Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,
tak jsem se sem nějak dřív nedostala.Až ted jsem vylezla z vany
.
U nás foukal studený vítr,ale naštěstí nepršelo
.Přesto jsme byli ale venku jen dopolko.Už se mi trajdlat odpolko nechce jak je nic moc.
Ale musím se pochválit ještě ted večer jsem si vyžehlila prádlo
,ale promin na tvoje už nezbyl čas
,tak snad příště ju? ![]()
Také jsem si uvařila porkovou polévku na zítra,jen osmažit kostičky pečiva jsem už nestihla,to až zítra.Když nebude pršet určitě se pujdem s kamarádkou projít s kočárkama at ti naši svištíci spinkaj.Nakonec si vyndám z mrazáku už hotový vepřový plátky se štávou co jsme minule nedojedli a dáme si to k obídku a aspon nebudu muset stát u plotny když tady budu mít kamarádku ![]()
My si s manželem také nedáváme veledary,nejsou korunky.Takže bohatý vánoce má u nás jen Kristy a ted teda i Danielek,ikdyž to je ještě puntík,tak si je užije spíš více až příští rok ![]()
Ani jsem ti dopolko nepsala,představ si Danielek se mi dneska vzbudil na první kojení až na muj budík v 6.20
,to je síla co?Kdyby mi nezvonil tak chrupká ještě dýl.Koukala jsem jak blázen.Sice jsem si myslela pak po devátý hodině že mi už fakt ale fakt upadne kamený prso,to druhý který nebylo vypitý
,ale zase jsem se vyspala
.
Ted už také mažu na kutě,dnes přetahuju
.Tak ti přeju krásné sny
![]()
Ahoj Gábi
teda ty jsi mi včera pěkně pozdě napsala,ale zase se mi po dlouhé době zasekl net tak jsem tu včera dlouho nebyla.No já se ti přiznám ,že nemám aňi dneska to prádlo vyžehlené. ![]()
Dělali jsme dneska ty kuřata,a ještě jsem jsi ty svoje porcovala a balila do sáčků a dala pak do mrážáku a odpoledne jsme taky zavezli i našim měli je objednané a Mareček tam zůstal na prázdniny do soboty rána.
Zítra budu skoro celý den sama,manžel s tchýňi jedou dopoledne na oslavu a neví kdy pak přijedou tak bych chtěla toho zítra hodně stihnout když budu sama a nikdo mně nebude rušit. Tak se nějak odbydu s obědem,ohřeji jsi asi jen polévku a vemu si rohlík a bude to mít bez nějakých starostí.
Tak jak jste se dneska měli s kamarádkou?
Danielek je opravdu šikulka že tě nechal spinkat,aspoň jsi nabrala více síly do nového dne a odstříkáváš jsi mlíčko když ho máš tolik?
Koukáš na Expozitůru?
Měj hezký večer,a dívej se mně se to líbí a já na to koukám až druhý den na netu aspoň o mám bez reklam.Dobrou noc a hezké sny!
![]()
Ahojky Kamčo
,ještě než zalezu do postýlky tak tě jdu pozdravit
.
A copak že také nejedeš s manželem a tchýní na oslavu?Ale aspon budeš mít čas doma něco pofackovat.
Neboj,mě se také suší v koupelně plno prádla,ale zatím mám volno
,ještě to nedoschlo
.Já dnes něco málo také pofackovala ještě dopoledne než přijela kamarádka.A pak odpolko jsem už jen udělala celerovou pomazánku na kterou jsem měla velkou chut ![]()
No s tím mlíčkem
,ten muj šmoulík mě ty prsa vycucne sakum prdum
že toho tam už moc nezbyde.Tak když po dokojení zjistím že tam něco málo ještě je,odstříkám to.
No dneska jsem měla super den s kamarádkou a jejím malým.Péta fotila a říkala že mi fotečky pošle,tak také doufám že se k tomu dostane co nejdříve,jsem na ně zvědavá.Já mám asi jen tři fotečky
.Pak ti nějakou vyberu a pošlu.Týjo její malej je puclík
,přijde mě jednou takovej jak Danielek
.Už mě přijdou stejně velký ale ta váha to je fest rozdíl
.
Musím juknout do mrazáku co zítra uvařím,zase mě nic nenapadá
.
Tak se hezky vyspinkej,já jdu též,papa ![]()
Ahoj Gábi
přeji hezký večer,a děkuji za včerejšek že jsi mně šla ještě pozdravit než jsi šla do postýlky. ![]()
Víš,já jsem nikdy s tchýňi a manželem po tetkách na návštěvy nejezdila a radši jsem byla doma a hlídala ještě tchána a také to nemám ráda takové ty jejich řečičky. ![]()
Tak jsem udělala dneska plno práce,i na zahradě jsem byla odpoledne pohrabat to listí zase ho tam bylo plno ale bylo fakt dneska hezky tak jsem byla venku v tričku s krátkým rukávem.
Já jsem jsi aňi odpoledne neohřála tu polévku,tak jsem se dneska odbyla ale řeknu ti že jsem hlad aňi neměla tak jsem to vydržela až do svačinky a to jsem jsi vzala rohlík a jogurt a uvařila jsem jsi kávičku a sedla jsem jsi na balkon ještě tam mám stolek ze židličkou ale brzy tu už asi schovám na půdu.
A na zítra asi udělám dušenou mrkev a vařené brambory a volské oko. Na sobotu nemusím vařit,jdeme už na oběd ke švagrové a budem slavit zase dvoje narozeniny a bude i teplá večeře .A na neděli ještě nevím,to musím ještě vymyslet.
Jak se máte?
A bude mít zítra manžel volno když je ten svátek?
Určitě mi pak pošli fotečky,už teď se na ně moc těším.. ![]()
Dobrou noc a hezké sny přeji,snad tu ještě koukneš a když ne tak nevadí.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak to jsi se pěkně pustila do práce že jsi ani neměla hlad v poledne
.
Já nakonec pekla tu drubeží sekanou a bramburky jsem k tomu uvařila.Máme i na zítra,jen musím uvařit polévku.Možná udělám slabší česnečku,snad to nebude malému vadit.Dneska byl protivka špuntík jeden
.
Před chvilkou jsem si naložila vepřový masíčko na nudličky na ten gyros od Knoru jak jsem ti psala.To uvařím asi na neděli,na sobotu musím ještě popřemýšlet.Ale když mě nic nenapadne,dala bych si docela Pangase
.
Chtěla jsem si umýt hlavu ještě dnes a zas už je tolik hodin,to je hruza
.Tak se rychle osprchnu a pujdu chrnět.Manžel má zítra volno,tak to pro něj bude také nezvyk,tři dny volna
.
Tak se hezky vyspinkej,já pomažu za chvíli taky.Dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
včera jsem udělala plno práce,za to dneska jsem jsi ten svátek užila jen jsem uvařila oběd a pak umýla nádobí ,vytřela baráček a pak jsem jsi sedla k tv kde jsem jsi zdřímla a pak jsem jsi četla knížku a prostě jsem odpočivala.
Nevím jestli jsem ti to psala,ale Mareček je od středy na prázdninách u našich a bude tam až do zítřka rána a potom odpoledne jdeme na ten oběd a slavit ty dvoje narozeniny.
Jak jste se dneska měli při svátku?
Dneska jsem udělala tu dušenou mrkev jak jsem ti včera psala,a přestav jsi že mně manžel pochválil že už mněl na ní i chuť.Máš teda opravdu dobře vymyšlený oběd na víkend,a pangasius je výborny taky se na něho chystám že ho udělám přes týden jeden den na oběd.
Nějak jsem to poslala,tak ti to musím dopsat v další zprávě.
Jaká byla ta česnečka? Já tu polévku nemám ráda,tak jí doma aňi nedělám a když na ní má manžel chuť tak jsi jí musí udělat sám podle svojí chuťě.
Byl dneska Danielek hodný zlatíčko?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!Pa.
![]()
Snad se mi to teď odešle,píši to už po druhé!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
ju to se mi jentak už nepoštěstí
zdřímnout si přes den u telky
.Ale nestěžuju si to zas ne
.Jojo psala si že nemáš Marečka doma,tak to se určitě už na zítřek moc těšíš až ti brouček přijede ![]()
Také jsme měli hezký den.Danielek byl dnes moc hodnej i ted večer nedělal moc dlouho tu svou oblíbenou bučací zcénu
.My jsme po jedný hodině jeli do Lhoty za babi a dědou,já s dětma tam zustala a manžel jel do Chlumce kolegovi zapojovat sporák a dostal od něho dřevo
už neřezaný,tak máme plnej vozík dřeva a bez práce ![]()
Tchán zabíjel dvě ty čínský prasátka,tak jsme dostali menší výslužku,tak jsem to pak na večír ještě balila a rvala do mrazáku
.Ještě klika že malej usnul na chodbě v kočárku že jsem na to měla klid ![]()
Nakonec jsem musela vyndat z mrazáku troje kynutý knedlíky na zítřek.Potřebovala jsem tam uvolnit místo na maso a knedlíky byly na ráně a manžel že by si je dal,on je posledně s náma neměl,tak jsem je vyndala.Budou mix
merunkový a švestkový
a česnečku ještě máme.Jé tak to mi česnečku zas mužem
.Super že tě manžílek pochválil za obídek ![]()
Také přeju dobrou noc a hezké sny
,já musím ještě do vany
,tak dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jak jsi strávila víkend?Počasí se jakžtakž vydařilo vid?Jak u vás?
Včera jsem se sem večer nedostala,tak se omlouvám,ale koukala jsem že ty také ne,tak měli naše počítače volný večer ![]()
Myslela jsem že písnu už přes den,ale celkem jsem toho dost stíhala ale pc bohužel ne
.Ale uvařila jsem moc dobrý oběd,ty nudličky giros byly moc dobrý
,jen jsem je musela i ten dresing solit,ale jinak dobrota
.
Pak jsem upekla švestkový koláč a dokonce i vyžehlila,ale musela jsem nebot se mi tady sušej dvě pračky a pak to žehlit najednou,no na to nemám teda vubec čas
.
Koupila jsem si u nás takový menší sušáky tři co se zaháknou třeba za radiátor a je to fajn,pěkně to schne
.Sice nic těžkého na to nejde dát,ale i tak paráda.
Jdu se konečně navečeřet,tak zatím pa
a přeju hezký večer,třeba budu stíhat a ještě jsem vlítnu ![]()
Ahoj Gábi
promiň já jsem se tu nedostala aňi včera byla jsem v Opavě za kamarádkou a nějak se to protáhlo do večerních hodin a pak jsem se šla okoupat a spát.
V sobotu jsme se měli moc dobře,šli jsme na tu oslavu na jednu hodinu a přišli jsme domů až o půl jedenáctý i Mareček to vydržel tak dlouho.Na oběd jsme měli kuřecí polévku ze zeleninou a játrovými knedlíčky ale já je neměla ,a na druhé bylo vepř. a hovězí plátek,nebo roláda a ještě kuřátko to sis mohla vybrat co jsi chtěla a k tomu houskový knedlík a omáčka a nebo šťáva a zelný salát.
Pak bylo asi osum druhů cukroví,a k tomu ještě věnečky,trubičky a koláče a chlebíčky na svačinu ke kávě.A na večeři jsme měli kuřecí řízek a nudlový salát a nebo bramborovou kaši a potom ještě večer byl guláš,jednohubky a nakrájená klobáska,uzený točák a různé druhy sýrů.No řeknu ti jídla bylo opravdu hodně,aňi jsem všechno neochutnala ale i tak se radši nebudu týden vážit aby nepraskla ručička. ![]()
Já jsem teď o víkendu vůbec nic neudělala,jsi teda opravdu šikulka a chválím tě!
Zatím nic péc nemusím,dostali jsme tácek sladkého domů tak jsi manžel dá a já budu trošku hubnout nemůžu se takhle přejídat sladkého bych byla za chvilku jak kulička. ![]()
Mám taky malý sušák na prádlo na topení,a mám nastavitelné ty ručky tak jsem mohla i v létě to pověsit na balkon na plot.Mám jinak ten velký sušák na prádlo zatím jen jeden,ale taky bych už asi potřebovala ještě jeden na půdu se mi nechce chodit.
A co budeš zítra vařit?
Tak přeji hezký večer,a určitě budeš koukat na seriálek tak snad tu koukneš později.Pa.
Ahojky Kamčo
,
teda to byla pořádná hostina
,uplně se mi sbíhaj sliny
mnam mnam ![]()
Na zítřek jsem před chvilkou dovařila ledvinky na kmíně,vím vím ty to nemusíš
,ale my to rádi
.Zítra si akorát uvařím rýži a polévka nám ještě zbyla hovězí,tak tu vařit nemusím.Myslím že ledvinky nám zbydou i na středu.Polévka ta už ne.
To si představ že já žehlila i dnes
.Mám vyžehleno vše z těch tří malých sušáku
.Ale zase budu prát
,budu měnit cejchy tenhle týden a musím to co nejdřív vyprat,protože mi pak vadí ten narvaný koš s prádlem
.Ale mám za sebe radost ![]()
Víš na co mám chut?Asi to uvařím na neděli.Ty kuřecí plátky naložený v tatarce Helmans
.Tak to vypadá že na neděli bych měla vymyšlíno,to je slušný na to že je pondělí vid? ![]()
Jdu se naložit do vany,zatím přeju hezký večer ![]()
Gábi,byla to teda opravdu velká hostina skoro jak na svatbě tolik jídla a teď jsem to počítala tak nás bylo 29 dospělích a 4 děti.V neděli ráno jsem aňi nesnídala jak jsem byla pořád plná,jen jsem jsi uvařila kafíčko to musím mít. ![]()
Já zítra musím uvařit něco rychlého,odpoledne pojedem do OPavy autobusem na hřbitov dát tam babi a dědovi svíčky.Tak zajdu ráno do obchodu potom po školce,a koupím točák a nebo lunč a naškrábu brambory a polévku ještě mám z dneška.A na středu nemusím vařit,tchýně a manžel zas jedou na oslavu a já se nějak odbytu ale ve čtvrtek už musím uvařit něco pořádného.Na nedělku máš super oběd,jestli nic nevymyslím lepšího tak to udělám taky bylo to výborné manžel jsi to pochvaloval.
Chválím tě!!
Já jsem taky něco málo dneska vyžehlila,ale ještě pořád tam mám hromadu o něco menší než byla předtím.Nemůžu ti něco málo poslat, já to totiž nějak nestíhám. ![]()
Dneska bylo venku moc hezky,mohlo by to ještě několik dní vydržet než nastane pořádný podzim a plýskanice.
Zapoměla jsem ti napsat ,že zítra začne Mareček ze školkou zas jezdit do solné jeskyně tak mi říkal že mu nemám zapomenout nachystat batůžek.
Přeji hezký večer,a dobrou noc!Pa.
![]()
Ahojky Kamčo
,
dnes to prádlo neposílej
,také jsem nežehlila
.Ale mám tam podstatně menší hromadu že jsem ty dvě várky už vyžehlila
.
Koukala jsem na zprávy a tam říkali jak v Opavě je špatný vzduch a inverze atd,ty jsi tam dnes byla,je to fakt tak?U nás byla také ráno dost mlha,ale jako špatný vzduch to snad zas ne ![]()
Tak jsem ti dala super motivaci na nedělní oběd
,to jsem ráda.Uplně mám na to také chut
.Tak ted ty mi nahod inspiraci co na sobotu
ju? ![]()
Já si před chvílí dala kousek hovězího do papináku a vařím vývar,ale dovařím si to asi až zítra.Uvidím jak se mi bude chtít.Když malej dříve usne,mám chut se pořádně naložit do vany
.
Týjo to máte skvělý jak choděj dítka od vás do solné jeskyně
,také bych to někdy ráda zkusila.Ty jsi tam někdy už byla,nebo jen Mareček se školkou?
Bublá mi tam voda s párkama,tak se jdu navečeřet
,zatím pa
.Snad sem ještě vlítnu ![]()
Ahoj Gábi
dobře nebudu ti posílat dneska to prádlo,a já jsem zítra doma tak jsi udělám chvilku čas a něco málo vyžehlim tak snad se k tomu dostanu a splním úkol který na mně čeká už dlouho. ![]()
Byla jsem odpoledne v Opavě s Marečkem,a musela jsem jet autobusem manžel nemohl ještě nám dělají chlapi fasádu na garáži když nám zbylo plno barvy a přeje počasí.Byl tam opravdu špatný vzduch a pořád takový ten opar,ale my jsme potom jeli hned domů nikde jsme se ve městě netoulali a autobus jsme stihli v pohodě z pátky.
Tak jsem dneska měla na oběd rychlovku,koupila jsem na oběd tři plátky lunče a opekla to na pánvi a k tomu jsme měli vařené brambory.No,já ještě nevím co budu vařit v sobotu ale když něco vymyslím určitě ti to napíši ať to víš předem a můžeš to taky třeba udělat.A ve čtvrtek má Marek ve školce kuřecí řízek a bramborovou kaši,tak to říkal že se už moc těší a že jsi i přidá. ![]()
Mareček byl nadšený ze solné jeskyně,a pojedou zas ve čtvtrek ale už i z jahůdkou.Byla jsem tam dvakrát v té solné jeskyňi,tam sedíš na lehátkách a děti tam mají hračky a ty jen tam z hluboka dýcháš tu sůl a odpočíváš ale řeknu ti taky to není levná záležitost a nejsi tam aňi hodinu.
A co Danielek je hodný?A kristýnka jak se jí daří ve škole?
Měj hezký večer,a přeji ti dobrou noc!!Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,
mám zrovna reklamu tak jsem sem zaskočila
.Tak jakpak jsi se dnes měla?U nás ač teploměr ukazoval 9',tak ti mě dnes byla venku ráno fakt zimu
,nějak sychravo
bylo.Odpolko k nám přišla zase má kamrádka s Yvetkou,holky se zavřely do pokoje a řádily
.Horší je to pak vrátit pokojíček do puvodního stavu,znáš to.
Zítra nemusím vařit téměř
.Polévka zbyla,ledvinek tam trochu zbylo.Tak je necháme manželovi a my si s Kristy uděláme po polévce,kuře na paprice z toho sáčku,to my mužem
.Jinak jsem měla v plánu rizoto ![]()
Ty jsi co vymyslela na zítřek?
Příští uterý má Kristýnka první rodičák
.No mám z toho docela vítr
,aby to bylo v rámci možností v pořádku.Doufám že už si nehraje při hodině atd
.Učení ji jakžtakž zatím jde
,ale bojím bojím co se dozvíme.Zřejmě pujde manžel,tak jsem na jednu stranu ráda ![]()
Mám konec reklamy,tak zatím papa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.