SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
19.4.12 21:55

Ahojky Kamčo :mavam: ,také koukám na ten seriál ve středu,moc se mi to líbí :palec: .Tak to jste si včera na bramborách mákli :roll: ,ale zase pak bramburky domácí celou zimu :potlesk: :palec: .

Myslím že na tuty má Kristy víc než Mareček,podle fotek je Mareček drobek.Naše Kristy baculka také není,ale vychrtlínka rozhodně též ne :mrgreen: .Má 27.9kg a 125cm,je to ženská už :lol:

Čoveče ta mastička výborná,už to téměř nemá :potlesk: .On to neměl nějak moc alw stále jsem to nemohla zlikvidovat uplně a mast teda super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.12 22:00

Máš to na etapy :mrgreen: zas mě to nešlo nastavit :roll: .

Danielkovi jsem ted navařila brokoličku s masem a těstovinama,ty má poprvé tak jsem zvědavá jak mu oběd zítra pojede.Ještě také baští nově bílý jogurt a ten mu moc chutná,přitom je nesladkej,já bych ho nesnědla :lol: .Řákala jsem si když mu to nebude chutnat že do něj dám ovoce,ale když ho dlabe,tak nemusím :lol:

Zítra uvařím zase zapečený těstoviny s masem.Mám totiž šlehajdu a končí ji zítra trvanlivost,tak jí na to zdělám.No víkend nějak ještě nevím.Měla bych chut na řízky tak možná v neděli řízečky ;) ,ale sobota nevím ještě :nevim:
Jdu přemýšlet :mrgreen:

Tak přeju krásný večer a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.4.12 21:57

Ahoj Gábi :mavam: no to máš pravdu že jsme jsi mákli na těch bramborách,ale jsem ráda že už to máme za sebou a už se těšín až budem papat ty nové brambory s máslíčkem no to zas bude dobrota. :lol:

Tak Mareček měří 124,5cm a váží 21 kg paní doktorku nám řekla že by mohl mít o dvě až 4 kg víc no ale že je hlavní že nehubne a tak proto má ten hrudník propadlý že kdyby přibral tak by ho měl v pořádku.Očička máme v pořádku všechno viděl i ty malé písmenka ,řekl jí básničku a no a celého ho prohlédla a ptala jse jestli chodíme na logopedii tak jsem řekla že ano do Kravař.

Kristýnka špatně viděla ty písmenka nebo ty obrázky,že půjdete na oční ?

Tak to je dobře že ta mastička zabrala,a že už Danielek to má v pořádku ! :palec:

Hezky ti opravdu papá Danielek,moc ho chválím je to šikulka já bych asi taky ten bílý jogurt tak nesnědla vždycky jsem jsi musela dát do něho aspoň trošku marmelády abych ho pak snědla. :kytka:

No já zítra udělám ten prejt zelí jsem jsi dneska v obchodě koupila a dneska už udělala,tak jen zítra naškrábu brambory a polévku máme kulajdu a v neděli by jsme si též mohli udělat řízečky super nápad a nudlový salát! :palec: :lol:

A jak jste se dneska měli?

Tak jsem dneska odpoledne uklidila baráček,a pak jsme jeli k našim na zahradu mají tam altánek tak jsme si udělali svačinku a kafíčko venku a Mareček jsi tam pohrál s baloném a běhal tam jak o závod . :D

Tak přeji hezký večer a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.4.12 22:50

Ahojky Kamčo :mavam: ,no mě se zdál Mareček mnohem drobější na té fotce ve vestičce co jsi mě posílala.Tak Kristy mu tak tři kilča daruje :mrgreen:
Dobře že jste dopadli dobře v poradně,nás loni před školou když ji dělali poradnu,tak nás poslali na ultrazvuk uzlin,na ušní a logopedii kvuli sykavkám a r,ř.Ted nepřečetla písmenka,loni před školou obrázky ale ano,tak říkala že už třeba mužou být očička unavený ze školy :think: ,nevím no uvidím jak dopadneme.
Na oční jsme šli rovnou od dr,jenže tam kde jsem si myslela že je oční,bylo jen nosní ušní krční,tak musím zjistit kde to je,jestli na poliklinice a jak je tam pracovní doba atd… :roll:

Dneska jsme jeli odpolko do Pardubic koupit pračku.Tak máme konečně novou :dance: :dance: :dance: ,pak jsme se stavili pozdravit naše,ale jen na chvilku,už bylo dýl a Dany začínal brečet že už nyl ospalej,tak jsme se dlouho nezdrželi a jeli dom.

Taky to mám ráda kafíčko venku,pohodička sluníčko :* ,je to hned takový milejší :palec:

Já si musím ještě vyfénovat hlavu,ale vubec se mi nechce :jazyk:

Také přeju dobrou noc a pěkné sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.4.12 22:13

Ahoj Gábi :mavam: no je takový drobnější a říkají mi že mu mám dát pořádně najíst,a přitom víš kolik toho sní a to ještě nevím co má dole u tchýně(babičky)ale on je po manželovi taky byl takový hubený. :)
Kdyby to tak šlo dát ty tři kila od Kristýnky,klidně bych jsi je vzala pro Marečka fakt by je potřeboval. :lol:
Tak budu držet Kristýnce palečky,ať vám to vyšetření dobře dopadne a nemusí nosit pak brýle. :palec:

No já novou pračku bohužel nemám,bylo tam ulomené to čerpadlo tak nám dal tam nové a hned to udělal a zaplatily jsme asi 1200 celkově i cestou no tak snad mi ta pračka vydrží nějakou tu dobu.
Byla v akci ta pračka?

Tak co jsi dneska nakonec vařila,a co budeš zítra?

Manžel i Mareček souhlasily,tak taky budem mít zítra na oběd řízky kuřecí a udělám k tomu nudlový salát a budem to mít i v pondělí .

Jak jste se dneska měli?
No já zas pracovně venku,manžel řezal dřevo no a my to ukládaly na hromadu venku vedle slepic a také něco do okýnka do sklepa no bolí mně zádička. :(

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.4.12 20:44

Ahojky Kamčo :mavam: ,já se omlouvám že jsem včera nepísla.Chtěla jsem ale pak jsme si s manželem dali černý pivko :mrgreen: a vlezli společně do vany :mrgreen: a pak už jsem u pc nebyla.To jsem si říkala že napíšu dřív během dne,ale já se vubec nedostala k pc.
Danielek měl dnes dost špatnej den,docela dost nespokojenej,no snad to bude zítra dobré.Kristy pro změnu ted večer zas že jí bolí ucho :roll: ,no říkám snad budou dítka zítra v lepším rozpoložení.

Vařila jsem samé mnamky :mrgreen: ,včera porkovou polévku a kuřecí řízky plněný šunkou a sýrem s hranolkama.A dnes kotlety na šlehajdě :palec: :palec: :palec: mnam mnam. Odpolko jsem upekla bábovku mramorovou s polevou a vyžehlila prádlo,na hodinku jsem skočila kamarádka a šup už byl večer,nic víc jsem nestihla.

Pračka v akci byla,jinak bysme ji nekupovali :lol: .Byla dobrá akce z 11000kč na 5000kč 40měsícu záruka 7kg prádla… :palec: ,říkám výborná a krášná :mrgreen:

Zítra také nevařím,dojí se z víkendu,no a na uterek to nějak ještě nevím :nevim:

Jdu na čajík s bábovkou.Přeju hezký večer a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.4.12 21:49

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí,měla jsi jiný hezký večer to musím chápat to je jasný.Danielkovi roste další zoubek že byl tak dneska nespokojený?
Tak snad budou děti zítra v pořádku,a budou mít lepší den než dneska!! :kytka:

Jsi šikulka,kolik jsi toho dneska stihla a dokonce i vyžehlit! :palec:
No já jen dneska uvařila oběd,a odpoledne jsme odpočívaly bylo u nás pořád zataženo vypadalo že bude pršet a stejnak nepršelo ale zůstaly jsme doma a užily jsi neděli. :)

Super oběd jste měli to ano,no škoda že jsem nemohla taky přijít!! :lol: :palec:
No já jsem udělala ten nudlový salát,a s Markem obalila ty kuřecí řízky a polévku jsme měli tak jsem jí jen ohřála.A zítra taky nebudu vařit,ale to maso jen upeču tak na rychlo na pánvi a udělám k to mu ještě vajíčko už to nebudu obalovat.

To opravdu byla dobrá cena,a hlavně že jste jí ještě koupili!! :palec:
No já mám pořád tu starou,už jsem ti psala včera že jí mám zas zpravenou tak zas můžu prát prádlo ve svoji . :)

Tak se měj hezký večer,a také přeji dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.4.12 22:46

Ahojky Kamčo :mavam: ,to bylo dnes krásně vid? :palec: .Bylo by fajn kdyby už tak zustalo ;) .Ke konci týdne hlásí až 25' :dance: ,za chvilku se budem koupat ne? :mrgreen:

Danielek byl dnes andílkovskej :andel: :* ,ale říkám v neděli si to vybral do zásoby :roll: .Kristýnka byla také v pohodě,tak snad budou dítka uplně v pořádku :palec:

Zítra přijede mamka a zrovna má narozky,tak musím hned ráno letět pro kytičku.Přemýšlím co uvařím,abych ji pohostila když je její den :think: .Že by kuře na černém pivě s knedlíkem,nebo čínu s rýží :think: …Asi to kuřátko a odpolko udělám pohárek ;) .Máme sice flétničku,ale nějak to holt skloubíme ;)
Copak budeš vařit ty?

Tak jsem si myslela že budu dnes zase žehlit,ale kdepak nezbyl mi vubec čas,ale aspon jsem pofackovala dum :mrgreen: ,vyluxováno vytřeno tak aspon tak :lol:

Pujdu chrupkat,přeju ti pěkné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.4.12 21:51

Ahoj Gábi :mavam: já jsem tu včera nebyla tak se omlouvám a píši ti až dneska. :kytka:

No mohlo by už zůstat pořád krásně mně by to vůbec nevadilo,ale na koupání je myslím ještě brzy to bys musela do bazená nalít horkou vodu abys se tam mohla okoupat. :D Mareček se mně už ptal kdy budem chodit do bazenu a nebo do Aqkvaparku máme ho v Kravařích ale tam je drahé to vstupné na tu hodinu tak se to moc nevyplatí tam jezdit. :)

No a jak jste se měli včera a dneska?

A jak jste to nakonec zvládli v pondělí tu oslavu a tu flétničku?

Dneska jsme měli na oběd čočku,opečený salám a chléb a okurku a polévku kuřecí ze zeleninou a kudlásky a na zítra ještě pořád nevím nějak mně nic kloudného nenapadá máš nějaký tip co mi můžeš poradit. :think:

Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! :mavam:

Bude taky u vás pálení čarodějnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.4.12 22:43

Ahoj Kamčo :mavam: ,
já se sem také včera nedostala,takže se taktéž omlouvám ;) .Naše mamka tady byla až do dneška,tak jsem neměla téměř vubec čas sem vlítnout.Oslavu jsme měli právě včera ale byla jen tak tady pro nás,takže jsem si dali pohárek zákusek kávyčku až když jsme přišly z flétny.
Já včera dělala kuře na pivním zelí s knedlíčkem,tam zbyla ještě porce,tak si ji vzal manžel do práce na oběd.No a dnes jsem dělala kuřecí vývar a kuřecí nudličky na kari s rýží.Ještě tam zbylo,ale né pro všechny,tak taky přemýšlím jak se zítřkem.Asi to necháme manželovi a my si dáme polévku a něco rychlýho :think: .To máš pravdu to přemýšlení co vařit stále? :think: :jazyk:

Jojo pálení tady máme :palec: .Nevím jak to uděláme,možná tam na chvíli pujdem s kočárkem a holt Dany pujde jednou vyjímečně dýl spinkat,nebo nevím,ještě to pořeším s manželem.Kristy by to bylo líto kdyby nemohla jít a manžel ten si určitě bude chtít dát pivko a takhle by musel hlídat Kristy,no uvidím ještě.

V pátek má narozky manžel,tak musím ještě popřemýšlet co mu koupit od mamky a babičky.Dostala jsem kačky abych mu něco koupila,tak to budu muset vymyslet.

Také pujdu už spinkat.Přeju pěkné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.4.12 22:02

Ahoj Gábi :mavam: my jsme měli včera malou oslavičku,Mareček měl svátek tak mu přišli k večeru pořát tety a jeden strejda ale moc dlouho se nezdrželi manžel musel do práce na půl devátou a oňi všichni šli ráno do práce ale to stačí na chvilku nejsou to narozky. :)

Tak co jsi vymyslela manželovi na narozeniny?

No můj manžel bude mít 21 května taky narozky,tak budu muset taky pořemýšlet co mu koupit aby měl radost no a nebo se ho zeptám co by chtěl tak uvidíme . :D

Tak já jsem dneska nakonec uvařila zapečené brambory s hermelínem a zeleninou no fakt dobrota udělala jsem to podle toho jednoho časopisu a moc jsme jsi pochutnali a mám tam napsané dobrota! :kytka:
A zítra asi udělám ty jablečné knedlíky,a udělám jsi jich zas víc a dám je do mražáku a Mareček dostane na večeři no pak ještě vymysle co na víkend. :think:

Dneska bylo venku opravdu moc krásně,no už by to tak mohlo zůstat je to paráda být jen v tričku venku a Marečkovi jsem už dala ponožky.

Tak jsem se dneska ptala při jízdách pana instruktora,tak budu mít ty zkoušky 9 května ve středu po tom svátků tak mi potom prosím drž palečky! :palec:

A kdy máte to pálení těch čarodějnic?
No my to máme v pondělí a manžel možná dostane volno tak by šel s náma,tak mi ale musí seriálek nahrát to je jasný! :lol:

Jak jste se dneska měli?

Přeji krásný večer a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.12 22:47

Ahojky Kamčo :mavam: ,
jé tak to v první řadě opožděně tedy stydím se stydím :oops: ,přeju Marečkovi všechno nejlepší k svátku :* .

No za babi jsem manželovi dárek koupila,sadu vonavku a deo Playboy,ale zítra se musím juknout ještě za mamku mou co mu koupit.Mám pár představ,ale za draho to kupovat nechci,tak potom musím zítra juknout.
Já mám pro něj zas Ferrari triko :dance: ,to on má rád a sehnala jsem mu použitý teda,ale to mu vadit nebude,on bude rád že je má (pokud mu teda budou) kožený kalhoty na mašinu :palec: ,tak snad mu budou.Víš nový stojej třeba 2500-4000kč,tak to si dovolit nemužu,ale říkám pokud mu budou,tak bude nadšenej :potlesk:
V sobotu bude malá oslava,tak decentně zajucháme :mrgreen:

Já zítra uvařím plněný bramborový knedlíky s uzeným :palec: ,mnam mnam :lol: ,na sobotu také zbydou,ale dál jsem nějak ještě nevymyslela. :lol: Možná Pangase s kaší ;) ,jo to bych mohla. Že má být zítra zas tak krásně,chcem si večer opékat párky :palec: ,tak bude fajnová véča ;)

Jasně jasně palce budu držet :palec: :palec: :palec:

Tak dobrou noc a pěkné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.4.12 22:05

Ahoj Gábi :mavam: to vůbec nevadí,a moc děkujem za přání k svátků! :kytka:
Tak já přeji tvému manželovi k svátku i k narozkám všechno nejlepší a hodně zdravíčka i trochu více těch pěnízek a hlavně ať se vám daří!! :kytka:

Tak oslavičku máte až zítra,tak to pěkně oslavte s rodinou a co budeš chystat dobrého? :)

A co jsi dneska vymyslela hezkého pro manžela?

Bylo dneska moc krásně,tak jsem odpoledne zas poklidila baráček jak při pátku a potom jsem na zahradě sekala trávu a jiné pak dodělávky.

No teda vy se máte,že budete opékat párečky na terase no my zas asi až o prázdninách to je jasné. :)

A co budeš vařit přes víkend?

No já jsem vymyslela nebo Marek to vymyslel že by chtěl rizoto ze zeleninou tak ho udělám a na neděli bude kuřátko a nebo roládky ještě uvidím a hlavně ať to mám i na pondělí.

Děkuji,za držení palečků budu to potřebovat!! :kytka:

Tak pěkný večer a dobrou noc a zítra to hezky oslavte!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.4.12 07:31

Ahojky Kamčo :mavam: ,já jsem včera nestíhala,omlouvám se.Zdrželi jsme se na zahrádce při opékání párečku,mimochodem bylo to mnam mnam :palec: ,pak lítat okolo dítek,no a když jsem je uložila :mrgreen: ,šli jsme ještě s manželem na zahrádku že byl tak pěkný večer a v klidu si vypili kafíčko…Pak jsem si musela umýt vlasy abych nebyla Racochejl když přijdou hosté…no a šup a hnedle bylo už dost hodin.

Za manžela moc děkuju :* ,on teda slaví jen narozeniny.Jmenuje se Jaromír :lol: ,ale měl se jmenovat Jaroslav,jenže to by měl svátek a narozky v jeden den,tak dala máma Jaromír.Ale neboj nejsi sama a to ty ho vlastně neznáš,ale i hodně známých mu včera přálo k svátku :mrgreen: ,jsem říkala by jsi na tom mohl vydělat a slavit ho 2× v roce :mrgreen:

Manžel byl z dárku nadšenej.A ty kožený kalhoty na motorku jak jsem ti psala mu padnou jak ulitý :palec: :palec: :palec: ,byl nadšenej :* ,tričko se mu také moc líbilo a ještě jsem mu tam frkla velkej balík ponožek,prorože už nemá moc hezkejch :lol: .Trochu mě vypucoval že tak utrácím,že si dovede představit kolik to stálo atd :mrgreen: ,ale já to pořídila za „pěkný“ penáze,dá se říct.
Za mámu jsem mu koupila 5ananasových kompotu a celej balík energy drinku,ty on rád.A za mou babi jsem mu koupila jak jsem psala tu Playboy vuni a deo.Takže super dárky dostal.Od jeho rodiču se domluvili že dostane korunky,takže myslím že bude celkově moc spokojenej z daru :potlesk:

Přemýšlím že bych zašla ještě koupit dokud jsou v akci jeden nebo dva balíky těch energy drinku a schovala mu je zase k něčemu :think:

Já dnes vubec nevařím,mám ty knedlíky plněný uzeným,akorát cibulku si osmažím čerstvou a vývar ještě máme.No a na zítra to nechám toho Pangase s kaší a polévku asi uzenou,mám vývar ted z toho uzenýho v mrazáku,tak asi tak.Taky jsem na zítřek naložila ted masíčko,dáme první grilovačku když má být tak hezky zas ;)

Přemýšlím jakoubuchtu upéct,asi bábovku a nějakou na plech,ještě to prokoumám a po snídani se do toho hned pustím :roll:

Tak krásnou sobotu přeju plnou sluníčka :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.4.12 21:47

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí,myslela jsem jsi to že jsi venku užívaté teplíčka a hlavně toho grilování to muselo být super !Ještě pijete večer kafičko a umíš pak spát?
No já právě večer už kafíčko nepiji neumím pak spát,a dlouho mi trvá než usnu tak už jsi vařím jen ovocný čajík. :)

Tak doufám že jste jsi tu dnešní oslavičku hezky užily,když bylo venku zas tak krásně určitě jste byli venku na terase. :kytka:

To teda musel být manžel hodný ,když dostal tolik dárků a hlavní je že mněl s nich velkou radost. :palec:
Můj bratr má taky rád moc ananas,tak jak vždycky jdu k němu na návštěvu tak mu kupuji jednu plechovku a něco dobrého na zub. :D

Tak jsem dneska uvařila to rizoto ze zeleninou a vepř.masem,a zítra udělám ty roládky a naplňím je vaječinou a k tomu vařené brambory.
Tak co budeš vařit zítra na ten obídek?

V pondělí má přijít do školky Mareček jako čaroděj,tak mu budu muset zítra něco vymyslet a pak udělat ten klobouk a nějaký obleček.A kristýnka má nějaký ten kostým,myslím že má měla jsi tu i její fotečku že?

Jakou jsi udělala tu buchtu?
No já zase žádnou,ale vytáhla jsem z mražáku ještě od marečka z narozenin ke kávičce odpoledne tak jsme taky zakousli trošku sladkého.

Tak přeji hezký večer a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.