SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
4.1.12 18:56

No zas už :pocitac: .nevím jestli se do té druhé várky donutím.

Musím nachystat Kristýnce véču.Tak zatím pa a snad sem vlítnu ještě,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.1.12 22:08

Ahoj Gábi :mavam: nakupování jsem jsi dneska hezky užila a prstýnek jsem jsi koupila moc hezký,ale měla jsem ho mít na prostředníčku ale nějka mi padá tak ho budu asi nosit na ukazováčku a také jsem jsi koupila plné papučky a teplé ponožky ať mi není u netu zima. :lol:

Ta diskuse se jmenovala vánoční kolotoč 2011(volná diskuse),a tam jsem právě psala že mi pořád nic nepřišlo a ta maminka neboli kamarádka ze kterou jsem jsi předtím psala tam také psala a vyděla to tak mi potom psala tu sz a za to jí moc děkuji a dneska mi přišel od ní už dáreček.A dostala jsem svíčku v dozičce a na ni je mušlička,a potom keramického slona a Mareček dostal pastelky ,musli tyčinku a lízatko. :kytka:

Jsi šikulka říkám to pořád,a nechceš trochu mého toho prádla? :palec:

A co budeš zítra vařit?

No já ještě nevím,manžel by chtěl zase nějakou tu omáčku tak asi udělám koprovku ,brambory a opeču nějaký ten salám a uvařím vajíčko.

A jak se jinak máš?

Tak snad se tu ještě dostaneš,tak ti zatím přeji hezký večer!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.12 22:51

Tý jo Kamčo tak to je fofr s náhradním dárečkem :potlesk: .Také by mě zajímalo jestli ho ta má maminka loni poslala a někdo ho ukradl,nebo jestli se na to vyprdla :oops: ,pak ale nevím proč by se do kolotoče hlásila,to fér tedy rozhodně není :zed: :zed:

Tak to je dobře že jsi pěkně nakoupila.

S vařením to asi zítra trošku odfláknu.Máme porkovou polévku a trošku guláše ještě zbylo,tak to asi dojíme s Kristy a manželovi udělám možná smážu ;) .Jinak bych si docela dala kuřátko třeba grilovaný,tak asi na sobotu udělám s bramborem ale nevím co na pátek a neděli.Ty už máš víkend vymyšlenej?

Kamčo prádlo mi neposílej :mrgreen: ,nějak jsem nezvládla ten zbytek :oops: ,tak snad zítra.Jsem hrozná ani vypraný jsem nepověsila :oops: ,ale zítra doufám napravím :lol:

Těším se do púostýlky,jsem nějak ospalá.To ty taky potom šmajdání vid? :mrgreen: Tak přeju dobrou noc,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.1.12 22:30

Ahoj Gábi :mavam: ta maminka mi psala že mi ho už v pondělí posílá a ve středu mi pak odpoledne došel a já ještě nebyla z města doma ale vzal ho manžel protože jsem mu o tom řekla tak jsem tentokrát nemusela jít na poštu.Taky vlastně nevím jestli ode mně ta moje vybraná maminka dáreček dostala,ale posílala jsem ho stejně jak k tobě tak jí musel přijít doufám. :)

Bylu nás dneska celý den takový hnusný vítr a déšt,a kdybych nemusela jít do školky ráno a odpoledne tak bych dneska aňi z domečku nevylezla.Nemám ráda takové počasí když i prší je vítr,nemohla jsem si aňi deštník roztáhnout aby se mi náhodou nezlomil.

Tak dneska už ti můžu poslat prádlo?Určitě jsi to dneska udělala,a já zase ne fakt nějak nestihám a ještě do toho učení tak nevím kdy to bude zas vyžehlené.

Zítra bych chtěla udělat na oběd filet a bramborovou kaši,manžel to navrhnul a já souhlasím tak jsi musím než půjdu spát ten filet vytáhnout z mražáku.A na víkend asi nějaké to kuřátko a nebo stehýnko a v neděli udělám roládky a rýži ale to ještě nevím možná to změním uvidíme.A ty už víš co uvaříš na víkend?

A jak ses dneska měla a máte?

Tak přeji hezký večer,a včera jsem ti aňi nepopřála dobrou noc tak dneska už ti to radši napíši nevím jestli se tu ještě dostanu.Tak dobrou noc a hezký večer!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.1.12 22:53

Ahojky Kamčo :mavam: ,no to máš pravdu.Také nevím jestli dáreček dorazil.Možná jsem tam mohla zrovna tak napsat svou přezdívku,třeba by maminka písla tak jako já ;) .

No u nás bylo taky tak hnusně jak u vás :? a to doslova :? .Včera slejvák jak blázen a dnes zase fučavec.Přesně tak,lepší nevycházet,ale také si nějak netroufnu posílat Kristýnku do školy samotnou,přestože to máme kousek :think:

Zítra si možná pojedem pro novou pračku,ale podle toho jestli manžel přijede včas z práce.Představ si v Globusu mají jen za 3999kč předem plněnou.No ale stejně se bojím že když tam pojedem až po práci už nebude :think: .Nemáme teda moc korunek ted,ale zase ta cena,to se jentak nevidí.

:mrgreen: Prádlo mám :mrgreen: juchu :dance: jen ho ještě všechno uklidit do skříní.Musím zase Kristýnce probrat skříně,tolik se vytáhla čoveče :mrgreen: .Dostala ted hadříku,i nový od Ježíška i poděděný po Aničce a už to nemám kamdávat.Tak musím vyšetřit chvíli a třídit a třídit :roll:

Zítra chci jít ráno na nákup do Peny mají dobrý akce,tak doufám že nebude moc hnusně zase.No tak pak musím uvařit rychle :think: .Tak si ale říkám co :nevim: .Mám v mrazáku dvě picy,tak si možná uděláme jednu s Kristýnkou a druhou manželovi k véče :think: ,nebo nevím…ještě popřemýšlím :mrgreen: .No na sobotu bych si také dala kuřátko nebo stehýnka zrovna jak ty :mrgreen: ale neděle to nějak nevím

Pujdu na kutě ;) .Přeju hezké sny a papa zítra :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.1.12 21:42

Ahoj Gábi :mavam: já jsem na té poště dneska nebyla abych poslala té mamince ten dáreček,až v pondělí nějak mi to nevyšlo ale psala jsem jí zprávičku tak o tom ví.

Tak máš tu novou práčku?
Taky bych potřebovala novou ještě sice pere,ale už mně vytéká ale musím jsi koupit prvně nějaký ten vysavač protože už mi ten můj nejde a chodím jsi půjčovat ke tchýňi a už mi je trapně.A musím se zeptat manžela kdy jsi také půjdem koupit tu novou tv,aby ty slevy už neskončili a my budem nakonec bez televize. :)

Jsi fakt šikulka,já jsem to opět dneska nestihla ale příští týden už opravdu musím už se mi to tam hromadí a hlavně padá. :palec:
Mareček už má věci ve skříňi přebrané,ale pořád tam má toho ještě plno a dostal i oblečení na ježíška a dokonce i dvě pyžamka.

Jaké mají akce v penny?Nám už zase noviny nechodí,tak teď zas nevím co tam mají ale můžu se vlastně podívat na net na jejich stránky. :)

Tak už víš co budeš vařit v neděli?

A co Kristýnka ve škole po vánocích?

Tak přeji hezký večer,a i dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.1.12 22:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,
no mrzí mě to,ale pračka už nebyla ani jedna :? .Těšila jsem se že tak pěkně levně nakoupíme a nic :? .No co se dá dělat :think:

V peny jsem nakoupila rýže 1kg nějak 14kč,velký kečup 13kč,tekutý mýdla 1litr za 10kč,sprchové gely za 10kč a i jiný věci výhodný ale mám doma tak jsem nekupovala,jako cibuli,nějaký konzervy a paštiky atd :lol:

Já jsem vymyslela na zítřek kuřecí paličky se sáčkem od Vitany-cibulka česnek kuře,tohle jsem ještě nedělala,ale nám všechny celkem chutnaj,tak to zkusíme a k tomu brambory,no a na neděli teda ještě nevím :think:

Představ si Kamčo,dneska nádherná okamžik :dance: .Danielek ke mě začal natahovat ručičky když ho vyndávám z postýlky,jako že chce jít ke mě :srdce: .No mě to tak dojalo :* ,tgak krásný okamžik :andel: .

Kristýnka se už zlepšila s psaním perem,ale musí se snažit,někdy to odflákne a je to sakra rozdíl :think: .Je to síla,za chvilinku pololetí a pomalu se budete chystat do školičky vy ;) .

Tak já si letím ještě umýt hlavu.
Dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.1.12 20:55

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi strávila víkend?Utekl zas nějak rychle :roll: .V uterý máme něco jak rodičák,před koncem pololetí.Mají prý jednotlivě rodiče povídání s učitelkou,tak jsem zvědavá co se dozvíme.Mám i trochu strach :roll: ,ale snad to nebude tak zlý.Pujde manžel,já jdu s Kristy na flétničku a ve středu máme soutěž Slavík,víš tu jak jsem popletla v prosinci nebo listopadu :mrgreen: .

Tak si představ že jsem v mrazáku nen ašla ty paličky :roll: ,ikdyž pak jsem o tom přemýšlela a já je asi zdělala už.Vrátila jsem se k puvodnímu plánu :mrgreen: ,dělala jsem grilovaný stehýnka s bramborem a na dnešek Pangase na přírodno se smaženýma bramburkama :palec: .Na zítřek je tady co zbylo,tak pořádně uvařím až na uterý,ale dumám co :roll: znáš to :mrgreen:

Už jste byli u zápisu?Na naší škole je ted někdy,ten poslední rok tak rychle utekl,není to tak dlouho co jsme byli s Kristýnkou,pak i na tom dni otevřených dveří ve školičce a šup a študuje až pomalu celé pololetí

Na co koukáš v telce,já na komedii na Primě,docela sranda :mrgreen:

Tak já zas letím,kdybych se sem nedostala přeju hezký večer :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.1.12 22:21

Ahoj Gábi :mavam: já jsem tu včera nebyla tak promiň,byla jsem odpoledne v Opavě a pak večer mi ujel vlak a musela jsem čekat na další a pak jsem ještě musela jít pěšky protože k nám vlak nejede a manžel byl už v práci. Máš pravdu že ten víkend nějak utekl a už tu zas bude pondělí,a zítra se chystám odstrojit stromeček a schovat po bytě vánoční ozdoby a ubrusy.

Tak budu držet palečky ať ta schůzka ve škole dobře dopadne,ale Kristynka je šikulka a určitě bude na ní samá chvála. :palec:
U nás je myslím zápis až na začátku února,ale já nevím jestli máme jít když už jsme byli v loňi musím to ještě zjistit.

Tak jsem udělala na oběd ty roládky ale naplnila jsem je vaječinou,zapoměla jsem koupit párek a nebo točený salám a manžel mi je pochválil a budu je mít také i na zítra ale budu muset uvařit rýži nějak jsme jí dneska snědli.My jsme měli filet v pátek ,ale s bramborovou kaši já hraníolky domů nekupuji.

Danilek je fakt šikulka,to věřím že jsi musela mít velkou radost jak k tobě natahoval ručičky. :kytka:

Ještě jsem se večer učila,než jsem se tu přihlásila a teď poslouchám rádio.

No a jak ses dneska měla?

Také přeji hezký večer, a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.1.12 22:41

Kamčo to je fakt,to už asi k zápisu nemusíte jít :think: .A jak se Marečkovi zamlouvá že pujde po prázdninách do školy?Ale pro dítka je to ještě za dlouho,tak to asi tak neprožívají.Kolik máte prvních tříd u vás?Jestli budou s tím kamarádem ve třídě?To Kristýnka s Yvetkou ve třídě nejsou.Ale chodí spolu aspon každý den ze školy domu.Škoda že Yvetka chodí ráno do družiny,tak ráno jim to nevyjde.

Máš pravdu,vlastně jsi psala že jsi dělala pangase v týdnu.Já ho také neměla s hranolkama,ale uvařila jsem brambory a pak je na másle ještě osmažila,jsou pak mnam mnam :palec: .Od zítřka mají ale u nás v akci hranolky,tak až tam yajdu,koupím si aspon dvoje.Taky je ale často nedělám,jen k číně občas ;)

Těším se na 16.-17.1. to k nám přijede ten velkej levnej sekáč,tak si pujdu pohrabat :mrgreen: .Sice to mě nebaví,ale minule jsem tam skvěle nakoupila :mrgreen: .

Až ti někdy vyjde chvilka napiš mě prosím do SZ recept na tyhle roládky s vaječinou,to mě láká :palec:

Pujdu chrupkat,přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.1.12 22:22

Ahoj Gábi :mavam: tak jak ses dneska měla při pondělku a koukáš na nějaký nový seriálek po novém roku?

Já právě nevím ,jestli ještě musíme k zápisu když jsme byli loňi zeptám se paní učitelky ve školce.Mareček to ví že půjde po prázdninách do školy,a že dostane aktovku na narozeniny ale ještě to nějak neprožívá a vůbec o tom nemluví tak uvidí v létě . :D Budou určitě dvě třídy, máme totiž u nás dvě školky a je plno prvňáčků a hlavně ty co měli odklad a půjde s ním i ten kamarád Tomášek tak jen doufám že ho dají do stejné třídy a že budou spolu i vlavici sedět.

Jaký k vám přijede sekáč,to je nějaký pojízdný?No fakt škoda,že bydlíme tak daleko hned bych šla stebou jsi pohrabat i bychom se spolu zasmáli. :lol:

A co ta kamarádka,která předtím tady psala už jste se sekali?

A co budeš zítra vařit?

Já udělám zapečené nudle ze salámem a zeleninou,mám na to nějka chuť a polévka nám ještě zbyla kuřecí tak tu jenom ohřeji.Aňi nevím co bude mít zítra Mareček ve školce na oběd pro inspiraci,dneska měli segedínský guláš a houskový knedlík.

Tak se měj hezky a přeji dobrou noc !Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.1.12 22:44

Ahoj Kamčo :mavam: ,
měla jsem se dobře.Jen se mi ten den zase nějak rychle překulil ;) ;) .Docela jsem pendlovala ted odpolko.Koupila jsem levný hermelíny,tak jsem udělala pomazánku :palec: .Já ji s Kristy večeřela a manžel má na zítra do práce.Snad nebude mít malej nějaký větší bolení.Poprvé jsem si dala cibuli :think: .Ale tak je už větší a mého mlíka nemá až tolik,tak doufám že ne.Pk jsem si vařila gulášovou polévku ještě ted večer,no a přemýšlím co k tomu zítra.Možná jen bramboráky :palec: ,to bych mohla :potlesk:

No na ten sekáč se těším :mrgreen: ,to sem přijede nějaká firma a všechno vyvalí na stoly,akorát to roztřídí na druhy,ale jinak je to hrabák :roll: .Jasko není to možný zkouknout třeba za pár minut,mají toho tam fakt dost.Minule jsem nesla tašek a za pakatel :mrgreen: .

Jojo :lol: s Milčou se potkáváme,povídáme chvíli když nechvátáme :lol: a okukujem dítka vzájemně :mrgreen: .Ted se těším na konec týdne.Měla by přijet ta má kamarádka z dia poradny,to je vždy fajn den :palec:

Zas potřebuju Kamčo žehlit :pocitac: ,top je hruza :zed: .Jak jsi na tom ty?Nevím jestli se k tomu zítra ale dostanu,máme flétničku odpolko a s učením a UKOLAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.1.12 22:46

Sakryš :mrgreen: .Chtěla jsem napsat s učením a ukolama a lítáním okolo malého nějak nevyšetřím chvíli.Tak že bych to tentokrát poslala já tobě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pujdu už také chrupkat ;) .Hezky se vyspinkej,pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.1.12 19:10

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak hlásím dobré zprávy :potlesk: .Kristýnka na rodičáku byla moc chválená.Žádná výtka :dance: .Že prý už nevyrušuje,hlásí se,má bohatou slovní zásobu,dokáže rychlle správně reagovat na otázky.Je prý vidět že se jí věnujeme doma,že se zlepšila i ve psaní :palec: a ani nelítá po chodbě prý :mrgreen:
Tak jsem ti moc ráda :hug: .Slíbyla jsem ji na vízo za jedničku pohár a dáreček :palec: .

A naše zítřejší soutěž ve zpěvu odpadá.Paní učitelka co to má na starost tak je nemocná :think: .Ani teda nevím na kdy se to přesouvá.

Také jsem dnes sklidila skoro všechnu vánoční výzdobu,zbytek ještě dodělám zítra.Zlomil se nám stojan na vánoční stromeček,ta jedna noha,jsem zvědavá co s tím manžel vykoume.

Tak já jdu zase trochu specifikovat rodinku :mrgreen: ,přeju krásný večer :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.1.12 22:00

Ahoj Gábi :mavam: tak to jsou opravdu velmi dobré zprávy,a Kristýnka je opravdu šikovná a je vidět že se snaží aby měla dobré známky a byla chválena tak to chce potom na vysvědčení tu odměnu! :kytka:
Tak to je škoda,že vám odpadla ta soutěž ve zpěvu,tak snad brzy se paní učitelka uzdraví a dá nový termín.

Gábi,mi to prádlo neposílej já totiž nemám ještě vůbec vyžehlené to svoje a to je zítra zase středa ty dny fakt tak letí to je hrůza. :(

A zítra má Kristýnka tu flétničku?

Tak to je super ,že se s tou kamarádkou vidáš a máš sní společné procházky
aspoň se vám oběma veselo a cesta vám utíká.A to je zase jiná kamarádka s té poradny?

A budeš zítra vařit?
Já jsem vymyslela že uvařím brambory a udělám prejt a k tomu to Polské zelí které mi přivezli naši tak ho musím vyzkoušet jestli je dobré a příšte mi ho koupí znovu.

Taky přeji krásný večer!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.