SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
7.12.11 09:19

Ahoj Gábi :mavam: já jsem včera vůbec nestíhala pořád je co dělat, taky jsem byla dlouho ve škole a ještě jsem jsi večer dělala těsto na perníčky a linecké a dneska odpoledne to budu s Marečekem vykrajovat a péct tak snad se nám to povede a nebudem mít nic připálené. :)

Moc jsem vám držela palečky,a je dobře že Danielek přibírá a že to očkování taky dobře nesl je to chlapík!! :palec:

K nám taky přišel Mikuláš,jeden anděl a čertík a Mareček se jenom styděl a nechtěl na otázky odpovídat ale nakonec řekl básničku tak dostal potom balíček.A včera měli ve školce Mikulášské cinkání,tak dostal balíček a tam byla knížka s básničkama a může si jí i vybarvit,jablka,hrušku a dvě sladkosti k to mu.

Jak ses měla a je u vás sních?

Pošlu ti adresu na sz myslím že mojí adresu aňi nemáš, a já tvojí mám určitě ale zítra ti půjdu koupit dáreček a příští týden už ti ho určitě budu posílat. :kytka:

Tak budu držet palečky,ať se té rýmy brzy zbavíš a ty okna nemyj a jen jsi je hezky vyzdob no tak jednou nebudou umyté na jaře zas budou. :palec: :D

A co vůbec vaříš?

Tak měj hezký den a brzy se uzdrav!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.11 11:11

Ahojky Kamčo :mavam: ,díky za adresu.Já si právě nebyla jistá jestli ji mám nebo nemám někde v soukromých zprávách ale už ve starých.Ted že nemám moc času to dohledávat,tak jsem si právě říkala že to takhle bude rychlejší ;)

Taky jsem moc ráda že malej konečně teda přibírá,ale zas mě ted tak zlobil u kojení :x .On se začne začne vzpírat že tahat nebude…nevím co s ním.Nakonec si něco vytáhl,ale jsou to boje.Jestli chce tahat jen dokud to moc teče a pak už se s tím tahat nechce? :nevim:

Jsem zvědavá jestli letos dárek z vánočního kolotoče přijde,nebo jestli to bude jako loni :think: .Co že ty jsi vlastně loni od té maminky dostala?

Tak nakonec ani dnes nevařím.Že s náma nejedl manžel ty nudličky s rýží tak pro nás dvě bylo masa hodně takže máme i na dnes :palec: ,ale zítra už také budu muset.Možná si uděláme buchtičky se šodou,ty mám myslím v mrazáku a Kristy je má ráda ;)

A už jsi měla jízdy?Jak ti to jde?Já testíky v pohodě,protože jsem byla našrocená,ale z jízd jsem měla vždy nervýky :jazyk: .Ted jsem si říkala at nemusím couvat :roll: ,při závěrečkách jsem vycouvávala jen z parkovacího místa kde bylo okolo volno takže to byla klika :lol: .

Nastydlá jsem stále moc,bolí mě čelo jak jsem zahleněná,tak se trochu láduju tím zázvorem,doufám že to bude brzy lepší :think:

Tak at se cukroví povede :potlesk: .Já včera dopekla asi poslední,myslím že 6druhu postačí ;) ,no na to že jsem letos péct nechtěla to jde :palec:

Sněžilo u nás dnes ale jen nepatrně,u vás více?

Tak já musím končit,ozývá se mi tam povstalec :mrgreen: .
Hezký den a dobrou chut k obídku :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.12.11 20:53

Ahojky Kamčo :mavam: ,
manžílek nás překvapil a přijel už dnes.Tak je hned doma veseleji :lol: .Že jim nedovezli další materiál,ale bude se tam muset ještě jet to dodělat ale prý tak na dva dny jen.

Dneska u nás skoro celý den propršel a ten vítr :roll: ,taky u vás tak fučelo?Ani na nákupu jsem nebyla.Ráno lilo když jsem doprovázela Kristýnku do školy a že jsem nechcípaná tak jsem v tom jít nechtěla.Ve zprávách říkali že někde byl až orkán :think:

Já nakonec dnes dělala rizoto.Neviděla jsem v mrazáku ani buchtičky ani knedlíky :-O ,ale někde tam buchtičky určitě budou :lol: .Že si dal i manžel k večeři,tak na zítra nezbyde,dělala jsem toho mín aby jsme to nejedly s Kristy dlouho,ale ted by se to hodilo,nemusela bych zítra vařit :lol: .
A přemýšlím co udělám,ale nějak zatím nevím :nevim: .Porad porad co vařit :mrgreen:
Na sobotu pojedem asi na picu do Pardubic.Mám takový slevový poukaz a musí se vyčerpat do konce roku,na dvě velký picy a jen za 100kč :palec: ,kupovala jsem to jestě v těhotenství,tak možná si sjedem v sobotu na oběd na picu a spojíme to s návštěvou u našich.Babičky už dloho děti neviděly tak se zas pokochaj :mrgreen: .Na neděli bych si zase docela dala kotlety na šlehačce :palec: ,ale co na zítra???Už není ani polévka,tak i tu musím uvařit,možná bych mohla porkovou…to jsou furt dilema s tím vařením vid? :mrgreen:

Jdu zas k telce,koukám na Novu cinemu vypadá to zajímavě,tak zatím přeju hezký večer :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.12.11 21:32

Ahoj Gábi :mavam: radši teď udělám zkoušku jsetli mi to jde odeslat ne jak včera že jsem to musela psát dvakrát a stejnak se to neposlalo nevím kde byla chyba tak jsem ti pak psala sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.12.11 21:43

Tak dneska mi to jde tak to je super,tak ti to napíši tady.To věřím že je pak doma veseleji když přijel manžel domů určitě se na vás moc těšil. :kytka:

Tak jsem dneska byla v té Opavě,tak mám koupený dáreček jak pro tu maminku z kolotoče tak i pro tebe zítra do zabalím napíši adresy a v pondělí zajdu na poštu tak očekávej pak už pomalu dáreček. :)

Taky bylo u nás škaredé počasí,zima tak nebyla akorát že chvílemi pršelo ale deštník jsem si nemusela naštěstí vytáhnout.Mareček by už chtěl sních,a ptá se kdy už bude sáňkovat ale já nechci klidně by nemusel vůbec být.

Nevím taky co budu zítra vařit,ale měla bych třeba chuť na žemlovku jablíčka máme svoje jen bych musela koupit vánočku nebo rohlík.A v sobotu a v neděli taky ještě nevím no uvidíme zítra jestli mně něco napadne.A tu poukazku na tu pizzu využijte,bylo by to škoda nechat propadnout když je to taková sleva taky bych šla s váma. :palec:

Tak se měj zatím hezky, a nevím jestli ještě koukneš tak i dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.12.11 21:14

to mě to včera přes den fungovalo,ale dnes mi sem nejdou pro změnu vložit fotky :think: .
U nás bylo zase pěkně škaredě.Ráno jsem rychle vlítla do obchodu a doufala že nezmoknu…šlo to jen jednu chvilku slabě pršelo.Ale já že chodím v zimní bekovce tak ten déšt neřeším.Protože vést kočát a držet i deštník to mě fakt nevyhovuje :think:

Jsem ráda že mám zítra volno v kuchyni.Na picu jedem mnam mnam…vzala bych tě klído s náma :hug: ,protože dvě velký pici,tak to bysme se o jednu podělily :lol:
Budem se stavovat u našich na kávu, tak jsem ještě dnes ozdobila perníčky,abych jim mohla dovést krabičku svého cukroví mix a rohlíčky s lineckým co jsem jim pekla.

Také mám dárečky už doma,jen se pustit do zabalení a mužu s nima na poštu.

Mnam to já mužu žemlovku,ale manžel ani Kristy nee :zed: .Tak já ji nedělám,ale občas si ji nafasuju od babičky.Posledně jsem ji ani nedojedla,to bylo jak jsem proležela tu neděli,jak mě bylo zle od žaludku,tak jsem na to neměla ani pomyšlení,ale ted bych si ji klído dala ;)

Také přeju hezký večer a pěkné sny :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.12.11 21:38

jak jsi se dnes měla?My měli fajnový den ;) .Pica byla převýborná :potlesk: ,fakt jsem si pochutnala a i Kristýnka,snědla tři dílky :lol: ,je fakt že ty nejuzší jak ti to donesou nakrájený,ale snad poprvé tři.Moc hezká restaurace,já tam byla poprvé,akorát jsme na picu dost dlouho čekali.Ale číšník nám to říkal hned že to bude asi 45minut trvat že mají fakt plno a bylo plno.První salonek byl plnej a v druhým teda trochu volna bylo :) .Vyšlo to dobře,Danielek si tam i zdřímnul a neplakal tam :palec:

Také jsnme sjeli do Hypernovy cestou domu,představ si kilo Pangase za 60kč :palec: ,to je cena vid?Tak jsem si hned dvě kila vzala.To by mělo být častěji taková dobrá cena. :potlesk:

Copak jsi nakonec vymyslela k obědu?Já na zítřek zustanu u těch kotletek na šlehačce.Už jsem si vyndala masíčko,akorát musím kotletu vykostitráno.Ale aspon bude i na polévku :palec:

Soutěžím na Aukru o sluneční brýle Ferrari manželovi k vánocum,končí zítra asi před třetí hodinou ráno,tak drž palečky at to vyjde :hug:

Jdu na kávyčku,tak ti přeju hezký večer a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.12.11 21:43

Ahoj Gábi :mavam: já tu včera nebyla a zapoměla jsem ti to napsat tak promiň.Měli jsme mši za nedožitých padesátin od švagra,a potom jsme šli na malou hostinu a měli jsme na večeři bram.salát a kuřecí řízek a potom ještě kávu ale já jsi nedala protože pak v noci nespím a fakt super tiramisku,koláče pekla jsem je ještě ráno s tchýňi no přišli jsme kolem desáté domů.

Tak jaká byla pizza?Určitě super,mám jí taky ráda,ale tu kupovanou teda nemusím a domací dělám jen občas.

Gábi,já už mám dárečky zabalené ale já se ti přiznám nezabalila jsem ti to do vánočního papíru jen jsem to srčila do obálky a až jsem jí zalepila tak jsem jsi na to vzpoměla tak promiň tak jsi to rozbal až pod stromečkem a nebo nemusíš záleží to na tobě. :D

Tak co budeš vařit v neděli?

Dneska jsme měli kuřecí polévku mám jí ještě i na tři dny to je super,a na druhé rajskou omáčku,knedlík a kousek hovězího maska.A zítra budemme mít vepřové kotlety na žampioínech a dušenou rýži a nějaký kompot.

A jak se citíš,je ti už lépe?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.12.11 21:52

Ahoj Gábi, :mavam: včera jsme jsi zase napsali skoro stejně,jen já o pár minut později.To je dobře ,že vám ta pizza chutnala a že jste jsi našli ještě místečko a měli jste super sobotu.

Tak jak to dopadlo s těma brýlema na Aukru máš je?Držela jsem ti palečky!! :palec:

Měli jsme skoro stejný oběd,ty kotlety na šlehačce a já na žampionech ale určitě jsme to měli obě moc dobré.A tchýně nějak stůně,měla dneska teplotu tak celý den ležela v posteli tak jsem jí dávala taky oběd no pochválila mně to akorát mi řekla že jsem jí dala málo šťávy.

A jak ses dneska měla?

Koukáš na Sněženky a machry po 25 letech? Už jsme mi to nelíbí,už to není ono ty první dva díly byli fak lepší. :)

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.12.11 22:16

Ahojky Kamčo :mavam: ,no představ si brýle jsem nevyhrála :( .Ještě asi o padesát korun jsem navýšila maximum co jsem ochotná dát a už než jsem šla spát,tak mě někdo překonal.A víc jsem přihazovat nechtěla.
Dneska jsem ale vyhrála další Ferrari triko :palec: ,ale zas nevím radši bych mu dala i něco jiného než oba dárky trika.Mám teda pro něj ještě dlouhý kratasy,takový on nosí a už má hodně starý.No myslím ale že něco jiného už koupit nestihnu,já se nedostanu prolejzat obchody momentálně…

No obídek byl mnamka,tohle jídlo u nás všichni zbožnují :lol: .Máme i na zítra,akorát polévku uvařím.Mám tu kost z kotlety tak bude vývar z ní ;) .Také dobře že jsi byla pochválená za obídek :palec: .

Zítra mají ve škole děti tu pěveckou soutěž jak jsem ti psala už před časem.Ode dvou hodin tak tam zajdu s Kristýnkou ale musím i s malým,snad tam zajedu s kočárkem.Doufám že to tam nebude na moc dlouho.

Na sněženky také koukám,ale přesně jak píšeš,taky mě to moc nebere,tak jsem nachystala u toho sváču manželovi a Kristy a rejdím na pc trošku.Zalezu si do vany,to bude lepší :lol:

Dneska jsem zkusila že jsem nekojila malýho ale jsem mu mlíčko odstříkávala na zítra.Ač nerada,ale myslím že to tak bude lepší,já ztrácím nervy když se u toho tak vzteká a nechce to.Odstříkala jsem na tři krmení,ale nevím jestli i ve všední dny budu mít tolik času.Tak si říkám že to není tak zlý,když by měla pulku stravy ode mě a pulku Sunar,co myslíš?

Tak já jdu do té vany.Přeju krásný večer a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.12.11 14:14

Ahojda holki.Hrozně dlouho jsem tu nebyla.Tenkrát jsem si tu s vámi psala…Chtěla jsem vám jen říct,že mi v sanusu pomohli:0))Po 1 iui jsem otěhotněla..Ted čekáme chlapečka:0)Má se narodit v březnu:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.11 17:51

Ahojky Khatulíku :mavam: ,no to je užasná zpráva :hug: ,moc ti gratuluju :potlesk: .To je paráda veliká,první pokus bývá málo uspěšný,tak to máte supr spermíky :mrgreen:
Tak se šetři maminko :hug: .Já mám první dcerku také březnovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.12.11 19:15

JJ byli byli..Asi po tom čajíku:0))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.11 19:56

Já jsem také přesvědčená že manželovi moc pomohl na ten čaj.
Takže Jiříček se bude andílek :andel: jmenovat,to je po tatínkovi?Týjo to už se překulí a máte miminko doma :palec: .A jaké máš těhotenství,dá se to?A co cukrovka jak ti dopadl testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.11 20:04

tak si představ jakej já jsem matla.No manžel se mě tlemil :mrgreen: .Jak jsem psala že je dnes ta soutěž ve zpěvu.Tak my s Kristy hnaly aby jsme přišly včas a v jejich budově nic,tak letíme do druhé budovy a tam nikde nic.Uklízečka mě tam říkala že to asi bude v Sokolovně to naštěstí není od školy daleko.Letíme letíme a ani tam nic.To mě mrzelo kvuli Kristýnce,přijdem domu a já ještě jednou otevřu žákovskou jak že to tam bylo napsaný…no a ono až v lednu vid? :mrgreen: :pocitac: No matla,co k tomu dodat :mrgreen:

Koupila jsem dneska o polovinu lacinější sladký knedlíky jahodový :palec: .Ty má Kristy nejradši.Tak mám zítra oběd vymyšlenej.Polévku máme s nočkama,takže zítra volno v kuchyni :potlesk: .Jak jsi na tom ty?

Mám zas hromady prádla,tak si říkám jestli aspon něco u Humoresek vyžehlím nebo se spíš pustím do balení dárečku?Ty se máš,že už to máš hotový :palec: .Fakt je to záhul ty dvě dítka,člověk toho stihne znatelně méně :roll: .

Jak jsi se dnes měla ty?

Jdu se navečeřet,zatím přeju krásný večer,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.