Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
já jsem tu včera večer nebyla,učila jsem se a pak jsem se koukala na televizi no a pak jsem se umyla zoubky a šla do peřin.Tak to jste jsi včera udělali aspoň super večer a měli i u toho večeřku a pak to chápu že ses tu nedostala. ![]()
Myslela jsem to opravdu vážně,a mně to napadlo až v pondělí večer že by jsi mi tam taky mohla něco pro Marečka koupit no škoda ale ta vesta je super tak mi jí prosím pošli až budeš mít čas a nebo až půjdeš s něčím na poštu.Děkuji!! ![]()
U nás už totiž není vůbec žádný sekáč a předtím tu byli dva,a ta paní v těch Kravařích kde jezdme na tu logopedii už také skončila tak už je jenom v Opavě a to je daleko.
U nás ve školce je výskyt neštovic,bylo to ráno na nástěnce tak jsi říkám že by to mohl Mareček taky chytnout ať už to má za sebou.A teď nevím Kristýnka je už měla?
Dneska jsem vařila na oběd,čočku na kyselo a k tomu opečený salám ,okurek a chleba a polévku jsem měla kulajdu s bramborem a na zítra ještě nevím.Mareček má zítra ve školce nudle s mákem na oběd,tak musím říct ráno paní učitelce ať mu to dá bez toho máku jen mu ty nudle polije máslem.
Jsi šikulka,já ještě pořád nemám vyžehleno ale snad přes víkend něco málo vyžehlím. ![]()
Jak ses dneska měla?
Jaké je u vás počasí?
No,u nás hrůza jak jsem ti psala že je kalamita tak teď to všechno taje a k tomu ještě prší a v takovém počasí byli venku na zahradě a samozřejmě že byl Marek celý promočený ale měl ve skříňce nahradní oblečení tak jsi štramplíky převlekl tak doufám že nebude nemocný.
Tak přeji hezký večer,a ještě jednou děkuji!Pa. ![]()
Teď mi tu Mareček kouknul přes rameno,tak jsem mu ty fotečky vestičky ukázala tak mi říkal že je pěkná a koho je tak jsem mu říkala že bude jeho že nám jí teta Gabka pošle domů jako balíček.Děkuji!!Jsi moc hodná!! ![]()
Kamčo
tak to mám radost že se vám vesta líbí,je fakt frajerská,pěkně ušitá,nevybledlý barvy a s Marečkem poroste,protože ted jí podle mě bude už moci nosit na jaře,ale bude volná a pak ještě pár let také
..Fakt škoda že jsme se nedomluvili hned,vzala bych ti toho více a pak by se to poštovný spíš vyplatilo.
Unás počasí tragédie též.Bejvala bych ven ted odpolko už ani nešla,ale Kristýnka měla flétnu.takže jsem si pěkně dvě hodiny pochodila venku v dešti
.Ale sehnala jsem aspon sunar ve výborné akci,tak jsem nakonec byla ráda že jsem se byla projít kam jsem ani neměla v plánu jít ![]()
Balíček pošlu hned příští týden,jak nebude pršet zajdu na poštu rovnou za školy ráno ![]()
Zatím papa ![]()
Gábi,na fotkách byla ta vestička moc hezká a jsem ráda že je dlouhá že mu to nějaký ten rok vydrží a vynosí,a určitě bude frajer a bude na ní třeba balit holky.
![]()
Taky mu kupuji větší oblečení,ale víš on je dlouhý a na tričkách má rukávky dlouhé ale jak mu koupím pyžamko tak nohavice má zas krátké a přitom to je větší velikost a ještěse to třeba i spere. ![]()
No,můžeš mi třeba poslat nějaký vzoreček obědu,a nebo buchetky když tak hezky pečeš a mně to pořád nevychází a potom jse mi to poštovné určitě vyplatí.. ![]()
Až budeš mít čas já tě nehoním,akorát teď jsem ti přidělala starost tak mi to promiň.
Tak to je dobře,že jste ti ta procházka vyplatila a máš sunar pro Danielka, to jse musí té akce využít pak by třeba už nebyl a ty by jsi litovala že jsi nešla.
Přeji hezký večer!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?U nás bylo doslova aprílové počasí
,když jsem šla s Kristy do školy bylo celkem teplo,jak jsem přišla domu déšt,potom sníh a uplně pohádkové vločky
a po hodině zase slejvák že z toho sněhu v momentě byla břečka ![]()
Musím se přiznat ještě stále dojídáme poslední cukroví,že jsem od vánoc ještě nepekla,ale za chvíli zas budu muset
.
Ale mám zabalenou vestičku,tak hned v týdnu zajdu na poštu.Neboj to mě vubec nevadí,protože se stejně procházím s Danielkem ![]()
Copak budeš vařit na víkend?Já si vyndala kuře,na neděli naložím prsa na nějakou minutku a zítra jestli kuřecí nudličky zapeču s těstovina ma a sýrem,nebo nějakou rychločínu,to jsem se ještě nerozmyslela
.Ale kuře mám už vyndaný tak bych si ho ráda ted večer ještě vykostila,at nemám zítra takový fičák
.Oo se to těžko zvládá,vařit dvě jídla,starat se o mrnouska
,do toho ještě to odsávání
,potřebovala bych více hodin nějak.
Uplně jsem zapoměla včera odpovědět ohledně neštovic.Kristýnka je chytla hned první čtvrtrok ve školce co byla.N jednu stranu jsem byla ráda,že si to odbyla a byl klid.Skoro si také myslím že by je Mareček mohl chytit ještě ted před školou,at nemusí hned hodně dohánět.
Přeju hezký večer,snad se tu ještě ukážu ![]()
Ahoj Gábi
no u nás to počasí bylo stejné,jak jsem šla po obědě pro Marečka začlo pršet ze sněhem a také občas vylezlo sluníčko ale většinou pršelo tak jsme museli být odpoledne doma.Měla jsem se celkem dobře,a je pátek tak jsem zas musela poklidit celý baráček no je pořád co dělat ale musím se hlavně učit.
My už cukroví nemáme,ale chtěla jsem dneska upéct nějakou tu buchetku ale zase jsem to nestihla asi bych také potřebovala více těch hodin jak ty protože já nestihám a to mám jen jedno dítko.
Děkuji,jsi moc hodná!! ![]()
V sobotu udělám smažené žapiony ,měli dneska moc krásné a hlavně čerstvé tak jsem vzala a Mareček se hlásíl že mi je pomůže obalit a udělám bramborovou kaši normálně se už na ně těším.A v neděli budem mít asi zas kačenu,říkala mi dneska tchýně že jí zítra upeče že si mám jen vytáhnout knedlík a udělat zelí.Kuřátko je super nápad!! ![]()
A jak ses ty dneska měla?
Taky bych chtěla aby ty neštovice dostal,ale určitě je mít nebude zas tak akorát chytne rýmu nebo kašel ale zatím musím klepat jsme zdravý. ![]()
A co Danielek?
Přeji hezký večer,a zatím pa! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se měla o víkendu?Zase nám to nějak rychle uteklo vid?Ale hlásím vyžehlené všechno prádlo
,ale prý abych se nenudila nějaká Gábina zas dala dvě pračky prát
,nevíš proč to dělá? ![]()
Jaký je u vás počásko?Tady sice 7'dnes,ale tak studenej velkej vichr
,že je lepší nevycházet.Dneska jsem ani nebyla s malým na procházce,já to v ty neděle vubec nestíhám.
Týjo zítra je Danielkovi 5měsícu
,toto letí.A jak Kamčo ty,sleduješ si ještě ty plodný dny?Manžel by další IUI neabsolvoval?
Já zas nevím co zítra vařit
,co budeš ty vařit,nebo zbylo z víkendu?Nám právě ne,jen polévka na zítra.Tak musím něco vymyslet ![]()
Koukáš na telku?Já na Krakatici,sice už jsem to jednou viděla,ale je to už dost dlouho,tak koukám ![]()
Jdu s manžílkem na čaj,přeju krásný večer a dobrou noc až pujdeš spát,papa ![]()
Ahoj Gábi
Mareček mi včera onemocněl začalo ho bolet bříško,a dneska ještě polehával ale říkal že ho bolí jen trošku tak snad zítra mu už bude dobře.Teďka mi zas usnul,spal i po obědě tak ti teď můžu napsal včera jsem tu večer nebyla tak promiň. ![]()
Jak ses dneska měla?
Měla jsem dneska na oběd kačenu z neděle a bude ještě asi zítra nebo ve středu,a polévku mám zeleninovou s vajíčkem.A co jsi na dnešek nakonec vymyslela?
Danielek má už pět měsíců,tak to teda letí to máš pravdu a máš zase nějaké fotečky?
Už jsi ty plodný dny neměřím,nějak teď na to zapomínám a to se právě musí psát každý den ráno ještě v posteli.Neptala jsem se manžela,tak nevím ale jak bude příležitost tak se ho zeptám. ![]()
Tak přeji hezký večer a měj se!!Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,tak vy stuněte
.Tak držím palce at je Mareček z nejhoršího venku a je co nejdříve fit
.Já musím zatukat tuk tuk
že se Kristy drží.Bála jsem se toho ža hned na začátku školního roku budeme pak dohánět a zatím to je ok
.Ani nevím jestli mají nějaký malý prázdniny u výsvědčení
.Musím zjistit.Vím že mají jarní týden,ale ted u víza nevím.
Fotečky další mám v telefonu,jenže jak mi klekl pc tak mi ještě manžel nenainstaloval funkci abych si to mohla převést…vysvětluju to asi hloupě vid?
.V novém fotáku jsem Danielka ani moc ještě nefotila.Jen s babi a dědou atd.Ale musím zase fotit,protože fotí moc hezky
.
No já to dneska s vařením odbyla
.Jára osmahnu jitrnice co dostal od mámy a já s Kristy měla polévku a těstoviny,ale zítra už musím něco vařit,ale co???
Tot otázka.Chtěla jsem něco z mletého masa,jenže jsem prohledávala mrazák a nenašla jsem ani jeden už balíček.Musím zase koupit jak uvidím lacinější.Tak možn obalím filé a brambory na zítra.Fakt mě nic nenapadá ![]()
A jak to máš s prací,rýsuje se něco?Asi nic vid?Ono je to na prd s prací
.
Musím jít zas věnovat se rodince
,ještě sem vlítnu jak budu odsávat
,zatím pa ![]()
Gábi,šel spát kolem pěti hodin a byla jsem se dívat tak ještě pořád spí,ale myslím že už spát ale ráno kolem šesté i možná dřív mně zbudí a půjde ke mně do postýlky.Odhlásila jsem ho ze školky na celý týden,tak snad už zítra bude v pořádku ale bude se doma pak šetřit ať je na zápis v pořádku.Děkuji!!
Tak to já nevím,a nebudou mít třeba u toho vysvědčení jen jeden den volna a dají to na pátek aby tak měli tři dny. ![]()
Tak až budeš mít fotečky,tak mi prosím nějaké zas pošli moc se už těším!! ![]()
Nemám zatím nic,pořád čekám na pár odpovědí ale už to trvá nějak dlouho tak asi s toho nebude nic.Je to opravdu těžké,a myslím že bude ještě hůř. ![]()
Tak já půjdu radši spinkat abych byla aspoň trochu vyspaná na ráno.Měj se hezky zítra a přeji ti dobrou noc!! ![]()
Ahoj Gábi
tak dneska je už Mareček v pořádku,už jsi hrál a dokonce i skákal na gauči že je to trampolína a jedl všechno.Sice odpoledne ještě hodinku a něco spal,a večer šel už spát jak chodí kolem té půl deváté a zatím spinká byla jsem se dívat. ![]()
Jak ses dneska měla?
Dneska jsem udělala na oběd,karbenátky obalované ale usmažila jsem je bez tuku a bramborovou kaši a měla jsem okurkový salát.A polévku jsem udělala takovou tu rychlou mrkvovou jestli jí znáš z vajíčkem.A zítra bude ještě ta kačena,tak nemusím vařit jen ohřívat ale musím jak půjdu spát vytáhnout z mražáku knedlík.
A jaké bude mít Kristýnka vysvědčení ty samé jedničky?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak co Mareček?Kdy že jdete k zápisu?To by byl pech kdyby fakt onemocněl.Já ani nevím jak se to pak dělá,jestli se jen vyplní papíry u ředitelky
.
To je počásko co?U nás bud leje,nebo krásně sněží.Jenže z procházky přijdu jak sněhulák
,když nemužu mít deštník.Taky u nás padaly kroupy včera
.
Nakonec jsem folé nedělala,našla jsem pěkný recept na nějaký kotlety od Jarky
tak jsem si na něj vyndala masíčko,ale dopolko když jsem ho chtěla porcovat,tak to moc nebylo maso vhoený na plátky,no tak jsem nakonec změnila názor a uvařila vepřové kostky na paprice
,knedlík jsem měla v mrazáku tak to byla klika
.Zítra akorát polévku uvařím
Jsm nějaká ospalá dnes,tak pujdu už chrupkat.Přeju dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,já si včera nevšimla že jsi mě mezitím písla
,pak jsem se smála že jsi psala zhruba o tom,na co jsem se ptala
.My jsme ale sehraný ![]()
Dneska konečně nesněžilo ani nepršelo,tak jsem zašla na poštu.Zítra čekej balíček
,já tam byla hned ráno,tak to si myslím že ti zítra dorazí
.Přes noc byla u nás ale fest zima,ráno zmrzlý louže,byla jsem ráda že mám sebou rukavice.Jak bylo u vás?
Dopoledne se stavila neplánovaně kkamarádka,tak jsem měla co dělat abych stihla pak uvařit polévku.Naštěstí jsem měla v plánu jen česnečku,tak to nebylo moc pracný
.Myslím že budeme mít omáčku i na zítra,tak navařím až na pátek
.Už jsem si vymyslela co uvařím v sobotu
.Mám docela chut na smažák,tak udělám s hranolkama a na neděli nějaké maso,to ještě ale nevím co
.Ty máš už představu co uvaříš?
Tak já jdu zas něco dělat.Zatím přeju krásný večer,pa ![]()
Ahoj Gábi
Mareček už je zdravý a dneska už po obědě aňi nespal ,ale byli jsme celý den doma protože u nás pořád sněžilo ale hned to roztálo tak není žádná kalamita.Zápis máme až sedmého února ,tak to je ještě čas a na pondělí ho už přihlásím do školky. ![]()
Dobře a děkuji,ale já zítra nejsem ráno doma jedu do Opavy mám tam nějaké setkání tak řeknu tchýňi jestli nezapomenu a když zapomenu tak budu muset holt letět pak v pátek a nebo v pondělí jak půjdu do školky na poštu.A to normálně zaplatím na poště,a tobě ty penízky potom příjdou? ![]()
Manžel a Mareček na zítra mají ještě kousek té kačeny,já jsem se totiž vzdala dneska masa ať to mají na zítra a já nemusím dneska jim vařit na zítra. ![]()
A já jsi buď zítra zajdu na oběd,a nebo to vydržím být bez oběda a koupím jsi jen rohlík a nějaké to pítí.
Ještě nevím co budu vařit na víkend,ale ty to máš vymyšlené aspoň na sobotu.
Jak ses měla?
Taky přeji hezký večer!! ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak bylo v Opavě?Mě ten dnešní den nějak rychle utekl,ale to je vždy když máme nějaké zařizování,či flétnu nebo tak…
U nás byla hrozná zima brr
.Ted hlásej fakt zimy,slyšela jsem že mluvěj i o arktické zimě
,to je divný,skoro před 14ti dny bylo příjemně a najednou arktické mrazy ![]()
Balíček jsem ti poslala normálně,myslela jsem že bys mi korunky poslala bud na učet nebo obálkou,ale jestli chceš tak je ted neposílej.14.2. je u nás zas ten sekáček,tak ti třeba zase něco koupím,ted když už vím že by jsi chtěla,tak budu jukat i první den a pak to srovnáme najednou jestli chceš.
Přemýšlím co mám zítra vařit
.Přemýšlela jsem nad drubežíma karbanátkama s bramborem asi
.Nemám mletý maso v mrazáku,tak bych udělala ty jemný drubeží.To stálý přemýšlení vid? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.