SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
15.7.11 21:56

Teda Kamčo bolej mě záda.Až do ted jsem vytahovala Kristýnce hnidy z vlasu :cert: .Sakra proč už je zase někde chytla :pocitac: .Povídá mi večer že ji hodně štípe hlava,tak jsem tam jukla a to víš že jo.
Tak jsem ještě byla u kamarádky pro šampon na vši ale měla jen takovej obyč,stejně nešly hnidy jen vyčesat tím všiváčkem,tak jsem je musela vybírat.Ted Kristy už protivná,mě z toho taky bolej záda jak jsem pokrčená furt :cert: .Takhle hodně hnid ještě neměla :pocitac: .Veš tam nebyla ani jedna,ale hnid zprominutím jak nasráno :oops: :cert:
Nevím že by si je přithla ze školky v přírodě?Nejspíš ano,nikde jinde v kolektivu ted nebyla :think:

Ted jsem ji musela převlíkat ještě postel a dát čistou košilku a vše dát do koše na vyprání…jen starosti s tím :cert:

Jdu si uvařit čaj a chvíli si sednout pohodlně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.7.11 22:24

Gábi,to je mi líto tak hlavně že to nejsou vši jen ty hnidy ale i tak je to pro Kristýnku určitě nepříjemné.
Tak zítra ráno zajdi do lékarny,pro ten lepší šampon aby se toho brzy zbavila. :-(
A má to jenom Kristýnka,nebo i jiné dítě ze školky to už asi nevíš když jsou teď prázdniny.

Já musím klepat,nás to ještě nezastihlo a chlapci to mají jednodušší než děvčata ty mívají většinou dlouhé vlásky tak to mají horší. :-( Budu držet palečky,ať jse toho brzy zbavite!! :palec: :palec:

A co třeba v těch Krkonošších??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.7.11 23:13

Tak já se už budu loučit,a půjdu se ještě okoupat a pak hned zalehnu do postýlky už mně zase volá.

Tak měj zítra moc hezkou sobotu,a hlavně ať máme už to pěkné počasí.Tak přeji dobrou noc a moc hezké sny!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.7.11 23:34

Kamčo vubec nevím jak děti ve školce,nejsem s nima ve spojení.A ta naše kamarádka Yvettka ted spinká u babičky a doma bude v neděli dopolko,tak to hned Jarča že jí hlavu prohlídne.

Jinak doufám že jsem všechny hnidy tím šamponem musela zabít a už jen vytáhnu eventuelně ty který jsem přehlídla.Zítra ji zas juknu do vlásku.

Tak jsem vymyslela že obalím filé zítra a bramburky nebo kaši k tomu.Musím si ho vyndat z mrazáku,ted by byla prča kdybych tam žádný neměla,ale myslím že by tam mělo ještě být :think:

Taky jdu hned pak chrnět,bolej mě dost záda,jak jsem nad Kristy byla ohlá,tak si je máznu dole francovkou.
Zrovna tak ti přeju dobrou noc a pěknou sobotu,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.7.11 21:01

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jste strávili sobotu?My fajn,puvodně jsem si myslela že sjedeme do Pardubic za sestrou s dětma k našim,ale oni že pojedou na koupálko že nebudou doma,tak jsme byli odpolko jen ve Lhotě a pak na dvoře.Trošku jsem se osvěžila v bazénu,ale jen jednou bylo to docela studený :roll: .A večer jsme grilovali,mnam mnam ale byl to takový mišmaš :mrgreen: co dum dal :mrgreen: .
Měla jsem nachystaný hermelínky,pak jsem vytáhla z mrazáku tenký klobásky s ananasem a druhý se šunkou,pak dvě uzený stehna,ale ty se ani nenačly :jazyk: ,jak jsme byli nabaštěný.No a s Kristy jsme si daly ještě kukuřici :palec: .A jsem nacpaná k prasknutí :lol:

Ty naložený kotletky jsem nechala na zítra k obědu a přemýšlím že k nim neudělám hranolky,ale kaši.Nějak nemám na hranolky ani chut a taky jdu hned ráno v pondělí zas na glykemii do dia poradny,stačí ty prohřešky z dneška :roll: .Ve Lhotě nanuk a takový oplatkový řezy,ted ta kukuřice,to je sladký taky,tak si myslím že bych ji taky neměla :think:

Přivezla jsem si ze Lhoty mísu višní,ale už nemám sklenice,tak jsem si nasáčkovala čtyři balení na bublaninu do mrazáku.Ale jedno jsem si nechala venku a zítra upeču koláč s drobenkou a dám je tam.

Dneska se musím pochválit :palec: ,byla jsem na nákupu a koupila jsem zlevněný o pulku 4× 1kilčo krutích kousku třeba na čínu za 49.90 kilčo,no nekup to.Tak jsem vzala všechny čtyři balíčky co tam měli :lol: .A máme zásobyčku.Zrovna se mi to hodilo,protože nemám skoro žádný kuřecí prsa nebo maso v mrazáku,tak jsem ráda :dance:

Jdu ještě pověsit prádlo na zahradu,už bych ho pověsila dřív,ale nechtěla jsem aby mě to načoudila od grilu,tak musím až ted :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.7.11 20:00

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak to jsme včera trávili večer podobně.To je dobře že jste měli baštu grilovanou.My právě využíváme každého teplého víkendu ke grilování nebo opékání :palec:

Tak co už si Mareček sbalil batužek k babi?Kristy také zítra jede,ale ve středu si ji vezmem domu.Zrovna potřebuje manžel pro díly do Pardubic,tak se mi to hodím že se povezem autem a nemusím to trajdlovat od nádraží pěšky :roll:

Jinak se musím pochválit,dnes jsem vyžehlila dvě pračky prádla :palec: a upekla višnový koláč :palec: .Ale nemužu si vzít ani jeden jedinej :pocitac: kousíček sakryš,protože jdu na tu glykemii hned ráno.A to jsme dnes měli takovej pařák 32'že mě fakt štvalo že nemužu ani toho nanuka.
Přestože jsem byla celkem pracovitá,mám tady ještě jednu pračku na vyžehlení :roll: ,to je děs to prádlo,kde mi to berem :zed: .Ale dnes už se do toho asi nepustím.

Taky jsme si dneska pěkně zablbli v bazénu všichni :palec: ,voda se už více ohřála,tak se to dalo.No ale sotva se voda ohřeje,má být zase počasí horší :think: .Potřebovala bych aby zítra nepršelo.Manžel by mohl jet do práce na motorce a já s Kristy bych mohla autem,ale hlásí ten déšt :think: tak to moc nevidím :think:

A co ty,byla jsis zablbnout na trampolíně a v bazénu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.7.11 20:46

Ahojky Gábi :mavam: dozvěděli jsme se to grilování až odpoledne tak jsem potom už nestihla napsat tak se ještě jednou omlouvám.Sama jasem koukala jak dlouho Marek vydržel,ale potom jsem ho nesla na rukách domů byl tak unavený že mi usínal na rameni tak jsem ho pak jen převlékla do pyžama a hned do postele.

Pěkně jsm jsi to grilování užili,ale koupat jsem se nebyla ale na trampolíně jsem jsi zase zaskákala to je pravda.Mareček byl jen jednou a třepal se pak zimou,že už nechtěl pak jít.

Jsi fakt šikula při neděli,já jsem zase neudělala dneska vůbec nic byli jsme pozvání i s tchýni na odpolední kafíčko a svačinku apřijeli jsme po šesté hod.domů.

A dneska jsem vařila na oběd vepřové masíčko na zelenině a k tomu rýži,a budu to mít i na zítra.

A teď nevím,jestli jsi my psala ,co ty dneska na oběd?

Mareček už má batoh s věcma nachystaný k babičce,tak ještě tam zítra dohodím pár drobností a manžel mu musí ještě dát do auta kolo. Už to všude hlásil ,že nebude doma,že jede k babi na prázdniny tak doufám že těm našim dětem výjde počasí.

A to jedeš už zítra hned ráno,tak zas budeš tak brzy vstávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.7.11 20:47

A jak Kristýnka ,má ty hnidy už pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.7.11 21:08

To je v pohodě Kamčo,nemusíš se omlouvat.Prostě když to jedný nevyjde,tak si písneme druhý den.Jen si nemysli,až se špuntík narodí,taky si myslím že se sem hned taky nedostanu.Ale to je zase dobře že na sebe máme maila,že si mužem posílat i fotky atd… :wink:

Jinak ted jsem dožehlila i tu třetí várku prádla :dance: ,sama sobě se divím že jsem se do toho ještě pustila :palec:

Kristýnce jsem dnes ještě jednou preventivně hlavu umyla tím šamponem proti vším.Tak ty hnidy který jsme eventuelně přehlídli,budou mrtví tak by to mělo být v pořádku.Včera jsem ji našla ještě čtyři co jsem přehlídla,chtěla jsem ji prohlídnout i dnes,ale uplně mi to pak vypadlo :oops:
Taky jsem si tím šamponem pro jistotu včera hlavu umyla :roll:

Já jsem na dnešek měla naložený ty kotletky v česnekové marinádě a udělala jsem tu kaši.Dobrutka to byla :palec: a je tady takovýho jídla že nebudu vařit pár dní na tuty :lol: .To manželovi dala ještě máma kýbl koprovky :jazyk: ,ale tady toho je :think: ,nevím kdo to všechno sní.Polovina koprovky ještě,naložená kotletka co zbyla ještě neusmažená i trochu kaše,rizoto to jsem teda dala do pikslyčky manželovi zítra do práce k sváče,uzený stehna co se nesnědli při grilování…hafa jídla co? :pankac: :roll:

Taky se mi nechce zítra tak brzy vstávat,ale bohužel :-? .Doufám že tam pujdu naposledy a pak už jen držet dietu ale bez kontroly,aspon tak to má ta moje kamarádka,tak doufám že i mě to tak bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.7.11 21:53

Gábi,taky jsem ráda že máme na sebe ty maily a že jsi můžem posílat fotečky a různé ty srandičky. Ale manžel mi ještě ty nové fotečky od tvého manžela na fecebooku z dovolené ještě neukázal.Tak to potom budeš mít jiné a krásné starosti,ale snad ti to někdy výjde a napíšeš mi.

Budu ti samozřejmě na zítra držet palečky,ať to máš v pořádku když jsi dneska nemohla mlsat a hlavně ať tam jdeš taky naposledy jak ta tvá kamarádka. :palec: :palec:

Tak to je dobře ,že to má Kristýnka lepší tak aby to už zítra neměla a bylo vše zase v pořádku.

Já mám jen oběd na zítra,a v úterý možná pojedem do Opavy tak jsi s manželem někdě zajdem na oběd.Mně to totiž s té sociálky ještě pořád nepřišlo,a zítra to už bude dva týdny co jsem jsi to vyřizovala.

Jsi šikula,ale mohla jsi my říc a já bych ti poslala taky moje prádlo zase se my to tam hromadí. :palec: :lol:

A ještě pořád jsi děláš ty testíky na hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.7.11 22:49

Kamčo testíky si občas udělám,ale vychází to hladově.Když si nedám to ovoce v noci,tak i na druhý políčko :think: ,tak ted tím že špatně spím,tak to ovoce téměř každou noc mám.

Tak já ti zítra pošlu ty nejhezčí fotky od manžela z fotáku na mail.

No to jo to je docela doba,že ti to stále sociálka neposlala :think: .Oni mají na vše času dost,ale my jak něco někde nezaplatíme,tak je ohen na střeše :zed:

Taky jsem tady měla pořádnou hromadu prádla,to mi věř :mrgreen: ,ale musela jsem využít že se mě jakžtakž chtělo žehlit :lol: ,ikdyž ne ta třetí várka,to už ne :mrgreen:

Pujdu už chrupkat za chvilku.Ještě si nechystám ty sváči na zítra protože nebudu doma a pak pujdu směr ložnička :lol: .U nás se pěkně zvedá vítr,asi něco v noci vážně přijde :think: .Tak přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.7.11 23:04

Ještě pořád v noci špatně spíš,teď s tím bříškem je to určitě horší že?

Pošli mi je prosím,budu moc ráda protože nevím kdy manžel mi je ukáže.Děkuji!!

Já budu možná žehlit zítra,ale jen možná taky jak se mi bude chtít a jakou budu mít náladu tak se uvidí jak to dopadne. :-)

S tím stebou souhlasím že mají čas,ale já to potřebuji nebo my odloží ty dávky tak proto jestli my to zítra nepříjde tak chci jet v úterý se tam zeptat.

Tak ti držím palečky ať je všechno v pořádku,a měj taky hezký den a snad bude i to sluníčko.Taky přeji dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.7.11 14:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jsem ráda že mám to dnešní cestování za sebou.Dnes mě nějak bere břicho.

Tak dnes jsem byla v dia poradně naposledy :dance: ,teda do porodu,pak tam ještě kontrolu mám.Glykémie mi dopadla zase dobře,ale ty testíky na hlad až ve třetím posledním poli :think: 8-o .Já teda nemohla usnout a pak jsem zas usnula a neprobudila se na to ovoce v noci.Dr mi říkala že je to i tím že nemužu spát,že tělo pracuje a ta strava nestačí.Tak že mám opravdu jíst v noci.

Ultrazvuk mě tentokrát nebolel uf uf :roll: ,ale k těm nožkám jak jsem ti psala mi řekl že to nelze vyloučit,ale at se tím nijak nestresuju,že to má spousta miminek a že to spraví rehabky :think: ,že se uvidí po porodu.

Jinak ráno pěknej slejvák,tak jsme s Kristy musely na autobus,protože v tom by manžel na motorce jet nemohl.No a od dopoledne slunečno a celkem pěkně :roll: ,jakoby nemohlo takhle být už ráno :roll:

Tak ti přeju hezký zbytek dne a večer si písnem více,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.7.11 20:35

Ahojky Gábi :mavam: tak Mareček už dneska spinká u babičky a dědy a bude tam až do neděle ale jestli bude chtít dřív tak mi mam´ka zavolá.

Tak to je dobrá zpráva že už tam nemusíš jezdit,a že výsledky jsi měla v pořádku držela sem ti palečky.

A s těma nožkama se opravdu nestresuj,možná že to bude nakonec všechno v pořádku a když ne tak rehabilitace určitě pomůže.Nevím jestli jsem ti to psala,ale Mareček se mi otáčel pořád jenom na jednu stranu a cvičili jsme tu Vojtovu metodu a můžu ti říc že aňi ne rok a bylo všechno v pořádku.

A ještě pořád tě bolí to bříško?

Taky u nás ráno pršelo jak jsme šli k paní zubařce,a odpoledne bylo sice zataženo ale nepršelo.U zubařky bylo plno lidí,tak nás vzala po čtvrtě hodiny sedění v čekárně ale potom bylo vše v pořádku.

Děkuji za krásné fotečky na email,opravdu ti to tam moc sluší a Kristýnce samozřejmě taky. :palec: :palec:

Taky ti přeji hezký večer!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.7.11 21:18

Ahojky :mavam: ,taky už jsme doma samotinký :roll: .Ale my jen do středy :wink: .A doma zas podezřelý klid,je to hrozně znát když tady není.

Bříško dobrý,ale ono mě to bolí jen při chuzi,v klidu je to uplně v pořádku.Aspon že tak :roll:

O čekání v čekárně mi ani nemluv.Od čtvrt na sedum do zhruba čtvrt na jedenáct jsem dnes trávila v čekárnách :cert: ,už jsem ani sedět nemohla.

Kristýnka nosila akorát déle než ostatní děti to široký balení plen kvuli kyčličkám.Taky mě to štvalo,bylo léto a ona se pařila v hroudě plen :-o

Konečně jsme koupili Kristýnce do pokojíčku setobox,byl v akci jen za 399kč.Akorát dnes už nebyl a bude zítra.Tak jsem si ho zaplatila protože je v akci jen do zítřka a vyzvednu si ho ve středu jak tam jedem.Tak bude ráda že se muže beruška zase dívat u sebe na telku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.