SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
20.9.11 22:30

Gábi,máš pravdu taky jsem se tu neuměla dostat,tak snad to už bude v pořádku a napsali jsme si zase skoro stejně. :palec:

Dneska jsem udělala na oběd koprovou omáčku,a k tomu brambory a vepř.masíčko jsem vytáhla už hotové z mražáku,ale na zítra taky ještě nevím ale asi zase něco rychlého musíme dřív poobědvad a letět pro Marka do školky a pak jedem do Opavy mám tam sraz mamkou a projdem jsi obchody a pak za bratrem na kávičku.

Tak snad tu vaši rymku nechytne i malý Danielek,držím palečky ať se brzy uzdravíte! :palec: :palec:

Dneska jsem jsi odmrazila ledničku i mražák,a ůplně vzadu jsem našla krabičku vánočního cukroví tak jsem neodolala a taky jsem jsi zobla.

U nás taky bylo celý den škaredě pořád pršelo a byla zima,aňi nešli veškolce na procházku a říkal Marek že se dívali na pohádku.To se teda divím,protože jsou schopni chodit ven i v dešti a také bylo na nástěnce že mají mít všechny děti pláštěnky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.9.11 19:27

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak dnes to tady zatím funguje :palec: tak to je fajn :wink: .

Jsi dobrá že jsis odmrazila mrazák :palec: ,pamatuju si jak jsi psala že budete cukrovíčko zamrazovat :wink: .Hned bych přijela na kávyčku a na okošt :lol: ,to musíte bydlet tak daleko :mrgreen:

Taky máme zítra docela narvaný den.Dopolko ta má kamarádka s malým,pak možná Jarča s Yvetkou a manžel potřebuje pro pračku do Pardubic odpoledne,tak i možná pojedem s ním a juknem na naše,jentak na otočku.Mám tady pro ně pytel brambor 50kg a másla co byly v akci a babi chtěla koupit,tak doufám že je nezapomenu v lednici :roll:

Už jsem si uvařila bramboračku předem a do většího hrnce,tak to budeme mít aspon na tři dny :lol: a přemýšlím co zítra uvařím.Myslela jsem si na rizoto,ale zjistila jsem si že nemám rýži :mrgreen: a to je docela duležitá ingredience :mrgreen: a varný sáčky se mi kvuli tomu trhat nechtěj :think: ,tak přemýšlím jestli neupeču tu drubeží sekanou do formy srnčího hřbetu a bramburky,nebo jestli mě napadne něco lepšího? :nevim: uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.9.11 21:19

Ahoj Gábi :mavam: máš pravdu dneska to jde,tak to je dobře že ti můžu něco napsat . :palec:

Víš,ráda bych tě pozvala na to cukroví ale už bohužel žádné nezbylo byla to jen taková střední krabička a jak se do toho pustil Mareček tak pořád chodil a chodil až to všechno snědl. :lol:

Nakonec jsem dneska udělala zapečené těstoviny ze zeleninou a točeným salámem a manžel mně ještě i pochválil že mněl na to zrovna chuť. :palec: Ale na zítra budu muset udělat nějaké to masíčko,teď mně napadla čína a vepřové maso mám zrovna v mražáku.

To máš teda pravdu že rýže na rizoto je důležítá ingredience,tak zajdi potom do obchodu koupit tu rýži jak doprovodíš Kristýnku do školy.

Tak jsi zítra ten den taky hezky užijte,a budu držet palečky ať Danielek má zas o něco víc!! :palec: :palec: Měj se hezky a dej vědět.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.9.11 21:38

Jé dnes jsem se sem ještě dostala :wink: :potlesk: .Je mi to jasný že se po cukrovíčku zaprášilo :lol: ,taky to tak udělám jak bude místo v mrazáku :mrgreen: po svátcích.

No já bych to zítra nestíhala ještě do obchodu a aby bylo jídlo o pul dvanáctý hotový,má přijet ta kamarádka,ted do toho nějaké to kojení a atd :lol: ,upeču tu sekanou drubeží,my ji máme radši než z mletýho,to dělám v podstatě už jen tu plněnou roládku,ale to je mnamka to jo :palec:

Ted si ani nejsem jistá jestli jsem ti posílala na mail novější fotečky Danielka :think: ,musím juknout do odeslaných a kdyžtak ti hned nějaké pošlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.9.11 17:07

Ahoj Gábi :mavam: moc děkuji za krásné fotečky na email,ukázala jsem i Marečkovi a ten my řekl že by také chtěl bratříčka nebo setřičku.Tak jsem mu řekla že musíme počkat a snad bude,když jsme viděli o prázdninách na zahradě toho čápa. :-D

Tak jse nám dneska udělalo zase pěkně i sluníčko chvílema svítilo,tak jsme na zahradě s hrabovali listí které máme všude plno.Zítra nám končí léto,a nastává podzim a říkali že by mělo být ještě babí léto tak uvidíme jestli jim to nakonec výjde. :-)

Jak jsi se dneska měla,a kolik Danielek váží?

A co budeš zítra vařit na oběd?

Nakonec jsem tu čínu udělala s vepřového masa a zeleniny,a dokonce my i zbylo tak to budem mít v sobotu na oběd tak nemusím vařit ale asi polévku budu muset nějakou udělat.A na zítra budem mít květáček,jak jsem byla včera ve městě tak tam jsou takové trhy středu a soboty a tam prodavají zeleninu,ovoce ,květiny apod.tak tam měli květák za 14kč tak jsem jsi jeden krásný koupila.

Tak se měj hezky,a snad ti to výjde mi napsat.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.9.11 13:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,
já to večer tradičně nestíhala :oops: a to byl Danielek i docela hodnej,ale chtěla jsem si umýt hlavu že jdem dnes na tu oslavyčku odpolko.To jsem si i říkala že bych si šla dřív lehnout a také z toho sešlo :roll: .Teda mohla jsem tak v deset,jenže to už mě zase nestojí za to,protože tak o pul jedenáctý kojím.

Představ si dnes je nám 1měsíc :mrgreen: a Danielek si to oslavil spánkem přes celou noc :palec: -poprvé :hug: .Vím že to byla asi náhoda,ale bylo to tak milý,když jsem se vzbudila až na budík co vstává manžel do práce,ale až jsem se lekla jestli je vše v pořádku,znáš to.Akorát teda nakojila jsem a že z toho druhého prsa jsem dávala až po návratu ze školy ráno,tak jsem myslela že mě to betonový prso :mrgreen: upadne :jazyk: a to fakt :jazyk: .

Tak to je miloučký že i Marečkovi se Danielek líbí :hug: ,ted jsi na řadě ty a vrána nebo čáp k vám už musí přiletět :hug: ,to jinak nejde :srdce:

Také jsem dnes nevařila,zbyla nám i bramboračka i ta kuřecí sekaná s bramborem a ještě že tak,protože jinak bych nestíhala nic udělat na oslavu.Jdem už zhruba ve tři a ted stihni s malým miminkem,upéct,udělat chlebíčky,do toho kojit,dojít do školy… :jazyk: někdy to není jednoduchý :roll:

Manžel má zítra také svátek,tak jsem se domluvila s tou kamarádkou ke které jdem že donesu také pohoštění a oslavíme je všechny společně.Zítra teda nejspíš na chvilku po obědě přijde tchýně s tchánem,ale manžel jim říkal at přijdou dřív a že to bude jen na chvíli,že toho mám odpoledne moc a když není malej dobře naladěnej a nechce spinkat,tak to fak není brnkačka,to vše zvládat.Přeci jen je to malý miminečko :andel:

Jinak kamarádka dovezla tu váhu a podrž se,je to teda plus mínus nějaká váha,není to přesné.Máme cca 4700g a já se bála aby měl dost mlíčka atd :lol: .Pokud je pravda že mají přibírat tak cca 200g týdně,tak máme ideální váhu :palec: :hug: :potlesk: ,tak to mě moc potěšilo :dance:

Tak já jdu zas něco dělat,vlítla jsem sem jen na skok :wink: ,tak krásný sluneční pátek přeju :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.9.11 21:42

Ahoj Gábi :mavam: já vím že to máš teď hodně náročné a že se tu moc nedostaneš,ale jsem moc ráda že si uděláš chvilku a napíšeš my zprávičku a vůbec se neomlouvej. :huban:

Víš že jsem se ráno dívála do mobilu, kdy jsi my psala tu zprávičku že se ti narodil Danielek a že máte dneska první měsíc za sebou. :huban: :palec:

To věřím že to nemáš teď jednoduchý,tak snad jsi to všechno stihla a udělali jsi si s kamarádkou pěknou oslavu.A co jsi upekla dobrého?

Já teď nemusím péct,tchýně bude v neděli slavit svoje narozky má je sice až v říjnu ale chce to slavit tak jsem teď ušetřena od pečení. :lol:

Dneska jsme si dali ten květáček a brambory,a zítra ještě budem mít tu čínu ale budu muset uvařit buď brambory a nebo rýži tak mám celkem v kuchyňi volno.

Přeji všechno nejlepší manželovi k svátku,hlavně to zdravíčko !! :kytka:

Přeji také Danielkovi ať stále roste a krásně ti přibírá ať je stále tak hodný!! :huban:

Tak se měj moc hezky,a opatruj se!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.9.11 22:01

Ahojky Kamčo :mavam: ,děkuju moc za manžela i za Danielka :hug: .
Musím říct že dnes byl zase hodnoučkej,ale více ho trápily ty prdíky :cert: .Ale i přesto musím fakt říct že to je poměrně zlatý dítko :lol: :andel: :srdce: a to vážně :palec: .

Včerejší oslava byla fajn,já teda s dětma odcházela po sedmý,ale manžel ten to dooslavil i za nás :lol: ,koukala jsem na mobil že mě probudil když přišel a bylo po jedný hodině :roll: a nejlíp mu nebylo :-? Pekla jsem na tu oslavu pudinkový moučník s banánem :palec: a donesla chlebíčky a bramburky

Dneska nakonec tchýně s tchánem sem nepřijeli,ale my jsme měli přijet za nima do Lhoty,on že tátá je taky Jaromír tak že se to oslaví takhle trošku tam.Tak na jednu stranu paráda že jsem to měla bez práce,ale měla jsem dost nakoupeno,tak to vše na chlebíčky a tak zbylo.

Také zítra moc vařit nebudu,nejdřív jsem teda měla v plánu vařit,ale je toho tady dost.Z dneška rizoto a ještě i zbyla ta drubeží sekaná a je i polévka kuřecí,takže jídla je tady dost.

To bylo dnes krásně vid? :palec: Tak přeju krásný večer,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.9.11 21:18

Ahoj Gábi :mavam: to je dobře že Danielek je zlatíčko,a hlavně ať ho to bříško nebolí a dobře ti spinká. :huban:

Tak máme tu oslavu od tchýňě za sebou ,bylo zase plno jídla a také ho plno zbylo a tchýňě my také dala tak aspoň nemusím jít zítra do obchodu.A také mám plno sladkého tak ho asi dám do mražáku,a jak příjdou rodiče a nebo manžela chytne mlsná tak jen vytáhnu krabičku a bude.

Jak ses měla dneska?

Já také teď nemusím vařit ,dělala jsem dneska vepřové kotlety a mám to i na zítra a na uterý budem mít ještě ty řízky a nebo naopak. :-)

Tak to jsi byla určitě ráda že jsi se nemusela honit,a salámy ty trvanlivé jsi nabal do alobalu a dej do mrážáku taky to tak dělám.

Měj se moc hezky,Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.9.11 22:33

Ahojky Kamčo :mavam: ,dneska byl krásný téměř letní den vid? :palec: Dokonce jsme i neplánovaně grilovali :dance: .Maso jsem naložený teda neměla,ale byl hermelínek a párky ve slanině a grilovací klobásky se šunkou a ananasem :palec: ,takže mnamka a nacpali jsme si pupky :mrgreen: .

Týjo ty se máš,takovýho jídla a mnamek :palec: ,nemusíš chvíli vařit :palec: .Já taky zítra vařit na oběd nebudu,ale pak večer nebo odpolko si udělám zas polévku aspon předem na pozítří.Jinak zítra ještě dojíme tu sekanou a polévku.

Ještě chvilku by mohlo takovýhle počásko vydržet vid?Musím v týdnu zajet do Pardubic na gynekologii,pro papír na peníze a pak s ním zas šup do práce :think: .Musím se domluvit s manželem jestli by nebylo volný auto abych nemusela vlakem.
Ve středu je svátek,ani nevím jestli bude mít manžel volno.Copak asi uvařím?

Už se těším v sobotu na sestru,přijedou se podívat na Danielka :andel: ,aby ho sestra viděla dřív než na vánoční svátky :wink: .

Jdu udělat tím mojim miláškum svačinky na zítra,tak hezký zbytek večera a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.9.11 18:49

Ahoj Gábi :mavam: to jste jsi udělali super neděli tím grilováním a počasí bylo opravdu hezké ale já včera nebyla vůbec venku musela jsem pomáhat.

Ale za to dneska jsem byla venku skoro celý den,tak jsem jsi ten včerejšek vynahradila že jsem musela být doma.Taky bych moc chtěla aby to počasí ještě vydrželo,než nastane ten pravý podzim a ty deště kdy zas budem sedět doma.

Nemusím vařit až do středy,tak jsem ráda ale dneska ty řízky a brambory byli ohřáté mikrovlnce a řeknu ti že to nebylo ono už mně to tak nechutnalo.

Mně taky přijede sestra z manželem z Anglie ale až páteho října,a budou u našich dva týdny ale ještě nevím kdy se přijede podívat na nás má prý zas plný program aktivit.

A jak jste se dneska měli?

Přeji pěkný večer!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.9.11 21:37

Ahojky Kamčo :mavam: ,jako tradičně se omlouvám.Nějak jsem to zase nestíhala.Ikdyž jsem toho celkem dost udělala.Vařila jsem si večer gulášovou polévku,odpolko jsem upekla margot moučník a stihla vyžehlit várku prádla.
Mimochodem se nám zase rozbila pračka :cert: .Ještě že mám doma opraváře :wink: .

Dneska jsem měla Kamčo den blbec.Radši bych se neviděla.Neměla jsem dnes do Pardubek vubec jezdit,bouchla jsem naše autíčko.Dole u kola,nevím jak se ten díl správně jmenuje.Při couvání jsem se nějak šprajcla za vedle zaparkovaný auto,tak jsem to i jemu odřela.Jako jemu malinko ale nám se jakoby odervala kousek něčeho u kola jako kousek blatníku nebo prstě tam dole něco.
Tak ještě jsem taky zvědavá,doufám že nikdo nebude volat,manžel má teda havarijku,ale i tak by to bylo nepříjemný,asi bych musela na policii :think:

Manžel muj nemá vubec rád řízky starší ohřátý v mikrovlnce.Je to horší,ale já to sním,ale manžel mi to nechce.To máš fajn že máš volno v kuchyni i zítra :palec: .Já mám akorát polévku,tak druhé vařit musím.A je svátek,manžel mohl zustat doma,ikdyž tři kolegové prý do práce jdou,ale on nemusí.Přemýšlela jsem že bych uvařila tu novinku z reklamy.Jak je z kuřecích prsou s tím dipem .Nevím jaký to je,ale vubec to špatně v reklamě nevypadá,tak když mě nemapadne něco lepšího,udělám asi tohle :think: .

Jdu si dám s manželem čajík,zatím pa a přeju krásný večer kdybych se sem už nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.9.11 08:58

Ahoj Gábi :mavam: taky se musím omluvit včera jsem se tu už nedostala byla jsem k večeru slavit Václava a přišla jsem domů pozdě.

Udělali jsme si včera odpoledne s Marečkem malý výlet na kolech,zase na koníčky ale to nevadí a zrovna tam s níma trénovali přes překážky.

Tak snad to bude v dobré a nikdo vám nebude volat,a vaše autičko bude taky v pořádku ale hlavní je že se tobě nic nestalo.

Zkusila jsi včera uvařit ty kuřecí prsička s tím dipem,nebo jsi udělala něco jiného?A jaké to bylo ?

Dneska už musím vařit,ale v obchodě jsem nebyla a zbyl my doma ještě tvrdý sýr tak ho obalím i cuketu a k tomu udělám americké brambory a budu mít super oběd. :palec: A na pátek udělám něco sladkého,máme doma plno jablek a tak udělám žemlovku ale tu manžel moc nemusí ale vždycky jí snědl.

Jak se daří Kristýnce ve škole?

Přeji moc hezký den,a měj se!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.9.11 09:55

Ahojky Kamčo :mavam: ,jé tak to je dobře že jste zrovna tam na kole s Marečkem jeli,vidět trénování koníčku,to je pro dítka určitě super zážitek :palec:

My tak nějak byli včera celý den doma,ani na nákupu jsme nebyli,ale od oběda na zahrádce jak bylo krásně.Danielek tam krásně spinkal :andel: ,já si ho vždy odvezla na přebalení a nakojení domu a pak zas šup a hned se spalo na vzdoušku :palec: .Dokonce jsme zase grilovali :dance: ,chcem využít všech posledních příležitostí :lol: .Ted o víkendu má být také uplně nádherně,tak si myslím taky bud ogrilujem nebo opečeme buřtíky :wink:

Jojo ty prima nápady s dipem jsem vařila a bylo to dobrý :palec: ,bylo napsaný v postupu,na 4kousky masa,no já jich měla 8 tak mě fakt ta směs na obalení nestačila.Ještě že jsem měla sáčky dva :roll: .Ještě dnes to dojíme.Mě právě bylo líto přes pul kilča masa sníst na jeden oběd,tak jsem ty vyšší rozřízla na dva.

Vyndala jsem si kuřátko a večer si ho vykostím a uvařím polévku z kostí.Prsíčka naložím na neděli,udělám minutku s broskví a sýrem,hranolky jsem dnes koupila.Už na to mám chut pořádnou :palec: ,no a zbytek nakrájím na nudličky a naložím asi taky na sobotu ale to udělám s rýží nějakou jinou čínu nebo je zapeču s těma těstovinama jak máme rádi a víkend by byl vymyšlenej :dance: .Ale zítra ještě nevím :nevim:
Ty už máš na víkend plány co vařit?

Přeju krásný sluneční den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.9.11 22:19

Ahoj Gábi :mavam: to víš že to byl u Marečka největší zážitek z výletu taky jsme tam strávily dlouhou dobu než vůbec jsme jeli pak domů a já měla takovou chuť na kávičku a Marek pořád ještě chvilku ještě chvilku. :lol:

Dneska jsem jsi udělala velkou radost a koupila jsem jsi ve výprodeji Famosu,krásné růžové šaty na ramínka a jednu zelenohnědou sukni a manžel mně pochválil že my to sluší.Jdeme totiž po novém roce na jednu padesátku,dvě svatba a ještě jednu čtyřicítku tak musím být kočka to je jasný. :lol:

Super obědy máš vymyšlené na víkend .. :palec:

Já ještě teda nevím,ale musím jsi něco už připravit zítra protože musím jít pro květinu tchýně má totiž v neděli ty narozky tak ať pak stihnu ten oběd připravit.

My už asi nebudem grilovat,manžel to moc neumí a nikdo jiný se k tomu nechce hlásit jedině kdyby nás zase někdo pozval.A jen toho ještě využijte máš pravdu,když manžel je takový šikovný a počasí k tomu je super . :palec:

Jak se jinak daří?

Tak pěkný večer,a zítra hezký pátek!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.