SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
2.11.11 22:03

Ahoj Gábi, :mavam:asi sleduješ Expozituru,já se na ní podívám na netu je to pro mně lepší a nemám tam hlavně reklamy.Kamarádka my půjčila třetí díl twilight ságy Zatmění tak se na to musím taky někdy podívat i když říkala že na to nespěchá.První díl se my moc líbil,ale dvojka už mo ne tak jsem zvědavá jaká bude ta trojka vyděla jsi ty filmy všechny?

Měla jsem se dobře,zase pracovně a také jsem stihla i něco málo vyžehlit ale ještě my zbylo i prádlo na příště.

Já jsem na zítra vymyslela že udělám vepřový guláš,a budu ho mít i na sobotu a v pátek ještě nevím ale možná něco sladkého.

Tak jste dneska měli hezké odpoledne z kamarádkou,a to věřím že je potom těžké dát ten pokojíček od Kristýnky do původního stavu ale aspoň ho zas má pěkně uklizený . :-)

Kristýnka je šikulka,a určitě ty třídní schůzky dopadnou dobře a nebude určitě žádná stížnost. :palec:

Budeš letost se přihlašovat do vánočního kolotoče?

Přeji hezký večer,a dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.11.11 22:46

Ahojky Kamčo :mavam: ,nějak jsem nestíhala vlítnout jsem dříve :wink: .Pujdu už chrupkat ale jsem ještě popřát dobrou noc.

Tu ságu Zatmění,tak to jsem neviděla vubec :think: .

Do vánočního kolotoče se přihlásím,přišel ti už nějaké mail od E mimina ohledně kolotoče?Mě nic,ale pravda je že je ještě brzy,no…ikdyž vánoce jsou za necelý dva měsíce :roll: ,tý jo to je síla.Pamatuješ loni touhle dobou :wink: Před rokem,bez pár dní jsem objevila už neočekávané dvě čárky na testu.Do dneška nemužu věřit že se to povedlo a ke všemu přirozenou cestou.Jéé kéž by si mě také napsala že ti listopadová ms už nepřišla :hug: ,jéé to by byla krása.

Tak jsem vy,yslela že na sobotu udělám smažáka s bramborem a na neděli teda ty Helmans prsa s hranolkama,no mnam mnam :palec:

Ted pádím chrupkat,tak krásné sny :hug: :mavam: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.11.11 09:09

Ahoj Gábi :mavam: přeji krásný den,a promiň že jsem ti už včera nenapsala tak ti teď píši ráno. :-)

To nevadí že jsi ty filmíky neviděla,ale jestli budeš mít někdy možnost to vidět určitě se podídej.Měla jsem i z knihovny půjčený první díl knížky ,je to tam víc rozepsané a mám ji už i přečtenou a je to opravdu čtivé. :-)

Gábi,u jaké jsi pojišťovny?

Taky jse do vánočního kolotoče přihlásím,už se i těším jak zas někoho potěším a jestli budeš chtít tak jsi letos můžem poslat nějaký malý dáreček.Ještě my nepřišel žádný email,to je ještě brzy to určitě rozjedou až na konci listopadu.
Moc ti to přeji a jsem ráda že se vám to povedlo! :srdce:
Uvidíme,možná přiletí nějaká ta vrána to víš že bych jí nevyhnala kdyby mi zaťukala na okno. :-D

Já na sobotu budu mít ten vepř.guláš a knedlík,a v neděli asi taky udělám to kuř.masíčko v té tatarce zatím mně nic jiného nenapadlo.

Dneska je zase pátek,tak budu muset odpoledne zase vytřít baráček a péct nebudu manžel jak byl ve středu na těch narozkách tak dostal domů zákusky a ještě to nesnědl.

Tak přeji pěkný den,a měj se hezky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.11.11 22:37

Ahojky Kamčo :mavam: ,
ted jsem u VZP ale to jen že skončila pojištovna Media,ale to byl ode mě bohužel blbý tah.Odchytl mě jejich poradce na ulici a naverboval mě k nim,nasliboval hory doly.Měla jsem pak docela vítr,protože jsem na tu pojištovnu četla dost kritiku a někteří lékaři s nima ani nespolupracovali.Pamatuju si že zubní prohlídku s vrtáním a jeden ultrazvuk jsem si musela ze svého platit a poté mi to pojištovna proplatila.No už bych to neudělala,nechat se takhle zverbovat :think: ,holt chybama se člověk učí :think:

Juu nechceš přijít vytřít i k nám :mrgreen: ,já to opět nestíhala.Ale musím se pochválit,mám vyžehlené dvě pračky prádla :palec: ,v koupelně se mi suší další a v pračce mám nachystaný další prádlo,je to začarovaný kruh :zed: a o to víc co jsme čtyři :think: .Tak pak mám radost když se mi zadaří vyžehlit toho více najednou :dance:

Zítra jdeme na další oslavičku.Kristýnky kamarádka Yvetka slaví 6té narozky :kytka: .Tak máme pro ní pucle kouzelné víly a takový omalovánky s cd Popelkou.Tak doufám že bude s dárečkem spokojená :palec:

Konečně mi přišel od sociálky papír co jsem potřebovala abych si mohla zažádat o rodičovský příspěvek,hned v pondělí naklusnu na uřad,at to mám za sebou.

Jojo :palec: ,potěšíme se vánočním překvapením :hug: ,to bude paráda.Ale domluvíme se jen na drobnustce,pro radost :kytka:

Tak já se jdu naložit do vany,konečně dnes :wink: .Přeju ti krásný večer pokud už nespinkáš :wink: .Tak pa a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.11.11 22:41

Jo vždyt já ti chtěla napsat velkou milou novinu ještě.
Kristýnka přišla dnes domu ze školy velice štastná :srdce: .Vyhrála soutěž ve zpěvu v její třídě.Zpívala písen od Leonky Šenkové-Věřím andělum :potlesk:

Tak má v žákovské knížce podtrženou jedničku se zprávou za první místo v pěvecké soutěži, kočička naše :hug: ,ona byla tak štastná :hug: ,a já dojatá :mrgreen: …to víš ještě do toho ty hormony :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.11.11 21:46

Ahoj Gábi :mavam: já jsem taky právě u VZP,ale teď můžu přejít k jiné pojišťovně(Mimisterstvu vnitra)a mám o ní jen samé dobré reference tak přejdu už jsem se rozhodla.

To nevadí ,že jsi filmíky neviděla tak ti je doporučuji se podívat. :palec:

Jak jste se měli na oslavě narozenin?Určitě se budou Yvetce ty vaše dárečky líbit a bude mít radost. :palec:

Ještě že jsem na měla oběd udělaný,hrabali jsme ráno listí na zahradě a potom nakládali na vozík a manžel s Marečekem to potom odvezli na skládku tak máme čisto na chvilku to totiž není ještě všechno.

Jsi opravdu šikulka,a vytřeš jsi někdy jindy hlavně že máš vyžehleno to já moc nestihám a řeknu ti že mně to vůbec nebaví. :-( :palec:

Dobře,ještě se domluvíme na malým dárečku a jsem ráda že tě můžu také potěšit.

Budeme mít zítra stejný oběd?

Kristýnka je opravdu moc velká šikulka,a moc ji gratuluji jen tak dále ať to někam dotáhne. :palec: :palec:

A co Danielek,papá hezky a je hodný?Kolik teď váží?

Přeji hezký večer,a dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.11.11 21:12

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se za včerejšek,já to nestíhala :oops: a pak už bylo pozdě.

Oslavy byly fajn,ale ta v pátek to jsme byli u švagrový a to víš po té jejich hádce to tam nebylo uplně přirozený.Oslava v sobotu byla parádička :palec: .Yvettka z dárečku nadšená :dance: ,to víš dítka :wink:

Také jsem zvědavá kolik Danielek váží,ale dozvím se to až kolem 20.11. tak nějak máme poradnu tříměsíční a očkování.Je to dlouhá doba,byl vlastně na šestinedělní a pak až na tu ve třech měsících.Tak snad bude vše tak jak má :andel: .Je to v podstatě spokojený dítko ikdyž také si umí zabučet a zavztekat :jazyk:

Tak co vařila jsi Helmans plátky?Já jo :-) ,mnam mnam :palec: a ještě gulášovou polévku,máme obojí i na zítra,tak mám volno v kuchyni a jsem ráda,protože musím na ten uřad.

Koukáš na Novu?Je to sranda vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.11.11 22:26

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí,říkala jsem jsi že jste asi přišli domů později a že to tu určitě nestihneš když máš teď dvě dítka. :huban:

Tak to je dobře ,že oslava v sobotu dopadla dobře a že se dáreček Yvetce moc líbil a v ten pátek mi je líto snad to časem bude u vás zase lepší. :palec: :-)

Dneska jsem jsi opravdu udělala odpoledne nedělku odpočinkovou,manžel vzal syna na fotbal a já jsi zalezl ado postýlky a četla knížečku a potom k večeru přišla švagrová a přinesla tiramisku ale měla jí moc rumovou na můj vkus.

Koukám na Novu,a manžel to i nahrával tak se potom na to podivám znovu v klidu a s nohama na stole. :lol:

Ano,dělala a byl to opravdu super oběd a hlavně
manžel říkal že bych to mohla dělat častěji že mu to moc chutnalo.Super nápad,máš jedničku!! :huban: :palec:

Taky nemusím zítra vařit,tak jsme na tom stejně to je dobře a snad to zítra dobře vyřídiš na to úřadě budu držet palečky! :palec:

A co budeš vařit v úterý?

Měj se hezky,a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.11 19:11

Ahojky Kamčo :mavam: ,jéé tak tu neděli ti přátelsky závidím :wink: .Také si občas říkám že si vezmu malého k sobě do postele přes den a natáhnu se též.Ale musela bych si ho dát k sobě,protože sám si zdřímne sotva na pul hodinku doma a kdyby byl na chodbě a já náhodou přizdřímla,tak bych ho neslyšela plakat zas.Ale na chodbě spinká jedna básen,třeba dvě tři hodinky :palec: :dance:

Také jsme si pochutnali na obídku,jojo mnamka to byla.
Přemýšlím co uvařím zítra.Možná to rizoto co jsem tuhle měla v plánu.Co uděláš ty?

Zítra máme neplánovaně flétničku místo čtvrtka,paní učitelka mi to volala jestli by to nevadilo.A také ten rodičák,no mám z toho vítr.Večer ti písnu jak to dopadlo :think:

Tak já jdu zbudit toho našeho mimíška,chrupká pěkně tvrdě že je na chodbě :lol:
Zatím papa :mavam: ,pokusím se sem ještě dostat,ale nic neslibuju…pondělí a Humoresky tak víš jak :lol:
Kdyžtak přeju hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.11.11 22:52

Ahoj Gábi :mavam: to bylo jen výmečně že vzal manžel syna na ten fotbal ,ale řeknu ti moc jsem jsi to užila že jsem byla sama.To je dobře že ti hezky spinká na chodbě,že se tak pěkně naučil je tam určitě chladněji tak se mu tam dobře spinká. :palec:

Mareček bude mít ve školce tresku a bramborovou kaši,a já zítra udělám zapečené nudle ze zeleninou a točeným salámem manžel říkal že mu to nevadí když to udělám.

A máš to dneska vyřízené ty dávky?

Budu držet palečky,ať to zítra zvládneš v pohodě a určitě mi dej vědět jak jsi to stihala. :palec:

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.11.11 10:20

no vidíš vždyt já ti to zapoměla napsat včera ohledně těch dávek :think: a přitom jsem ti byla tak rozčílená :zed:

Tak jsem tam ráno hned šla a vše v pořádku vyřízeno a tak já už venku a odcházím domu,no a najednou na mě volá ta paní abych se vrátila a ptá se mě,vy jste celou dobu co jste na neschopence nebrala tu částku 7500? Říkám že ne ani náhodou (měla jsem podle dní v měsíci zhruba 5000kč).No…paní mi říká,na to jste měla nárok no tak to je blbý no,mužem o to zažádat ale jen tři měsíce zpětně.Takže já přišla zhruba o dvacet tisíc :pocitac: to jde vid?
To jsem se pěkně vytočila mužu ti říct,samozřejně né na tu paní.

Na rodičák se nabídl manžel že pujde a jsem celkem ráda :lol: ,já teda stejně jdu na tu flétničku s Kristýnkou ale to jsme se už domluvili ještě když měla být flétna ve čtvrtek.

Tak já jdu šoupnout rizotko do trouby,to bude akorát jak mi přijde Kristy ze školy :palec: .Nastrouhám sýrečka mnam mnam už mám na něj chut :wink:
Dobře že ti manžílek schválil oběd,protože to dobře znám s vymýšlením jídel.Já když se svého zeptám co bych tak měla vařit,na co by měl chut,tak mi odpovídá vždy jen to co jsem rozhodně jako v plánu vařit neměla,jako stejk :lol: ,tatarský biftek… :mrgreen:

Jdu vzbudit šmudlíka a nakojit,tak krásný den přeju,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.11.11 17:44

Ahoj Gábi :mavam: to ti teda věřím že jsi musela být hodně nazlobena,to je fakt mazec vás obrat o tolik pěnez a zpětně vám dají jen za tři měsíce. :-(

Dneska zas bylo venku pěkně,tak jsme trochu pohrabali listí na zahradě a zahrála jsem jsi s Marečkem fotbal a já jsem prohrála. :-)

Jak jsi to dneska stíhala,a co Kristýnak dobrý ve škole?

Super oběd jsi dneska měla,taky mám moc ráda rizoto asi ho taky udělám jeden den na oběd.Zapečené nudle se mi povedli a byli super ochucené,ale udělala jsem jich nějak hodně tak budou i zítra na oběd.

Příští týden ve čtvrtek je svátek,tak bude školka zavřená a představ jsi že ten pátek bude u nás jen jedna školka otevřená a rodiče mají říc učitelce jestli příjdou nebo ne a přitom to je normální pracovní den .A zrovna je otevřená ta druhá školka u školy a to máme daleko,tak bude Mareček doma nepoletím tak zbytečně daleko když jsem doma.

Jdu ohřát párečky na večeři,tak přeji hezký večer!Pa zatím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.11.11 10:01

tak včerejší rodičák dopadl dobře :jazyk: uf uf :mrgreen: .On tam byl teda manžel ale tak mi to tlumočil :lol: ,učitelka měla vítky jenom na nějaký dva žáky,jejichž rodiče tam měli pak zustat že si s nima promluví.Já si třeba myslela že ke každému žákovi něco řekne,ale tak to prý nebylo.Řekla jen málo.
No tak jsem ráda,tak snad ta naše kecalína tolik nevyrušuje,doufám :wink:

Tak Mareček tě porazil :mrgreen: ,tak že mu gratuluju :wink: .To víš musíš trénovat :lol:

Tak to je dobře že se ti oběd vyvedl :palec: .Nám zbylo ještě rizoto ale už ne pro všechny.Ted vařím porkovou polévku se smaženým rohlíčkem a jestli rizoto dojíme my s Kristy a manželovi udělám třeba smaženici nebo pro nás dvě udělám ty těstoviny s omáčkou od Maggy.No zeptám se Kristýnky na co by měla radši chut.

Přemýšlím ale už zas co na zítra :jazyk: .Měli v dobrý akci uzený tak mám doma tři balíčky,ale dělala jsem ho celkem nedávno tak se mi do něj moc nechce :think: .Neporadíš inspiraci? :wink:
Možná Pangase že bych obalila :palec: ,no to dlouho nebylo.Na přírodno jsem ho dělala ale taky to je už tak měsíc možná :think: .Asi jo :wink: ,to bych mohla udělat a mám na to i chut :wink:

Taky je škola zavřená ten příští pátek.Musela jsem podepisovat vzkaz že je to jako ředitelský volno v žákajdě :wink: .Tak jsem ráda že nebudem muset brzy vstávat :lol: .

Musím se domluvit s tchýní jestli přijedou třeba v sobotu na chvíli.Mám narozky v pondělí,tak jako na malé posezení.Moc se mi to dělat nechce,já na to fakt nemám čas ale oni jsou oslavový,vše slavěj :roll: ,tak mě asi nic jiného nezbyde.

Tak si nechte chutnat až budete baštit a krásný den přeju,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.11 21:47

Ahoj Gábi :mavam: moc se omlouvám že jsem ti neodepsala,ale Mareček mi v úterý onemocněl bylo mu zase špatně a hodil mi to dvakrát do postýlky tak jsem se v noci moc nevyspala a včera jsme jsi prohlíželi knížku a taky přečetli pohádku ale pak jsem usnula s Marečkem byla jsem unavená a hlavně nevyspaná.Dneska mi začal kašlat,tak snad to ještě do pondělka vyléčíme aby mohli jít v pondělí do školky.

Byla jsem ráno v obchodě a venku taková zima,to abych jsi už vytáhla zimní bundu a taky boty ale ty nevím kde jsem dala musím se podívat i od Marečka zatím nosí ty plné polobotky.

Dneska mi přišel email na vánoční kolotoč,tak jsem se hned přihlásila tak uvidíme koho mi přidělí a jestli dostanu letos dáreček.A jak mi dvě se domluvíme,ať už můžu myslet co ti hezkého koupím a pomalu i pošlu abys to dostala pod stromeček.

Jak ses dneska měla?

To je dobře,že na Kristýnku nebyli žádné stížnost na rodičáku určitě je už hodná a dává pozor ve třídě. :palec:

Co budeš zítra vařit,a co víkend?

Manžel chce na zítra sladké knedle tak asi udělám zas ty jablíčkové jsou fakt dobré a máme svoje jablíčka tak je nemusím kupovat a polévku mám rajskou s rýži.Ale na víkend teda ještě nevím,možná udělám čínu ale není to jisté.

Pěkný večer přeji,a dobrou noc nevím jestli tu koukneš!pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.11.11 22:35

Ahojky Kamčo,také se omlouvám za včerejšek,už jsem se sem nedostala.
Jejda tak Mareček chytil nějakýho bacila,tak to je blbý.Držím palce at je brzy v pořádku.Snad už i dnes velký zlepšení.

Zase mi to tadyt nějak zlobí,tak si ani nejsem jistá jestli se to odešle.Nemám smajlíky a tenhle rámeček kde píšu mám 3×,tak jako nevím.

Zítra že máme doma tu malou oslavyčku,tak jsem si potřebovala dnes více udělat abych to neměla vše na zítra.Tak mám už uvařeno.Na zítra slepičí vývar s drobením a kuře na paprice s knedlíkem.Na neděli jsem si naložila kuřecí plátky a asi udělám v troubě americký brambory.Omáčka nám ještě zbyde.
Copak budeš vařit ty?
Já si zítra dopolko upeču hraběnčiny řezy,mnam mnam.Už dlouuuho jsem je neměla.Pak musím dělat chlebíčky a hlavně vytřít a umejt koupelnu atd,však to znáš.

Jojo na kolotoč mi také přišel mail,tak zrovna tak jsem to hned vyplnila.Týjo stejně síla že už další vánoce před náma vid?

S tou zimou máš pravdu,já že dnes šla ven brzy,byla jsem na tom testu kvuli cukrovce,venku jsem byla před šestou a fakt jsem mrzla.No ještě že to mám už za sebou.Ted jen aby to v pořádku vyšlo.Manžel s Danielkem to tady zvládli v pohodě,tak jsem byla ráda.

No nic,už je pozdě,možná spinkáš už vid?Tak ti přeju krásné sny,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.