Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,zase využiju chvilky že tady manžel nesedí,protože stále muj notásek nepremává
.Už mě to chybí
,ale zas je fakt že toho člověk doma více udělá
.Dneska jsem se pustila do prádla a vyžehlila jsem zas uplně vše co jsem ted nežehlila přes svátky ![]()
Jsme ted bez Kristýnky,chtěla zustat do zítřka u našich že tam je Andulka od sestry,tak aby si pořádně pohrály
.No a zítra přijedou sestra s dětma sem a budou tady přes noc.Tak jsem tak přemýšlela co jim v pátek uvařím dobrého a nakonec jsem vymyslela že upeču káču
.Aspon se mi uvolní trochu mrazák,mám tam ještě dvě ![]()
Kristýnce se ta sada šperku líbila moc
že není jako dětská ale už taková pro větší slečny,tak si ji hned vzala a už hlásila že si ji vezme ZÍTRA
do školy
.Tak jsem říkala že má prázdniny at si užívá ![]()
Já dostala od tchána špičkovej foták
a mosaz svícen a od tchýně dva svetříky,jeden z nich je užasnej
,super šálu
a pár drobností ještě.No a od manžílka krásný dárečky ale měla jsem trochu peška.Dostala jsem pamětovou kartu do toho fotáku a ta bohužel nefungovala,takže ji dnes reklamoval
,pak stříbrný naušnice z aukra,ale nejsou stříbrný…tak to je pech,protože to já nemužu nosit
.Taky jsem tehda takhle koupila že jako stříbrný a nebyla to pravda
.Nevím jestli jí to bude vracet
.Potom krásnou tastičku na ten foták a rifle užasný
,ale ty jsem si teda vybrala,to si manžel netroufl koupit a ono dobře,kdo ví co by přinesl
Pak od našich makeup a vonavku a taakovej mix do domáctnosti.Letos jsem asi byla moc hodná
,ale podle počtu dárku pod stromečkem byla zase asi nejhodnější Kristy ![]()
Manželovi se dárkz též líbily.Nejvíc nadšenej byl z toho trika Ferrari
.
To je moc milý že tě manžel tvuj překvapil a potěšil dárečkem přestože jste se domluvili na tv ![]()
Z vánočního kolotoče jsem dostala sadu 5ti čaju v takových malých plechových krabičkách
,moc hezký to je.A co ty?
Tak já musím pádit nakrmit malého,přeju krásný večer,papa a nejspíš se sem večer nedostanu tak rovnou popřeju dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
myslela jsem jsi to ,že asi nemáš počítač ještě v pořádku že jsi mi včera nenapsala tak snad už brzy budeš mít.Jsi fakt šikulka,no já zase nemám vyžehleno nic a teď když se musím i učit tak moc nestihám a zítra k nám příjdou odpoledne rodiče tak to zase nestihnu udělat.Měla jsem mít dneska a zítra jízdy,ale ten pán mi napsal sms že je nemocný tak že to padá tak v úterý jse budou plánovat další jízdy tak ti potom napíši ať mi držíš palečky. ![]()
Tak to jsem moc ráda,že se ten šperk Kristýnce líbil a že ho bude nosit vybírala jsem ho z kamarádkou tak jí musím říct že jsme dobře vybrali.
Tak to taky budeš mít zítra chystání a starání se o hosty,a kachna je opravdu dobrý nápad mi jsme jí taky měli v neděli u našich na oběd.
Já budu zítra moc nebudu vařit,budu mít kuřátko které jsme měli dneska a jen udělám bramborovou kaši a okurku a v pátek ještě nevím.
Já jsem dostala většinou penízky,tak po novém roce pojedu do Opavy a chtěla bych jsi koupit stříbrný prstýnek mám jen jeden a dál uvidím co mi zase třeba padne do oka.
Tak jsi měla krásného ježíška,to je dobře u nás taky vedl z dárkama Mareček to je jasný.. ![]()
Já jsem zatím z kolotoče nic nedostala,a už asi aňi nedostau ale jsem moc ráda že jsme si letos mi dvě vyměnili dárečky a že mně přišel a moc potěšil děkuji!! ![]()
Taky přeji krásný večer,a dobrou noc a měj se!! ![]()
Ahojky Kamčo
, mám chvilku tak jsem sem hupsla
.Ikdyž práce by se tady další rozhodně našla
,ale znáš to ..
.
Tak to je škoda že tobě dárek z kolotoče nepřišel
.To je jako já loni.Ale tehda jsem narazila na diskuzi právě po vánocích o kolotoči a tam psaly mamky že jim třeba také nic nepřišlo.No a dopadlo to jestli pamatuješ,že si mě vzala náhradní maminka a dáreček jsem dostala.Sice mě to bylo trochu blbý,navrhovala jsem mamince že si pošlem vzájemně,ale o tom nechtěla ani slyšet
.Dodnes mám maminku v přátelích
.Jukni taky určitě tady zase diskuze na tohle téma bude ![]()
Juu to budeš kočanda s novým stříbrným prstýmkem
.Já se také těšila na nějaký šperk stříbrný,ale víš jak
.No ale manžel mi právě dodatečně aby mi to nebylo líto koupil ještě to pouzdro na foták a to mě potěšilo to jo ![]()
Ani vlastně nevím kdy máš záverečky,to mi musíš dát vědět at mužeme hromadně držet palce doma
,ikdyž ty jsi šikulka a nebude to ani třeba vid?
Tak jsem vymyslela co uvařím na Nový rok
.Ražničí
,to je dobrej nápad vid?Dopolko jsem si vyndala kus vepřového a večer si to naložím.Snad budu stíhat,chci si také předpéct tu káču,at nemusím ráno tak chvátat
.To mě připomělo že jsem si chtěla koupit malé cibulky,no a na to jsem si vzpoměla až ted jak to píšu.No tak tam budou velký holt.Protože zítra se mi teda dvakrát moc na nákup nechce,už dnes tam byl blázinec docela
.Koupila jsem si už ingredience na chlebíčky a jednohubky a tak už tam nejspíš nepujdu ![]()
A k večeři udělám nejspíš pro hosty tousty
mnam ![]()
Tak já se zase loučím a přeju hezký den
![]()
Ahoj Gábi
včera my to nevyšli ti napsat tady,tak jsem jsi uvařila kafíčko a píši teď ráno .No ještě dneska mám poslední možnost ,aby mně něco přišlo ale už to mu neveřím ale třeba tam ve schránce něco bude.Určitě se podívám jestli tu taková diskuse bude,ale víš já tu teď přes den vůbec nejsem jen večer tak nevím jestli to vůbec stihnu tam napsat. ![]()
Koupím jsi ten stříbrný prstýnek mám jen jeden,tak jen ještě aby se mi nějaký líbil na penízkách nezáleží kolik bude stát.To je dobře že ti manžel udělal velkou radost,i když jsi tam neměla ten šperk tak zas třeba někdy jindy. ![]()
Ještě nevím kdy budu mít přesně zavěrečky,a určitě ti dám vědět ať mi držíš palečky a snad to zvládnu musím jsi věřit. ![]()
To máš teda opravdu dobrý nápad ,to tě chválím!! ![]()
Taky bych to měla někdy uvařit,už jsme to dlouho neměli a teď jsi mi udělala i na to velkou chuť!! ![]()
Tak jsi to všechno zvládla tu vaši návštěvu?
Já bych chtěla jít ještě do obchodu aspoň pro rohlíky a veku,tak snad tam nebude moc lidí a asi nechám Marečka doma abych byla i rychlejší pak venku a doma.
Tak se měj hezky a přeji pěkný pátek!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak už máme doma klid
.Včera jsem lítala jak fretka
abych vše jakžtakž zvládla.Ale bylo to paráda zas tady mít sestřičku,jen kdybych měla více času,takhle jsem dost prostála v kuchyni u linky a stále něco chystala.Kačena se snědla celá,nakonec přijela na oběd i má mamka,tak se snědlo vše,jen polévky trochu zbylo,ale musím vymyslet něco k druhému chodu na zítřek,ale vubec mě nic nenapadá
.
Mamka mi dnes malé cibulky koupila,tak zítra mě neuvidí nikdo na nákupu doufám ani náhodou
.Naštěstí mám jak veku,tak rohlíky na jednohubky…prostě pokud mi doma něco dojde,budu muset improvizovat ![]()
Copak jsi vymyslela ty na obídky?
Musím sem pustit manžílk,tak se budu loučit ![]()
Pokud bych se sem zítra vubec nedostala,tak ti přeju i celé tvé rodině…moc moc zdraví,lásky,štěstí a celkové spokojenosti v roce 2012
![]()
Ahoj Gábi
dovolila jsem dneska Marečkovi se dívat na tv na jedničku Kuky se vrací,má zítra ještě volno tak může zítra ráno dýl spát ale myslím že to nehrozí a bude zase před sedmou hodinou vzhůru. ![]()
Silvestra jsem oslavila super,i když jsem nepila žádný alkohol až pak na přípitek jsem měla trochu šampanského ale i to jsem nedopila.Nevím jestli jsem ti to psala,ale byli jsme to slavit u jedné švagrové kde jsme se všeci dospělí sešli.Na večeři švagrová udělala bramborové placky k tomu vepř.maso a nebo měla ještě uzené a k tomu zelí a fakt to byla mňamka no a my jsme ostatní přinesli nějaké ty jednohubky,chlebíčk a různé speciality a samozřejmě cukroví tak byl plný stůl jídla a samozřejmě že se to všechno nesnědlo. ![]()
Tak jak jste oslavili silvestra a Nový rok?
Udělala jsem dneska na oběd vepřové plátky na mrkvi a dušenou rýži,a polévku jsem měla kuřecí ze zeleninou a kudlásky a budu to mít i na zítra i úterý a nebo středu když pojedu do Opavy.
Tak ještě jednou ti přeji štastný Nový rok,hodně štěstí a také spokojenosti a pohody tobě a celé tvé rodině.
Měj hezký večer,a nevím jestli se tu dostaneš tak ti popřeji i dobrou noc!!Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,už píšu konečně od sebe
.Dneska mi to manžel zprovoznil
.
Taky jsme měli fajn Silvestra
.Měla jsem tady tu mou kamarádku s manželem,ale před pulnocí šli domu,manžel její vstával ráno do práce,tak šel spát.Představ si Kristýnka vydržela do puloci na ohnostroj
a dnes spinkala do pul dvanáctý
,síla co?
Zrovna tak jsme měli samé mnamky,chlebíčky,česnekové jednohubky,slaný tyčky z listového těsta a ten nepečený dort,ale abych to vše připravila tak jsem se od linky nehla ![]()
Mě nějak ten film Kuky se vrací vubec neláká,podle ukázek.Tak jsem nahnala pro změnu Kristýnku v osum do postele at si zase zvyká že bude vstávat brzy.Zítra má poslední volno.
Dneska psala malý diktátek co jsem jí dávala poprvé perem,jinak s ním začnou psát hned příští týden…teda a musím říct to je rozdíl
,občas kanka
.Tou tužkou to měla o dost hezčí.Doufám že jí to zase pujde ![]()
Já také vařila velkou mnamku
.Ražničí s opékanýma bramborama
a uzenou polévku s rýží
.To ražničí jsem pekla poprvé,vždz jsem ho jen v létě grilovala
Čoveče já to musela odeslat,nešlo mi to opravit a vracelo mě to jen na záčátek
,no ale aspon jsem to nemusela psát celé znova ![]()
Teda fakt to byla mnamka to ražničí
.Také máme i na zítra,jen toho není tolik co dnes,alke zbylo i uzený s kaší tak se o to nějak podělíme a uvařím až v uterý.Ale co to ještě nevím.
Dneska jsme si ten Nový rok řádně oslavili.Nepečený dortík s jahodama a pohárek
.To se budeme mít sladce letos ![]()
Koukáš na pohádku?
Já jo,ale odbíhám
Také= přeju krásný večer
![]()
Ahojky Kamčo
,to je paráda když mužu psát ze svého pc
,tak snad to nějaký čas zase vydrží ![]()
Dneska jsem byla s Danielkem na očkování a v poradně.Tak máme 65cm a 6200g,to máme čahounka vid?
Očkován byl zas do obou stehýnek,tak si trochu pobrečel brouček
.Ale jinak je zatím v pohodě
.
Tak nám zase začíná škola,ju ty prázdniny to bylo fajnový že nemusel člověk brzy vstávat.Ted po dva dny spinkal uplně celou noc tak to bylo moc příjemný ![]()
Jakpak se Mareček těší do školky?Kristy se těší až na vstávání ![]()
Zase mě to nešlo pokračovat,co toto zas je? ![]()
Zase přemýšlím co zítra vařit
,porad inspiraci
.Já mám ještě zbytek polévky,ale nic k druhému.Tak špekuluju co zas vařit.Copak mají zítra ve školce?Že bych se opičila ![]()
Zlobí nás kotel na teplou vodu
čoveče.Zítra se nám na něj přijde pán podívat,tak jsem zvědavá kolik nás to zas bude stát ![]()
Tak zas pádím,přeju krásný večer
![]()
Ahoj Gábi
tak to je dobře že už máš svůj počítaček,tak hlavně aby ti zas dobře sloužil a šel ti dlouho!! ![]()
Tak ti řeknu,že se mi ten film Kuky se vrací vůbec nelíbil a Mareček taky řekl že ho to nebaví tak jsme si to potom přepli na tu pohádku s čerty nejsou žerty.
Marek šel spát pozdě akorát ten den před štědrýn dnem a pak o štědrém dnu,a přes týden chodil spát tak jak chodí do školky tak proto jsem mu to včera dovolila ale ráno spal jen do sedmi a na silvestra šel spát kolem devíti a rachejtle ho vůbec nezbudili. ![]()
Tak to chválím Danielka,krásně ti roste to je pravda a je to velký chlapík.. ![]()
A už je to dobrý s tím kojením,nebo pořád tak zlobí u toho prsa?
To víš že už se Mareček těší,ale řeknu ti že to nějak ty svátky a všechno kolem toho uteklo a už tu je rok 2012.
Zítra má Mareček ve školce rizoto ze zeleninou a králičím masem, a polévku už nevím. A já zítra udělám čočku na kyselo a k tomu usmažím cibulku a opeču uzené maso a ve středu jedu pryč tak bude mít manžel ještě to vepřové z dneška.
Tak budu držet palečky,aby vám to dobře zpravil a hlavně to moc nestálo.Mně se zase pokazil vysavač,musím jsi ho půjčovat od tchýně a jak jsem to řekla manželovi tak moc nadšený nebyl ale koupit mi ho musí. ![]()
Taky přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak kotel máme spravenej ale 800kč
,no co se dá dělat.
Dneska jsem byla s Danielkem na kontrole s kyčlema,máme je v pořádku,jen ještě ty jadýrka,ale to je prý normální nález,tak nás čeká ještě jedna kontrola v sedmém měsíci.
No s tím kojením já už ho nepřikládám.Nešlo to dělal hrozný zcény,tak mu to odstříkávám.Ale zvládnu tak dvě jeho porce,víc bohužel už ne.Ze začátku toho bylo víc ale kleslo to trošku. Ale dokud je to aspon takhle tak bych byla ráda,aby měl i moje mlíčko.Protože balení Sunaru máme na n 6dní,kdybych neodstříkávala tak asi na 3.5 dne a to je strašný když balení stojí 200kč.
Nelekej se že ta zpráva je rozkouskovaná,ale tohle mi to dělá
,nejde mi najet třeba když se vracím a pročítám dřívější řádky,tak najet dolu a pokračovat ![]()
No já se ani nedivím Marečkovi že se mu Kuky nelíbil,mě podle ukázek také vubec ne.Radši jsem koukla na pohádku ![]()
Tak já dnes vařila hovězí guláš s těstovinama.Máme i na zítra,akorát polévku ne,tak musím nějakou uvařit.Králíka mám také v mrazáku,mohla bych ho upéct na té slanině s porkem,ale to je sváteční bašta,to tak někdy na neděli ![]()
Jdu na kávyčku,tak hezký večer přeju,papa ![]()
Ahoj Gábi
já jsem se nelekla neboj,ale hlavní je že ti to jde poslat i když na dvakrát mně to nevadí. ![]()
Tak to je dobře že máte kotel zpravenej,že ten pán přišel a penízky jsi vzát bohužel musel to se fakt nedá nic dělat. ![]()
A super že má Danielek nožičky v pořádku ale nevím co to jsou ty jadýrka? ![]()
Tak to je opravdu škoda že už nekojíš,aňi paní doktorka ti neporadila jak bojovat aby pil tvé mlíčko?A to máš pravdu s tím sunarem,Mareček ho pil od dvou měsiců protože nechtěl moje mlíčko a tak je dobře že jsi ho odstříkáváš ale je to práce co?
Psala jsem ti že mi jedná maminka z jedné diskuse kde jsem si s ní psala nabídla že mi pošle dáreček když jsem žádný z kolotoče nedostala.Psala jsem akorát do té diskuse jak se psalo jestli jsi dárek obdržela a nebo ne,tak jsem tam psala že mi nic nepřišlo a ta hodná maminka mi napsala sz jestli bych chtěla od ní dárek tak jsem souhlasila ale také jí budu posílat dárek.A tím ji moc děkuji!!
Zítra jedu do Opavy tak nemusím vařit,a manžel má oběd nachystaný ale ve čtvrtek už budu muset zase vařit.
Jsem domluvená s maminkou,a půjdem jsi utratit ty penízky které jsme utrželi na vánoce a já bych jsi chtěla koupit ten stříbrný prstýnek a nevím co ještě uvidíme co se mi bude líbit.
U nás je teď pěkný větřisko,slyším jak tu fučí všude a to mi hraje rádio v obýváku tak doufám že bude zítra hezky a nebude moc zima. ![]()
Tak se měj moc hezky,a přeji dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak se ti líbil dnešní nakupovací den?
Vybrala jsis prstýnek,nebo něco jiného pěkného?
Tak paráda že o dáreček z kolotoče nepřijdeš
,to je jak já loni
.Mě čoveče nic nepřišlo abych odpověděla zdali mi dáreček přišel
.Jestli to bylo nějak tou dobou jak mi nešel pc
.No je to možný,kdo ví?
NMašla jsem si maminku co mi posílala dáreček tady a poděkovala jí
.Paní tam poslala přáníčko s podpisem a přezdívkou,tak se mi jí podařilo najít
To já jsem přání neposílala,no mohla jsem no ![]()
Dneska jsem si vyžehlila jednu pračku prádla
,ještě kdyby se mi chtělo,tam mám jednu,ale nějak n evím jestrli
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.