SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
12.12.11 20:42

Těhotenství docela v pohodě..Akorád ze začátku jsem začala krvácet tak jsem si poležela v sanusu v hradci..Tak jsem od začátku na neschopence..Ale docela to utíká..Už se těším až budeme mít uzlíček doma.Jiříček bude po přítelovím tatínkovi,který zemřel když bylo příteli 14..Tak si to přál…Mimčo je ale veliký..Ve 24tt jsme měli už 750gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.12.11 22:00

Ahoj,taky ti moc gratuji k chlapečkovi a užívej jsi těhotenství a březen máš za chvilku a pak už budeš mít miminko v náručí. :kytka:

Mně ty čajíky nepomohli,ale mají nějaký ten účinek a to je dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.12.11 22:29

Ahoj Gábi :mavam: to se stane tak jste se dneska prošli,a v lednu určitě už půjdete ve zprávný den ale ještě jsi to radši poznač do kalendáře ať na to nezapomeneš. :kytka:

Dneska dneska jsem upekla třetí druh cukroví,jmenují se voňavé taštičky a je to udělané kolečko a na to je daná ořechová náplň a pak okraje z obou stran stikneš k sobě a pak dáš do trouby a upečeš a pak ještě obalíš v cukru.No a ještě udělám Masarykové vánoční cukroví,rohlíčky ale ty nevím a ještě něco nepečeného a to bude všechno.A kolik ty máš druhů,a pekla jsi ještě něco?

Taky mám ráda sladké knedlíčky a jahodové taky nejvíc,ale je to tak drahé a doma se mi to nechce dělat škoda že nemám tu pekárnu na ty těsta hned by to bylo ulehčení. :)

Tak já už jsem přes víkend tobě a mamince,dárečky zabalila a napsala adresy a dneska odpoledne zašla na poštu tak jsem ráda že už na to nemusím myslet.Ještě nemám zabalené dárky na vánoce ,neboj zase tak nestihám. :D

A co budeš zítra vařit?

Já budu mít vepřové masíčko,a vařené brambory a polévku kulajdu a budu to mít i na středu .

Tak přeji hezký večer, a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.12.11 20:58

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se za včerejšek,ale já ti přes den psala a vkládala fotku cukrovíčka a přitom se mi to seklo.Dala jsem aktualizovat a zmizelo to :zed: a zrovna taková pěkná dlouhá zprávyčka :roll: .

Moc ti děkuju za dáreček :hug: ,také jsem ti ho včera poslala,ale až odpolko,tak spíš ti přijde až zítra si myslím.

Dneska jsem měla obě dítka venku a měla chvilku pro sebe.Jenže znáš to ani k tomu pc jsem si nesedla.Vyluxovala jsem koberce a pavučiny v celém baráku,akorát venkovní chodbu tu už jsem nestíhala :jazyk:

Já pekla šest druhu cukroví a víc píct nejspíš už nebudu.Však to stačí :lol: ,od všeho mám dvojitou dávku,protože tyhle druhy máme rádi :lol: .Mám rohlíčky vanilkový,perníčky,linecký,kokosky,ořechový hrudky,lískový ořechy :palec: .myslím že to bohatě stačí ;)

Taky jsem včera upekla Margot koláč mnam mnam :palec: .Dneska a včera dopolko jsem balila dárky a ještě to vše ani nemám :roll: ,ale už se blížím ke konci :lol: .

Přemýšlím nad zítřejším obědem.Tad jsem si dala do papináku husí drubky a udělám si vývar a zítra si ji dodělám.Zbyly tam ještě tři sladký knedlíky ale už jen merunkový,tak je možná dojíme s Kristýnkou a manžílkovi třeba smážu :think: .Co budete baštit vy?

Jdu na kávyčku,přeju ti krásný večer :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.12.11 22:24

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí, taky se mi to předtím stalo a psala jsem ti to dvakrát a pořád se mi to neodeslalo tak jsem ti pak písla tu sz ale je zajímavý že druhý den to šlo poslat.

Nemáš vůbec zač,a moc se omlouvám že jsem ti to ještě nezabalila do vánočního papíru že to nemáš žádné překvapení pod stromečkem.A už jsi dostala balíček od nahradní maminky?Já ještě ne,tak snad na mně nezapoměla a taky mi něco příjde no je ještě i čas. :)

Na to že máš malého Danielka ,tak jsi šikulka!!A určitě ti pomáhala Kristýnka,je to už velká slečna protože mi také Mareček pomáhal.
Já mám jen pět druhů,a dělala jsem dneska rohlíčky a moc se mi nepovedli nějak se mi to těsto drolilo jak jsem je šulala tak jsem je nakonec musela vykrajovat vykrajovátkem tak je mám takové jiné.

Ještě nemám dárky zabalené,dám to normálně do těch dárkových taštiček a Marečkovi jen zabalím a mi jsi tu tv koupíme až po vánocích.

Zítra budeme mít mražené paprikové lusky s rajskou omáčkou,byli u nás v akci tak jsem vzala na ochutnávku tak uvidíme jaké budou a jen rýži a polévku budeme mít kuřecí s nudlemi a v pátek nemusím vařit jedem do Opavy.

A jak se jinak máš?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.12.11 22:09

Ahojky Kamčo :mavam: ,dala jsem se do uklidu ještě ted večer a najednou koukám kolik už je hodin :roll: .Tak si dám pauzu a písnu ti ;)
Zítra máme malou oslavu Danielka,má svuj první svátek šmoulík náš :andel: .Kristýnka se těší jak mu zazpívá gratulaci,jsou někdy tak sladký ty dítka :mrgreen:
Naštěstí mám na zítra uvařeno.Dělala jsem vepřový plátky na přírodno s rýží a máme to i na zítra.I polévka zbyla :palec: .Tak mám aspon čas něco dobrého upéct nebo nachystat,znáš to :roll:

Konečně jsem si dnes udělala vánoční výzdobu malou,zítra dopolko to snad ještě udělám.Vubec nestíhám safryš :zed:

Kristýnka byla dnes v kině na Šmoulech ;) .Zaukolovala jsem ji at se zeptá paní družinářky jestli by s nima nemohla chodit také do kina ikdyž nechodí do družiny.No a muže,tak byla štastná :hug: .Mají jednou za 14dní kino za 6kč :mrgreen: ,tak to jde :palec:

No a jak jsi se měla dnes ty?

Chtěla jsem ti napsat že až ti přijde vánoční dáreček,klidně si to rozbal.Máš to zabalené vevnitř ve vánočním papírku,tak to klidně vybal.Krabice byla jen aby se to náhodou neponičilo.

Tak já zas pádím,hezký večer přeju :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.12.11 21:57

Ahoj Gábi :mavam: tak ještě jednou malému Danielkovi všechno nejlepší k prvnímu svátku,hlavně to zdravíčko a děkuji moc za sms zprávu. :kytka:

Gábi,mi jsme totiž v pátek ráno nebyli doma a měla jsem ve schránce lístek že mám balíček na poště tak to asi bude od tebe tak ti napíši pak že jsem jsi ho už vyzvedla z pošty.Tchýně je nemocná tak leží v posteli,a říkala že nikdo nezvonil ale já jsi myslím že ten lístek dala jen do schránky a že aňi nezvonila protože to tak u nás dělají že ty jsi musíš na tu poštu zajít pak sama pro ten balík.

Tak jak jste si oslavily sváteček od Danielka? A co jsi upekla dobrého?

To je super že už máš vánoční výzdobu,a vůbec nezoufej že nemáš okna umyté však bude za chvíli jaro a teplo tak jsi je pak umyješ. :D

Dneska jsem vařila na oběd čínu z vepřové masu a dala jsem tam i porek a zeleninu a k tomu brambory,a zítra budem mít kuřecí stehna a rýži a budu to mít i na pondělí.Ty se máš ,že nemusíš zítra vařit tak jsi aspoň můžeš déle pospat jestli ti to malý dovolí.

A co Krystýnka,jak se máš a těší se už na ježíška?

Tak měj hezký večer ,a dobrou noc nevím jestli tu koukneš tak jsi to přečteš zítra.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.12.11 21:42

Ahojky Kamčo :mavam: ,ještě jednou děkuju za Danielka :hug: .Já myslela že sem večer vlítnu,ale vložila jsem jen pár nových fotek na facebook a opět se mi sekl počítač,ale tentokrát to bylo manželem.Na svém stahoval hodně dat a ještě pařil hru,tak už na muj nebyla štáva :zed:
Oslava byla hezounká :potlesk: .Danielek dostal praktický dárečky,to jsem radila většinou já aby to dostal :lol: .Takže máme na chvíli zásobu sunaru,plínek… :mrgreen:

Kristýnka denně mluví jak moc se těší na Ježíška :lol: ,až dnes jsme mu ale psali :oops: .Nějak nestíháme já vím hruza :oops: .Najednou si ale nemohla vzpomenout co vše by si přála :mrgreen:

Já dnes vařit také musela,jen na tu sobotu jsem měla z pátku.Dneska jsem dělala polévku s celestýnskýma nudlema a medajlonky z mořské štiky :palec: a pak jsem chvátala,protože jsme měli návštěvu dnes.Tu moji kamarádku z dia poradny,tentokrát s manželem,tak to bylo moc fajn odpoledne :potlesk: Tak jsem znova dělala chlebíčky :roll: ,buchta byla ze včera pudinková s banánem :palec: ,dala jsem na tác i cukroví :potlesk: ,bramburky,no byl plný stul dobrot :lol:

Jen zas nevím co vařit zítra :nevim: ale vubec :roll:

A co Mareček co si psal Ježíškovi ;)

Přeju ti krásný nedělní večer :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.11 21:39

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak si představ že mě počítač klekl uplně :( .Manžel mi to musí nějak celý přeinstalovat,tak využívám chvíle že tady nesedí a hupsla jsem ti napsat ;).Tak doufám že se k tomu třeba zítra už dostane :think:

Jak jsi se dnes měla?U nás se ted s návštěvama roztrhl pytel :lol: ,dopolko jsem tady měla hned dvě kamarádky :lol: .

Včera jsem vzkoumala k obědu čevabčiči s bramborem a na zítra udělám játrový guláš.Ona mě zbyla rýže dva uvařený sáčky,tak je mě to líto vyhodit,tak mě napadl tenhle gulášek,k tomu se rýže také hodí.Vím vím ty ho nerada :lol:

Tak dneska mě přišly dva poslední dárečky a už letos končím :roll: Kristýnce kena Aladina :palec: a klokanku to nosítko na panenky :palec: ,tak bude štastná :lol: protože si neyapoměla přát při psaní dopisu Ježíškovi i něco pro Julinku :mrgreen:

Přeju krásný večer :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.12.11 22:40

Ahoj Gábi :mavam: já jse omlouvám ale volala jsem jsi s mamkou přes skyp ,tak jsem se zdržela a nemohla ti dřív napsat až teď.Tak ještě že máš takového šikovného manžela,který ti to umí zpravit tak budu držet palečky . :palec:

Mareček už psal Ježíškovi asi v listopadu a máme takovou papírovou schránku,bylo to v nějakém časopisu a pořád se chodil dívat jestli ten dopis tam pořád je a jak zjistil že už tam není tak měl takovou radost.. :lol:

Já jsem na té poště ještě nebyla,asi půjdu až ve čtvrtek a nebo v pátek jestli mně třeba ještě nepříjde ten dáreček z koltoče ať tam nemusím jít dvakrát máme totiž poštu celkem daleko a taky jsem zvědavka tak aby mně to nelákalo to rozbalit ještě před vánocemi. :lol:

Masíčko nemusím,ale třeba tu šťávičku bych tu z rýži i snědla ale já to doma nevařím.Já ještě nevím co budu zítra vařit,nějak mně došla inspirace a podívám se co mají zítra ve školce na oběd a nebo udělám řízky a bramborovou kaši.

Já už mám taky dárky všechny nakoupené,ale od Marečka nemám ještě zabalené a ty ostatní dám do těc dárkových tašek.

A jak se jinak daří?

Tak přeji hezký večer a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.12.11 15:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se ale tím že nemám pořád ten svuj počítač,tak jsem se dříve nedostala abych písla :oops: .Mužu být tady na manželovým,ale přes den mě moc času nezbývá a třeba včera to tady uvolnil až po pul dvanácté :roll: a to už se mi sem fakt nechce :oops:
Navíc u nás byla přes noc švagrová z Prahy,ale před polednem jela zase zpět domu,tak i tak by mě bylo blbý sedět u pc a nevěnovat se jí.

Včera měla Kristy tu besídku od flétničky :lol: .Musím říct že tak krásně zazpívala koledu :palec: přede všemi a nestyděla se a i tu říkanku krásně zahrála :potlesk:
Danielek tam byl zlatej,vubec nerušil a celou hodinu a něco tam byl jako andílek :andel:

Tak jsem se konečně dostala k tomu abych trochu hnula s prádlem.Včera jsem vyžehlila dvě pračky :dance: ,ale jedna suchá mě stále čeká na sušáku :jazyk:

Už máte ozdobený stromeček?Já ho snad ozdobím dnes,Kristy slíbila že mi ráda pomuže :mrgreen: .Jé a s radostí píšu že mi letos přišel dáreček od maminky z vánočního kolotoče :palec: ,už jsem moc nevěřila :oops: .Tobě už také přišel?

Tak zas letím,malej je vzhuru,přeju krásné odpoledne :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.12.11 22:26

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí já jsem jsi to myslela že to ještě asi nemáš zpravené tak se tu nedostaneš a taky že asi nestiháš .Já jsem se dneska zdržela,musela jsem jít do sklepa přiložit do pece polínka protože topení nám nějak málo hřálo a mně byla zima tak už jsem se tu taky dostala a už ti píši zprávičku. :kytka:

Děkuji moc za dáreček pod stromeček,už jsem byla na poště jsi ho vyzvednout a mám ho radši schovaný ve skříňi aby mně to nelákalo dřív otevřít.A zatím mi dáreček od jiné maminky nepřišel,tak snad ještě zítra ale moc to mu už nevěřím že mi něco příjde.

Kristýnka je moc šikovná, a je dobře že se vůbec nestyděla a neměla hlavně trému to taky dělá hodně. :palec: Danielek je taky zlatíčko,a fotečky na facebooku jsem ještě neviděla musím říct manželovi ať mi je ukáže jak už je veliký a krásně roste. :kytka:

Zítra budu zdobit s Mareček stromeček,a pustíme jsi k tomu večer pohádku na Čt1 Anděl Páně a to se nám pak bude hezky zdobit.

A jak se máš,a taky se těšíš na ježíška?

Tak já se stebou rozloučí, zítra a v sobotu tu nebudu tak ti přeji krásný štědrý den a vánoční svátky ,hezky jsi to spolu užijte a hlavně zdravíčko a pohodu přeji!! :kytka: Dobrou noc přeji a hezký pátek!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.12.11 22:11

Khatulíku :mavam: ,

přeji ti krásné vámoční svátky plné pohody,lásky a štěstí.
Nejkrásnější dárek už nosíš pod srdíčkem,tak ti přeju at v pohodě zmákneš poslední týdny a brzy svého andílka držíš v náručí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.12.11 09:10

Ahojky Kamčo :mavam: ,
děkuju ti moc moc moc za krásný co krásný :lol: překrásný dáreček :hug: .A děkuju i za dítka,jsi moc hodná :hug: ,uplně je mi moc líto že jsem také Marečkovi neposlala.Škoda že jsi se nezmínila,ikdyž mohlo mě to napadnout samotnou vím vím :think:

Tak pc stále nemám :,( ,nevím kdy se dočkám.Dnes jedeme do Vojtěchova za příbuznýma manžela a jak se vrátíme manžel jde jako každoročně na kalbu se všema synovcema,takže dnes pc též nebude v cajku.A zítra to zas konečně jedeme k našim,přijede tam i má sestra s rodinou,tak ještě jednou přijde malý Ježíšek tam :lol:

Tak co jak byl Mareček nadšený z dárečku? :mrgreen: Ty dítka to je nádhera stejně jak se z nich radují vid? :mrgreen:

Přeju ti krásný den :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.12.11 22:12

Ahoj Gábi :mavam: taky moc děkuji za dvě krásné svíčky ,ještě takové nemám a udělali mi moc velkou radost. :hug: To nevadí,vždyť to byli jen takové maličkosti pro děti a doufám že Kristýnce se trošku líbí protože jsem nevěděla jakou má ráda barvu.A jaký dáreček jsi dostala z kolotoče?

Jak jste prožili štedrý den a svátky?

My jsme se měli hezky ,i když tchýně je nemocná má chřipku ale chvíli s náma večer byla ale pak jsi šla zase lehnout do postele.A v neděli jsme byli u našich už na oběd a ještě svačinku a nikdo nás neodvezl tak jsme museli jít domů na autobus a dneska jsme odpočívali doma.

Ptala jsem se Marečka tak říkal ,že je spokojený dárkama od Ježíška zase taky toho dostal že za chvilku bude mít malý pokojík a bude se muset stěhovat do většího protože ty věci a hračky nebude mít kam dávat.

Manžel mně mile překvapil,říkali jsme si že jsi nic nedáme a že jsi pak po Novém roce koupíme tu novou tv a dostala jsem stříbrný řetízek a ten je moc hezký. :palec:

Měl manžel radost z dárečků?A co jsi ty dostala?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.