk bylo u vás? U nás to přes den dnes šlo,ale ráno zima.
No nic pujdu chrupkat.Přeju dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
vůbec se neomlouvej ,já jsem tu taky nebyla a píši ti až dneska tak se nezlob.Nevím jestli jsem ti to psala,ale taky jsem v sobotu něco málo vyžehlila aspoň Markovi ty trička do školky,manželovi košile i nějaké ty utěrky ale všechno to stejnak ještě nemám hotové zas příště. ![]()
Tak to je super,a Kristýnka určitě bude mít s toho kola na narozeniny velkou radost a bude se těšit na jaro až bude na něm jezdit.Taky jsem už říkala Marečkovi že zas začnem na jaře jezdit na kolech,aby potom mohl jet ze školkou na ten výlet na kolech do Strahovic protože loňi nejel to ještě pořádně neuměl jezdit.
Já nevím jestli máš jít ve čtvrtek do té poradny,májí být pořád ještě mrazy tak radši zavolej té paní doktorce jestli můžeš přijít někdy jindy a uvidíš co ti řekne.A mi drž prosím palečky ,budu mít v pět odpoledne jízdy.Děkuji!!
A co jsi dneska vařila?
A jak se daří?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! ![]()
Ahojky Kamčo
,týjo týjo první jízdy
,no jasně že budu držet palce a všechny i na nohách
.Ani vlastně nevím jakým jezdíš autem?Já jezdila ve Fiatku Punto
a dobře se v něm jezdilo
.
Dneska jsem měla ještě volno v kuchyni,dojídalo se zbytek plněných knedlíku s uzeným,akorát polévku jsem puvodně myslela že budu vařit,jenže sestavila kamarádka s malou dcerkou,tak nějak na polévku nezbyl čas
.Tak pro jednou jsem dala Kristýnce hrníčkovou
.Zítra přeýšlím co
.Asi si vyndám drubeží sekanou a udělám karbanátky,nemám mletý v mrazáku tak udělám tyhle.
Aco jsi vykoumala ty?
Dneska jsem potkala sestřičku od dětského dr,tak jsem se jí ptala jestli máme vubec chodit když na čtvrtek hlásí takovou zimu,no říkala mi at přijdem,že přes poledne taková zima nebude.No tak holt pujdem a budem doufat že nezmrznem ![]()
Já si dnes nakoupila pečivo do mrazáku,tak si myslím že pujdu na nákup až o víkendu,nechce se mi vubec s kočárkem v té zimě ![]()
Tak hezky se vyspinkej a zítra pa
![]()
Ahoj Kamčo
,vždyt já ti včera nenapsala tak duležitou zprávu
![]()
Máme doma první výsvědčení
samé jedničky
![]()
Ahoj Gábi
tak moc Kristýnce gratuluji,je to opravdu šikulka a dofám že jí ty samé jedničky dlouho ještě vydrží!!
Budu nějaká odměna?
Já ti aňi přesně nevím,jakém autičku budu jezdit a snad bude ještě po mně pořád jezdit a nic se nestane a já to zvládnu. ![]()
Tak se zítra ráno dobře oblečtě,jak půjdete na tu poradnu a budu na vás moc myslet a držet palečky ale určitě bude všechno ok a Danielek bude vážit zase o něco víc.A už dávaš přikrmy?
Dneska měla na oběd zapečené nudle ze zeleninou a polévku jsme dneska dojedli tak na zítra už musím uvařit novou ale ještě nevím jakou mám i docela chuť na zelňačku.Karbenátky jsou teda dobrý nápad,ale já asi udělám v pátek z ovesných vloček jsou moc dobré a vůbec je tam necitíš jsou totiž uvařené v mléce.A na zítra asi čínu když nic jiného nevymyslím.
A jak ses dneska měla?A byli jste chvilku venku ,když jsou ty mrazy?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
no s procházkama to je ted na prd
.Jdeme ven jen ráno s Kristýnkou do školy a dnes už jsem se hned vrátila domu.Dobrý je že Danielek hned usnul a pak ještě hodinku dospal na chodbě,tak to bylo fajn,spinkal jako když bych šmajdala venku
,ale je mi jasný že zítra to tak být nemusí.No a po zbytek dne jsme nikde už nebyli.Ale měla jsem dnes návštěvu.Tu mou kamarádku jak jsem se tady na naší diskuzi s ní poznala
,tak to bylo fajn odpoledne ![]()
Já mám uvaříno i na zítra
,tak mám volno.Naivně jsem si teda myslela že na dnešek upeču nějakou buchtu abych nabídla ke kávě,ale ani náhodou jsem se nechytala časově.Ono vařir dvě jídla,pak dělat s Kristy ukoly…Tak možná upeču něco zítra.
Odměna musí být
,aby měla Kristýnka motivaci
.Přála si ten památníček jestli jsem tady psala.Tak jsem jí slíbila že si sama vybere podle sebe ten nejkrásnější
.Stavíme se zítra do papírnictví cestou z poradny.Snad fakt přes to poledne taková zima nebude,ale na flétničku nepujdem určitě,nehodlám šmajdat dvě hodiny venku ![]()
Jo ty příkrmy…no doufám že ted už je budu moci dávat
,on mě to právě dr jakoby zakázal že az za měsíc,tak ale ted už určitě začnem snad,vždyt mu bude skoro 5.5měsíce už.Je to chlapák náš
Zítra ti pošlu pár foteček nových aktuálních.Ted už pujdu chrupkat.
Dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,tak co jízdy jak jsi zvládla?Myslela jsem na tebe jak ti to jde,jestli nejsi stejná trémistka jako já byla
.Ještě že už to mám za sebou ![]()
No my jsme nazmrzli při cestě do poradny,ikdyž jsme k tomu neměli daleko
,bylo -10'
…pak že za poledne bude líp,přijdte …Tváře jsme měli červený jak Marfuška z Mrazíka
.
Danielek se nám pěkně kulatí
67cm a 7120g
.Dostal třetí očkování do obou nožiček a naštěstí máme na pár měsícu od očkování klid ![]()
Cestou zpět si Kristýnka vybrala nejkrásnější památníček
,co jsem jí slíbyla.Hned jsem ji tam musela nakreslit obrázek
,byla neoblomná tak jsem musela vyšetřit chvilku a kreslit
.Musím říct že víla Amálka dopadla dobře ![]()
Dneska mi přišlo představ si už to horský kolo pro Kristýnku.A nádhera
Mám z něho velkou radost.Trošku se bojím aby dosáhla na šlapky,je docela vysoký,ale pravda je že už máme velkou holčinu.Tolik se ted vytáhla,mám ji skoro nad prsa ![]()
Ještě bych potřebovala sehnat ohrádku,nemáš náhodou na pujčení po Marečkovi?Musím někde sehnat,nebo bych ani neuvařila až začne lést
![]()
Jdu si vypít čajík s manželem,nějak jsme dřív nestíhali.Tak přeju krásný večer a dobrou noc až pujdeš spinkat
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.