SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
30.9.11 21:48

Ahoj Kamčo :mavam: ,
Od odpolka tady byla sestra s dětma,tak jsem se ani nedostala sem dřív.Pak jsem ještě chystala véču a až ted mám chvilku :jazyk: .
Přijedou ještě i zítra na kávyčku a buchtu :wink: po obědě nějak.
Odpolko jsem pekla perník s ořechy,tak v nich zmizel celej tácek :mrgreen: ,ale je tam i zítra ke kávě,tak mám naštěstí co nabídnout.

Ted jsou tak krásný teplý dny :palec: ,fakt krásný babí léto :potlesk: .Až na ty rána,to už jsou slušný zimy :-o .
Já dnes obíhala dopolko co bylo třeba.Byla jsem v práci s papírem na peníze a hned jsem tam nechala i konec neschopenky,abych tam nemusela i příští týden,pak jsem si zašla k obvodní jak mi dopadla ta poslední glykemie,dopadla výborně prý :palec: ,no ale stejně musím na ten OGTT test,to je ten sladký nápoj jak se pije kvuli cukrovce,tak mi vypsala žádanku a příští týden se zajdu na polikliniku objednat,stejně tam musím kvuli odběrum na štítnou žlázu 8-o ,to je furt něco vid? :zed:

Tak copak dobrého jsi vymyslela na víkend?

Dobře jsi udělala že jsi si udělala radost a pěkně šikovně jsi nakoupila a super že ti to manžílek pochválil :palec: .
Nezkoušela jsi s ním mluvit ohledně IUI,než bude zase zima,jestli tam třeba na nějaký pokus nezajedete?V zimě tam nebude chtít asi jezdit kvuli počasí :think: .Já už bych se tak ráda radovala z tvého rostoucího pandírka :hug:

Kdybych se sem už nedostala,tak přeju krásný večer,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.10.11 22:05

Ahoj Gábi :mavam: psala jsem ti a zase se my to vymazalo,tak ti to teď píši podruhé tak snad se to odešle nebo mně trefí. :-(

Tak to jste měli včera i dneska super den ze sestrou a její rodinou a Kristýnka jsi určitě pohrála s holkama a Danielek se zase nosil a nebo to všechno prospal?

Musím tě pochválit že jsi šikovná a stihneš i upéct perník s ořechy a já zase jsem to nestihla. :palec:
Ale tchýně bude v pondělí slavit narozky ze sestrama a jejich rodina,tak dneska upekla koláče a roládu a dostali ochutnávku tak jsme měli odpoledne ke kávě na svačinku.

Včera jsem jsi obalila tvrdý sýr a dala do mrážáku,ať hezky stuhne a jen jsem naškrábala a uvařila brambory a byl skoro hned oběd.Musela jsem jít pro květinu pro tchýňi má ty narozky zítra,tak jsem neměla moc čas vařit ale manželovi nevadilo že byl na oběd sýr.A na zítra plánuji kuřátko,a uvařím rýži a polévku mám a budu to mít i na úterý.
Tak co jsi ty nakonec vařila?

Ještě jsem se manžela neptala jestli by jezdil znovu do Ostravy,tak až bude nějaká příležitost tak se ho zeptám tak teď musím jen věřit že ten čáp nebo vrána přiletí.

Přeji krásný večer,a měj se hezky!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.10.11 20:35

Ahojky Kamčo :mavam: ,no to víš ten pátek co se tady sestra stavila,tak Danielka čapla a asi milionkrát :lol: vyfotila a pustit nechtěla.V tu sobotu že přijeli na dýl,tak si ho ponuchnala a pak už dala do kočárku spinkat :wink:
Včera jsem je pozvala na opékání buřtíku,mnam mnam.
Kristýnka to máš pravdu ta nadšená byla,že si muže pohrát s Aničkou.Ale trochu mě Anička teda naštvala.Rozbila Kristýnce takovej strojek na tvarování modelíny a Kristy se pak přiznala že ji Andulka prosila aby to neříkala abych se nezlobila.No to víš že mě to vadí.
Danielek od nich dostal pěkné dárečky :palec: .Obleček takovou soupravičku,rukavičky,čtyřbalení vlčených ubrousku,pamětní knížku a lahvičku Awent a u toho je krabička dětského čaje a dvě krabičky kojících čaju,tak jsem dostala i dáreček já :lol: :potlesk:

My dnes měli též mnamku k obědu :palec: .Kuřecí prsa s broskví a sýrem s hranolkama :dance: .To jsem si pochutnala :palec: .

Představ si po perníku se slehla zem :mrgreen: .Plzenákum velmi chutnal,sestře jsem musela napsat recept :wink: .No dnes jsme čekali návštěvu tak jsem ještě rychle pekla bábovku s čokofleky a polevou.Jenže jsem ji nestihla upéct včes.Vyndávala jsem ji chvíli než odešli,tak jsem ji bohužel pro ně na stul nedala.Ale nakrájela jsem aspon ke kávě takový řezy :wink: aby něco bylo.

Jinak Danielek se mi dost osypal brouček v obličeji.Ještě že jdem ve čtvrtek do poradny,tak mi třeba dr řekne čím mazat.Zatím mu to pudruju a zdá se mi to lepší,ale po chvíli zas nic moc :think:

A jakpak jste se měli vy při tak krásném skoro letním dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.10.11 21:46

Ahoj Gábi :mavam: měli jsme se dneska super,máme na starosti takovou malou kapličku jmenuje se Svatý Urban a je mezi náma a další vesnicí Hněvošice v poli tak jsme si tam opékli buřty nad ohýnkem ,trochu poseděli a počasí nám taky vyšlo akorát že my tam byla trochu zima.

Tak jste taky měli super sobotu a opékání přišlo určitě vhod,a věřím že to byla mňamka taky jsme jsi dneska moc pochutnali a já je měla černé jak boty. :lol:

To bude Danilkovi určitě moc slušet,a další věci se ti budou hodit a ty jsi taky něco dostala tak to se setra strefila. :palec:

Teď ve středu přijede k našim z Anglie moje sestra z manželem,ale nevím kdy přijede k nám ať můžu taky nachystat nějaké pohoštění nemám ráda když chodí neohlášené návštěvy a já doma nic nemám. :-(

A s čeho se ti Danielek osypal?S pudrem to děláš dobře,a nebo se zkus zeptat v lékarně tam by ti měli taky poradit.

Věřím že jsi měla super obídek,škoda že jsem taky nemohla přijít že to mám tak daleko. :palec:

Zítra nemusím vařit,budu pomáhat u tchýně dole obsluhovat tak tam dostanu i oběd tak z dneška to kuřátko budu mít aspoň na úterý.

Budu držet na čtvrtek palečky,ať je všechno v pořádku a Danielek stále přibírá jak má. :palec:

Přeji hezký večer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.10.11 22:33

Kamčo tak to je fajn že jsi měla buřtíky :palec: .My si dneska také ogrilovali.A konečně jsem měla naložený i masíčko :wink: Dala jsem ty kuřecí paličky do medově pikantní marinády a to byla teda dobrota a vuně :palec: .No a přidala jsem k tomu i tři hermelíny :lol:

Jojo to já bych také nebyla ráda kdyby přijela návštěva a ještě tak vzácná a já bych neměla co nabídnout.

No vubec nevím z čeho se osypal.Pamatuju si že i Kristýnka to měla takhle maličká a pak to nějak myslím samo zmizelo,nic spešl jsem na to nedávala.Určitě to nebude z mého jídla,má to už pár dní.Spíš to vypadá jak potníčky ale že by zase tolik :think: :nevim: .No uvidím co mi řeknou ve čtvrtek.V uterý máme kyčličky,snad to bude dobré.Věřím že jo,protože je měl dobré i v porodnici,ale stejně preventivně mi předepsal dr široké balení.

To máš fajn že nemusím pár dní vařit.To já ano.Ale nevím co.Zbylo mě v lednici asi 5buřtu,tak přemýšlím bud buřt guláš nebo šunkafleky at je zdělám.

Tak já se budu loučit,jdu ještě kojit.
Jo ani jsem ti nepsala že jsem dnes zápasila se skoro zánětem prsu.Bolelo to jako čert :cert: ,ale rozteklo se to naštěstí.Napařovala jsem a zapařovala :lol: a odpoledne to povolilo,ale od noci bolení teda,to nic moc :think: .

Tak ti přeju dobrou noc a krásné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.10.11 21:59

Ahoj Gábi :mavam: můžu ti říc že jsem se na ty buřtíky i těšila,bylo to zase něco jiného že jsme si je mohli péct nad ohýnkem a držet na tom klacíku a Mareček byl celý štastný že může taky držet klacek nad ohněm opékat jsi svůj buřtík. :-D Věřím že jste si pochutnali,a ty hermelínky to musela být bašta to my jsme neměli.

Tak snad to bude mít Danielek brzy v pořádku,a ve čtvrtek jak půjdete k paní doktorce už nic mít nebude. :palec:

Tak jsem moc ráda že už mám tu oslavu od tchýně dneska za sebou,bolí mně nožky s toho chození a hlavně ruky z mytí že toho nádobí zas tolik bylo že to nemělo konce a já na to úplně sama.Aňi jsem dneska nebyla venku ,jen ráno jak jsem vedla Marečka do školky a po obědě šel pro syna manžel.

Tak co jsi dneska nakonec vařila?

Já zítra nemusím vařit budu stejnak zítra v Opavě,a manžel jsi ohřeje kuřátko a brambory mu uvaří mamka.

To je dobře že ses rozkojila,já bych jsi asi nevěděla rady!!!

Jak jste se dneska měli?

Přeji hezký večer,asi koukáš na Humoresky to nevadí!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.10.11 18:53

Ahoj Kamčo :mavam: ,jojo máš mě přečtenou :mrgreen: Četnický humoresky :mrgreen: .Ted mám ale chvíli tak hned píšu kdybych to večer nezvládala.A to jsem si chtěla uvařit předem jídlo na zítra a já hlava děravá si nevyndala maso aby mě rozmrzlo,tak holt až zítra :jazyk: .Chtěla jsem uvařit vepřový plátky na přírodno s rýží,manžel je tady sice měl když jsem byla v porodnici ale co to už je přesně 6týdnu :lol:
Toto letí :wink:

Dneska jsem byla s malým na kontrole kyčlí a paráda,říkal pan doktor tak malej nemá kyčle po vás :lol: ,já že nosila třmínky.Daniel nemusí nosit už ani to široký balené plen :dance: .A dokonce k těm chodidýlkum,víš jak mě už v těhu říkal gynekolog podle ultrazvuku že má zkrácený šlachy že bude muset chodit na rehabky.Tak mě sám od sebe ted řekl že se chodidla krásně rovnají že je vše v pořádku :palec: .Mě teda i v porodnici říkala dětská dr při vizitě že se jí nezdají chodidla nějak víc zkroucená,že jsou jako u všech miminek.No tak mám radost :palec:

Dneska jsme s kamarádkou nechali jít holky samotný domu ze školy,ale čekaly jsme spolu na konci ulici :mrgreen: .Zvládli to hravě,pěkně po chodníku,žádné lítání :lol: ,tak Kristy štastná že už je jako větší že muže chodit s Yvet sama domu :lol: .Krásně se mi to hodilo,dovařila jsem polévku a nemusela jsem rychle chystat malého abych to stihla :wink: .Tak mám polévku i na zítra ale druhý musím.Dnes jsme dojedli šunkafleky.Včera nás manžel pozval do picerie,mnam mnam to byla dobrá pica :palec:

No nic jdu se podívat na toho bučáka :roll: ,to víš ted má ten svuj bučecí čas :roll: a umí to pěkně,to mi věř :mrgreen: .
Tak zatím pa,snad se sem dostanu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.10.11 22:13

Ahoj Gábi :mavam: mám tě přečtenou to máš pravdu a bylo pondělí tak jsem jsi říkala že se tu asi nedostaneš že budeš určitě koukat. :-)

Já už taky budu muset zítra vařit ale až večer,manžel jde už ráno pomáhat s jedným pánem do lesa a bude tam mít odpoledne svačinu tak říkal že by chtěl nějakou teplou večeři ale ještě pořád nevím co mám uvařit.Polévku mám ještě kuřecí s nudlemi,tak já jsi jí ohřeji na oběd a dám jsi rohlík a druhé jsi dám pak taky večer nebudu jsi nic chystat.

Taky jsem moc ráda,že má Danielek nožičky v pořádku a že nebudeš chodit na rehabilitace zase by to bylo trápení pro vás oba. :palec:
Vím jak jsme s Marečkem cvičili tu Vojtovu metodu,třikrát za den a pokáždé u toho plakal a já s ním protože ho to muselo opravdu bolet ty krkolomné cviky. :-(

Byla jsem dneska v Opavě,ale koupila jsem jsi jenom plné boty na podzim a já hloupá jsem jsi je hned obula a teď mám za trest na nohách puchýře. :-( Jinak nějakou tu kosmetiku,a pak jen malý nákup ať to nemám těžké když jsem jela autobusem.

Kristýnku taky moc chválím ,je to už opravdu slečna a nakonec jsi určitě ráda že jsi dala Kristýnku do školy. :palec:

Bylo dneska zase moc pěkně,ale ráno u nás pršelo jak jsme vstávali a šli do školky ale pak se to vyjasnilo a bylo moc hezky.

Opravdu to letí,že už máš šesti nedělí za sebou a už jsi byla na prohlídce?

Tak přeji hezký večer,a Danielek bude hezky spinkat!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.10.11 22:34

Kamčo trošičku jsem doufala že by mě mohla doktorka říct ten minulý týden když jsem si u ní byla pro papír na peníze,že mi prohlídku po šestinedělí udělá klidně o týden dříve,ale nene.Takže se tam budu muset zase někdy vyjet.Ale to nevím kdy.Hlavně už nebudu radši parkovat na tom plném parkovišti,ale nechala bych auto u našich a došla pěšky.Jenže abych zas mohla jet autem,musí být hezky aby s ním manžel nejel a to už ted nevím jestli klapne.Ted v pátek si dojdu na odběry kvuli té štítné žláze a zas budu mít něcovyřízené :palec:

To máš jak já,také manželovi chystám teplou večeři fakt téměř denně.Málokdy má teplý oběd,tak aby měl aspon teplé jídlo.

S tou školou a Kristýnkou :think: ,mám občas tak střídavý myšlenky.Dneska třeba ukol skvělej,ale včera hruza děs.Říkám si že docela chvátají.Už umí písmena M.A.L.E. a slabikujou slova z nich a počítají …

Uplně jsem zapoměla přihlásit Kristýnku na kroužek,mělo se tam hásit do konce září.Tak jsem tam ještě dnes volala a pujde to,tak se mi ulevilo.Chtěla jsem aby měla nějaký koníček a nemusela se jen učit do školy.Vybrala si flétničku se zpěvem.První hodina byla dnes,ale měli jsme zrovna ty kyčle,tak jsem se s paní domluvila,ona že budou pro zájem přidávat ještě jeden den v týdnu,že budem chodit v jiný den,Kristy měla radost :dance:

Nakonec tu omáčku zítra vařit nebudu.Zbyly ještě šunkafleky,ale už ne moc,tak je s Kisty sníme s polévkou a tchýně přinesla jitrnice,tak je manželovi večer osmažím,on bude moc rád :dance:

No nic,jdu probudit malého a nakrmit.Tak papa a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.10.11 21:27

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?Danielek je dnes trochu mrzutej,kromě dopoledne se ani pořádně nevyspal.Vždy jen na chvilku,nevím ti jestli ho štípou ty tvářičky osypaný :nevim: ,zítra jdem naštěstí do poradny tak nám na to doktor určitě něco napíše.Ikdyž bych řekla že už to má určitě o trochu lepší,ale jen o trochu.Já jsem tak zvědavá na Danielkovi míry aktuální :wink: ,zdá se mi že nám brouček pěkně roste.Jako puclínek není ale bude to asi čahounek :mrgreen: s dlouhýma nožkama :mrgreen:

Před chvilkou jsem si dovařila ty vepřové plátky na přírodno a polévka ještě zbyla,takže zítra mám pohodičku,uvařím jen rýži :dance: .Ale najíme se nejspíš až po poradně.Nebo dám Kristýnce rychle aspon polévku a já se najím dříve,nakojím a poletíme k dr.Máme to kousek cesty pěšky :think: .Zas kdybysme šli rovnou ze školy,tak tam budem zbytečně čekat :think: .

Rozmrazila jsem si pěknou velkou cca dvou kilovou kýtu.Tak máme nějak z kilča ty plátky a pak jsem něco naložila na nudličky a mám tady ještě nakrájených pár plátku a to naložím zase jinak,tak budem mít mnam mnam obědy :palec: .Jen jsem to ještě nestíhala naložit :roll: .Potřebovala bych asi více hodin ve dne :mrgreen: ,někdy je to náročnější :jazyk:

Tak já jdu uvařit kávyčku a na chvilku si relaxnout.Přeju krásný večer kdybych se sem už nedostala :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.10.11 22:16

Ahoj Gábi :mavam: omlouvám se že jsem ti pak už včera neodepsala na zprávu,všimla jsem jsi až později a to jsem jsi říkala že už asi spíš že ti napíši dneska večer.

Budu vám držet určitě palečky,tobě na pátek ať tu štítnou žlázu máš v pořádku a Danielkovi zítra ať vám paní doktorka hlavně může s tím osypáním a hlavně ať hezky roste a přibírá ať má te jen radost. :palec: :palec:

Kristýnka je šikovná a určitě se snaží ať to všechno v té škole zvládá,a máš pravdu i kamarádka my říkala že se učí v té první třídě nějak rychle a jsou hlavně hodně ve předu s učením.

Tak dneska jsem neměla oběd ale až teplou večeři,a udělala jsem vepřový guláš a dala jsem tam i brambory a k tomu jsme přikusovali chléb a budem to mít i na sobotu ale zítra budu muset něco uvařit ale asi udělám opečenou cuketu a uvařím brambory ale ještě to nevím jistě.

Tak to určitě budete mít super obědy,to vymýšlení je fakt horší než to uvařit když už něco vymyslíš.

Dneska večer k našim přijede má drahá sestřička s manželem z Anglie,ale ještě přesně nevím kdy příjde k nám mamka říkala že mi dá vědět ať můžu něco pak nachystat.

A má Kristýnka taky v první třídě poviné plavání místo tělocviku,jak u nás?

U nás ve školce taky mělo být plavaní ,ale zase se přihlásilo málo dětí tak to bylo zrušené.

Tak ti přeji hezký večer a pěkně relaxuj a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.10.11 19:48

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak se hlásím :mavam: .
V poradně vše v pořádku :dance: ,na tu vyrážku dostal Dany nějakou mast.Byla teda poměrně drahá :roll: .no ale snad to rychle zabere.
Jinak ten náš čahounek :wink: vyrostl o 6cm a váží 4660g :palec: .Sestřička ho moc chválila že přibírá přímo výstavně cca 200g týdně :palec: .Mám velkou radost že vím že opravdu hlady nestrádá :hug: :potlesk:

Jé tak sestřička ti přijede :palec: ,to ti věřím že jsi moc ráda a velmi se na všechny těšíš,když je máš tak daleko :-(

Na tu štítnou žlázu,já uplně doufám že to bude v pořádku.Protože mi dr při ultrazvuku říkala že je uplně výstavní a je to opravdu jen tím těhotenstvím,že nezvládá pracovat pro dvě těla :roll: .Spíš se bojím toho OGTT ohledně té cukrovky :-o .Zítra se tam s nima domluvím na termínu.Vubec nevím jak je to tam s čekáním za jak dlouho na to objednaj…no zítra budu moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.10.11 19:52

Jo uplně jsem zapoměla reagovat na to plavání.Nene to nemají,normální tělocvik jen.Ale mě to nevadí.Za to plavčo jsem loni platila dost,ikdyž Kristýnka tam byla štastná že na něj mohla docházet,ale na druhou stranu měla jsem i strach,víš jak dost dětí aby se fakt něco nepřihodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.10.11 21:52

Ahoj Gábi :mavam: taky se hlásím že už jsem tady a musím ti napsat že jsme byli dneska odpoledne pozvání k nšim na kávu a buchtu ale hlavně se přivítat ze sestrou a jejím manželem tak jsme měli super odpoledne ale byli jsme doma protože byl takový vítr že by to na opékání dneska vůbec nebylo. :-(

Danielek je moc šikovný a je super že ti tak krásně přibírá a roste jen tak dál ať má te s něho pořád takovou radost! :palec: :huban:

Já jsem právě byla překvapená jak my to kamarádka řekla že to plavání ve škole mají povinné a hlavně místo tělocviku,tak to bude super až bude chodit Mareček do školy.A pamatuji si jak jsi psala že Kristýnka byla moc nadšená a líbilo se jí a hlavně že jí to moc rychle uteklo.

Budu ti držet zítra palečky,a taky potom až půjdeš na to vypití toho sladkého nápoje a neboj budeš to mít v pořádku. :palec:

Stihla jsi to všechno v pohodě,a nebo ses musela honit?

Co budeš vařit na pátek?
Mareček má zítra na oběd ve školce nudle s mákem,tak musím říc paní učitelce ať mu na to dají jen máslo jinak by to nejedl.

Přeji hezký večer,a měj se hezky a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.10.11 13:07

Ahoj Kamčo :mavam: ,no to se mě pěkně vysměješ až ti povyprávím dnešní odběr na štítnou žlázu :oops: .Žádný se nekonal,já trdlíno si sebou nevzala žádanku :mrgreen: ,to jde vid? :lol: Tak jsem se aspon objednala na ten OGTT test.A to mají volno až ke konci listopadu :think: ,to je doba vid? :think:

Tak jsem se hned domluvila s tou kamarádkou kdyby se jí to hodilo příští týden,že bych si tam zašla znova.A ona je ráda,protože si chce povozit kočár :wink: .Tak to mám dohodnutý na středu.A koukala jsem že ve středu ve dvě má Kristýnka zubaře v Pardubkách.Tak si budem muset udělat výlet hned po škole.To jsem zvědavá jak to budu zvládat :-o

Ani nevím jestli jsem ti psala,příští týden budu s dětma sama.Manžel jede na jeden turnus na montáž.Šéf ho lanařil už dříve,ale to víš mě se to nelíbilo,tak já už víc těhotná a on aby byl pryč.Sice by vydělal peníze ale já tady sama,kdyby se něco stalo.Tak ted teda jede místo jednoho co stoná,že to je nutný.

Dneska je už pěkná zima,co? :zed: .Za chvilku budem vytahovat flaušový kabátky :think: ,no jo je říjen no :think:

Dnes jsem vařit nemusela,mám hotový z kilča masa ty vepřový plátky na přírodno s rýží,tak toho je dost :dance: .Myslím že bude i na zítra,ale mám naložený to masíčko,tak udělám asi to,možná s hranolkama a v neděli s bramboráčkama,uvidím jak se mi bude chtít.

Tak ti přeju krásný páteční odpoledne :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.