SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
16.10.11 21:35

Ahoj Gábi :mavam:to máš teda pravdu ,že za oknem to venku vypadalo krásně ale jak jsme šli pak dopoledne sbírat ven vajíčka tak fakt byla zima .Mareček chtěl zůstat venku ,tak jsem mu už dala pod kalhoty punčošky jak by se válel po zemi tak ať my neprochladne.

A odpoledne jsme si zašli na procházku,Mareček má totiž úkol na pondělí že měl nasbírat listí do školky tak jsme pěkné nasbírali a mám je nachystané na stole ať je nezapomenem doma.

Tak říkáš že je to jinak dobré ty hermelíny do trouby,že tobě tam akorát nechutnalo na tom to koření tak jestli to uvidím někde v obchodě tak to taky zkusím koupit a udělat a pak ti já napíši jak nám to chutnalo.

Tak jsem nakonec včera v mražáku našla vepř.maso už plátky na rolády ale naplnila jsem to vaječinou abylo to moc dobré a mám to i na zítra.Polévku jsem měla kuřecí s nudlemi ale dala jsem tam ještě vajíčko tak zase byla trochu jiná než včera.

Ten Danielek je fakt šikulka,tak hlavně že ti tak dlouho spinkal a ty ses taky mohla na chvilku natáhnout a odpočinout.Ale představ si že i Mareček dneska ráno vydržel spinkat až do půl osmé,jinak vstáva kolem půl sedmé už na pohádky na Barrandově a dneska viděl jen kousek.

Tobře jsi to vymyslela s tím polštářkem!! :palec:

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.11 21:50

Ahoj Gábi :mavam: tak jak se daří,že jsi se tu teď nějak neukázala snad je u vás všechno v pořádku!! :palec:

Dneska jsem se byla jen s Marečekem odpoledne rozloučit k našim ze sestrou a jejím manželem zítra totiž jedou domů do Anglie tak je zase asi půl roku neuvidím než zas přijedou.

Jak se jinak daří?

Včera jsi vlastně měla seriálek četnické humoresky,tak ti to tady asi nevyšlo.A sleduješ ještě nějaký jiný seriál v televizi?

Přeji dobrou noc, a nevím jestli ti výjde malá chvilku mi napsat.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.11 22:03

Ahojky Kamčo :mavam: ,jojo přesně tak,včera Humoresky a pak jsem šla do vany,pak udělat sváču těm mojim dvěma hladovým krkum :mrgreen: ,no a pak kojit a hnedle bylo čtvrt na dvanáct :jazyk: .

Sleduju ještě Expozituru ve středu na Nově a dnes na jedničce Malýho Pitavala,ale to nesleduju tak horlivě že to už znám :lol:

Tak si představ že jsem si vyčetla v radách a já si to i myslela,že mám ucpaný mléčný kanálek.Měla jsem vše co o tom píšou,tvrdnutí a bolení prsa,červený flek na prsu,ale ten mi tím nahříváním polštářku s peckama už sám zmizel,ale měla jsem ho.A taky bílý flíček na bradavce.Tak jsem to podle rad vydesinfikovaným špendlíkem ten flíček propíchla,ikdyž jsem se bála,tak jen tak trošičku a ikdyž jsem byla z toho prsa po kojení tak jsem během chvilenky odstříkala velkou stříkačku mléka ještě.Fakt ti z něho tahal méně mléka a já ikdyž zkoušela odstříkat,tak to spíš kapalo a občas ten proudeček a ted to tam bylo rychle :wink: .To jsou věci vid?Jenže kdo to má vědět? :think:

Copak jsi dnes vařila?Já dělala hovězí guláš s knedlíkem a máme i na zítra i polévka ještě zbyla :palec: ,tak mám zítra v kuchyni volno :dance: .

Dneska byl Danielek tak hodnoučkej :andel: ,uplně jsem zírala :huban: .Jako ted večer si pobučel hodku to jo,ale přes den…no já ani nevěděla že ho mám :mrgreen:

To je škoda že ti sestra už odjede,uplně s tebou soucítím :hug:

Tak ti také přeju dobrou noc a at se ti něco hezkého zdá :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.10.11 20:30

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?U nás celej den propršel :-? ,takže počasí fakt nic moc.Ráno jsem se táhla do školy s krabicí 10kg novinového papíru :jazyk: .Ještě že jsem to mohla dát na kočárek :wink: ,ale i tak,bylo to uzší takže to přidržovat aby to nespadlo Danielkovi na nohy :-o .
Ve škole mají do konce měsíce sběr,je to teda nepovinný,ale Kristýnka že musíme že děti dostávají razítko s pochvalou :wink: .

Zítra máme další flétničku :wink: .Koupila jsem Kristy nové pastelky že je mají mít a bude mít i nové desky na noty,ty s princeznama co bohužel ani nevyužijeme ve škole,tak aspon tady :lol: a hlavně tu novou flétnu,tak je celá natěšená :mrgreen:

Copak budeš zítra vařit,at mám inspiraci na pozítří :lol: .Já koupila kousek uzenýho a ted ho vařím na vývar a zítra bude bud s kaší nebo knedlíkem a cibulkou :palec: ,uvidím co se mi bude chtít dělat :oops:

Jdu se navečeřet,nějak jsem se k tomu ještě nedostala.
Jé a musím ti ještě říct,dnes mi manžel udělal radost.Přinesl mi marcipánovou figurku :huban: ,já to zbožnuju víš :mrgreen: .No ale musela jsem mu to naznačovat :mrgreen: ,ale klaplo to :mrgreen:

Popřeju ti radši hezký večer hned,kdybych se sem zase už nedostala.Tak papa a krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.10.11 21:45

Ahoj Gábi :mavam:taky sleduji ten seriál Expozitůru,ale koukám se na něho na internetu tam aspoň nejsou ty reklamy a netrvá to potom aspoň tak dlouho. :-(

U nás pěkně včera byl takový studený vítr a dneska teplo že jsme byli odpoledne na zahradě a nakládali jsme hnůj na kári a potom to rozhazovali po poli.Ale řekni ti fakt hnusná práce,ale udělat se to musí to zase jo aby bylo pole na zimu připravené a odpočinulo se. :-(

To je dobře že je Danielek hodný, a že tě nezlobí a hezky ti spinká a už se na tebe směje?

Manžel mi říkal že by mněl chuť na nějakou omáčku s knedlíkem tak udělám asi koprovku a k tomu vepřové masíčko.Polévku ještě mám kuřecí ,ale na čtvrtek už budu muset nějakou uvařit.A v pátek udělám filet a bramborovou kaši už se i těším jak jsi pochutnám.

Budu držet Kristýnce palečky,ať se jí daří to hraní na flétničku a brzy se i naučí zahrát nějakou tu písničku a hlavně ať má s toho hraní radost. :palec:

Ten sběr je asi ve všech školách, protože byla u nás odpoledne kamarádka jestli by jsme jí též nedali trochu novin že mají soutěž ve sbíraní papíru ve škole a malá je též prvnačka.Tak ještě že jsi měla ten kočárek ,že jsi to nemusela držet v ruce to by se ti pěkně proneslo.

Taky přeji hezký večer,a už i dobrou noc a hezké sny!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.10.11 16:57

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se za včerejšek.Ale pustila jsem se ještě večer do žehlení :jazyk: ,zas toho tady byla hromada a tím že se mi pc sám vypne když u něj dýl nejsem,tak už jsem ho pak nepouštěla.

S usměvem Danielka no to je nádhera :andel: .Uplně mě to dojímá,on je tak sladkej :hug: .Uplně moc bych vám miminko též přála.Aby jsi to mohla také zažívat znova :hug: .Škoda škoda že bylinky nezabraly u vás.Ale i tak bych se k nim zase vrátila,člověk nikdy neví.A když nic tak si pročistíš krev,přispěješ srdíčku…

Dneska mě Kristýnka rozlobila :cert: ,představ si donesla napomenutí ze školy :-? ,že si při hodině hraje,otáčí se a neregaguje na napomenutí.No ta mě fakt rozlobila.Tak má zakázaný sladkosti a pohádky.Na jednu stranu chápu že to je dítko,ale víš jak musí vědět že za špatný známky a poznámky chválená nebude,už je to prostě školačka a musí se podle toho chovat.

Tý jo já furt ještě nedokoumala co uvařit na víkend :think: .Přemýšlela jsem že nebyla strašně dlouho nádivka,tak bych mohla na neděli s kuřátkem ale co na sobotu?

Dneska u nás byla ráno pořádná mlha a pěkná zima zas.Sice teploměr ukazoval 1',ale asi díky té mlze,tak to bylo pěkně mrazivý.Ani se mě nechtělo s malým šmajdat aby se pěkně vyspinkal na vzduchu.Ještě že si pěkně dáchne i na chodbě v kočárku když přijdeme brzy,to ho musím budit na kojení přestože ho nechám spinkat ještě dýl :mrgreen: .Zato v postýlce tam už ho to spinkání moc nebaví :pankac:

Tak ti přeju krásný páteční odpoledne a já jdu dovytřít :jazyk: ,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.10.11 21:53

Ahoj Gábi :mavam: to vůbec nevadí,ale mněla jsi mi říc že budeš žehlit a taky bych ti něco málo poslala ale fakt málo aby jsi to všechno stihla. :lol:

Tak to je super zpráva,že se na vás Danielek hezky začíná smát to věřím že vás to dojímí a že je zlatéj. :palec: :huban:
Ptala jsem se manžela ,tak mi řekl že do Ostravy nechce jezdit že to možná příjde ještě samo ale to nevím když se už tak dlouho snažíme.Zatím žádné čajíky na podporu těhu neberu,ale začla jsem jsi vařit čajík na vyčištění organismu .

Je mi to líto s Kristýnkou ,že tě dneska naštvala tak snad se polepší ale vím že je to pro ní těžké to vydržet. :-(

Zítra udělám jen na oběd nějakou rychlovku,asi opečený salám a bramborovou kaši ,protože jdeme zítra na oslavu a budem tam mít i teplou a určitě dobrou večeři a na neděli budem mít kačenu,dušené zelí a bramborový knedlík.A polévku mám udělanou rajskou s rýži,Mareček si jí přál tak jsem mu jí uvařila.

Já už nechavám Marečka doma od pondělka,jsem ještě doma a na dva dny se mi nechtělo chystat věci do školky tak má volno celý týden a v pondělí jedem ráno do Opavy.

Tak už jsi vymyslela co uvaříš přes víkend?

Přeji hezký večer,a dobrou noc a pěkné spaní ikdyž ho teď moc nemáš!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.10.11 22:55

Kamčo :mavam: ,tak jsem se sem ještě dostala :wink: .Neboj neboj prádla mám dostatek,další várka se mi suší v koupelně :jazyk: .Čoveče musíme koupit ještě jeden ten skládací sušák,protože ted jak jsme čtyři to nestíhám takhle když to nemužu už věšet venku aby to rychle uschlo.Stále ale doslova stále mám překypující koš plnej špinavýho prádla :think: .Tak až někam pojedem třeba Baumark nebo tam někam musím ho fakt pořídit.

A jak jsi vlastně dlouho na pracáku?Ted jsem nějak ztratila přehled.Asi ti stále nic nenabídli vid?Ted by se to těhu hodilo,když stejně není práce.Ach ti naši manželé :roll: ,proč jen se do toho druhého dítka nehrnou.Musím ale říct na druhou stranu,že se mi strašně líbí jak je manžel z Danielka hotovej :mrgreen: ,u vás by to bylo zrovna tak :andel: ,když si ale vzpomenu kolik usilí mi dalo dostat ho na IUI :roll:

Jé tak to máte fajnový program na zítřek :palec: .

Musím říct že Danielek je dobrej co spaní v noci se týče :palec: .Ted od neděle se vzbudí na první kojení až mezi pul pátou až pul šestou :palec: ,to není zlý :potlesk: .Ale i tak když kojím přes den,tak že to je tak nějak jediná chvilka kdy mám oraz že u toho sedím a odpočívám,tak mi pěkně padaj klapky :mrgreen: .A večer lehnu do postele a v momentě spím :mrgreen: .

Také ti přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.10.11 20:51

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi strávila víkend? :wink: My byli včera ve Lhotě a dnes doma,ale odpolko k nám přišla ta má kamarádka s Yvetkou,tak se holky i spolu nakonec vykoupaly.Yvetce je to tady vzácný se koupat :mrgreen: oni že mají jen sprchový kout,tak když se někdy tady spolu mejou,tak jsou spokojený holky :lol:

Dneska jsem upekla štrudlík :palec: :palec: ten já mužu :dance: ,Jarča donesla na talířku lineckou tak to tady bylo pomalu jak v cukrárně :mrgreen: :palec:

Jak se vydařila oslava?
Tak nakonec se na tu kontrolu po šestinedělí vypravím zítra.Manžel pak po práci potřebuje do Pardubic pro nějaký díly na pračku,tak nás aspon vezme domu autem.Musím teda zase juknout na vlaky,aby jel ten nízkej osobák,naštestí z Prahy jezděj často.Aspon doufám teda,protože nevím jak bych se dostávala do vlaku,kdyby mě neměl kdo pomoc :think:

Jdu na kávyčku :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.10.11 21:56

Ahoj Gábi :mavam: musím říc že jsme se měli super,jídla bylo opravdu spousty že jsem aňi všechno neochutnala ale i tak možná mám to kilčo nebo dvě nahoře. :lol:

Byli jsme tam asi od čtyř hod,na svačinku a kávičku,pak večer byla super večeře byla to kotleta z anglickou slaninou a zapečená ze sýrem,brambory a také rýže a ktomu šťáva a zeleninový salát z peginského zelí a potom ještě večer jednohubky a obložené taliře.Málem jsem i tak praskla,no fakt toho bylo hodně.

Taky jste měli hezký víkend,a Kristýnka jsi aspoň užila kamarádky a ještě má pořád ten trest?

Napíši ti sz,jak jsem dlouhu už doma nechci to tady veřejně psát.

Já jse pořád chystám na to žehlení,ale řeknu ti mně se do toho nechcce tak snad zítra už něco málo vyžehlhlím protože už tam toho mám dost velkou hromadu a nikdo to nechce za mně udělat. :-(

Jsi šikula,že jsi ještě uděláš čas a něco upečeš. :palec: Já jsem teď nemusela když jsme šli včera na tu oslavu,a taky jsme zas dostali i domů tak to mněli dneska odpoledne ke kávě a ještě máme i na zítra.

Tak ti budu držet na zítra palečky,ať jsi hlavně v pořádku a také ráno s malým Danielkem dobře dojedete tím vlakem. :palec: :palec: Tak to nemusíš zítra vařit,půjdeš určitě k mamce na oběd tak to budeš mít super.

Přeji hezký večer,a také i dobrou noc nevím jestli tu ještě kukneš!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.10.11 21:11

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak hlásím že prohlídka dopadla dobře a i potom pruseru s krvácením je děloha krásně svinutá.Tak jsem ráda že to tělo nikterak nepoznamenalo.Chtěla jsem si nechat píchnout tu antikoncepční injekci,jenže doktorka že to není dobrý potom co se mi stalo a napsala mi recept na jiný prášky.
No ted jsem je ale nevyzvedávala,jsou dost drahý.Vubec si tak přemýšlím jestli je mám brát,ale říkám si jak na potvurku když bych nechtěla už otěhotnět,tak by se to určo stalo.

Tak já si myslela že mají děti volno jen v pátek a dnes jsem zjistila že jsou doma od středy :lol: .To jde :mrgreen: .Ve středu k nám přijede moje kamarádka z dia poradny,tak se moc těším že uvidím jejího puclíka.Náš Danielek je vychrtlinka :mrgreen: oproti Denískovi,to je sumík jejich brouček :mrgreen:

A jakpak jsi se dnes měla?

Tak přeju krásný pondělní večer,možná sem ani nejukneš jak jsi zvyklá že v pondělí tady nebývám :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.10.11 21:54

Ahoj Gábi :mavam:tak to je dobře že jsi v pořádku,moc jsem na tebe myslela a hlavně držela palečky.
Jak dlouho jsi pak brala antiko při Kristýnce?
Zkus se zeptat manžela,jestli by šel ještě do třetího mimiska a pak se rozhodni jestli je budeš brát nebo ne.

Děti mají středa a čtvrtek podzimní prázdniny,no a ten pátek je vlastně ten svátek tak jim to teď pěkně vyšlo ale Mareček už zůstal dneska doma.

Měla jsem se dobře,ráno jsme byli v Opavě a potom odpoledne zase pracovně na zahradě aňi jsem jsi dneska nestačila otevřít knížku a přečíst aňi písmenko na tož tak jednu kapitolu.A na žehlení mi už vůbec nezbyl čas,tak snad zítra ale to nebude jisté a nemůžu ti ho třeba trošku poslat? :lol:

Co jsi měla u maminky na obídek?

Jak jsme byli v té Opavě tak jsme jsi zašli do jídelny za stravenky na oběd,tak zítra nemusím vařit budem mít ještu tu kačenku.

Tak přeji hezký večer ,klidné koukání na četnické humoresky a nevím jestli ty tu ještě koukneš tak dobrou noc !pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.10.11 22:00

A zapoměla jsem ti poděkovat za sz,jsi moc hodná ale víš je to opravdu těžké tak snad budu mít štěstí a brzy to bude lepší musím to mu věřit . :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.10.11 11:37

Ahojky Kamčo :mavam: ,mám ted chvilku tak jsem sem vlítla :mrgreen: .To víš je to ted náročnější,ale jsem moc ráda že se nezlobíš když mi to nevyjde písnout :hug:

Manžel by do třetího dítka nešel ani náhodou :jazyk: ,víš to jak to u nás vypadalo když se řešilo druhé dítko a inseminace atd :-( .On že z finančních duvodu že to nejde a já teda ted co jsem málem vykrvácela po porodu tak ti mužu říct že už bych to znova opravdu neriskovala.Včera mi spadl kámen ze srdce,že to tam je všechno v pořádku.

U našich jsme měli kuře na česneku s bramborem,tak já budu překuřátkovaná :mrgreen: ,protože dnes dojíme ty naše kuřecí stehýnka s nádivkou :mrgreen: .
Přemýšlím co uvařit na zítra protože tady bude ta má kamarádka,tak abych ji pohostila.Přemýšlela jsem že si večer uvařím porkovou polévku ale druhý? :nevim: Možná rizotko jen,ted bylo furt maso :think:

Koupila jsem si dnes ten sáček od Knoru jak je v reklamě v televizi-Gyros s česnekovým dresinkem.Tak to bych chtěla udělat možná na neděli.Jarča to už vařila a že prý je to moc dobrý.Tak si naložím kousek vepřového a hranolky jsem k tomu dnes koupila.Ted ještě vymyslet na pátek a sobota.Manžel je doma i v pátek tak budem obědvat společně.Na sobotu udělám asi pangase s kaší,no to bych mohla :palec: .

Týjo konec října,musím začít už s dárkama.Je teda fakt už něco mám,pro Kristy hlavně a něco maličko pro Danielka a manžela,ale málo.Kristy potřebuje kolo,ale ted jsme bez peněz a to jsou minimálně 2500kč :jazyk: ,tak asi ho dostane k narozkám na jaře,snad na něj našetřím.Je to hrozný,já vlastně od začátku těhotenství jsem doma za cca 5000kč,trvalý příkazy z učtu mi zabírají vetší částku pomalu :think: ,tak z čeho má člověk pomalu žít a ušetřit v lepším případě :-? .

No nic,pujdu na roh vyhlížet Kristýnku,Danielek spinká tak doufám že nebude bučet mezitím,on mi spinká krátce přes den v postýlce.
Tak krásný den přeju a dobrou chut k obídku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.10.11 22:16

Ahoj Gábi :mavam: vůbec se na tebe nezlobím,a moc tě chápu a jsem moc ráda že jsi stále píšeme a budem ještě dlouho psát. :hug:

Gábi,omlouvám se já jsem na to zapoměla co se ti stalo u porodu a jsem moc ráda že to dobře dopadlo a také že jsi teď v pořádku. :huban:

To bylo dneska škaredé počasí,u nás celý den pršelo tak jsem byla jen ráno v knihovně a ve spořitelně a odpoledne doma ale vyžehleno zas nemám .Převlékla jsem jsi postýlky a trochu utřela práh,a s Marečkem prohlížela knížky a hrála hry a také jsem jsi přečetla dvě kapitolky z moji knížky a už byl zase večer.

Taky to ještě nemám vyzkoušené,ale když ti to kamarádka dopuručila a říkala že je to dobré tak uvidíš snad jsi tentokrát pochutnáš tak mi potom prosím napiš jestli ti to chutnalo.Já budu zítra vařit sekanou ale mám jí už upečenou tak jí jenom ohřeji a naškrábu brambory a polévku mám čočkovou.

To máš teda pravdu že by se měli pomalu kupovat dárky na vánoce,ale letos chudý ježíšek.Mareček dostane nějaké dárky pod stromeček,ale domluvila jsem se s manželem že mi jsi letos nic nedáme a pak po novém roce jsi koupíme televizi už nám ta stará nějak blbne a pořád se vypíná a nebo třeba hraje ale nejde obraz.

A jak ses dneska měla ty?Taky u vás pršelo celý den?

Tak měj hezký večer,a určitě koukáš na tv a přeji dobrou noc!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.