Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
odpoledne jsem na vás myslela a říkala jsem jsi že se ti už Kristýnka vrací domů a že se určitě obě moc na sebe těšíte. ![]()
Tak to je dobře že Kristýnka neplakala,je to šikula a věřím že se jí tam líbilo.
Taky jak má Mareček všude roztahané hračky,a říkám mu že nepůjde na počítač tak se taky snaží rychle uklidit aby tam mohl jít.
Zítra mají u nás klub postižených,odpoledne den dětí takové ty různé soutěže tak snad nám výjde počasí protože loni to nevyšlo a pršelo nám u toho. ![]()
Měla jsem se celkem dobře,zase takový uklizecí den při pátku ale buchtu jsem zas nestihla upéc.
Taky bylo u nás takové počasí že chvilku pršelo,a pak zase nic ale u nás duha nebyla byla asi na vaší straně. ![]()
A vyspala ses dneska dobře,a nožky tě už nebolí?
Kamčo já přemýšlela jestli nevyndat dnes nějaký masíčko,aby se ugrilovalo na neděli,jenže hlásí právě dost přeháněk,tak ti nevím
.Dneska dokud svítilo sluníčko,tak byl pařák,pak to ale začlo studeně foukat a bylo po teple a přišel déšt,tak to bude asi stejný jak dnes.
Včera večer nakonec déšt taky přišel,ikdyž to tak nevypadalo,až na to dusno velký.
Nožky no oni mě bolej každý den,ale když víc šmajdám tak bolej znatelně víc.Dnes to až tak zlý není
.Týjo už mi to ukazuje na metříku necelý dva měsíce do porodu,to tak letí.
Já jsem moc ani neuklízela dnes se přiznám
.Akorát jsem uklidila hory vyžehleného prádla a další várku vyžehlila.Na sušáku mi dosychá nová várka.Potřebovala bych vyprat i zítra,to víš Kristy přivezla hory
špinavých hadříku ![]()
Jinak se mi spustila více rýma
,tak jsem si napařovala lokty v horké vodě a trošku lepší.Kdyby mě znosu neteklo vyspala bych se lépe.
Už víš co budeš vařit na víkend?
Gábi,taky jsem se dívala na počasí a hlásí déšt a na pondělí zase horka.My ještě negrilovali,tak jsem zvědavá kdy začnem snad už na začátku prázdnin protože už mám taky chutě. ![]()
Tak to se ti už opravdu pomalu a jistě blíží,určitě se už moc těšíš aby už byl Danielek na světě a měla už to všechno za sebou.
Dostali jsme dneska velkou kytici kopru,už mám něco i nasekáno ale mám i dost ještě ve sklenici.Tak jsem uvažovala že udělám zítra koprovku,knedlík vytáhnu z mražáku a opeču salám a polévku mám kuřecí z nudlemi.
Tak se budu loučit,tak se měj moc hezky a přeji ti dobrou noc!!Pa.
![]()
Kamčo tak to k vám pošlu manžu na oběd
,ten koprovku miluje
,ale já ji nepozřu ani krapet ani ochutnat nic,tak ji dostává jen od mámy když ji vaří.
Ani jsem ti nepsala,Kristýnce roste druhá jednička,hned vedle té co už ji vypadla.Ale tu mléčnou tam ještě má.Vyklá se jí,ale ne zatím až tak moc,tak si myslím jestli se zítra kartáčkem nepustí zas do rozvyklání,když už za ní zoubek roste.
To už zase byla rozmluva co jí asi zoubková víla donese
,tak jsem ji utvrzovala že zoubková víla nosí dárečky teda jen za jedničky,za další zoubky už ne.Tak doufám že to odbydeme čtyřma menšíma dárkama a pak už je očekávat nebude ![]()
Mám pro ní takovou hezkou láhev s princeznama,co bude nosit na pití do školy,tak tu dostane a aspon spojím potřebné s užitečným
,protože bych jí ji stejně dala pak do školy.
Vím že bude nadšená,když dostala ten svačinový box do školy s princeznama,tak byla moc ráda ![]()
Také už pujdu na kutě,tak přeju hezké sny a dobrou noc
![]()
Ahoj Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?Já měla den nic moc.Pobrečela jsem si trochu.Přišlo mě líto jedna v podstatě hloupost,ale mrzelo mě že se mě manžel nezastal,že nebyl na mé straně a nějak to na mě padlo a přišlo mi to líto.
Ráno hned jak jsme vstávali přijela tchýně s tchánem že jedou na třešně at jim dám Kristýnku že přijedou tak za hodku.Tak si ji vzali,přijeli před obědem a že berou Kristy do Lhoty,no mě to přišlo líto.Že ted byla pryč a zase bude celej den pryč,tak jsem byla naštvaná trochu.No a manžel do toho at toho nechám že snad přijedou atd…já nevím proč nemohl říct…jé dnes nám ji nechte at si ji zas užijem,nebo něco takovýho.Přišlo mě to tak líto.Ještě je před rodičema na jejich straně.
Jsem ted taková podrážděná,vím že mi přijde líto i to co bych jinak neřešila.Ach jo,nějak nejsem naladěná dobře.
Jinak jsem zase zavařovala třešně,ale měla jsem posledních pár sklenic s víčkama,tak jen jeden hrnec-7sklenic.Ted budeme mít třešní až až.A tyhle byly sladší tmavší,tak maj i tu vodu hned červenější.
Přemýšlím co zítra uvařím.Mám v mrazáku knedlík tak že bych udělala hovězí guláš???
Ahojky Gábi
tak ti musím napsat že se mi ta koprovka moc povedla amanžel mně pochválil že byla výborná.A ještě nám zbyla tak ,jestli chceš tak pošlu vzoreček i tvému manželovi. ![]()
Marečkovi pořád nic ,zatím se mu nevyklá žádný zoubek tak k nám ještě zoubečková víla nepříjde.A myslím že ta láhev bude pro Kristýnku ,pěkný dárek od zoubkové víly.
Gábi,tak jsi to tak neber to jsou fakt ty hormony ale je to škoda že se tě manžel nezastal ale možná jsi to neuvědomil.
Jsi šikovná že se tak pouštíš do zavařování třešní. ![]()
Já ještě pořád zvažuji co udělám zítra na oběd ,buďrolády a naplním je vaječinou a nebo jsem uvažovala kuřátko.
Byli jsme odpoledne na tom dětském dni,kde děti plnily různé úkoly a potom dostaly párek a džusík za splnění.A opět nám zase nevyšlo počasí,chvílemi lilo jak z konve a pak zase nic.
Tak jak jsi ty strávila odpoledne bez Kristýnky?
No oni když viděli že mi to vadí,tak ji nebrali.Takže s nima byla jen dopoledne.Ale mě by to kdykoliv jindy bylo jedno,ale že jim nedojde že je čerstvě doma,tak s ní chci být.A né že zas bude celý den mimo nás.
Taky jsem přemýšlela nad kuřátkem,ale ted byly většinou furt brambory,tak jsem si říkala že bude zas něco jinýho.A zase jít něco kupovat se mi nechtělo,když máme plno jídla v mrazáku.
U nás to taky bylo aprílový počásko.Až pak dýl odpoledne bylo docela hezky,sedli jsme si venku a vypili kávu a to bylo příjemně.
Tak hlavně že se ten den pro děti vubec konal a aspon si dětičky zařádily
.
Ještě mi tady pár třešní zbylo,ale nemám lahve s víčkama,tak možná upeču zítra bublaninu,tuhle měl na ní manžel chut
.No jinak máš pravdu,mám třešní že se mi to nevejde do police ![]()
Tak to je dobře,a rozumím ti že jsi chtěla mít Kristýnku dneska u sebe když si jí celý týden neviděla.
Ještě nejsem rozhodnutá co udělám,ale brambory budu muset mít když dneska byl knedlík.Pondělí jedu do Opavy,tak budu muset udělat více masa,a vezme jsi manžel ještu tu koprovku a knedlík a bude mít oběd a jen jsi ho ohřeje.
Manžel taky dneska mluvil o nějaké buchtě nebo koláči,tak taky uvidím jestli se mi bude zítra chtít něco upéct.A jsi šikula,že se tak do toho pouštíš a pak vám budou určitě moc chutnat. ![]()
Tak jsem se dívala Marečkovi na jídelníček ,co budou mít přes týden ve školce na oběd a má tam napsané jen obědy do středy tak nevím jestli je ve čtvrtek školka otevřená no musím to ještě zjistit. A jak to je u vás?
No bylo by mě líto ty třešně nechat.Byly to skoro zase dvě plné mísy
.A tyhle druhý byly ještě sladší tmavší,tak to vubec.Ale už fakt nezavařuju,protože nemám do čeho
.
Tchýně říkala že má zavaříno snad 40sklenic
.
Čoveče u nás je školka asi otevřená do čtvrtka aspon teda myslím.Vždyt to je posledního
.To mám zrovna dia poradnu v Pardubkách,tak tam taky bude spinkat.A přemýšlím že ji řeknu jestli nechce spát tyhle poslední dny všechny,protože pak už do školky nepujde.Kdybych dělala,tak by chodila i v srpnu,to je školka otevřená,ale takhle ji tam vodit nebudu když jsem doma.
Naše babi taky kdypak přijedem příští týden,jenže mě se ji právě nechce omlouvat ze školky,aby si ty poslední dny tam ještě užila
.Tak nevím jestli tam sjedem až ten další týden.
Já to ještě musím zjistit,do kdy je ta naše školka otevřená já se musím jeden den jít nahlásit na ten pracák.A Mareček taky nebude chodit o prázdninách do školky,jsem zatím taky doma tak jsi užijem spolu poslední moje volné prázdniny.
Však uvidíš kdy ti to výjde zajet za babičkou,my taky nejezdíme pravidelně tak jak to výjde.
Tak se měj zítra moc hezky a přeji ti dobrou noc!Pa. ![]()
Kristýnka nějak neklidně spinká,pujdu ji tam zkontrolovat.
Já doufám že příští prázdniny už budeš těhulka nebo ještě v lepším případě podruhé maminka
.
Také ti přeju dobrou noc a sladké sny
a zítra krásnou neděli ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi strávila neděli?U nás opět počásko nic moc,ale mě aspon tak nebolej nožky
.
Týjo poslední týden školky nás čeká.Taky mě psala kamarádka jestli je školka až do čtvrtka
,tak ti teda nevím,zítra musím zjistit.
Koukáš na tu komedii na jedničce?My to máme puštěný,ještě jsem to neviděla.Tak já zas běžím na filmek ![]()
Ahojky Gábi
nedívám se poslouchám rádio ,tak se klidně dívej.
Tak jak Kristýnka,psala jsi že spinká neklidně je všechno v pořádku?
Tak jsem nakonec udělala to kuřátko,myslela jsem že ještě v mražáku roládky mám a já je nenašla tak už jsme je asi snědli.
U nás sluníčko nesvitilo ale taky nepršelo vůbec,tak jsme jsi udělali procházku na hřitov a stezku Marek měl sebou koloběžku tak jsi aspoň pojezdil.
Já taky právě nevím,jestli bude u nás školka otevřena ve čtvrtek musím to zjistit.
Kamčo tak ta golfová komedie nebyla vubec špatná
.Kdybych nekoukala na ni,jukla bych na Primu na Den poté,to já mužu ty katastrofický filmy
.
Já dělala gulášek a taky byl mnam mnam,je tam i na zítra.I polévka tam je,dám manželovi do pikslyčky do práce at si muže ohřát.
Jinak Kristýnka je v pořádku,ale spala fakt neklidně
.Usnula pak pořádně ař mnohem dýl,ale ráno to dospala.Přišla až o pul devátý jestli si muže pustit pohádky
.
Zbylo vám kuřátko i na zítra,nebo budeš vařit?
Gábi,já většinou poslouchám večery teď rádio a tv málo sleduji jen tu středu jsem se dívala na Top stár.
Tak to je dobře ,že je Kristýnka v pořádku a že to ráno dospala.Mareček taky dneska spal až do půl osmý,vždycky je už vzhůru kolem sedmé a někdy i dříve tak ho nemusím přes týden do školky vůbec budit.
Ale tu buchtu jsem neupekla,mně se nechtělo tak uvidím přes týden jestli se mi bude chtít.
Kuřátko nám ještě zbylo a dokonce i rýže,tak jsi manžel může zítra vybrat.Buď to kuře,a nebo tu koprovku a knedlík ale k tomu by neměl žádné maso tak nevím co jsi vezme já nebudu doma.
A ty jsi něco upekla?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.