SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
7.10.11 21:41

Ahoj Gábi :mavam: nevysměju,protože jsem byla dneska odpoledne s Marečkem na logopedii a já jsem nechala doma sešit ležet na stole ale paní doktorka nás vzala ale dala Markovi další úkol a příště jsi ho z obou úkolů vyzkouší.Tak jsme obě dneska zapoměli,to je tím počasím a tou zimou která dneska byla musíme se na něco vymluvit. :lol:

Nepsala jsi my to,a jak dlouho trvá takový turnus bude manžel dlouho pryč?A tvoje maminka ti nepříjde pomoc,když bude manžel pryč?Tak ti budu držet palečky ať to všechno zvládneš,ale ty jsi šikulka šikovná. :palec: :palec:

Dneska jsem udělala na oběd žemlovku,manžel sice bručel ale snědl jí ale moc jí teda nechtěl tak jsem měla ještě i s Marečkem na večeři.Na zítra mám ještě ten vepřový guláš,ale na neděli zase nevím co uvařím.
Ale máš super obědy vymyšlené na víkend. :palec:

To bylo opravdu dneška škaredé počasí,odpoledne byl manžel zatopit tak jak jsme přijeli pak domů tak jsme měli teploučku doma.Já chci léto a teplo,nechci vbec zima tu já nemusím . :-(

Tak přeji hezký večer,a měj se a když tu už nebudeš tak i dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.10.11 14:54

Ahoj Kamčo :mavam: ,jéé ty jsi mě potěšila :mrgreen: .A máš recht :mrgreen: bude to tím počáskem :wink: :pankac: .

Na montáže jezděj tak ruzně,ale ted tady jezděj od pondělí do pátku a víkend doma a pak zas,ale manžel doufám pojede jen jeden týden.Taky jsem na to myslela že by mohla přijet naše mamka,ale zase celej týden bych ji tady asi nechtěla.Nechci aby to vyznělo zle ale ty tři dny by byly akorát :mrgreen: .Víš jak nemáš pak žádnou chvilku pro sebe,k pc si nesednu když už náhodou vyšetřím chvilku…Oni to jsou takový ty maličkosti,ale člověku to trochu nabourává stereotipy.Ona třeba nemuže spát,tak hodně pije a chodí v noci na malou.Ted vždy nezavře dveře do koupelny a já v ložnici hned vedle slyším tu vodu na záchodě a budí mě to :think: .Jí to nedocvakne,protože je zvyklá že to třeba dělat nemusí.
No ale zrovna ona dnes odjíždí na asi 14dní na Moravu k našim příbuzným,takže stejně nic.Ale hned jsem na to myslela taky že by na pár dní přijet mohla.
Pak ji budu muset zlanařit aby přijela přes noc v listopadu.To mám ten test ohledně cukrovky,mám tam být už před pul sedmou,to jsem zvědavá jak se to zvládne :think: .

Muj manžel také nejí žemlovku,rýžový nákyp ten jo ale ten zas nemám moc ráda já :roll: .

Taky mám náladu na hořící krb :palec: ,už jsem chtěla včera že mi byla docela zima,ale manžel byl na pivu a spal u mámy v Pardubicích,tak sama jsem nechtěla,ale máš pravdu,taky mě bylo včera nějak zima.I dnes je zima snad ještě větší,byl i pořádný slejvák a 11',no nic moc už no :think: ,holt říjen no.

Tak já jdu asi upéct nějakou buchtičku,nic doma není tak at máme co ke kávě.
Tak krásnou sobotu přeju a snad sem večer vlítnu,zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.10.11 22:02

Ahoj Gábi :mavam: jsem moc ráda že jsem tě potěšila,a musíme se nějak vymluvit že to nebylo náma ale tím počasím. :-D

Tak kdyby to byl jenom ten jeden týden,a víkend by byl už tvůj manžel doma tak to by bylo super že by tam někde nemusel být delší dobu.Mně to tak napadlo že by ti mohla maminka trochu pomoc,ale velice tě chápu a taky bych nechtěla doma mít mamka déle než na ty tři dny a dobře jsi to napsala že by jsi neměla žádnou chvilku pro sebe a musela bys ses jí také trochu věnovat.A určitě to zvládneš jsi opravdu šikula,a vůbec se nestresuj když nebudeš mít něco udělané však to udělaš později a nebo třeba druhý den. :palec:

Dneska my mamka volala že sestra z manželem přijedou k nám až v úterý,tak jsem vymyslela že upeču v pondělí jablečný štrůdl ale nesmím zapomenout vytáhnout z mražáku listové těsto a udělám tu sýrovou pomazánku a pár chlebíčku a nebudu nic víc chystat.

Jakou jsi upekla buchtičku?

Na zítra jsem vmyslila na oběd,že udělám plněné papriky v rajské omáčce a rýži tak jen budu doufat že se my to povede budu to dělat poprvé.Doma to dělal otec,mamka to nejedla ale já to mám moc ráda tak uvidím jak to bude zítra chutnat a snad i manželovi.

To bylo zase dneska počasí,ráno pořád pršelo a odpoledne chvílemi vylezlo sluníčko ale pořád bylo černo ale nachvilku jsme byli venku provětrat jsi hlavy. :lol:

Přeji hezký večer,a i dobrou noc nevím jestli tu ještě koukneš.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.10.11 22:27

Ahojky Kamčo :mavam: ,no nakonec jsem se k pečení buchtičky nedostala.Ale vyndala jsem z mrazáku takový ty malý mražený větrníčky,tak bylo ke kávě to :palec: .My to máme moc rádi a měla jsem poslední jedno balení,čoveče ale je jich tam 20kusu a v krabici bylo 19 :think: ,tak jsem si říkala to jde teda 8-o .Je možný že je jeden vypadlý někde v mrazáku ale nevím nevím :nevim:

Představ si že nám teklo do chodby přitom poledním slejváku co u nás byl :think: .Manžel byl kontrolovat tašky na střeše a žádná prasklá nebyla,ale snad nějak upravovaná broušená či co.Tak to tam vyměnil a něco ještě udělal,tak to je zas v cajku :potlesk:

To jo to budeš mít skvělý občerstvení pro návštěvu sestry :palec: .

Zase se mi dneska v noci tak rozbolavěla prsa,hlavně jedno.Už jsem si říkala že budu muset zase napařovat a zapařovat abych nedostala zánět.Naštěstí to trvalo kratší dobu než minule,ale zase že by to muselo být každý týden :think: …docela to bolí dost.Tohle jsem neznala při Kristýnce.

Jdu se naložit do vany.Přeju ti také dobrou noc a hezké sny,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.11 21:52

Ahoj Gábi :mavam: to přece nevadí že jsi nic neupekla ale hlavní je že jsi ještě v mražáku našla ty větrníky tak jste ke kávě něco dobrého nakonec měli.Já jsem taky nic v pátek neupekla,dneska volala mamka že sestra s manželem přijedou určitě v úterý tak zítra jim upeču ten jablečný štrůdl ale chtěla dneska ale udělám ho zítra ať ho mají čerstvý.

U nás dneska pršelo celý den,tak jsme museli být doma tak jsme hráli různé hry a taky jsem i četla začala jsem číst ten první díl Stmívání a musím říct že je to čtivé. :lol:

Tak jse my ty plněné papriky docela povedly,moc jsem je neplňila ať my neprasknout ale neuměla jsem tu rajskou omáčku dochutit ale jinak byli moc dobré a budem je mít i zítra.

Tak jsi měla zase práci navíc že jsi musela vytírat chodbu po tom dešti,a manžel je šikula a dobře to zpravil tak už vám tam snad nenaprší.

Jak jste se měli dneska?

Tak pěkný večer,a snad ti to výjde jsi to aspoň přečíst.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.10.11 23:04

Ahojky Kamčo :mavam: ,to je dobře že jste si moc pochutnali na obídku :palec: .Já zrovna tohle jídlo nemusím,ikdyž jednou jsem ho jedla se světlou omáčkou,ne s rajskou a to mi chutnalo.Jenže já nejím papriky,tak jsem si vyndala jen tu směs,naše Kristy to má asi po mě,taky papriky nemusí :think: .

Dneska jsem upekla perník,ale představ si někam jsem založila a vubec nechápu kde je mám.V sáčku ořechy na perník už vyloupaný,vždy je mám v lednici a ted nikde nic,fakt nechápu.Manželovi jsem nakrájela pulku plechu do krabičky aby měl sebou na snídaně.

Zítra mám také snadné vaření,že budem sami,tak dojíme zbytek bramboračky a vyndám si z mrazáku sladký knedlíky.Aspon nemusím vyvářet :lol: .

Tak já pádím spinkat,dobrou noc,pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.10.11 19:50

Ahojky Kamčo :mavam: ,píšu radši dříve protože víš jak :wink: je pondělí a četnický humoresky :lol:

Jakpak jsi se dnes měla?Nám manžílek odjel :-( už.A já ho ráno zaspala,ani pusu při odjezdu jsem mu nedala.Už jsme s ním teda dnes mluvily s Kristýnkou mluvily.Říkal že mě nechtěl budit no ale mě by to nevadilo.Nejsem vubec zvyklá aby tady nebyl s náma.Čas od času teda tu jednu noc spí v Pardubicích u mámy,že jdou s klukama na pivo ale to je jen jedna noc 8-o .

Zrovna si dovařuju polévku na zítra hovězí s těstovinovou rýží mnam mnam.Nebo já píšu na zítra,ale když to budu baštit jen s Kristy tak ji máme snad až do pátku :mrgreen: .Vyndám ještě další knedlíky,akorát už nemám jahodový,ty má Kristy nejradši.Mám švestkový a merunkový,tak si dáme Merunkový :palec: .

Kdyby jsi věděla včera ty vepřový plátky s bramboráčkama to byla taková dobrota :palec: :palec: :palec: .Jeden ještě zbyl,tak jsem ho udělala manželovi k večeři s chlebem a k tomu ještě dvě volská oka :palec: .Ju to jsem na to měla chut taky :mrgreen: ,tak pak jsem si neplánovaně dělala taky hemenex abych měla aspon něco vajíčkovýho :mrgreen:

Také u vás celý den dnes pršelo?Já už dala Kristýnce slabší zimní bundu,ale takovou slabší a sobě nevyteplenej flaušovej kabátek.Vždyt už jsou docela fest zimy.

Jdu nakrájet maso do polévky,tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.10.11 21:42

Ahoj Gábi :mavam: moc hezká fotečka na mně kukla jak jsem jsi četla tvojí zprávu moc vám to sluší oběma. :palec: :huban: Je pondělí tak koukáš na četnické humoresky,tak snad tě Danielek nechá a ty se můžeš v klidu dívat.

Jsi šikulka že jsi včera upekla ten perník,i když jsi ty ořechy nenašla ale i tak bude určitě moc dobrý.Já jsem dneska udělala ten jablečný závin(nebo štrůdl),mám udělané tři a jen jedem my prasknul ale ten už není je snězený jakou malá ochutnávka jestli jsem to upekla dobře.

Dneska měl Mareček ve školce na oběd játru na cibulce,tak jsem se ho pak odpoledne ptala jestli jí snědl tak řekl že jo a že byla dobrá.A dneska ta paprika byla lepší než včera,byla asi odležená ta omáčka tak i chuťově byla fakt dobrá tak nevím čím to včera bylo.

Měla jsem se dneska dobře,ráno jsem něco málo uklidila měla jsem oběd udělaný,a odpoledne udělala ty záviny a tu sýrovou pomázanku a taky trochu prádla vyžehlila a už tu byl zase večer.Mareček s manželem se byli podívat k jednomu pánovi na prasátka,ale přišli pak domů celý promoklí tak jen doufám že Marek nebude nemocný.Hned jsem ho vysvlekla,okoupala a dala mu čisté prádlo a oblečení tak uvidíme jestli něco příjde .

Tak to je my líto že manžílek je pryč,tak ať ti to rychle uteče a je tu pátek a hlavně ať to všechno zvládneš a nestresuj se když něco nebudeš mít udělané.

Taky u nás pršelo a hlavně byla docela dost zima,už topíme od pátku jinak by bylo i doma zima.A dneska jsem už dala Markovi do školky dlouhý rukáv,a podkolenky jak půjdou ven jsi hrát na hřiště a taky tenčí bundu.

A co malý Danielek a Kristýnka ?

Přeji hezký večer a odpočiň si!!Zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.10.11 20:29

Ahojky Kamčo :mavam: ,ani nevím jestli tady dneska budeš když tam máš sestru s rodinou.Ale oni u vás asi nespinkají nebo ano?To jsi moc ráda že jsi je viděla vid? :wink:

Kristýnka dnes byla na první hodině té flétničky.Vyšla celá nadšená :dance: Tak jsem ráda že se jí tam líbí.Musím ale koupit flétnu :think: ,tady u nás ji nekoupím,nejsou tady žádný hudebniny nebo tak něco :think: .

Jsem zvědavá jak zmákneme zítřek :roll: .Ve dvě máme být u té zubařky.Babička at se stavíme k ní na oběd,má uvařený vepřový na kmíně s bramborem :palec: ,mnam mnam tak to se těším,ale nevím jak to budem stíhat.Potřebovala bych tam aspon rychle nakojit a babi že by si tam malého nechala abych ho nemusela tahat sebou.No ale pokud nestihnu nakojit tak to nepujde,ale snad to stihneme,když hned po školičce vyjedem.Taky potřebuju na tu gynekologii na kontrolu po šestinedělí,sakryš ted by se mi hodilo abych ty doktory měla tady a ne v Pardubkách :think:

V pátek mají ve škole focení jednotlivcu,tak dáme nějaký pěkný šatičky a budem mít určitě krásnou fotečku doma školečky v lavici :hug: ,už se těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.10.11 22:46

Ahoj Gábi :mavam: byla u nás dneska odpoledne sestra z manželem a také mí rodiče a babička a potom kolem páté hod.jeli domů autobusem.Bylo to opravdu moc hezké odpoledne,viděli jsme fotečky jak byli na dovolené v Pařiži a také jsme jsi hezky popovídali jen je škoda že to tak rychle uteklo a museli jet všichni domů.Ale ještě v úterý máme přijet k našim se s nima rozloučit,protože už ve středu jedou zpátky do Anglie.

Budu ti držet na zítra palečky,ať to všechno hezky zvládneš a hlavně nakojit malého Danielka aby ti ho mohla hlídat babička. :palec: :palec:

Taky jsem hrála na flétničku,a mám jí ještě pořád schovanou a ještě do konce umím bez not zahrát ovčaci čtveraci.A Kristýnka je šikulka,naučí se hlavně hezký dýchat a hlavně noty bude umět.

Já zítra budu vařit prejt,udělám zelíčko ale musím zajít do obchodu a naškrábu brambory a polévku mám porkovou .

Tak jak se daří bez manžela,zvládáš to?

Měj se hezky,a přeji ti dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silsvo
12.10.11 20:06

Ahoj

já mám zkušenosti se Sanusem v Pardubicích i Hradci a zkušenosti mám jen ty nejlepší. Po prvním pokusu máme krásného kluka, i když komplikací jsme si užili až až. Začátek jsme strávili hospitalizací v Hradci, ale dočkali jsme se. Moc vám držím palce, aby to co nejdříve vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
6473
12.10.11 21:23

Ahojky Kamčo :mavam: ,
to ti uplně věřím.Příjemné chvíle vždy rychle utečou :think: .Je to škoda že máš sestru s rodinou tak daleko.A vidíš já říkám jak je má ségra daleko od nás a ty chudinko :think: :think: :think:

Dnešek jsme uspěšně zvládli :palec: .Kristýnce měla první kaz :roll: .Byla statečná,ani náznak strachu na křesle :andel: Akorát se vždy zeptala když si doktorka vzala nějaký nový nástroj jestli to nebude bolet :pankac: .Koupila jsem ji za odměnu moc hezkou čelenku do vlásku :wink: ,zasloužila si jí.Uplně nejhezčí ze všech :mrgreen:

I flétničku jsem ji nakonec koupila.Měli takovou tu normální světlou a pak pruhlédnou zelenou a červenou :-) ,to jsem ani nevěděla že takový se prodávaj.Na tuty bych řekla že si Kristy vezme červenou a představ si chtěla zelenou.Že prý červenou tam holčičky mají,tak ona chce zelenou :lol: Naše babi na ní Kristýnce dala 200kč tak jsem byla ráda,doplatila jsem jen 90kč,to už nebylo tak zlý :roll:

Danielka jsem nakojila a pak jsme vyrazili,volala jsem babi jak to vypadá jestli nejsou zcény a že bylo vše v pořádku,malej usnul tak jsem byla klidnější.Když jsme teda přišli tak zrovna trochu brečel,ale nabaštil se a byl zas klid :lol: .Ta pravá jeho zcéna byla až ted večer zas asi hodku a pul :roll: .Ted mi bučel malej v postýlce a do toho i Kristýnka :zed: ,říkala jsem si že mě švihne asi :mrgreen: .Na Kristy jsem se už dost zlobila že neuklízí a řekla jsem ji že až bude chodit čert v prosinci tak že ji nebudu chránit kdyby si ji chtěl odnést kvuli tomu že nechce uklízet…no ta ztropila zcénu :jazyk: .Tak pak jsem musela říct že pokud si už vážně uklízet bude,že ji četrovi nedám a budu ji bránit :roll:

Je paráda že už je pulka týdne bez manžela za náma a brzy nám přijede :palec: .Myslela jsem si že to bude hodně náročný tady bez něj,že mi víš vubec s ničím vlastně nepomuže,ale jde to,zvládáme vše :wink: .Já teda měla trochu vítr z toho dneška ale i to dopadlo dobře :wink:

Přeju krásný večer kdybych se sem nedostala :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.10.11 21:27
silsvo píše:
já mám zkušenosti se Sanusem v Pardubicích i Hradci a zkušenosti mám jen ty nejlepší. Po prvním pokusu máme krásného kluka, i když komplikací jsme si užili až až. Začátek jsme strávili hospitalizací v Hradci, ale dočkali jsme se. Moc vám držím palce, aby to co nejdříve vyšlo.

Ahojky :mavam: ,tak to je paráda :palec: .To moc gratuluju.Hned na první pokus to je vážně štístko :dance: .Já tam absolvovala dvě IUI ale bohužel nic,pak pár cyklu jen s Pregnylem a také nic.
Nemužu věřit tomu že se nám pak povedl chlapeček přirozenou cestou :andel:

Tak at synáček krásně roste :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.10.11 22:08

Ahoj Gábi :mavam: opravdu to odpoledne včera uběhlo rychle,ale jsem ráda že je ještě uvidím v úterý než zas pojedou zpátky do Anglie a zas je dlouho neuvidím tak ještě že je ten skyp a nebo email že jsi můžem aspoň tak volat a nebo psát.

Opravdu je Kristýnka šikula taky jí moc chválím,a je dobře že za to dostalo moc pěknou odměnu že byla tak statečná. :palec: Mareček se bojí zubaře,a vůbec tam nechce otvírat pusu a nechat se ošetřit a jdeme znovu v listopadu tak snad už to bude lepší než to bylo minule.

To je tak drahá ta flétnička,ale je dobře že babička přispěla ale myslela jsem že to tak stojí dvěstě korun ale co není v dnešní době drahé že!Tak ať Kristýnka hezky hraje,a naučí se brzy noty a nějakou tu písničku a nebo koledu už vám třeba zahraje na vánoce.

Zítra máš už čtvrtek,a pak pátek a budeš mít manžela doma opravdu ty dny tak letí že už bude polovina října.A moc hezky to opravdu zvládáš,jsi šikulka ! :palec:

U nás jen ráno pršelo,a odpoledne bylo pod mrakem tak jsme šli na zahradu pohrabat to listí zase ho tam byla hromada ale byla to zbytečná práce zachvilku to bude úplně stejné nebo i více . :-(

Tak přeji hezký večer,a teď jen odpočívej a dobrou noc !Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.10.11 22:15
silsvo píše:
já mám zkušenosti se Sanusem v Pardubicích i Hradci a zkušenosti mám jen ty nejlepší. Po prvním pokusu máme krásného kluka, i když komplikací jsme si užili až až. Začátek jsme strávili hospitalizací v Hradci, ale dočkali jsme se. Moc vám držím palce, aby to co nejdříve vyšlo.

Ahoj,
taky moc gratuji ke krásnému chlapečkovi,a hlavně ať hezky roste!
Děkuji,snad se nám taky zadaří ale už tomu moc nevěřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.