SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
11.1.12 22:51

Ahojky Kamčo :mavam: ,uf uf až ted jsem si sedla :roll: ,ale hlásím vyžehlené uplně všechno prádlo :dance: ;) .Vím teda že to nebude na dlouho,ale hned mám lepší pocit :lol: .To jsem ještě přežehlila asi cca 20hezkých trik s dlouhým rukávem co už nejsou Kristýnce.Kamarádka mi je zase vezme do Pardubic do jednoho sekáče na prodání.Sice to nebude asi žádný vývar,ale na co to schovávat aspon nějaká kačka z toho bude.Takhle bych to postupně chtěla přebrat všechno,ale nestíhám a to je na pudě už věcí z kterých vyrostla co se schovávalo kdyby se náhodou zadařilo.

A jak ty jsi se dnes měla?Copak budeš vařit?Já že přijede právě ta kamarádka hned ráno,tak abny jsme mohly s kočárama ven dopolko,vyndám z mrazáku jahodový knedlíky a bude :palec: .Dojíme ještě gulášovou polévku a oběd bude dobrej :palec:

Tuhle mojí kamarádku jsem poznala v těhotenství v dia poradně.Moc fajn holčina,jediná výhoda na té zatracené cukrovce,že jsem se díky ní skamarádila s fajn mamčou :palec:

A jakpak ti to jde v autoškole?Co jízdy nebojíš se?Určitě ne vid?Ty jsi šikula :potlesk:

Musím ještě nachystat oblečení Kristýnce do školy a odmalovat se a pak pádím chrupkat.Přeju ti také pěkné sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.1.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: já jsem to věděla že mně zase v tom žehlení předběhneš,ale dneska odpoledne jsem něco málo vyžehlila ale jen Markovi trička které nosí do školky už ve skříňi žádné neměl a manželovi dvě košile a ručníky a utěrky zas příště.Jsi šikulka!! :palec:

Dneska ve školce mi učitelka dala už listy na zápis do školy,že prý musíme jít i když jsme byli v loňi že to nevadí a zápis máme sedmého února ale už víme co nás tam bude všechno čekat. :)

Já jsem dneska měla na oběd hovězí masíčko a k tomu rajskou omáčku a rýži a budem to mít i na sobotu a na zítra asi zas něco sladkého ale ještě nevím.A Mareček má zítra dukátové buchtičky a vanilkovým krémem ale nevím jestli to bude vůbec jíst tak jsem mu říkala ať jsi to dá radši bez toho krému že buchtu tak aspoň sní.

Tak jak ses měla dneska odpoledne s kamarádkou?

Nevím ,jestli mi to jde ale snažím se pořád učit a učit se a někdy mně už s toho fakt bolí hlava.Jízdy jsem zatím ještě neměla,první budu mít až v úterý ale nevím to jistě mám právě v tu dobu školu a ten učitel říkal že se to bude řešit abych radši přišla do školy tak vlastně nevím kdy začnu jezdit.Ale drž mi prosím palečky ,asi nebudu moc šikovná.. :lol:

Je též u vás takový hrozný vítr?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.1.12 22:35

Ahoj Kamčo :mavam: ,jen mě moc nechval :mrgreen: ohledně žehlení :mrgreen: ,už nebylo sbytí :mrgreen: .Měla mi přijet ta kamarádka a kam zašít ty hordy prádla,že? :roll: Tak mi nic jiného nezbylo :mrgreen: Jen jsem nepočítala že to zvládnu vše v jeden den :palec:

Dnešek byl fajn,že bylo celkem dobré počasí,ted teda už také fouká velký vítr a zdálo se mi v koupelně že slyším i déšt,no nicméně dopoledne to šlo,tak jsme jezdili venku,trochu nakoupili,no a uteklo nám to nějak rychle,hnedle bylo po třetí a Péta musela už domu.Možná ale přijede i příští týden kvuli tomu sekáči,jsem jí lákala :mrgreen: .

Já zítra asi upeču drubeží sekanou.Tenhle týden jsem toho moc pořádného nevařilo,jen takový rychlovky jako lečo,sladký knedlíky z mrazáku,smaženici :mrgreen: ,tak zítra bych už měla no :think: .Ale na neděli jsem vymyslela ty helmans plátky :palec: a na sobotu nám zbyde sekaná tak možná vařit také nebudu.

Takže k zápisu se musí znova :think: .No jo,oni se musí ynova k tomu asi vyjádřit a napsat že jste přijatý nebo tak něco.To jsem se dnes dozvěděla,že vrátili jednoho chlapečka od Kristy ze třídy zpět do školky.Tak ještě že to nepotkalo nás :think:

Palce budem určitě držet neboj :palec: .

Tak dobrou noc a hezké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: musím tě chválit,protože vždycky to máš vyžehlené dřív než já a určitě toho máš teď víc když je Danielek. :palec: Nemáš žádnou malou komůrku kde by jsi to prádlo schovavala,já mám a tam mám všechno jako žehličku a různé věci ale zase mně chybí v kuchyňi špajzka musím mít mouku a jiné suroviny schované ve skříňi.

To jste měli určitě super odpoledne,a věřím že vám to rychle uteklo tak však jsi zase naplánujete brzy další procházku a takové bezva odpoledn z někýme vždycky rychle utíkají i mně. :kytka:

Já zítra nemusím vařit,máme ještě tu rajskou s tím hovězím masíčkem ale budu muset jem uvařit rýži a nebo udělám změnu a dám nudle.Tak jsi představ že Mareček ty buchty s tím krémem snědl,prý zkusil jen jednu a že mu to chutnalo tak jsi přidal to teda koukám protože na takové sladké věci vůbec není. :)

A jaké bylo u vás dneska počasí?
U nás hrůza,chvílema sněžilo až chumelilo,a chvílema svítilo sluníčko opravdu jak aprýlové počasí.

A jak ses dneska měla,při pátku třináctého?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.12 23:27

Ahojky Kamčo :mavam: ,naštěstí se na mě pátek 13.tého nijak nepodepsal 8) .Letos má vyjít prý hned 3× :roll: .
To máme obě zítra fajn :mrgreen: volno v kuchyni.Dala bych si mrkvový salátek,tak ho asi udělám.K sekaný se taky celkem hodí ;) ale jinak obídek i s polévkou hotovej :dance: .
A na ty nedělní plátky se také moc těším :palec:

To já takovej malej-velkej :roll: šuplík v kuchyni mám,kam si dávám mouky a těstoviny atd,ale zdaleka se mi to tam nevejde vše.Dříve jsem měla cukry schované na chodbě v polici,jenže tam mě představ si uplně ztuhl na hroudy :zed: .Tehda jsem ho rozbíjela paličkou na maso aspon na menší hroudy,přitom na všech píšou že obsahuje protihrudkující látky :| .Ale místnustku na prádlo atd to už bohužel nemám :think: ,ikdyž možná dobře :lol: ,protože tam by to vypadalo :mrgreen: .Samé nevyžehlené resty :mrgreen:

Taky byla u nás dnes zima.Teploměr ukazoval 2-3',ale mrazivej fučák :jazyk: .Byla jsem venku jen ráno a pak jsem nevylezla :mrgreen: ,hlásí takhle do konceledna :roll:

Také přeju pěkné sny,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.1.12 21:43

Ahoj Gábi :mavam: včera tu nebyla,koukla jsem se na Č 1 na hodinu pravdy a pak jsem se učila tak mi to promiň.No nevím,snad to nějak zvládnu dala jsem se do boje tak musím vydržet a hlavně to zvládnout ty zkoušky.

Jak se měla přes víkend?

My dobře,celou sobotu u nás sněžilo tak už máme také konečně nějaký ten sních a Mareček šel odpoledne i dneska na zahradu bobovat máme tam takový malý kopeček a manžel do něho štouchal ať lepší jede tak jse mu to líbilo.Přišel domů samozřejmě celý promočený ,a to nechtěl jít ještě domů že ještě chvilku ještě chvilku no fakt jsi to užíval. :)

Dneska jsem vařila na oběd kuřecí řízek Mareček jsi to poručil a také je obaloval,a udělala jsem k tomu nudlový salát a polévku jsem měla kuřecí ze zeleninou a nudlemi a budu to mít všechno i na zítra .

A co jsi ty dneska vařila?

Koukáš na nějaký filmeček?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.1.12 22:42

Ahojky Kamčo :mavam: ,to se vubec neomlouvej,já sem také jen občas jukla,neměla jsem čas.
Teda vy máte tolik sněhu že se dá i bobovat? ;) Tak to u nás ani krapet,zima teda velká,ikdyž teploměr ukazoval 2',ale bylo dost mrazivo.Občas vločka,ale fakt maličko.Dole v parku máme také kopec na sánkování či bobování,ale myslím že letos se asi nechytáme se zimníma radovánkama.Já jsem teda na jednu stranu rádam,protože brodit se závějema s kočárem,je fakt fuška.Ale samozřejmě lituju dítka :think: ,Kristy by šla řádit rovněž mooc ráda :mrgreen: .

Zítra jedou se školou do divadla do Pardubic.Snad prý na Louskáčka :palec: ,tak mají mít jen penál,písanku s ukolem a pití se sváčou.Tak Kristy natěšená :potlesk: .Taky zítra přijede mamka moje a bude tady spát.Tak si mužu dopoledne jít prohrabat ten sekáč co k nám má přijet :mrgreen: .

Tak to máš dobrý že máš navaříno :palec: .Já nemám :roll: :roll: ,ale vyndala jsem si vepřový že udělám segedín.Maso,knedlík i zelí mám :mrgreen: ,tak fajn,nemusím utrácet :dance: .Dneska jsem dělala kuřecí plátky s tatarkou helmans,tehda jsem ti myslím psala recept,ale rozbyl se mi friták :pocitac: ,tak byly hranolky blbý :zed: .Zbylo sice trochu masa,ale tím že tady bude zítra mamka na oběd,tak pro všechny by nezbylo,tak jsme to dojedli k večeři.

No nic,také utíkám do postýlky.Přeju ti dobrou noc a hezké sny :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.1.12 21:57

Ahoj Gábi :mavam: máme teď docela dost sněhu,včera v noci sněžilo i dneska ráno i odpoledne,Mareček jsi to teď hezky užívá a dneska odpoledne jsme byli za obecním uřádě bobovat je tam větší kopec mi máme takový málý na zahradě. :)

Ve školce byly na procházce myslím že říkal na stezce,a ještě že jsem mu dala tu kombinézu má ji ještě letos dobrou tak jí aspoň vynosí ale měl jí celou mokrou a dokonce i boty i ponožky tak mi řekni že ty učitelky ty děti tak nechají a nic jim neřeknou. :(

Jak jse Kristýnce líbilo v divadle?

Asi tu dneska nekukneš když máš u sebe maminku přes noc,a je jasné že se jí musíš věnovat tak jsi to hezky užíjte! :kytka:

A koupiila jsi něco v tom pojízdném sekáči?

Nevím co budu ještě zítra vařit,nemáš nějakou inspiraci?

Tak měj hezký večer,a přeji dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.1.12 22:43

Ahojky Kamčo :mavam: ,vždycky sem jukám když odsávám :mrgreen: .Mám kousek od sebe počítač i zásuvku,tak zvládám vše najednou :mrgreen: .ikdyž píšu jen pravým prstem :mrgreen:

U nás začlo odpolko také sněžit,něco se na zemi udrželo,ale jestli to bude i ráno :nevim: .Možná se to přes noc udrží,když bude zase velká zima jako včera.To bylo dnes ráno -5br :jazyk: .Pěkně se ochladilo.

Sekáč přijede zítra a bude tady do středy.Už máme leták ve schránce.Zítra vše za 30kč,ve středu za 15kč :mrgreen: ,no nekup tam něco vid? :mrgreen:

Já mám na zítra ještě vývar z dneška a segedín,ale taky si myslím že nezbyde asi pro manžela k večeři.Tak možná upeču večer tu mou picu,ještě uvidím,ale tím že je tady mamka,tak se mi zdá že omáčky bude tak akorát pro nás tři :think: .
Tak udělej také segedín,my si na něm moc pochutnali a manžel měl radost,říkal že jsem ho dlouho nevařila už :palec:

To s tou školkou…uplně si pamatuju jak jsem tohle také řešila,přišlo mi že si vubec už těch předškoláku jakoby v tomhle směru nevšímaj učitelky :think: .

Vdivadle se K ristýnce moc líbilo :potlesk: .Hlavně byla radostná že se téměř vubec neučili :lol: .Přitom jí to celkem jde.Už i tím perem se o moc zlepšila ve psaní :potlesk: ,taky už vypsala chudina jednu celou bombičku :roll: ,jak doma skoro denně píšem,většinou jen pátek a sobotu ji nechávám volnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.1.12 22:44

Nešlo mě zas navázat na konec zprávy :zed: .

NO nic,jen jsem chtěla ještě popřát dobrou noc ;) :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.12 20:03

Ahojky Kamčo :mavam: ,jakpak jsi se dnes měla?Taky nám přes noc docela nasněžilo.Ne teda přímo na sánkování či bobování,ale na koulovačku ano ;) .Taky podle toho přišla Kristýnka mokrá domu v poledne,rukavičky uplně durch :roll:

Musím se pochválit :potlesk: ,dneska jsem zas suprově nakoupila v tom sekáči :mrgreen: .Sehnala jsem dokonce dvoje krásný cejchy nám do ložnice.Pak sobě tepláky sametový,takovou čapku pěknou,rukavice,košilku sexy :) Hromady věcí,hlavně teda na Danielka až povyroste,na Kristýnku jen větší pěknou zimní bundu a supr vestičku červenou :palec: .Takže to stálo za to ;)

Copak jsi vymyslela k obědu nakonec?Já si předchystávám na zítra květákový rolky :palec: :palec: :palec: .Byl v akci krásnej velkej květák,tak toho bude :mrgreen: .Už jsem si je nabalila a pár i obalila v trojobalu,ale ještě jsem ne nestihla všechny,už jsem se pak musela věnovat malému.
Ale dokonce jsem zvládla vyžehlit jednu pračku prádla :dance: ,nicméně mě tady ale čeká další suchá,ale ted večer to už asi dělat nebudu,protože musím doobalit ty rolky :roll:

Mám hladík taky :lol: ,tak hned jak doostříkám jdem večeřet,přeju krásný večer,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.12 22:01

Ahoj Gábi :mavam: no řeknu ti u nás je hotová sněhová kalamita,celý den sněžilo a dvakrát jsem musela odhrnovat sních na chodníku před barákem a házela jsem to za plot do naší zahrady tak jsem měla i u toho pěknou rozvičku.Už by to mohlo teda přestat,Mareček je sice nadšený že může bobovat ale já moc ne já mám ráda jaro a sluníčko.

To je fakt škoda,že jsem nemola jít stebou a taky tak dobře nakoupit potřeboval bych pro Marečka také nějaké tepláčky a mikynu nebo svetřík.Půjdeš i zítra ,jak tam bude ta sleva?Podívej se mi prosím ,a kdyby tam něco bylo a líbilo by se ti to tak mi to kup a všechno ti pak zaplatím i poštovné i balné.

Byla jsem dneska odpoledne s Marečkem na logopedii,tak nás paní doktorka pochválila a říkala že děláme velké pokroky a že tu první třídu už zvládnem určitě.Tak jsme si zašli do cukrárny na zákusek a já jsi dala i kafíčko,a zašli jsme ještě nakoupit do Penny než nám jel autobus zpátky domů.

Jsi fakt šikulka,tak já ti zase asi pošlu to moje prádýlko když to tak všechno zvládáš.. :lol: ¨

Byla dneska na oběd rychlovka,měli jsme sladké knedlíky s máslema cukrem a polévku ještě z neděla ale zítra už budu muset nějakou polévku zase uvařit.Měli taky pěkný květák a za 25,90kč,ale já jsem ho nevzala měla plnou tašku jiného zboží a jela jsem tím autobusem tak snad ještě bude někdy nějaká akce.

A jak se ty jinak dneska měla a co maminka?

Pěkný večer přeji a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.12 22:44

Kamčo ted ti nevím jestli to myslíš vážně nebo vtipkuješ? :mrgreen: Já tam dnes nakoupila hlavně pro Danielka,bylo tam právě hodně věcí spíš klučičích.Koupila jsem mu třeba dvě vesty super,velikost 116 a 122,kombinézu na 2roky,dvoje oteplený katata…
Zítra tam bude vše za 15kč,mohla bych tam zajít ale s kočárkem,nemám už hlídání :think: ,tak to bude muset být fofr.Fakt ti mužu něco vzít pokud to nebude už probrané moc,kdybych to věděla hned bych ti vzala aspon dvě vesty,byly tam fakt hezký moderní a Marečkovi by byly :think: .Tak uvidíme zítra ;) .

Tak to je bezvadný,jak Marečka moc chválí logopedka :potlesk: ,to je super :palec: .Nejhorší jsou fakt hlavně ty začátky,ted už je to lepší jak se zaběhnou,aspon u nás to tak bylo.Pomalu už na konci září to začlo fest.Říká se že na té druhé nové škole,tolik nechvátaj :think: .

Taky jsem květáček kupovala právě v penny :mrgreen:

Jinak druhou pračku jsem samozřejmě nevyžehlila :( ,ale já to tušila,skončila jsem s rolkama po devátý a to už se mi fakt nechtělo :zed:
Ale bodlo že si vzala mamka obě dítka ven a já měla odpolko trochu času,tak jsem právě doma pár restíku zmákla :lol:

Jsem zvědavá jestli ta kalamita přijde i k nám :think: ,no nemuselo by :lol:

Také přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.1.12 13:25

Kamčo :mavam: ahojky,tak pokud jsi to myslela vážně,koupila jsem ti pro Marečka užasnou vestu teplou za 15kč :palec: :palec: :palec: .Jinak tam velikostně moc na něj nebylo.
Bude jí mít určitě na víc roku je větší,ale já to brala podle sebe že Kristýnce nic tip top nekupuju.Jestli chceš večer ti jí vyfotím a vložím at ji ojukneš,ted to nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.12 09:56

Ahojky Kamčo :mavam: ,já to večer nestíhala promin,tak ti fotku pošlu až ted.Manžel nás včera pozval na véču do Mekáče do Pardubic.Byl pro nějaký díly na pračku,tak spojil potřebný s užitečným.Dostal takový kuponky na slevu,tak jsme měli výbornou véču neplánovanou :mrgreen: ,ikdyž já uvaříno měla ;) .No ale přijeli jsme dýl,tak jsem měla trošku fofr,Kristy osprchnout uložit,pak se vrhnout na malého,koupání jídlo atd…no vubec mě nezbyl čas abych si fotila :roll: .No ale představ si večer při telce jsem si vyžehlila zase pračku prádla :potlesk: .Škoda jen že další dvě suším a budu muset žehlit brzy zas :roll: .
Musím to prádlo trochu polifrovat,protože jsem přinesla 3velký pytle oblečení z toho sekáče,takže hned jsem dvě pračky prala.

Snad se ti bude vestička líbit a pokud ne,nevadí,já ji schovám kdyžtak až Dany vyroste,protože je frajerská :palec: .Ale věřím že i Marečkovi bude slušet.Škoda že jsi neřekla hned,koupila bych ti i ten první den,toho tam měli dost :palec: ,ted už to bylo dost probraný,ale přesto se dalo vybrat.

A copak dnes vaříš?Já mám ty rolky nachystaný,tak je jen osmahnu a musím teda uvařit brambory k nim a vařím ted bramboračku :palec: ,už mám na ni chut,hezky mi tady voní ;)

Přeju dobrou chut k obídku a pěkné odpoledne :mavam:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.