SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
12.11.11 21:54

Ahoj Gábi :mavam: tak snad jsi to dneska ráno všechno zvládla a stihla udělat a oslava pak byla jak má být a bylo všechno v pohodě. :palec:

Hraběnčiny řezy také peču,jsou výborné akorát tam nedávám ten tvaroh ten já nemusím.A musím ti napsat že jsem dneska odpoledne upekla ten tvůj mřížkovaný koláč jak jsi mi posílala recept ale dala jsem tam jablíčka a nedávala jsem tam ty mřížky na horu ale udělala jsem posypku a mám velkou pochvalu od manžela.

Mareček má pořád ten kašlík,tak nevím jestli ho mám dát v pondělí do školky davám mu Musocolvan,a vařím mu čajík proti kašli zázvor jsem zapoměla koupit.

Dneska jsem musela mít na oběd rychlovku,tak jsme měli brambory,a obalila jsem v těstíčku sekanou a usmažila a bylo to výborné.A zítra udělám kotletky a zapeču je asi ze sýrem,a polévku máme kuřecí byla i dneska.

A co budeš vařit v neděli,nebo vám ještě zbylo z dneška?

A jak dopadla oslavička?

A co Danielek?

Tak ti přeji hezký večer,a nevím jestli ti to výjde tu kouknout určitě jsi moc unavená tak ti přeji dobrou noc!! :kytka: :mavam:

Ještě jsme ráno totiž na vozík nakládali listí a nepořádek ze zahrady a manžel to pak odvážel na skládku jel dvakrát ale ještě to pořád nemáme v všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.11.11 22:21

Ahojky Kamčo :mavam: ,
jojo bylo to perný abych to vše zvládla :jazyk: a musím říct že jsem to vše ani nezvládla,to se prostě nedá momentálně.Vubec mi nezbyl čas abych vytřela a to jsem jela od rána v kuse :jazyk: .Tak jsem jen zametla a setřela fleky.Zaměstnala jsem decentně i manžu a Kristýnku.Ne manžel se nabídl sám a trochu pomohl a Kristýnku jsem poprosila tak mi utřela prach v obýváku,ale víš jak jen decentně ale aspon něco :palec:

Také ty Hraběnčiny řezy peču bez tvarohu,ale čoveče v receptu ho ani nemám,tak je možný že nemáme stejný recept.A jinak ta buchtička co jsi pekla ty dnes,tak ta je vážně výborná,jedna z mojich nej :palec: :lol:

Na zítra mám naložený prsa mnam mnam.A upeču asi brambory v troubě k nim ve šlupce :palec: .Polévku máme taky z dneška.Omáčky zbyla větší pulka,ale to dojíme s Kristy v týdnu.Budem zase samotinký :think: ,manžel jede na montáž opět,ale jen do středy,tak to rychle uteče snad.

Danielek byl celý den milionový,ale ted večer při kojení měl asi ohromný křeče,uplně se vzpíral a kroutil,po chvíli mi uplně přestal pít a řval doslova chudáček.Tak jsem mu zkusila trošku proštouchnout prdku a představ si sezrandil mi doslova dvě plínky a pak se i poblinkal,tak mu kocourkovi fakt bylo mooc těžko.Po chvíli jsem si ho znova přiložila a ještě se napil.No sice s brekem jsem ho dala do postýlky,ale překvapivě okamžitě usnul :think:

U Kristýnky je kašel také vždy na dýl,tak hlavně že k tomu nemá Mareček teploty :think: .Snad bude dobrej co nejdříve :hug:

Tak přeju krásný večer,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.11.11 21:48

Ahoj Gábi :mavam: to ti věřím že jsi měla včera dost perný den,a že jsi zapojila svoje pomocníky tak jsi aspoň nebyla na všechno sama a vím že jsou oslavy dost náročné ale dneska sis udělala doufám odpočinkovou neděli. :palec:

Gábi,já ty hraběnčiny řezy mám opsané z nějakého časopisu a tam ten tvaroh se davá na těsto(tvaroh,žloutek,cukr a trošku mléka a vyšleháš to)pak se dají ty jablíčka a na horu sníh a pak nakonec na horu nastrouháš to ztuhlé těsto a dáš péct.Musím ti poděkovat za dobrý recept měla jsem úspěch a všem chutnal tak se nakonec celý snědl a už nemáme aňi kousek na zítra ke kávičce.

To je dobře že je Danielek moc hodný,a je mi líto že má takové problémi tak snad to je už zažehnané a je už dneska všechno v pořádku. :palec: :huban:

Taky nemusím zítra vařit,udělala jsem těch kotletek dneska více tak je jen ohřeji ale musím uvařit jen rýži ta se nějak dneska snědla.

Jak jste se dneska měli?

Koukáš na bobule dvě?

Přeji hezký večer,a dobrou noc a pěkné pondělí!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.11.11 21:52

Ještě jsem ti chtěla napsat,že Mareček pořád kašle ale není to pořád tak ho zítra do školky dám a uvidím co řekne paní učitelka jak pro něho odpoledne půjdu do školky.A musím koupit zítra v obchodě ten zázvor,ale nevím jestli ho hned ráno budou mít při pondělku zelenina asi chodí později no uvidíme. :-)

Už jsi dala Kristýnce zimní bundu?
Mareček už chodí asi od středy,ale boty ještě nemá chodí zatím v těch polobotkách.

Měj se hezky a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.11.11 22:51

ale jo :lol: dneska jsem tolik nedělala,jen klasika…oběd,pak jsem znova pekla,protože představ si neplánovaně se stavila sestra s dětma :wink: .Ona že měla slučák z učnáku tak jsem jela jen na víkend a dnes se stavila po obědě k nám,tak aby bylo co ke kávě.Protože z buchty tam jsou tak tři kousky :roll: .Tak jsem upekla bábovku :palec: a pulku jsem ji dala manželovi do krabičky aby měl na snídani na montáži.

Kristýnka nosí nejslabší zimní bundu už dlouho,takový tři týdny určitě a tenhle týden jsem ji vytáhla kozačky,ale dokud bylo těch cca 10' přes den tak měla ještě botasky,ale myslím od čtrvtka že už je nosila.Když ráno je fakt zima :jazyk: .Marečkovi to určitě taky už dej,kor když má kašel.Taky bych Kristy do školky dala pokud by neměla teplotu.

Jsem ráda už mě přišel rodičovský příspěvek,překvapilo mě to.Žádala jsem v pondělí a v pátek jsem ho měla.To jsem nečekala.

Danielek byl dnes už mnohem lepší,ale uplně v poho nebyl,naštěstí ale o mnoho lepší.

Představ si Kristýnka už mají hotovou živou abecedu a od zítřka jedou už podle slabikáře,ty jedou co?Přijde mi to fofr.Musím ale říct o co to bylo ve školce jednodušší.Fakt se denně učíme,ted toho času nemám moc…no naštěstí už má tu ručku takovou uvolněnou a písmena ji jakžtakž jdou,ale ty začátky :jazyk: .Někdy si tak zavzpomínám a zazávidím přátelsky tobě :mrgreen: že máte od tohodle ještě klid.
Jenže ono to tak uteče a taky vás to nemine vid? :wink:

Tak já jdu na kutě.Hezky se vyspinkej papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.11.11 08:42

Ahoj Gábi :mavam:
Dneska mi kalendář oznámil že slavíš narozeniny,tak ti přeji všechno nejlepší,hlavně hodně zdraví a lásky,trochu víc těch pěnez a děti ať rostou a jsi moc štastná. :kytka:

Tak jsi to dnešní narozeniny hezky užij,měj hezký den a přeji ti plno dárků a radosti.Přeji ti to já,a má rodina. :srdce:

Přeji hezký den,a zatím se měj a snad jsi večer napíšem.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.11.11 10:19

Já ti moc moc moc děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.11.11 21:43

ještě jednou ti moc děkuju :hug: i manželovi,měla jsem od něj hned první přání na facebooku,to mě také potěšilo :palec:

Dnešní den jsme v klidu bez manžílka zmákli :wink: ,ale to víš zrovna na dnešní den bych tady ráda byla s ním,no co se dá dělat.Korunky potřebujem,tam jich přeci vydělá více.Ikdyž se divím že jedou jen do středy.Chlapy tam prý nechtěj být přes svátek,tak jedou ve středu už domu.A v pátek dělá manžel nějaký elektrikářský zkoušky,tak má taky volno,tak si ho pak užijem :wink:
Přemýšlím právě že bysme jeli do Pardubic s ním a já se sešla s kamarádkou někde ve městě,jako i s dětma a pak že bysme zajeli pozdravit naše.Ale musím zjistit jak natom jsou,byly obě mamka i babi marod

Co Mareček ve školce,neříkala nic učitelka na ten kašel?Ikdyž ono jich tam třeba kašle více vid?

Tak dneska jsem koupila Kristy další dáreček k vánocum :dance: .V Bille mají stolní hry na ty bodíky co se načítaj na kartu.Tak jsem ji vzala stolní hru s postavičkama ze Čtyřlístku a mám už asi dva měsíce doma schovanou ještě i s Helou kitty…za chvíli Ježuch :mrgreen: stejně síla jak to uteklo,musím ještě dokoupit pár dárku,ale už toho hodně mám…naštěstí.

Jdu se naložit do vany :dance: ,to mám ráda,tak doufám že malej nezačně hudrovat abych nemusela vylejzat :jazyk: .On čovače hudruje když si uvědomí že mu vypadl dudák,na usínání ho poslední dobou vyžaduje,ale já jsem ráda,protože když ho moc nechtěl byly zcény větší,ted už se nám fakt lepší chlapáček náš :andel:

Tak zatím přeju krááásný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.11.11 21:45

Ahoj Gábi :mavam: nemáš vůbec zač,a doufám že sis ten dnešní den moc užila a dostala krásné dárky od manžela a Kristýnky.A co jsi dostala v sobotu od rodičů? :kytka:

To jsi musela mít určitě moc velkou radost,že ti přijela sestra i když neplánovaně ale určitě tě to potěšilo a to jsi musela něco upéct to máš pravdu to nejde nedát nic na stůl. :huban:

Už jsem dneska dala Marečkovi zimní boty,a říkala jsem mu ať jsi je vezme i na procházku jak půjdou ven má tam totiž ještě ty tenisky ale říkal pak že jsi je vzal byli na stezce už na zahradu nechodí.

Jak ses měla dneska?

To jsou teda opravdu rychlí s tím rodičákem,taky dobře aspoň v něčem ale je to opravdu rekord.. :think:

Moc držím Kristýnce palečky,ať to v té škole dobře zvládá a vím to od kamarádky že jsou hodně ve předu než by měli být. :palec: To máš pravdu,že nám to taky uteče a o prázdninách už také budem nakupovat věci do školy.

A co budeš zítra vařit?

Určitě se koukáš na Četnické humoresky,tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.11.11 22:00

Juu vidíš ještě jsem ani neodešla a hned mám zprávyčku od tebe :palec:

Zítra uvařím jen polévku,omáčku máme ještě pul kastrolu,tak to asi zbyde i manželovi na středu a my si s Kristy už uděláme něco jinýho at nejsme přeomáčkovaný :mrgreen:

Dostala jsem hezký dárečky :palec: ,od našich jako mamky a babi jsem si koupila krásnej takovej ten hunatej župan,fakt krásnej.Od tchýně saténovej župánek,to je samej župan vid? :mrgreen: a koupila mi látku na závěsy.Od tchána kytičku a svetřík,ale ten jako vybírala ona, :wink: ale pěknej.Od sestry krásnou paletu s líčením a gel na ruce antibakteriální a čtyřbalení těch mokrých ubrousku…prý na mojí pokakanou prdku :mrgreen: a od těch našich známých bomboniérku a mnam arašídovou nugetu :dance: a deodorant a Yvetka mi nakreslila krásný obrázek :potlesk: .
S manželem pujdem teprv dárek vybrat.On mi říkal at se po něčem podívám,jenže já se nikam moc nedostanu a tady třeba ve stříbrnictví jsem si nějak nic nevybrala.No a princeznička mi slibuje obrázek,na kterej ale nějak zapoměla a pak že jí mám dát peníze a koupí mi marcipán :mrgreen: ,tak to je pěkný vid?

Copak budeš vařit ty zítra? Já vymyslela zatím na čtvrtek a to upeču asi pulku kačeny.V pátek teda asi doma jíst nebudem a víkend to ještě nějak nevím :nevim:

Tak ted už mažu do té vany :mrgreen: .Tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.11.11 22:23

Gábi,máš pravdu že ve školce plno dětí kašle , a teplotu zatím nemá a od čtvrtka zas bude doma tak uvidíme jestli to zvládnem vyléčit nebo mi lehne.Zítra jedou do solné jeskyně,tak jsem mu řekla ať tam hezky dýchá že mu ta sůl trošku pomůže vyléčit ten kašlík a uvařila jsem mu na cestu čaj do batůžku. :-)

To jsi opravdu dostala moc hezké dárky,a taky by se mi hodil župánek tak budu muset napsat Ježíškovi ale mi jsi nebudem davát dárky tek nevím jestli ho dostanu pod stromeček a nebo až na narozky. :palec: :lol:

A musím ti napsat že dneska Mareček vystřihoval z katalogu obrázky a lepil to na papír a posílal to Ježíškovi do schránky no skromný nebyl to je pravda. :lol:

Já to hlavní ještě pro Marečka nemám,ale uvažujem z manželem že bychom mu koupili autodráhu že už věk má a mohl by se s tím i zabavit.Kristýnka už psala Ježíškovi?

Zítra budu vařit,no ještě pořádně nevím ale asi préjt máme ho doma plno a už jsme ho dlouho neměli ale nemám zelí už v mražáku tak udělám ze sklenice.Polévku mám kuřecí s kudláskama,ještě tak do středy tak jsem ráda.

Tak jsi tu vaničku hezky užij,a nebuď tam moc dlouho ať nejsi nemocná!!Měj se a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.11.11 10:18

mám ted chvilku tak jsem sem vlítla :wink: .

Já to čekám zrovna tak,že extra skromná Kristýnka nebude jak bude psát Ježíškovi.Nechám ji to napsat až trošku dýl,bude umět více písmen a třeba něco napíše uplně sama :palec: .Ale co vypráví že by chtěla :mrgreen: …kolo,těhotnou barbínu,stavebnici,knížku…ted si nějak na další nevzpomínám.
Já už jsem ji koupila krásnou barbie světlušku,takovou blejskavou vílu,tak jsem zvědavá jak z ní bude nadšená :dance: ,no těhotnou barbie ji snad koupí švagrová s rodinou,aspon tam na oslavě cosi takového padlo.Už mám i knížky dvě a pár krásnýho oblečení at s princeznama nebo to Helou kitty co ted tak letí :mrgreen: ,ty stavebnice,kosmetiku Barbie,boty…má toho tam dost ale bohužel to kolo ne :-? ,na to ted fakt nemáme :-? .Už si myslím že koupím ještě nějakou hračku a tím to hasne.
Jinak autodráha je super dárek :palec:

Dneska jsem kupovala už sladkosti do Mikuláše a to máš hned tři stovky pryč :think: ,ty ceny to je strašný :cert:

Já ted vařím uzený,že budem mít na zítra a z vývaru udělám polévku s rýží a vejcem,mnam tu mám ráda :palec: .Čtvrtek mám vymyšlenej,ale nějak ti nevím víkend :nevim: .Posledně jsem si moc pochynala na těch amerických bramborách co jsem dělala na sucho v troubě k masíčku,tak je za pár dní udělám znova :wink: :wink: .Na víkend asi něco z vepřového už dlouho nebylo,ale co? :nevim:

Solná jeskyně to máš pravdu,určitě by mohla Marečkovi pomoci.

Tak ti přeju krásný den a dobrou chut k obídku,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.11.11 22:01

Ahoj Gábi :mavam: mně to ráno nevyšlo se tu dostat,tak ti píši až teď večer tak promiň.A zítra ráno jsem objednaná k té kamarádce na stříhaní ,a mamka mi to odpoledne potom doma nabarví tak zítra budu mít novou hlavičku . :lol:

Mareček by chtěl na Ježíška taky plno věcí,ale tu autodráhu mu koupíme manžel souhlasil tak to je fajň a ještě jí někde koupit ale aby to zas nebylo moc drahý no uvidíme.Pak by chtěl tu výrobnu plastelíny,myslím že jsi psala že jí Kristýnka má a hraje si sní a vyrábí tam s toho něco?Vůbec to totiž neznám,tak nevím co to dělá a vyrábí ale to nevím jestli mu koupíme.Mám už pro něho takové ty drobné dárky,jako jsou knížky,hru mám kloboučku hop,černého petra apod.

To přece nevadí ,že Kristýnka nedostane kolo od Ježíška tak třeba našetříte a dostane ho až na narozeniny a pak už může na jaře na něm rovnou venku jezdit. :-)

Tak školka dneska nejela do té solné jeskyně,asi kvůli tomu smogu a mlze a nebyli aňi venku dívali se na pohádku a Mareček říkal že pojedou v pondělí.

Jak jste se dneska měli,byli jste venku když bylo fakt škaredě?

Na zítra mám oběd udělaný,mám kuřecí stehýnka uvařené v omáčce a výtáhnu knedlík a polévku ještě mám tak jak příjdu od té holičky tak to jenom ohřeji to je fajň a mám to i na čtvrtek.Patek bude něco sladkého,a nebo špagety ty jsme už dlouho neměli a víkend taky ještě nevím.

Tak měj hezký večer,a přeji dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.11.11 23:14

Ahoj Kamčo :mavam: ,to se vubec neomlouvej.To já jen že měla chvilku tak pro jistotu kdybych se sem večer nedostala.

Jojo s tamtou modelínou si Kristy hraje,ale už minule když tady byla Anička,tak ji zlomila jeden ten strojek :-? .Je to o mnoho lepší modelína,protože se dá vysbírat z koberce,je taková jiná než ta normální :palec:

No o počasí mi ani nemluv :cert: ,dneska jsem viděla zprávy.Hodně tam právě mluvili ze školek a škol v Pardubicích a to je od nás kousek a právě že prý ještě tak 10dní to tak má být,to je děs.Jsme venku jen ráno když jdu s Kristy do školy a pak na nákup.Naštěstí spinká Daniel na té chodbě v kočárku dlouho,tak výhoda že nemusím denně třeba 2× šmajdat :dance: .
Zítra teda zrovna musím pro Kristy ke škole a budu tady mít na chvíli i Yvettku.Mamka její jde na kosmetiku,tak mě poprosila abych je zítra vyzvedla já a ohlídala.

Jé ty se máš,že budeš kočanda :palec: ,taky bych šla na melírky a přistřihnutí.Ale to ti nějak nevím kdy se dostanu.Budu si muset domluvit hlídání a na ten den a ten čas se objednat…no to nevím jestli se zadaří.Ale ještě to chvilku vydržím.

Pádím spinkat,už přetahuju :wink: .Tak hezké sny přeju :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.11.11 21:51

Ahoj Gábi :mavam: teda ty jsi včera docela pozdě psalala,já už spinkala byla jsem nějak moc unavená asi tím hnusným počasím.Dneska to už bylo u nás lepší,ale stejnak nešli zase na procházku ve školce a koukali na pohádku jen počkej zajíci.

Jak to dneska vypadalo u vás to počasí?

Tak už mám hlavu ostříhanou zase nakrátko,mně totiž dlouhé vlasy vůbec nesluší ale nemám je nabarvené mamka dneska nepřijelaa my tam jedem už zítra na oběd a že mi to potom odpoledne nabarvý tak zas budu hezká.Tak zítra nemusím vařit,ale nevím co budu mít u našich na oběd když tak večer ti napíši a v pátek bude něco sladkého a nebo špagety.

Přijel dneska manžel domů?

Kristýnka byla určitě moc ráda,že byla u vás ta Yvetka a určitě jsi pohráli v pokojíčku a pak ti zase někdy až se objednáš k té kadeřnici může ona pohlídat Kristýnku a Danielka.

Myslíš ,že tu výrobnu te plastelíny využije i Mareček,a bude ho to bavit a hlavně s ní tvořit?Ještě jsi to rozmyslím,a kolik to tak stojí?

Jak ses dneska měla?

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc snad ještě koukneš!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.