Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,jé tak to se to pořádně Marečkovi rozjelo
,to je blbý.Držím palce at se z toho co nejdříve dostanete.
Já se k perníčkum vubec dnes nedostala,ikdyž já to tak nějak čekala,zítra máme flétnu tak to taky neprojde a ve středu jedem do Pardubic s Kristy k zubařce.Má prohlídku a říká že í bolí jedna stolička,tak tam bude asi kazík.Takže pokud to klapne tak snad čtvrtek nebo pátek a pak je hned nazdobit.Jenže já jak ted na Valentýna dělala srdíčka,tak to byla jedna várka a ti moji hladovci to hned sežrali
,takže nevím jestli bych neměla udělat hned várky dvě ![]()
Zítra je tady zase sekáček vše za 15kč,tak se tam zas juknu i na Marečka,za těch 15kč je to fakt zadara.On byl i dnes vše za 35kč,ale to jsem bez šance,s kočárkem by mě tam umačkali
,co vyváděl lidi.Ten druhý den je to už v klidu.
Tak to je fajn že máš na zítra hlídání,protože na narozky nakoupit potřebuješ.Copak je bráchovi?
Tak mám konečně o dost zkrácený vlasy a barvu,konečně.Jsem ráda ![]()
No nic mažu chrupkat,také přeju hezké sny,dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
byla jsem včera nějak z toho města unavená,tak jsem čekala až dám Marečkovi tabletku a šla jsem jsi lehnout tak promiň. ![]()
No máš pravdu,pořád leží a odpoledne sní polévku a pak spí tak do půl třetí tak snad už mu bude brzy lépe v pátek jdeme na kontrolu. ![]()
Tak jsem jsi dneska už umyla všechny okýnka dokonce i na půdě jsem to stihla,ale zítra ještě musím umýt verandu neboli laubu jak tomu mi říkáme a balkon ale ten nevím jestli stihnu. ![]()
Tak jak jse máte?
No já taky asi nebudu péct perníčky,tchýně pekla už beránky a já nevím jak to stihnu a můj malý pomocníček je nemocný tak nevím.A co ty nemáš už je tak náhodou upečené?
A bylo něco v tom sekáči?
A co budeš zítra vařit?
No je zelený čtvrtek,ale nekoupila jsem špenát tak mám udělané vepřové maso z hlívou a k tomu buď budou brambory a nebo rýže.
A co Danielek a zoubky už dobrý?
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se za včerejšek,pustila jsem se do žehlení a vyžehlila celé dvě pračky,ale skončila jsem až v deset,pak vana,chystat svačku pro rodinku…no sem jsem to nestíhala vubec.
Jak je Marečkovi?A kolikátého že má narozky chlapák velikej už také vid
…nějak nám ty dítka rostou před očima co? ![]()
Zase jsem mu koupila pár moc hezkých kousku za 15kč
,mám je vyfocený ale nestáhla jsem to ještě do pc,dnes jsem nebyla doma,tak během zítřka ti zas fotečky pošlu.
Ale koupila jsem krásný 3/4katata sportovní,boží košili
a to fakt
chtěla jí i naše Kristy a že je klučičí ji nijak nerozhodilo
,pak ještě jednu frajerskou košili a tílko takový moderní…to je myslím vše.Nic moc toho tam nebylo tentokrát.Také jsem teda něco koupila ale nejmín tentokrát
.Tchýni i Kristýnce krásný cejchy zase
.
Tak jsme byly s Kristy u zubařky,dva kazy beruška měla.Ale v pohodě si je nechala spravit,bez nějakýho strachu,je statečná
,dostala o de mě za statečnost pásek Winx
,tak byla celá štastná
a pohrála si v dětském koutku ,takže si dnešní den i přes vrtání zoubku užila
.Já jsem teda nějak utahaná,tak pádím do vany.Na horkou koupel se moooc těším ![]()
Tak hezký večer a dobrou noc
![]()
Ahojky Kamčo
,jdu ti poslat fotky a koukám že jsi včera psala chvilinku pře de mnou a já si toho vubec pak nevšimla
.
To je dobře že Mareček dost spinká,taky to vždy Kristy říkám aby si zdřímla.Ale to ona moc nechce.Vydrží v klidu být v posteli,hrát si tam,koukat na pohádky ale spát přes den,to jen když je jí nejhuř.
Jsi šikula že máš okýnka
.Perníčky také nemám a nějak nevím jestli se do nich mám pustit,protože mám volno jen dnes a zítra,pak jdem v sobotu na oslavu,v neděli jsme v Praze a v pondělí jsou už velikonoce.Tak uvidím jestli se mi bude chtít dnes.
Zoubek zatím novej nevylezl,ale furt je takovej protivnější,v noci poknourává
,no není to stále nejlepší
.Ale uplně zlý to zas ne
.
Já koupila včera květáček pěknej v tesku a ted ho vařím a udělám zapečenej mnam mnam
,už jsem ho dlouho nedělala.I Kristy včera říkala že by si ho dala
.
Přeju hezký den
![]()
Ahoj Gábi
děkuji za věci jsou super,a ty košile jsou bezvadné a myslím že budou i Marečkovi slušet. ![]()
Tak nevím jestli mi to už všechno chceš poslat,a nebo ještě počkáš a pošleš mi až příště až bude zase ten sekáč. ![]()
Mareček má ty narozky dneska,a odpoledne přijeli rodiče mu popřát a navštívit nemocného tak tu verandu nemám umytou tak bude až po velikonocích snad to nějak tchýně vydrží a nepůjde to umýt sama. ![]()
Tak to je Kristýnka opravdu velká šikulka,když to všechno tak pěkně vydržela a hlavně že byla odměna ! ![]()
No my jdeme s Marečkem 17 dubna,tak jsem zvědavá jestli to zvládne ale musím mu dát ještě doma kinedril mu se natuhuje tak mi to zubařka poradila minule. ![]()
A jak bylo dneska?
Mareček i dneska po obědě spinkal,ale už mu je lépe a už ho musím říkat že nemá vylézat s postele že tam má být a ležet nebo jsi tam může hrát. ![]()
A co jsi dneska vařila dobrého na obídek?
Upekla jsi dneska perníčky?
Tak přeji hezký večer,a ještě jednou moc děkuji!!
![]()
Ahoj Kamčo
,já zas nestíhám,tak jen v rychlosti ![]()
V první řadě přejeme Marečkovi všechno nejlepší k sedmým narozeninám
a posíláme velikananánskou pusinku
.Už je to chlapák ![]()
Zapoměla jsem ti před tím napsat,že v tom sekáčku byla cedule že je prodej zase začátkem května,nějak osmého a devátého,tak pokud to pujde zas tam vlítnu a balík pošlu až příště,at neplatíš často poštovný navíc.Zatím toho tady zas tolik nemášJsem ráda že se ti věcičky líbí,mě také
.Ta košile s mickey je užasná a je to jako nový
.
Pekla jsem květáček zapečenej a na zítra mám koupený kus uzený kýty,tak ji ovařím na polévku a bude s kaší nebo bramborovým knedlíkem s cibulkou
.Odpoledne by se u nás měla ukázat sestra s dětma ,jedou k našim a přespí u nás na sobotu,tak bude fajn večer,těším se ![]()
Týjo na perníčky nezbyl čas
,no co se dá dělat ![]()
Mažu na kutě,dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
tak tu dneska asi nebudeš když mám sestru z rodinou ale to nevadí a hlavně jsi to pěkně užíjte! ![]()
Moc děkujem,za přání k narozeninám a říkal že byl spokojenéj z dárkama tak jsem ráda že jsem dobře v úterý nakoupila. ![]()
Gábi,moc děkuji a dobře pošli mi to až pak v tom květnu pak ti to zas zaplatím přes účet. ![]()
Dneska jsme měli na oběd špagety ze sýrem a kečupem,zítra budu dělat vepřový guláš a knedlík a v neděli ještě nevím možná řízek.
No už jsme dlouho neměli květáček,ale je pořád tak drahéj tak ho nechci kupovat a sleva u nás žádná není a to je škoda vzala bych jsi ho kdyby byl levnější.. ![]()
A jak se těšíš na velikonoce ,a kdy to jedete?
Tak se měj moc hezky,a přeji dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,jojo taky jsem sem na chvilku vlítla,protože potřebuju objednat avon
.
Máme u nás jen sestru s Aničkou,Vašík chtěl zustat u našich v Pardubicích a táta s nima sem nejel.Popíjíme červené s kolou
a jak to cítím v nohách,jak jsem dlouho nic nepila
.
Já koupila pěknej květáček ve středu v Tesku v akci za 25kč,tak to jde,tak jsem ho vzala.Jinak na zítra máme tu uzenou polévku z dneška a upeču drubeží sekanou do hřbetu s bramborem.Když budu stíhat udělám mrkvový salátek,ale uvidím jak budu stíhat ![]()
Abych byla upřímná velikonoce moc neprožívám,ale vy určitě ano že jste věřící vid?Kristy chodila každý den ze školy s tím co který den před velikonocema znamená a co se smí jíst a co ne
,že jim vše paní učitelka říkala.
Na pout jedeme v neděli,Dáša (bývala švagrová manžela),tak k té tam jedeme,jsme pozvaný na oběd a pakspolečně na pout.No chtěla aby jsme u ní přespali,ale mě se nechce,Dany je ještě maličkej a navíc jsou velikonoce hned druhý den…
Tak hezký večer přeju a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
tak to je dobře že jsi tu koukla,a napsala jsi mi zprávičku!!
Jak to včera dopadlo s tím popíjením vínečka s colou,snad dobře! ![]()
Mareček už dneska dobrý,už nechtěl ležet v postýlce tak jsem ho už i nechala jsi hrát v kuchyňi ale odpoledne ještě spinkal. ![]()
Tak se hlavně zítra dobře oblečte,má být zima a dokonce i pršet tak snad vám to počasí výjde a nikde nezmoknete!!Jé a ty se máš že nemusíš zítra vařit,máš pauzičku to je taky občas třeba.
Já udělám zítra na oběd ražničí,dneska jsem jsi to už nachystala a kuřecí a vepřové,a taky slaninku už na špejle napíchala a naložila a zítra jsi to upeču a udělám šťávu a k tomu nastrouhám brambory. ![]()
No mi tak celkem ano ty velikonoce,ale nejvíc chodí tchýně a já půjdu akorát v neděli a v pondělí.
Tak se mějte zítra moc hezky,přeji štastnou cestu a dobře se i vraťte domů a přeji dobrou noc!
![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se že jsem včera nenapsala.Ale předevčírem jsem to poprvé dostala a asi k tomu to tak bylo,hodně moc jsem krvácela,naštěstí jen ten druhej den,no mě se večer udělalo uplně zle,zimnice,myslela jsem že mám po pouti.Manžel kvuli mě zatápěl skoro o pul destátý,protože jsem se uplně klepala.No ale zaspala jsem to,přes noc se vypotila a dnes už byl klid.I ta ms se dala do normálního pruběhu,ale ten včerejšek byl fakt brutus,no asi se není čemu divit,když jsem to skoro rok a pul neměla ![]()
Jinak na pouti se počásko ještě docela umoudřilo,občas na nás i sluníčko vykouklo
.Kristy celá nadšená,manžel už tolik ne
,to víš pruvan v peněžence měl pořádnej
.Cestou jsme se stavili ještě na sváčovečeři
tak další prašulky pryč,ale tak člověk jede jednou za čas ![]()
Jé ražničí budeš dělat
,to my moc rádi,tak nás zítra čekej na oběd
.Já chtěla upéct králíka na slanině a porku,ale já trdlo napíchala slaninu ted na to ražničí a další si nekoupila,no bez ní by to nebylo ono,tak králík bude holt jindy.Ted přemýšlím co teda uvařím.Polévku vývar kuřecí nejspíš s nočkama a jestli smažák se smaženýma bramborama na másle
,možná ano
.Sice to není moc svátení no
,ale my to neřešíme
Tak to je dobře že už je Mareček v pořádku,tak ho dáš už do školky od uterý?
Kamčo přeju vám krásné Velikonocní svátky a Marečkovi bohatou pomlázku
![]()
Dobrou noc ![]()
Gábi,taky vám přeji krásné velikonoce!! ![]()
Večer napíší víc,mějse hezky a zatím pa! ![]()
Ahoj,já se taky za včerejšek omlouvám a že jsem ti napsala zprávičku až dneska a popřála hezké velikonoce! ![]()
No tak to je dobře že jsi v pořádku,a že to bylo jen ten jeden den a mohla jsi na tu pouť bylo by to určitě škoda kdyby jsi nejela když se tak už na to dlouho těšíte.
A už je to v pořádku?
To věřím že to byl průvan v peněžence,ale je to zase na pěkně dlouho zážitek a Kristýnka jsi to určitě užila a určitě se nemohla dočkat. ![]()
Je už Mareček v pořádku,ale do školky ještě nepůjde nechala jsem ho doma protože ve středu jedem do Opavy tak by byl zase odhlášený tak půjde až v pondělí.
No čekala jsem tě ,a ty pořád nikde tak jsme to museli spapat sami no a studené už by to nebylo dobré.. ![]()
No jak jste dneska dopadli,hlavně Kristýnka byla pěkně politá a dupka jí nebolí?
No já dobrý,musela jsem se akorát dvakrát převlíc tričko jak jsem byla mokrá a na dupu jsem moc nedostala tak mně aňi nebolela. ![]()
A co budeš zítra vařit?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
PS:Danielek bytl taky tyčkovat s tatínkem? ![]()
Ahojky Kamčo
,už jsem si myslela že se sem ani nedostanu.Malej dnes nějak knourá,tak doufám že se trochu vyspím
.Každou chvíli je vzhuru,nevím jestli zuby či co ![]()
No manžel nakonec koledovat nebyl,ale hlavně protože mu nebylo moc dobře,ted měl zimnici zas on,tak jestli máme nějakou virozku u nás ve vzduchu a leze to i na malého,protože docela kýchal přes den…Ale je mi jasný že si to vynahraděj příští rok
.Takže na nás přišlel jen Kuba s Vojtíkem,tak prdka nebolela
.
Ms mě teda pořádně potrápila druhý den,od té doby zas normál.Stejně to bylo prímový ji tak dlouho nemít
.
Co budu vařit?Nad tím si tady lámu hlavu celý večer,nevím jestli se nestaví mamka pro vajíčka,já jim je cestou z Prahy koupila za 3.5,maj jich tady 30ks,a ted nějak si pro ně asi přijedou,ale nic mamka nevolala tak nevím jestli zítra.Tak abych měla i pro mamku kdyžtak.Polévky ještě hodně zbylo,ale co k druhému?
Přemýšlím jestli neudělám pár bramboráku
,to bych mohla ![]()
Letím chrupkat,snad mě šmudlík nechá…
Také přeju pěkné sny,dobrou ![]()
ahoj Gábi
tak jak včera vyspala ses aspoň trošku a dneska je to už lepší z Danielkem?
Janička sestřenice od Marečka má Angínu,a byla dneska u paní doktorky a bylo tam plno lidí a že tam čekala přes hodinu než přišla na řadu. ![]()
A jak se dneska dařilo?A manžel už je dneska v pořádku?
Představ jsi že se mi dneska pokazila pračka,prádlo mi to vypralo jen mi to pak nechtělo ždímat tak mám asi pokažené čerpadlo tak jsem pak musela dolů u tchýně jsi to prádlo dát do pračky a vyždímat ale nevím jestli je lepší jsi tu pračku nechat potřetí zpravit a nebo jsi radši koupit novou. ![]()
Přijela ta maminka nakonec nebo ne a co jsi vymyslela na obídek?
Já jsem dneska uvařila rajskou omáčku, k tomu brambory a opečený točák a byl super oběd a mám to i na zítra ale bude asi maso.
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
sama jsem zvědavá co se z toho nakonec vyvrbí u Danielka.Jestli nachlazení,nebo fakt už konečně vyleze ten zub.Dnes se mu hodně spustila rýma,měl i teplutku malou 37.2.přesně takhle to měl než vylezl první zub a do týdne byl venku.Dnes to samé.Byl teda spokojenější než včera,což mě překvapilo,vzhledem k teplotě a rýmě.Zatím spinká.Včera pak plakal více ještě brzy ráno,v noci to šlo.
Mamka si pro vajíčka přijela,ale já už myslela že nedorazí,protože mi nevolala že to platí.Tak jsem trošku oběd odflákla se přiznám
.Byla polévka s nočkama a vaječný chleby.
Rajskou bych si dala také
.Ale manža ji uplně nerad,tak ji nevařím.Musím juknout do mrazáku aby mě napadla motivace co vařit.Možná ty vepřový plátky na přírodno s rýží.
Tak já ti na pračku pošlu manžela
,no kdyby jsi nebydlela tak daleko,tak bych ho fakt poslala ![]()
Mažu chrupkat,přeju dobrou noc
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.