SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
25.7.11 21:53

Kamčo nebyly jsme na obídku.Kristy si vybrala akorát nějakou americkou koblihu :palec: ke sváče a ta byla teda :palec: .Pak mi teda řekla ale už skoro na autobusovým nádraží že má hlad,tak jsem vlezla do jednoho obchodu malého kde dřív měli bagety že si teda koupíme,ale tam už bylo bistro a na teplý jídlo to bysme nestihli sníst že nám za chvilku jel autobus.Tak hned jako jsme přijeli a uklidila jsem to maso jsme se dojedli ty paličky s bramborem.

Kristýnka má taky ráda ledvinky,s játrama je to už trošku horší ale taky je sní když jich tam moc nemá :wink: .Právě mám taky větší chut na ledvinky než na játra :wink: .A celkově na rýži mám chut,tak to uvařím.Taky bude určitě aspon na dva dny :-)

Tak si jdu dát zas pulku kaiserky teda no :roll: :lol: ,snad to pomuže zas.

Ale musím se pochválit,dneska si představ že jsem zase plela záhonek a to jsem si říkala že už na to prdím :wink: a vyžehlila prádlo :palec: ,ale další se mi zase suší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.7.11 22:44

Mareček byl s náma a hezky oběd s papal,měli jsme ho my dva na půl a manžel mněl svoji porci celou.A Když ten oběd snědl,tak nás potom honil když už pojedem do toho Globu a on půjde do koutku že se moc těší.

Jen jsi dej tu svačinku,aspoň kousek ať ti není zase špatně. :-)

Jsi šikula,ještě po takovém nákupu uděláš doma tolik práce když máš měsíc do porodu. :palec: :palec:

A nebudu nic vymýšlet a asi upeču tu sekanou a bude,zatím mně nic jiného nenapadlo.Polévku mám ještě ze soboty,tak doufám že nebudu kyselá když byla dva dny v ledničce.

Tak se už budu loučit,půjdu se ještě okoupat a pak spinkat potom chodění dneska.Tak se měj zítra moc hezky a přeji ti dobrou noc a hezké sny!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.7.11 22:55

V Pardubicích v Globu ani žádný dětský koutek nemají.Už jsem tam taky teda dlouho nebyla,ale určitě ne.Pak co se postavil kousek od našich Kaufland,tak dříve jsem spíš zašla tam.Ted už nejdu pěšky ani tam :think: ,už bych to nedala.

Taky jsem nad ničím jiným nepřemýšlela a vyndala ty ledvinky :wink: .

Zrovna tak ti přeju dobrou noc a hezké sny,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.7.11 16:54

Ahoj Gábi, :mavam: musím ti napsat že jsme dneska pekli drobné cukroví jako jsou vanilkové rohlíčky,linecké kolečka,marcipánové dortičky a také trubičky a v pátek ráno ještě budem péct koláče.

V pátek by totiž oslavil tchán 80 let,tak bude večer mše svatá a pak bude pohoštění s večeří pro ty kdo přišli do kostela.

Tak jak ses dneska měla?

Píši dneska dřív,protože jdeme na šest hodin popřát tetě Aničce k svátku tak nevím jestli se tu večer přihlásím.Tak kdybych nenapsala,tak mi to promiň a napíšem jsi určitě ve středu.

Tak měj hezký večer! pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.7.11 21:14

Ahoj Kamčo :mavam: ,já si říkala že se chystáte na Ježíška :wink: .Mnam přišlo by k chuti cukrovíčko :-) .Tchán se dožil krásného věku,je hezké že si takhle zavzpomínáte.

Já dnes řešila trochu starosti :roll: .Volala mi paní ze sociálky že prý nemám nárok na mateřskou.Ale na neschopenku ano a nějak to vysvětlovala :think: .Takže si musím oběhat u doktorky aby mi znova obnovila neschopenku abych nebyla bez peněz místo té mateřské i po porodu těch cca 6týdnu. No jenže moje dr má dovču,tak nevím jestli mi to vypíše zastupující lékařka když mě vubec nezná :think: ,no a pak s tím musím na sociálku 8-o atd atd.Takže jsem zvědavá kdy budu mít peníze.
Starosti starosti :think:

Tak zítra sjedem do Pardubek a zkusím si to oběhat,ale jestli budu uspěšná? :nevim: Spíš se bojím abych nemusela čekat na moji dr až se vrátí z dovči,jenže to bych byla zatím bez peněz veškerých a z toho mám docela hruzu.

No Kristýnka ta je ráda že si ještě pohraje s dětma,ikdyž já ji to slibovala že tam sjedem ještě jeden den :wink:

Jinak dnes u nás počásko také už nic moc.Odpolko trošku i sprchlo ale málo naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.7.11 20:59

Ahojky Gábi :mavam: tak včera mi to už nevyšlo se tu dostat tak se omlouvám.

Dneska jsme to cukroví ještě ozdobovali,a plnily trubičky tak už to máme hotové tak ještě akorát upéct v pátek ráno ty koláče a je vše nachystané a už se těším až to budu papat.

Gábi,tak jak jsi dopadla u té paní doktorky máš to vyřízené až dostaneš penízky, a nebo musíš čekat na svoji paní doktorku to doufám že ne že to máš vyřízené.Nevím jestli jsem ti to psala,že mi už ten papír s té sociálky poslali ,taky jim to pěkně trvalo než to udělali fakt mají čas.

Tak jak ses dneska měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.7.11 21:40

Ahojky Kamčo :mavam: ,právě jsem dožehlila prádlo :jazyk: tak jsem ráda že mám další várku pryč :lol:

Já jsem za dnešek pěkně unavená a ušmajdaná.Všechno jsem si zařídila,jen to musím zítra ráno odnést ještě do práce. Šlo to poměrně hladce,ale moc jsem se nachodila a to mě bolí moc už to bříško :jazyk: .Nejdřív u té dr,pak na sociálku,pak na uřad,pak zas k doktorce pro papír na peníze… :-? .Nevím myslím že dostanu i tyhle peníze až dohromady s penězma v pulce příštího měsíce.Nevím :nevim: ,bylo mě blbý se takhle na rovinu zeptat kdy mi to pošlou.
Ale musím říct že paní na sociálce velice ochotná a milá,uplně mě to překvapilo,když člověk ví jaké někdy uřednice umí být.Ale tuhle teda moc chválím :palec:

Domu jsme přijeli po pátý,dali jsme nanuka a ledovou kávu a musela jsem vlést do vany jak jsem byla unavená.Tak snad dnes dřív usnu,po těch dlouhatánských dnešních pochuzkách :think:

To je dobře že už ti konečně ten papír poslali :dance: .Mnam mnam uplně ti závidím ty mnamky co vás čekají :lol:

Copak zítra vaříš dobrého?My s Kristy dojíme zbytek ledvinek a manželovi nejspíš udělám smaženici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.7.11 22:08

Gábi,taky bych zase měla žehlit ale nějak jsem to dneska nestihla, tak možná zítra a nebo nechceš mi to ještě vyžehlit když máš ještě teplou žehličku. :lol:

Tak to je dobře že to máš všechno vyřízené,a že nemusíš čekat na tvoji paní dokorku a že penízky pak určitě dostaneš ale teď už jen odpočívej.

Zítra budu mít ještu tu sekanou ale obalím jí v trojobalu,a dostali jsme cuketu tak jí nakrájím na kolečka a taky jí obalím a usmažím ve friťáku a k tomu brambory.A na pátek udělám čočku a vajíčko ,protože chci jet s Marečkem na mluvení ráno než bude mít doktorka na začátku srpna dovolenou.

To víš že jsem ráda že mi to konečně poslali,tak teď musím jen čekat jestli dostanu nějaké ty dávky.Nemůžu moc těch cukrovinek papat ať moc nepřiberu,když jsem teď něco z hodila do plavek.

A už víš co budeš vařit o víkendu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.7.11 22:35

Gábi, půjdu si ještě lehnout do vany a budu jsi číst tak snad tam i neusnu.

Tak se měj zítra moc hezky,a teď jsi odpočiň po náročném dnu a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.7.11 22:56

Kamčo taky jsem měla v plánu jít dřív spinkat :-) ,ale nějak to neklaplo.Po desátý jsem si dala s manželem čaj a šup koukám pul jedenáctý pryč :roll: .Tak rychle ještě udělat sváču do práce a pujdu se odmalovat a taky chrupkat.

No víkend???Myslím že udělám nějakou tu čínu z toho krutího masa.Ale že toho je kilčo tak možná část zapeču s těma těstovinama jak máme rádi od Maggy nebo od čeho to je.Nebo kdyby bylo počásko,tak nechám větší kousky na ugrilování,nevím jak velký tam budou.Měla jsem tyhle kousky kuřecí a tam se dali vybrat větší,vím že jsem je taky tehda nechala na grilovačku,tak tyhle krutí mohlo by to být podobný ale nevím.

Tak se hezky vyspinkej a zítra si zas písnem.Dobrou noc :mavam:

Jo to prádlo pošli :wink: ,když bude hezky a uschne mi venku várka další žehlit budu,tak to vezmu jedním vrzem :lol:
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.7.11 21:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?Já si oběhla tu neschopenku zase do práce,tak jsem ráda a snad to teda je vše zařízený.
Doufám že už mi ze sociálky žádnou jobovku volat nebudou :-? :-x

Dneska jsem manžílka moc potěšila.Nejenom že měl smážu k večeři,ještě jsem i upekla ořechovou bábovku :palec: .Ale ani jsme ji neochutnali :roll: .Jak se dopekla,chvilku na to přijel z práce a jeli jsme se podívat ke známým na chatu tady poblíž.Tak ted jdu uvařit kávu,sobě teda čaj a nakrojím bábovku a asi si taky plátek dám :lol:

Copak zítra vaříš?Já koupila dnes v akci mletý maso u nás v masně za 49kč kilčo,tak jsem vzala hned dvě kg a z pul kg upeču zítra tu plněnou roládu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.7.11 21:39

Ahojky Gábi :mavam: ,měla jsem se dobře je pořád co dělat ,ale odpoledne u nás zase pršelo tak jsme museli být doma ale k večeru to přestalo .

Tak už to máš všechno za sebou,a je dobře že ti to ta paní zavolala a máš to vyřízené a teď už budeš mít doufám klid.

Já teď nemusím péc,máme ty cukrovinky a zítra ráno budem ještě péct ty koláče a určitě dostanem když to zbyde protože máme toho hodně.Jsi šikula! :palec:

Na zítra už mám udělanou tu čočku na kyselo ale zdá se my že ji mám nějak moc osolenou tak doufám že bude zítra dobrá.Jedeme totiž na to mluvení ráno,doktorka má nějak na začátku srpna dovolenou.

Tak ty už máš vymyšlené co uděláš na víkend tu čínu,ale já ještě pořádně nevím zkzsím zase zeptat manžela na co by mně chuť.

A jak ty ses jinak měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.7.11 21:58

Kamčo no jo vlastně,vždyt já na to zapoměla,že pojedete na řeč :oops: .Nám nakonec zítra ségra přijede.Tak je to vymyšlený že mamka sem tak okolo druhý přijede s dětma a pak navečer pojedou s Vašíkem do Pardubic,on že tady spát nechce jak jsem ti psala.Tak tady zustane jen ségra s Aničkou.

Tak na sobotu udělám nejspíš tu čínu,nebo ty těstoviny zapečený.Ale asi spíš čínu s rýží na kari se šlehačkou asi :wink: .Neděle to ještě nevím :nevim: ,protože když nás tady bude více nevím jestli zbyde na neděli.Tak musím popřemýšlet.Hlásí počasí jakžtakž tak snad nám vyjde grilovačka 8-) o víkendu.

U nás bylo krásně dnes.Dopolko uplný teplo a navečer se to trošku pokazilo,ale i tak pěkně a nesprchlo.Prádlo uschlo,ale tím že jsme odjeli pryč tak jsem ho nevyžehlila,tak dobře že jsi své prádlo neposlala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.7.11 22:32

Gábi,a nakonec nemusíme jet autobusem ale manžel má v Kravařích nějaké vyřizování tak pojedem autem tak jsem ráda že nemusíme jít na autobus a budem třeba i dřív doma.

Tak to musí mít Kristýnka velkou radost a už se určitě těší na zítra,jak budou spolu řádit. :lol:Nás taky v sobotu čeká grilovačka pozvala nás švagrová ze švagrem ale to musíme jet autem a berem taky tchýni a Marečka.

A zrovna jsem ti chtěla to prádlo poslat,protože jsem ho samozřejmě dneska nevyžehlila. :lol: A co zítra? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.7.11 22:56

Gábi,okoupaná už dneska jsem tak půjdu spinkat protože zítra ráno musím o půl šesté vstávat a budem péct ty koláče na večer.Určitě se zítra ozvu,ale až asi později máme večer po kostele to pohoštění a nevím jak dlouho se tam zdržíme.

Tak ti přeji dobrou noc,a zítra pěkný páteček se sestrou a dětmi!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.