Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo ![]()
jak jsi se dnes měla?K nám přijela po poledni mamka moje,tak zítra mužu jít hrabošit hadříky
.
Kristýnka jde už zítra do školičky a jako na potvoru nemohla vubec usnout,to ji zas budu tahat z postele hruza ![]()
Dneska jsme sjeli autem na nákup a mužu ti říct teda hruza,jak potraviny podražily
.Ani jsem neměla žádný balík masa a stejně
,ty peníze tak lítaj ![]()
Přemýšlím jestli začít už s těma příkrmama nebo počkat ke konci měsíce máme 6ti měsíční kontrolu,aby mi sestra k tomu řekla co a jak.Slyšela jsem že ted doporučujou ze začátku ty zeleninový skleničky kupovat,kvuli dusičnanum či co
.Tak možná počkám co mi k tomu řeknou ted v poradně.Kristýnce jsem je pouze vařila,ale nechtěla je vubec
,tak jsem zvědavá jak Dany
.
Na valentýnskou večeři mám kuřecí plátky naložený
,chtěla bych k tomu koupit ty francouzký bagety a rozkrájet je na stul.Ju to bude mnamka
.Copak budeš dělat zítra ty?
Mysli na mě zítra abych dobře pořídila ![]()
Tak já budu končit
.Hezký zbytek večera a dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
tak hlasím že mám krabici na ohrádku už doma,taky jsem ještě byla koupit papír na zabelení ale krabice byla dost velká tak jsem jí musela ustřihnout ale zas nemám pásku tak to ještě nemám tak vydrž a já ti to pošlu během týdne a nebo až dalšího manžel mně pak musí zavést na poštu autem. ![]()
Tak jak je dneska Kristýnce!!
A zítra už jde do školy?
Tak jsem se rozhodla že na ten karneval zítra nepůjdem,Mareček to neví tak mu to nebude aňi líto a pak mu to na jaře nějakým výletem vynahradím.Byla jsem dneska ráno ve školce,tak je ještě ohlášený na celý týden a paní učitelka jse mně ptala jestli Mareček příjde na ten ples a já jí ráno říkala že ne že ty neštovičky ještě trochu má. ![]()
A jak jsi pořídila v tom sekáči?
Já jsem ještě dneska také nemusela vařit,ale zítra už budu muset tak asi udělám kuřátko to má manžel rád a je ten Valentýn. ![]()
Tak se měj moc hezky,a přeji dobrou noc!! ![]()
Gábi,já to nevěděla že jsi mi už psala,byla jsi dneska rychlejší než já mně totiž volala mamka na skyp tak jsem tu byla pozdější. ![]()
Já jsem jsi byla jistá že jdeš dneska,a ty půjdeš až zítra tak neva tak hlavně dobře pořiď !! ![]()
Tak radši počkej,co ti řekne víc a Mareček taky nechtěl ty kupované tak jsem to dělala doma a měli jsme i zeleninu ze zahrádky.
Tak se měj a přeji dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak hlásím hlásím že mám pro tebe dva ulovky
.Uplně krásnou teplou zimní bundu a svetřík.Ta bundička ta je super,odepínací rukávy a máš z toho vestu
a odpínací kapuce.Je tmavě modrá na rukávku má sportovní nášivku.Velikost 146-152
Svetřík je světle modrej na zip,moderní pěknej.Velikost 146-152 má oboustranný zip.
Pošlu ti od obojího fotku snad stihnu během dne,v nejhorším zítra.
Tak zatím pa ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jsem se konečně dostala k vložení fotek,já měla ne večír napilno se sváteční večeří,ale stála za to
.Všem nám moc chutnalo.Tahle v zimě grilovačka
to je paráda,Kristýnka se nejvíc rozplívala nad volským okem a rozpečeným hermelínem
.A jak vám chutnalo kuřátko ![]()
Myslela jsem si že dnes vyžehlím další várku prádla,ale už se mě do toho fakt nechce.A těch hodin zas
,za chvilku bych se šla stejně koupat,tak bych toho moc nestihla
.Ještě že se mám na co vymluvit vid?
Ale včera jsem žehlila ![]()
Tak zkusím skočit do sekáčku i zítra,ale musím s malým,tak nevím jestli to projde jako minule.Když by tam hudroval budu muset jet.Třeba mi přijde něco pod ruku i zítra pro tebe a ještě ti přikoupím.Co říkáš té bundičce ,ta je vid?Koupila jsem tam i mamce dvoje tepláky.Zase jsem táhla celej pytel
![]()
Psala mi kamarádka že v neděli je tady karneval a to už jsem se bála že letos ho Přelouč asi nepořádá
,tak to byla Kristýnka natěšená
.
Přinesla si dnes památníček ze školy,paní učitelka jí tam nakreslila moc pěkný obrázek a ještě dvě spolužačky ![]()
Jdu na kávyčku,tak zatím přeju kráásný večer
,dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
no opravdu super,i ten svetřík je moc pěkný že je takový světlí to se mi líbí moc ti děkuji!!
Mám už ten první dloužek napsaný na ledničce za tu vestu,ale teď se dívám že jsi mi nenapsala kolik obě věci stály.
Kuřátko jsem udělala z nádivkou,a bylo opravdu super a máme i na zítra,jen musím zítra uvařit nějakou polévku ale ještě nevím jakou.No to věřím,že to grilování jste si teď v zimě hezky užily a ještě k tomu na Valentýna.
Taky nemám ještě vyžehlíno,a zítra jestli nebude sněžit jak to hlásily v televizi tak bych chtěla jet autobusem k našim mamka měla v pondělí narozky a mi jsme měli přijet už v sobotu ale to jsme zrušili kvůli Marečeka měl ještu tu izolaci.A jestli budem doma tak,bych se do toho žehlení i pustila už se mi to tam zase hromadí. ![]()
Jé vy se máte,že budete mít v neděli u vás karneval to se už Kristýnka určitě moc těší a za co půjde?
Ještě jednou moc děkuji,jsi moc hodná a také přeji dobrou noc a hezké sny!! ![]()
Ahoj Gábi
nakonec jsme odpoledne k našim vůbec nejeli,skoro pořád u nás sněžilo tak jsme odpoledne zašli jen do spořitelny,pak se zeptat na poštu jak tu ohrádku můžu zabalit a pak jsme šli domů přes stezku a stejnak nás stihlo to sněžení tak jsme byli jak sněhuláci.
Mám fotečku jak jsem tu ohrádku nakonec zabalila,tak ti jí pošlu no snad mi to uznají a ještě jse musím podívat do sz na tvoji adresu a až jí budu posílat tak ti dám vědět ale spíš až příští týden.
Taky u vás sněžilo?
A co Kristýnka,je už v pořádku s ouškem?
No já jsem aňi dneska nežehlila,nějak jsem se zabavila tím balením té ohrádky no tak snad ti to v pořádku dojde a hlavně to nebude potrhané jsem zvědavá v jakém tito příjde vstavu domů.
A ty jsi dneska žehlila? Můžu ti poslat nějaké prádýlko k té ohrádce,a potom mi ho zase pošleš s těma věcma co jsi mi nakoupila .Děkuji!!
![]()
A co budeš zítra vařit?
Já udělám asi bramborový guláš s točeným salámem,manžel to vymyslel ale musím jít zítra ráno do obchodu pro ten točák protože ho zrovna v mražáku nemám.
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,mám pro tebe dobré zprávyčky
.I dnes jsem moc dobře pořídila
.Koupila jsem ti na Marečka ještě jeden svetr,dvě flaušové mikiny a myslím tři bavlněný mikči
tak nějak,ted to nemám před sebou a odsávám tak se mi nechce vstávat
.Zítra ti pošlu zas fotečky,myslela jsem že to stihnu ještě dnes,ale je to tady na palici,nemáme vodu
,ale to ti popíšu o kousek dál
.Tak všechny tyhle dnešní věci máš za 15kč kus a ty včerejší za 35kč kus.Snad budeš spokojená,ale jsou to hezký věci,ty bavlněný mikinky takový ty skejtácký
jak ted kluci nosí
.Opět jsem táhla plnej pytel ![]()
Jinak jsi představ,před polednem přišel soused že maj plnej sklep vody,tak že jim to hasiči odčerpávaj…no a k polednímu tady zazvonil chlap at si napustíme vodu že ji vypnou že to někde prasklo…tak se ptám do kdy a on že až do zítřka
a že to vypnou za chvilku.Tak jsem šla rychle napouštět do vany at máme na splachování a nenatekla ani třetina vany a už to vypli.Tak přijde ti to normální
co jsem jako měla stihnout.Ted natekla hnusná žlutá voda,takže by to ani pít nešlo.No hruza,čtyřčlenná rodina a jsme bez vody,docela se zlobím že sem nadali cisternu s pitnou vodou.Soused říkal že to nepujde asi až do večera zítřejšího a co vím tak jde o dva rodinné baráky a jeden obchod.
To se mi opravdu vyplatí,na vše plýtvak kupovanou kojeneckou vodu co tady mám koupenou pro Danielka
.
To jsem ještě byla ráda že jsem si dopolko pustila myčku,tak mám aspon nádobí skoro všechno umytý.Chtěla jsem i prát,ale kvuli tomu abych ukázala Kristýnce ty oblečky co jsem ji dnes koupila jsem to ještě nedala vyprat.
Tak si říkám co uvařím.Nechce se mi furt plýtvat tu kupovanou vodu víš jak
.Asi udělám hovězí polévku a druhý jen nějakou rychlovku jako míchaný vajíčka nebo tak něco.Copak budeš vařit ty?
Tak co byla jsi u vašich?U nás byla docela chumelenice a teda vítr pořádnej,hlavně ráno.Jak to vypadalo u vás?
Ani nemužu jít do vany
já potřebuju teplou koupel před spaním
.Jdu si dát aspon čaj.
Tak přeju hezký večer a dobrou noc ![]()
Gábi,teď se dívám že se mi to neposlalo tak ti to pošlu znova tak snad se mi to podaří. ![]()
Musím ti moc poděkovat,že na mně i dneska myslela a koupila mi další věci pro Marečka jsi moc hodná ..
![]()
To je mi líto s tou vodou,tak snad zítra opravdu vám tu vodu pustí jak slíbili a tu cisternu vám tam teda mohli dát to máš pravdu!!
Ahojky Kamčo
,
děkuju krásně jsi to zabalila
,jsi šikulka
.Já mám pro tebe také pěknou hromádku oblečku
,taky špekuluju do čeho to zabalím.Zkusím se podívat po veliké igelitce a zabalím to na 2× a oblepím nějak,uvidím
.V pondělí bych to asi poslala.Nafotila jsem ti to,tak to ojukni.Všechno to jsou trochu větší věci,ale aspon máš do zásoby,myslím že ale nějakou tu mikču už by Mareček nosit mohl,když třeba ohrneš rukávy ![]()
Jinak ta voda
.Furt nejde asi asi až do zítřka večera.Dneska tady byl pán a omlouval se že to je prasklý až někde kdesi…
a že by aspon pustili teda v tu chvíli vodu na pul až hodinu.No tak aspon to,protože včera ji po malé chvilence vypli
.Nechala jsem odtéct tu rezatou břečku a napustila toho dost.Dokonce jsem se i vysprchla a umyla malého a trochu něco pošolíchala,ale pak už to zas neteklo.Ale tak aspon že to nechali na dýl.
Čoveče možná budu muset s Danielkem k doktorovi.Má rýmu a trochu kašel a takový ty zaslzený očička,ale je bez teploty.Tak ti nevím,ale zase se bojím když se mu přihorší abysme nemuseli na pohotovost o víkendu.Víš co nás to pak vyjde tak na 300 plus léky takovejhle výlet na pohotovost.
Jo vidíš včera jsem nepsala že jsem vyžehlila to prádlo
,ale prosimtě vzhledem k tomu že na těch sušákách na topení mi to prádlo schne velerychle
,takže tady mám várku další už suchou
,tak si tak jako myslím aby jsi to prádlo neposílala radši
![]()
Tak zatím papa,nevím jestli se sem dostanu,jak to bude s malým atd,tak pro jistotu přeju krásný večer
![]()
Ahoj Gábi
no snažila jasem se to dobře zabalit tu ohrádku,a snad ti to příjde v pořádku ale ten papír bude určitě potrhaný no uvidíš.Ale já nevím kdy ti ji pošlu,až nebude taková kalamita a manžel vytáhne auto a musí mně na tu poštu zavést a pěšky bych to moc dlouho neunesla máme poštu dost z ruky tak se omlouvám.
Moc děkuji,za koupení oblečení a za fotečky všechno to vypadá super!!
![]()
Tak to je škoda že vám ta voda pořád neteče,ale je dobře že sis už dneska stihla okoupat a hlavně jsi také tu vodu dát do nějakých nádob že už nemusíš dávat tu balenou. Tak ti budu zítra držet palečky,ať vám jí už určitě pustí!! ![]()
No radši si s Danielkem zítra zajdi k paní doktorce,určitě ti napíše nějaké kapičky a dá ti něco i na ty očička nic ti říct nemůže že jsi přišla zbytečně nebudeš přece platit zbytečně peníze za pohotovost . ![]()
Taky hlásím že jsem dneska odpoledne žehlila,no můžu říct že mi nechtělo ale nakonec jsem jsi to udělala tak mám radost tak ti nemusím nic posílat a přidělávat ti práci navíc. ![]()
A Kristýnka je už v pohodě s ouškem?
Taky přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,nějak jsem to sem dřív nestíhala
,tak aspon než pujdu psát písnu pár řádku
.
Byla jsem s tím naším marudkem u doktora.Je to dobrý prudušky má čistý,tak postačí hedelix a nosní kapky.Za 14dní máme přijít na kontrolu.Sestra mi udělala zrovna pulroční poradnu,bude mu teda za týden pul roku ale když už tam byl
.Měří 68cm a váží 7340g
chlapák náš ![]()
Jinak Kristýnka má už ouško dobré,ty kapičky co předepisujou jsou fajn.Má teda trochu kašel a rýmu,ale lepší se to
.
Už mám věci pro tebe zabalený,taky pěknej balík
.Budu v týdnu posílat bundu po Kristýnce co jsem prodala na aukru,tak to vezmu při jednom ![]()
Copak budeš vařit?Já si vyndala kousek kýty a udělám plátky na přírodno s rýží,Kristy to miluje.Určitě nám zbyde ale asi to nechám na pondělí,ale neděli tu jsem nevymyslela ještě
.Polévku na zítra ještě mám ale v neděli už budu muset uvařit ![]()
JOO
už máme vodu
![]()
Tak já mažu spinkat
,dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
,já se omlouvám že jsem ti neodepsala,ale já tu od pátku nebyla tak se hlásím dneska a promiň. ![]()
Měla jsem včera narozky i švagr,tak jsme to včera slavili u švagra a příští týden v sobotu to budu slavit já a z našima nevím kdy to budu slavit asi někdy tam pojedem přes týden. ![]()
Tak to je dobře že je Danilek v pořádku,a že si s ním zašla tak jsi měla aspoň jistotu a nemusela jí třeba jet na tu pohotovost v sobotu kde by jsi jsi platila ten polatek.To máš teda pravdu,že je to chlapák a je to dobře že ti tak hezky roste a hlavně přibírá jen tak dál!! ![]()
A co ty příkrmy ptala ses?
A šli jste na ten dětský karneval co pořádá město?
Dneska byl u nás odpoledne Masopustní průvod od Obecního úřadu na Hasičárnu tak manžel vzal Marečka že se tam půjdou podívat a já zůstala doma a vlezla jsem jsi do postýlky kde jem se učila a pak jsem i u toho usnula. ![]()
Tak jak jste se měli o víkendu?
Přeji zatím hezký večer,a ahoj!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
v první řadě ti mocinky gratuluju k narozeninám
a hlavně se také moc omlouvám že mi to uplně vypadlo z hlavy
.
Moc ti přeju aby se ti splnila všechna přáníčka,at hravě zmákneš závěrečky v autoškole,at ti Mareček s manželem dělají samou radost a také hlavně to zdravíčko
![]()
Manžel je ted s Kristýnkou na karnevale,je od tří hodin,tak už si pomalu říkám že už asi dorazí.Přestože jsem koupila Danielkovi masku
,tak jsem s ním doma.CHrchlá brouček,už tolik nekýchá ale ten kašel
.Aspon že ted přes den docela více spinká,asi že mu není nejlíp,ted spal dvě hodiny a to doma takhle krásně už vubec nespinká.Jako by mu tělo říkalo že je to ted třeba ![]()
To je fajn masopustní pruvod
,Kristy se mě zrovna tuhle ptala co to přesně je
,to víš ona vubec tohle nezná.Ani tady ani v Pardubkách se tohle nekonává.
A věřím že po učení odpolední spánek
jojo také bych si dala říct
.Kdybych věděla že bude Dany tak krásně chrupkat,lehnu si s ním
.
Také přeju hezké nedělní odpoledne
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.