Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
já tu včera taky nebyla,šla jsem si dřív lehnout a děkuji za napsaní sms a snad se tu už dneska dostaneš.
Dneska budeme mít na oběd špagety,Mareček říkal že je mám udělat a manžel nebude moc nadšený ale doufám že jednou to přežije když je sní. ![]()
Včera byl super oběd u našich,měli jsme bramborovou polévku s houbama,bramborovou kaši a kuřecí řízek a kompot hruškový.Hlavu už mám nabarvenou,tak jsem zase hezká a i dokonce Mareček je ostříhaný měl to už dlouhé jak sundal čepku tak mu vlásky stáli tak ho mamka ostříhala strojkem má už v to praxi já bych jsi netroufla. ![]()
Tak jak jste se měli včera i dneska?
A už víš co budeš vařit na víkend?
V sobotu udělám rizoto ,a udělám jsi ho už dneska tak ho zítra jen ohřeji a na neděli asi kuřátko ale ještě nevím na jaký způsob.
Měj hezký den,a přeji dobrou chuť k obědu a měj se.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,promin že jsem nepísla dříve,ale ani ted nevím jestli se to odešle.Neustále se to zastavuje seká přemýšlí
.Manžel že už také neví co s tím.Jedině odinstalovat a znova nainstalovat …já tomu přesně nerozumím…
.No nicméně ale to vubec netuším kdy se k tomu dostane.
Dnes jsme byli celý den v Pardubicích.Manžel tam skládal zkoušky z elektrikařiny.Tak jsem si domluvila s kamarádkou z dia poradny že se sejdem dopolko.No moc hezké dopoledne,pak jsme byli u našich a také jsme se vydali do města abych si vybrala od manžela něco k narozkám…ale nic mi nepadlo do oka.
Zítra uvařím polévku a bramborový knedlíček a k tomu si dáme uzený,ještě není dojedený.Je tady ještě i zbytek kačeny,ale to už by nebylo pro všechny.Na neděli bych měla chut na kuřecí stehýnka a udělala bych je asi s tím sáčkem od Vitany-česnekový stehýnka.
Juu ty se máš že máš barvičku
,také bych brala i zástřih
,ale ještě to chvilku nechám,no doufám že do konce roku se k tomu ale dostanu ![]()
Tak držím sama sobě palce at se zpráva odešle
.
Dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?Mě od noci dost bolej záda,nějak se mi to tam v noci hnulo
a je to docela nepříjemný mezi lopatkama.Před chvilkou mě je manžel mazal konskou mastí,tak snad to bude lepší.
Dneska jsem měla radost,dala jsem zas nějaký věci na Aukro na prodání a prodala jsem těhotenský rifle a dokonce za cenu kup ted,která byla jednou tak vysoká jak počáteční
,holka je asi hodně chtěla
.
Koukáš na Novu?Já ano,tyhle filmíky mužu
.Nevím ti proč,dneska mě to tady pro změnu vubec zas nezlobí
.
Nesmím zapomenout vyndat si ty stehýnka na zítřejší oběd,už se na to těším ![]()
Tak zatím přeju krásný večer,papa ![]()
Ahoj Gábi
tak to je dobře že ti to zase jde,tak klepéj na dřevo ať to ještě nějaký ten týden nebo měsíc vydrží.
To je mi líto,že tě bolí záda tak snad ta mastička a masážka od manžela ti zabere ale já jí doma nemám tak nevím tak ti nemůžu říct.Držím ti palečky,ať tě nebolí!!
![]()
Gábi,máš se koukat na Primu je tam ta sága Stmívání první část a je to moc pěkné jestli bude opakování tak se podívej. ![]()
Měla jsem se dobře,jsem sice trochu nachlazená mám rýmu ale tu mám pořád ale teď jí mám větší tak snad to brzy bude lepší.Mareček už nekašle,tak je to dobrý tak jsem ráda že jsem to sama vyléčila tak musím teď klepat ať neonemocní mají teď v pátek kouzelníka a ten další týden pojedou do Ostravy do loutkového divadla. ![]()
Upekla jsi nějakou buchtičku?Já zase ne,nějak jsem to nestihla tak snad přes týden.Zítra udělám na oběd kuřátko,upeču ho celé a budu ho mít i přes týden na oběd,ale musím udělat kaši protože rýži jsme měli dneska na oběd udělala jsem to rizoto.
Tak měj hezký večer,a snad koukneš a dobrou noc!!Pa.
![]()
PS:Moc hezká fotečka Danielka!! ![]()
Ahoj Gábi
zase ti to nejde,to nevadí tak až tě to pustí tak mi snad napíšeš jak se vám daří a jak se máte?
Dneska jsme nebyli venku,odpočívali jsme odpoledne,zahráli jsi nějaké ty hry a hlavně člověče nezlob se a podívali jse na pohádku a už tu byl večer nějak ten den rychle utekl. ![]()
Zítra nemusím vařit,budem mít to kuřátko z dneška ale budu muset naškábat brambory a nebo možná vytáhnu knedlík ještě uvidím .
Tak se měj hezký večer,a přeji dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,já se moc omlouvám za včerejšek,ale mě bylo tak mizerně
,že jsem celý den polehávala.Chytila jsem s Kristýnkou nějakou virozku,ale dnes musím zatukat
,už zase dobrý.
Byla jsem na tříměsíční prohlídce a očkování s Danielkem.Představ si že Danielek nic nepřibral.Musím ob jedno krmení dokrmovat.Sestřička se divila když tak pěkně přibíral,že to bude možná i tím že on jak stále kope nožičkama,on to tam předváděl,fakt není chvíli v klidu,tak že dost možná všechno jakoby spálí.Podle stoličky hladovej není,no ale ta váha
.Tak ti mužu říct že jsem z toho špatná
Tohle jsem přesně nechtěla,tak je mi to i líto.Očkovat ho budou až za 14dní aby ho ted nezatěžovali kdyby to náhodou huře nesl a nebaštil třeba.
Jinak aspon jedna dobrá zpráva,volala jsem si na výsledky ohledně té cukrovky.Mám to v pořádku.Tak aspon něco.
Copak budeš zítra vařit?Já vubec nevím.Uvařila jsem si masíčko v papináku tak zítra dodělám polévku,ale druhý nevím nevím
.Dáš mi inspiraci? ![]()
Přišla mi adresa na maminku k poslání vánočního dárečku.Má tam paní pěkně napsáno co se jí líbí,tak nebudu muset tak moc přemýšlet ![]()
Tak zatím přeju krásný večer ![]()
Ahoj Gábi
vůbec se neomlouvej,hlavní je že jste v pořádku a že jsi to včera vyležela a Kristýnka taky dobrý? ![]()
Jsem teď taky více nachlazená,a zatím se držím tak jen doufám že nelehnu.
Mám zítra malou brigádku,budem ještě škubat poslední kousky kačen(asi čtyři až pět) ale že bych se nějak těšila to se říct nedá. ![]()
Tak to je mi z Danielkem moc líto,tak mu dávej víc a snad to bude v pořádku a zas ti bude hezky příbírat. ![]()
Manžel by chtěl zítra na oběd filet,ale ještě nevím zbylo ještě trochu to ho rizota tak to s ní manžel a já se nějak od budu.Dneska měl Mareček ve školce na oběd králíčí kousky,špenát a bramborý knedlík a říkal že jsi přidal tak to muselo být asi dobré. ![]()
A co Kristýnka ve škole,dobrý?
Taky už mi přišla na email maminka ,které mám poslat dáreček a ve středu jedu s mamkou do Opavy tak jí něco koupím a asi to i hned pošlu ať to příjde brzy než zas nebudou na poště stíhat.A jak my dvě se domluvíme asi taky do té stovečky?A máš nějaké přání,co bys tak ode mně chtěla? ![]()
Super,že máš cukrovku v pořádku taky jsis hezky vytrpěla.. ![]()
Asi koukáš na Četnické humoresky je pondělí že? ![]()
Přeji hezký večer!!
![]()
Ahoj Kamčo
,také jsem to dnes trošku v kuchyni odflákla
.Polévku jsem si dodělala dopolko tu hovězí s nudličkama a k druhému jsem měla s Kristy knedlík s vejcem a manžel tady měl kroupák,tak jsem mu ho večer smažila.
Na zítra jsem si vyndala krutí kousky tak je udělám s těstovinama a sýrem
.Masa bude dost,takže na dva dny bude klid ![]()
Kristy ve školce snad dobrý.Tenhle měsíc má samé jedničky a i podtržený
,horší byl ten minulý s poznámkou
.Ve čtrvrtek jde na nějakou soutěž dětskou o hledání talentu
,tak zas říkala že tam zazpívá
.Jde tam s tou svou kamarádkou Yvetkou ale říkala že tam budou i nějaký děti ze třídy.
Já si také myslím že pozornost do 100kč bude uplně stačit.Jak chceš ty,jestli uplný překvápko nebo ne
,co myslíš?
Dneska jsem dávala Danielkovi ob to jedno krmení tu 50tku z lahve ještě jenže když to následný krmení to neměl,tak byl docela vyditelně nespokojenej.Ono se není čemu divit když má najednou víc tak on nechápe proč ne pokaždé
,nevím jestli mu to nebudu muset dávat vždy
.Ráno teda nepotřeboval,to jsem měla prsa hodně nalitý z noci,ale po 2× přes den protestoval.Achjo ![]()
No nic a jakpak jsi se ty měla dnes?
Ahoj Gábi
dneska jsem tady tak ti píši zprávičku,a moc se omlouvám že jsem ti nenapsala dřív ale včera mi nebylo nějak dobře ale dneska je to zas v pořádku tak uvidíme.Ale nemám uklizeno,ještě jsem přes den odpočívala ale zítra už budu muset to udělat asi ráno snad pak stihnu uvařit i oběd asi bude nějaká rychlovka.
Tak jak ses měla,a jste všichni zdravi?
Mareček byl dneska ze školky nadšenéj,měli tam představení s kouzelníkem a říkal že to bylo super a ve středu jedou do Ostravy do loutkového divadla tak se už těší.
A co Kristýnka ve škole?
A co budeš vařit přes víkend na oběd?
Tak měj hezký večer,a snad se tu dostaneš!!Papa. ![]()
Ahojky Kamčo
,tak hlavně že už ti je líp.To je jak já v neděli vid?To mě bylo také mizerně,v pondělí už to celkem šlo a v uterý už uplně v poho ![]()
Já si dnes obalila pangase a měli jsme to s bramborem a máme to i na zítra.Byla to mnamka.Polévku jsem dělala krutí vývar s těstovinama,ale na neděli už budu muset udělat novou.Taky jsem si před chvíli naložila kuřecí prsa do pikantní medové marinády a udělám k tomu zas ty americký brambory …mnamky už mám na to chut.
Představ si koupila jsem kuřecí prsa za 86kč kg
,to je nádhera.Tak jsem si hned vzala 5 balíčku
Škoda že takováhle akce se nevidí častěji.
A co budeš vařit ty?
Odpoledne a ještě při televizi asi do devíti jsem žehlila
,uplně všechno co jsem tady měla suchý
…tak ted už to jen uklidit do skříní ![]()
Kristýnka donesla v žákovský hodnocení za první čtvrtletí…ČJ-1 M-1 PRV-1 SNAŽIVÁ
.Tak jsem měla radost ![]()
To věřím že byl Marečk nadšenej,také by se mi líbil takový program ![]()
Potřebovala bych si naloupat ořechy a pomaličku se pustím do pečení cukrovíčka,ale jen trošku.Myslím že letos moc nezvládnu.Dostala jsem ořechy ale naloupat je musím
.Myslela jsem si že bych mohla ted večer při telce,ale ani náhodou jsem se tomu nedostala.Ale zas mám aspon od toho prádla klid,když už nic ![]()
Zítra se do toho snad pustím ![]()
Tak krásný večer přeju,já mažu ještě do vany.
Tak dobrou
![]()
Ahoh Gábi
tak dneska už dobrý,ale Mareček zas začal kašlat a zpustila jse mu rýmka tak jsem mu zas začala dávat tem Mucokolvan a byl celý den doma tak uvidíme snad mi nelehne v úterý jedou do toho loutkového divadla. ![]()
Jsi šikula že máš vyžehleno,já zase nemám a dokonce jsem nestihla jsi umýt okna na vánoce tak nevím jestli budu letos vůbec zdobit vánočníma ozdobama když je mám špinavé. ![]()
Dneska jsem udělala na oběd opečený lunč v troj obalu Mareček obaloval,a k tomu bramborovou kaši a na zítra máme kačenu kterou upekla tchýně a já udělám jen zelí a vytáhnu z mražáku knedlík a máme to i na pondělí.
Kristýnku moc chválím,je to šikulka tak hlavně ať se jí tak pořád daří!! ![]()
A co Danielek,už ti lépe papá?
A chci se tě zeptat tak jak to bude s těma našima dárečkama?Máš nějaké přání co bych ti měla koupit ?
A jak ses dneska měla?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
jsem nějak v jednom kole
uf,málem jsem se sem ani nedostala.Přes den jsem si dělala představ si už nějaká těsta na cukroví.Nakonec se do toho pečení pustím,ale jen decentně,nebudu to přehánět.Zatím jsem si udělala těsto na perníčky a na linecký
,no a celej večer už od odpoledne pruběžne loupu vlašský ořechy abych měla na další cukroví.Už mám docela hodně vyloupaných,ještě tak třetinu a mám to
![]()
No okýnka nemám též umytý,to bohužel ani náhodou.Já si výzdobu na okna budu dělat určitě,ale holt až trochu pozdějc.Pokud mi to vyjde,tak aspon tyhle do ulice bych ráda umyla v týdnu.Nemá být tak veliká zima,tak snad se urvu a umeju je.Když ono je to těžký,když je málo času a pustila jsem se ještě i do toho pečení…
Já to nechám na tobě,jak s těma dárečkama.Ty by jsi chtěla překvapení nebo si poradíme trošičku
![]()
Musím zatukat zatím se držíme a kromě toho minulého víkendu jsme celkem fit
,tak držím palce at i vy se z toho dostanete.To by bylo škoda kdyby Mareček ted lehl,když ají tak pěkný plán od školky.Zrovna včera jsem zavzpomínala,jak loni touhle dobou jsem scháněla školní batoh a řešila jestli pujdem či nepujdem do školičky a podívej šup a už budeš povinosti řešit ty
.Dostane Mareček batoh či aktovku od Ježíška?
Danielek zatím baští i z prsa i z lahve,tak doufám že kojit aspon takto ještě aspon nějaký měsíc budu.Jinak je moc hodnej
.I Kristýnka mi dnes udělala radost že bez kecu si uklízela pokojíček ![]()
No nic já mažu do vany,pak nakojím a lehnu.Mám toho za dnešek fakt dost.Zítra na mě mysli at nic nepřipálím
.
Dobrou noc ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se při neděli měla?Počásko docela vyšlo
,do středy by mělo takhle pěkně jakžtakž být
.To by bylo fajn kdybych se dostala na ty okna,ale pochybuju o tom ![]()
Koukáš na Kajínka?Já jo ale je fakt že jsem u toho dopékala cukroví,tak až ted si k tomu pořádně sednu a budu koukat a přitom louskat ty ořechy,at zas něco udělám.Ráda bych to dnes dodělala,plete se mi to na stole v obýváku
.
Mám už upečený perníčky a linecký Kamčo
.Myslela jsem si že zvládnu upéct ještě i tu várku našim,ale už se mi u toho nechce stát.tak snad zítra
.
Kristýnku dnes nějak bolela hlava,dpufám že nepadne
.Teplotu neměla ale radši jsem jí dala dětský paralen,tak snad to bude zítra dobrý ![]()
Tak já jdu koukat zas ![]()
Přeju ti krásný večer ![]()
Ahoj Gábi
,měla jsem se dobře,byl u nás celý den venku větr tak jsme byli radši doma aby nebyl ještě víc nemocný ale pořád se ho to drží tak uvidíme přes týden jak dopadnem ale do školky zítra půjde.
Jsi opravdu šikulka, já jsem ještě nezačala vůbec jsi chystat těsta na cukroví a nevím jestli to vůbec stihnu něco úpéct snad ano uvidíme a napíši ti do sz abych ti to vysvětlila. Škoda ,že mi nemůžeš poslat malý vzoreček na ochutnávku.
![]()
Chtěla jsem se dívat na Kájinka,a úplně jsem na to zapoměla a už je pozdě tak snad to budou ještě někdy opakovat.
Já ti totiž vůbec nevím co ti mám koupit za dáreček abych ti řekla pravdu,tak bych chtěla jen trošičku poradit .
Držím Kristýnce palečky,snad to bude zítra dobrý a vyspí se s toho!!
![]()
Mareček aktovku nedostane na Ježíška,mamka říkala že jsi jí po tom na narozky sám vybere a že mu jí i zaplatí tak se nemusím starat.
Taky přeji krásný večer,a snad tu ještě koukneš!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.