Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Musím to ovoce dát do mrazáku,jojo,bylo by to škoda pak vyhodit ![]()
No jak na potvoru manžel dnes ani zítra není na elektrárně ale jsou někde odjetý…to je jak naschvál.Nevím nevím,až zítra budu vědět v kolik přijede.To jsem mu dala sebou do práce oběd na ohřátí a tam si ho samozřejmě nemohl ohřát ![]()
Když bude čas,ale vypadá to právě že bude,chci zajít tady do toho sekáče,protože mi paní říkala že dnes tam bude přidávat další věci za tu desetikačku do výprodeje,tak bych mohla ještě něco levného super koupit
.
Kamarádce jsem dala jedny ty rifličky maličký no a byla štastná a nadšená a moc děkovala.
Já taky davám ovoce zmrazit do mražáku,a potom jenom vytáhnu na buchtu protože to je fakt škoda vyhodit to máš pravdu.
Tak to je škoda že jsi nemohl vzít manžel na zítra volno,tak snad mu to výjde a brzy příjde domů a můžete jet na prodloužený víkend.
Tak já se budu loučit,a půjdu spinkat a moc vám budu zítra držet palečky ať je vše pohodě a hlavně jak má být.A napíšem jsi až třeba v pondělí,nevím v kolik v neděli přijedete a budeš určitě pak moc unavená.
Tak se mějte moc hezky,a přeji dobrou noc!!Pa.
![]()
PS:ŠTATNOU CESTU!! ![]()
Taky jsem ti to právě chtěla napsat,že nevím jak neděle večer jak to tady bude vypadat a v kolik přijedem,takže kdybych tu nebyla,že na 100% v pondělí
.
Tak ti moc děkuju a přeju také krásný a pohodový víkend
![]()
Dobrou ![]()
Ahojky Kamčo
,od osmy hodin se sem snažím dostat,ale zase to nereaguje
.Člověk se těší že po pár dnech pustu
si sem sedne a bude písat písat písat
a ono zase ne.
Přijeli jsme na poledne,ale vybalovala jsem,pak jsme si zařádili
na zahrádce,dneska jsem se konečně pořádně vykoupala v bazénu
,zkrátka ani nešlo přihlásit se dřív,protože se doma něco pořád dělo ![]()
V Krkonoších bylo fajn
,ale uteklo to dosti rychle.Včera jsme si udělali výletový den,byli jsme na Sněžce lanovkou
,manžel s Kristýnkou si sjeli bobovpou dráhu,prošli jsme Pec pod Sněžkou,moc hezký den,taky ta utrata stála za to ![]()
Prosimtě kdybych neodepisovala zase,tak mi to tady nejde,tak se nezlob ![]()
Ahojky Gábi
tak jsem ráda že si napsala myslela jsem na vás jestli jste už doma a jestli dneska ještě napíšeš nebo až zítra.
Tak to je super,že jste jsi to krásně užily a ale mně ty tři dny taky nějak rychle utekli.A jaké bylo jídlo,nebo jste jsi vařily samy?
Tak v pátek jsme byli pozvání na jedno grilovaní k tetě do Štěpánkovic a to jsme museli jet na kole protože manžel pil alkohol a autem jsme nemohli jet.Tak Mareček to hezky zvládnul,ty tři km ujet na kole tam i zpátky tak jsem ho moc za to pochválila.
![]()
A včera jsme opékali poprvé doma,ale opékal strejda protože manžel šel pak večer do práce.
A v kolik v pátek manžel přišel z práce?
Kamčo tak to je Mareček frajer,že ujel takovou dálku
![]()
A paráda že jste měli také krásné dny
.My jsme si nakonec opekli liberečáky i dnes večer,ono doma nebylo skoro žádné jídlo jako nachystaný,tak jsme spojili potřebný s užitečným ![]()
Na té dovče krátké byla polopenze,snídaně a večeře.První večer byla rajská,tu manžel nepozře
,tak si koupil kýtu ona se tam udila,tak to víš to si pochutnal více.Druhá véča byl guláš mnam mnam takovej ostrej teda než já vařím,ale dobrej ![]()
Snídaně byly formou švédských stolu,ale skromnějších jako než v hotelu,od všeho něco.Šunka plátkový sýr,tavený,máslo.....
A dnes asi že na rozloučenou jsme dostali i dobrou buchtičku ![]()
Jo vždyt jsem zapoměla odepsat,že manžel přijel asi o pul třetí,no mohlo to být dřív,ale jsem ráda že nepřijel třeba až v pět.To bysme ani nestihli večeři,ta se podávala o pul sedmý.
Jé a dnes jsme zaspali na snídani
,no nakonec ne,ale kdyby nás ta má kamarádka nevzbudila tak máme smulu a nic by třeba na nás nezbylo
.Ona byla v noci velikánská bouřka a oba nás to probudilo.Ještě že Kristy ji zaspala.No a k ránu jsem asi usnula tak tvrdě,že jsem ani budíček na mobilu neslyšela ![]()
Jinak si musím postěžovat,ted poslední dny zase tak tragicky spím,hrozně málo,mám krizi už z toho docela ![]()
Copak budeš zítra vařit?Já si vyndala plecko,že udělám segedín
,zelí i knedlík mám,tak paráda,kupovat nemusím nic.
No nic tak já budu končit,snad usnu dnes lépe
.
Tak krásné sny a dobrou noc
![]()
Ahojky Gábi
už jsem viděla tvoje fotečky na facebooku a musím říc že jsou moc krásné a líbíš se mi jak se tam opaluješ na tom lehátku s tím bříškem moc ti to sluší i Kristýnce na ostatních fotkách.
![]()
Za včerejšek se omlouvám,myslela jsem že ti to zas nejde jak sem se dívala jestli jsi mi odepsala a nic tam ještě nebylo a padla na mně nějak únava tak jsem šla spinkat.
Já jsem dneska nemusela vařit a nebudu muset aňi zítra,byli jsme pozváni ke švagrové na oběd včera ještě slavila svoje narozky z rodinou z Ostravy a hodně jí toho zbylo tak nás i mamku(tchýni )pozvala dneska na oběd.Tak mi dneska oběd zbyl na zítra,tak toho využiji a pojedu s Markem ráno na logopedie.
Tak jsem jsi tam také trochu za blbla,skákala jsem na trampolíně já stará koza.
Mají taky bazén,ale tam jsem jít nemohla v sobotu jsem to dostala ale Marek jsi hezky zaplaval.
Tak jak ses měla dneska ty Gábi?
Určitě jsi dneska začala prát plno prádla a taky odpočívala.
Ahojky Kamčo
,tak haleluja už jsem si myslela že mě to sem nepustí
,tak jsem šla do vany a paráda ikdyž nevím na jak dlouho ![]()
Tak jsem ráda že se ti fotečky líběj
,ještě si chci sdílnout nějaký co fotil manžel na svuj telefon,jenže pak mi to tady přestalo fungovat,tak ani to jsem nedodělala ![]()
Tak to je fajn že jsis tak zařádila
,kdy se nám to poštěstí vid? ![]()
Také nemusím zítra vařit,omáčku máme i na zítra,akorát si myslím že upeču nějakou buchtu manžílkovi zase
,ještě uvidím ![]()
Gábi,já jsem jsi to myslela že máš zase asi problémek se tu dostat tak snad jsi to ještě přečteš.
Opravdu se my ty fotečky líbili,moc vám to tam sluší.
![]()
Máme to k nim docelka kousek,tak jak se vždycky ze švagrovou domluvím tak tam můžem přijít jsi zaplavat i za skákat na trampolíně .Je to hodně náročné na nohy,pak mně docela i bolely a chtělo se mi hrozně čůrat. ![]()
My máme tu buchtičku spapanou,ale já zatím péc nebudu možná v pátek a to se uvidí.
Tak se budu loučit,a snad zítra jsi napíšem víc.Měj se moc hezky a dobře se vyspi i když vím že se ti teď špatně spí a přeji dobrou noc!!Pa.
![]()
Ahojky Kamčo
,zase se omlouvám za večer,ale nemám na to nervy u toho sedět,napsat tři řádky a zase čekat,tak jsem to zabalila
.Zkusím písnout párkrát přes den jak vyjde čas,včera to přes den jakžtakž šlo,občas to taky zapřemýšlelo,ale po delší chvíli.
Také se u vás udělalo tak krásně?Já odkryju bazén a odpolko se asi vykoupeme,pozvu taky tu kamarádku s dcerkou at se osvěžej.
Máš pravdu jinak s tím prádlem
,už peru.Včera se mi nechtělo,protože hlásili ty bouřky a nakonec byla jen v noci,tak by prádlo uschlo.Ale dnes začnu,zase tam mám dvě pračky minimálně.Kde mi to berem…hruza ![]()
Tak mám na facebooku dalších pár fotek od manži z fotáku,některý jsou moc hezký,až se divím,protože já moc fotogenická fakt nejsem a většinou když se tam směju,tak je pak výsledek ještě horší
![]()
Představ si Kristýnka ještě spí
,to samé bylo včera,ale touhle dobou se už probudila tak čekám že i ted,dospává ty hory šmudlík
,tam ponocovala a ráno dospat nemohla že se podávala snídaně
.Mě zase strašně budil furt ráno sousedovic ratlík,už ho mám fakt pokrk
,až tam bude spát miminko a ten debža bude štěkat a štěkat tak potěš teda ![]()
Ahojky Gábi,
to nevadí ,říkala jsem jsi že ti to asi zase nejde že mi napíšeš až zítra.Tak uvidíme večer,jestli ti to půjde a napíšem jsi pak víc.
U nás je taky dneska krásně teplíčko,ale koupat jsme se a skákat na trampolíně u švagrové nebyli asi zas půjdem ve čtvrtek.Ráno jsme jeli autobusem na mluvení,a doktorka Marka pochválila že dělá velké pokroky a odpoledne byla u nás mamka přijela na kole tak jsme poseděli na balkoně.
Taky jsem jsi odpoledne pustila pračku z prádlem,tak ho musím ještě pověsit sušák a postavit na balkon ale na noc to radši schovám do vnitř.
Tak to budete mít super odpoledne s kamarádkou u bazénku,takové osvěžení je fakt super ale mi bazén doma nemáme.
A máš už něco vymyšlená na zítra na oběd?
Tak se zatím měj hezky,a snad nám to večer výjde jsi napsat.Pa. ![]()
Ahoj Kamčo
,snad to pujde
.
Dnešek se fakt vydařil,bylo krásně tak jsem se s Kristy smočila v bazénku,pak přišla kamarádka,ale ta se vubec nekoupe,tak se koupala jen dcerka její.
My si popíjeli ledovou kávyčku
,no nebyla tak dobrá jak v restauraci,ale náhodou taky mnam mnam ![]()
Zítra uvařím zapečenej květák s kaší nebo bramborem,uvidím co se mi bude chtít dělat.Ani jsem to v plánu neměla,ale měli o pulku zlevněnej u nás,jako pěknej ale maličkej,tak jsem si říkala že zapečenej jsme ho dlouho neměli a Kristy to schválila že by si ho také dala
,tak jsem ho vzala.
Jinak jsem upekla pudinkovou buchtu s banánem
a vyžehlila jednu várku prádla
,paráda.Další suchá mi visí na šnuře a další se pere,ale nějak zase zlobí pračka,furt to nechtělo vyždímat
ach jo ,to je furt něco.
Jinak paráda že logopedka Marečka pochválila,to si uplně umím představit jak to potěší ![]()
Tak to vypadá nadějně,počítač se snad přemýšlet nechystá ![]()
Ahojky
tak to jsem ráda že ti to zatím jde a snad jsi dneska napíšem víc.
Já s mamkou jsme jsi dali na balkoně jen tu vařenou kávu,a moc mi chutnala když jsem jí pila venku a ne doma.
Mamkou taky pije tu ledovou kávu,ale kupuje jí už hotovou v obchodě a taková malá krabička stojí 15 kč a přitom má doma ten šejkr na tu přípravu.
Já bych právě chtěla zítra uvařit něco rychlého,ať můžem dřív po obědvad a stihnu ten autobus co jede o půl jedné.Jedu totiž zase na ten pracák,a jedu tam zase zbytečně protože mně to ještě z té sociálky nepřišlo.
Prádlo už mám taky pověšené na tom sušáku,ale měla jsem ho dané venku na balkoně ale už jsem ho zase s chovala mám strach aby v noci nepršelo ale nevím aňi jak bude zítra na počasí jsem se nedívala.
Jsi šikovná že jsi upekla buchtu,a škoda že nemůžu dostat vzoreček ke kávičce. ![]()
Jak dneska dlouho Kristýnka spinkala?
Příští týden půjde asi Mareček na prázdniny k babičce,ale nevím na jak dlouho uvidíme jak tam vydrží.A půjde i Kristýnka někde ještě na prázdniny?
Kamčo taky mám ráda tu ledovou kávyčku v krabičce mnam mnam
.
Ted jsem koupila takový sáčky co se zalejou vodou s mlékem a byla dobrá.
Tenhle týden by měla sestra dovést děti a budou v Pardubicích u holek na prázdninách,tak uvidím jestli tam bude i Kristýnka třeba na dva tři dny,ale nevím
s mamkou jsem o tom vubec nemluvila ještě.Jinak nikde Kristy už nebude.Doufám že se dostaneme ještě aspon na nějaký výlet ![]()
No jo to lítání po uřadech,já to taky neměla ráda
,ale nic jinýho ti nezbývá
Kristy zase spala dlouho,nějak po pul desátý se až probudila
,no chvilku potom co jsem ráno psala
.Myslím že to prádlo mužeš nechat venku,na zítra hlásí tropy a bouřky mají přijít až k večerních hodinách a ve čtvrtek
.Jinak mě se to fakt nevyždímalo.Zítra poprosím kamarádku at mi to přepere,protože to je namočený furt v tý vodě nevypuštěný a jsou tam i mimi věci,tak to fakt nechci mít špatně vypraný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.