SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
20.6.11 21:32

Milčo :mrgreen: ,tak to je dobrý.Tak já se k tobě přihlásím až tě potkám.Ale trapas bude když to nebudeš ty :roll: .Vídávám tě dost často poblíž gymplu.Chodím s dcerkou ze školky tamtudy :lol:

Taky jsem z Pardubic :lol: .V Přelouči bydlíme třetí rok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.6.11 21:47

Kamčo,tak to mají děti super Indiánský týden :palec: .To by se Kristýnce taky líbilo.První rok ve školce měla taky indiánský den,tak jsem vyráběla tričko :lol: a roztřihovala ho dole a kreslila týpí :lol: .Kristýnka si tam pak kreslila nebo snažila se kreslit ornamenty :lol: .Měli se do výroby zapojit i děti :wink:

Máš pravdu doma je smutno :-( .I manžel že to je divný.Jediný co se těším že si ráno přispím,ale já stejně jako na potvoru se vzbudím třeba v sedum a bude :lol: .To je jak naschvál,znáš to.

Taky jsem ráda že to mám hotový ten mrazák.I ten na chodbě by se mi hodilo odmrazit.On má trochu víc námrazu jen na jednom místě nahoře.Ale to teda nevím jestli do něho se pustím,už se mi taky moc nechce.A ty jsi taky dobrá že máš vyžehlíno,já sebrala dnes vypranou várku a zítra chci prát druhou,tak bych měla žehlit taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.6.11 22:15

Gábi,mají to celý týden tak jsem ráda že Mareček o nic nepříjde a už mám i obleček vyžehlený a nachystaný na stole tak mu ho zítra nesmím zapomenout vzít.V pátek asi bude mít volno,protože pojedem na to mluvení ale to mu doufám nebude vadit že tam nebude.

Jsem moc ráda ,že to mám vyžehlené protože jsem tam toho měla fakt dost a taky mně to trvalo než jsem to všechno vyžehlila.Nesmím jsi to příště tak nechat tak moc,a snažit se to žehlit pravidelně ale mně to nevychází jsi to tak žehlit. :-(

Já teď musím vstávat do školky,minulý týden jsem se mohla zase já dýl poležet a teď to máme vyměněné. :lol:

Zítra mají ve školce vepřový řízek,tak jsem řekla Marečkovi že půjdu do školky já a on že ne. :-D

Dofám že papáš,a hlavně hřešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.6.11 22:34

Kamčo 8-) dneska jsem nanučka neměla,ale manžel přinesl picu.Tak jsem měla místo bílého jogurtu a chlebu s máslem :mrgreen: bílý jogurt a tak třetinu picy…značně lepší jak chléb s máslem :lol:
Normálně ti ale musím říct že se těším na čtvrtou hodinu až si vždy dám ten bílej jogurt s banánem rozmačkaným.
Tak to se těším už na deset dopoledne na ovoce a pak na čtvrtou na ten jogurt.A mám zase koupený dva ty moje oblíbený kávový,tak si ho zítra asi dám,mnam mnam to se moooc těším.

A k té angíně…ani mi nepovídej,taky jsem se bála aby Kristy nechytla tu spálovou,hodně na školce řádí i u nich ve třídě,ta naše kamarádka ji též měla.Tak doufám že s ní nepřijede Kristýnka ze školky v přírodě.Nebo s veškama :-? ,zas odvšivovat to bych nerada :cert:

To máš recht,ty si to žehlení pak vychutnáváš najednou tolik praček vid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.6.11 22:51

Kamčo tak já pomažu chrupkat.Tak doufám když mužu že si aspon trochu přispím.Stačí že vstávám v noci na malou někdy i dvakrát :roll: ,už aby tohle přešlo.Radši si ani nerozsvícím světlo abych se moc neprobrala.

Tak přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.6.11 23:11

Tak jste si dneska určitě moc pochnutnali,a chválím tě že hřešíš a nedržíš už moc tu dietu.Jen papej ,ať nemá miminko hlad a ty taky ne.

Tak snad Kristýnka přijede zdravá,vždyť jsi myslím psala že ležela a byla několik dní doma.

Tak já se taky budu loučit,a půjdu spinkat ať ráno vstanu .Tak se hezky a hlavně dlouho vyspi a přeji zítra hezký den!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.11 07:00

Neboj, jsem to já. :mrgreen: bydlím kousek od gymplu a Emmča tam chodí na obědy. :-) já tu bydlím 6 roků a stále si nemohu zvyknout, radši bych Pce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.11 07:01

nelekni se i batulka jsem já!Už jsem se asi někdy přihlašovala, ale zapoměla jsem na to. :-) hlava děravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.11 09:36

Ahoj Milčo i Batulko :lol: ,tak já se k tobě přihlásím :wink: .
Tenhle týden je dcerka v tý školce v přírodě tak je možný že se nepotkáme,já tam nahoru jinak moc nechodím,my bydlíme pod Billou,ale příští týden určitě :wink: .

Ty si mě nevybavuješ?

To je pěkná náhodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.11 12:08

Klidně se přihlaš. :-D je to náhoda. já sem jinak moc nechodím. :lol: tak to se projdete do školky, naše babička tam učí ve školce. na 3 pavilonu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.11 14:06

Docela to máme kousek,to máš pravdu.Ted už mě to v těch teplech zmáhá,hlavně v poledne když spěchám a že to je mírně do kopečka,přijdu docela ufuněná.
Jsem ráda že budou prázdniny jak budu před porodem,tu cestu bych už asi nedala,ikdyž šmajdám hodně pěšky.

Jinak je to pěkná náhodička to máš pravdu :palec: ,tak já se přihlásím jak tě uvidím :lol: .Myslím ten příští týden určitě.

My chodíme do druhýho pavilonu,ale ve třetím má naše Kristy moc ráda jednu paní učitelku,ale jsem ostuda jméno nevím že tam nechodíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.11 18:46

no to určitě se nachodíš, ale procházky jsou zdravé. :lol: naše babička jse jmenuje Jitka Konečná :mrgreen: tak se kristy zeptej. :-D Počkej až budeš chodit s mimískem.to bude paráda. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.11 21:35

Ahojky Kamčo :mavam: ,taky u vás celý den lilo?Tady bylo hrozně :cert: .Chudáci ti naši předškoláci,ty musej být promočený :think: .
Přitom měla být tropická vedra a dnes a zítra teplo největší :think: .
Posílala jsem Kristýnce pohled dnes,tak to bude mít určitě radost,až se budou rozdávat pohledy a ona taky dostane :palec:

Nakonec jsem se dnes k žehlení nedostala :roll: ,ani to prádlo jsem nemohla v tomhle počásku pověsit ven,tak ho suším doma.
Ale mám aspon vytřenej celý barák.Zítra bych to chtěla více poklidit Kristýnce v pokojíčku a přitom ji přebrat a vyhodit blbosti a zbytečnosti co tam má.Musím využít že u toho nebude :wink:

Tak já se tak těšila že se dnes vyspím a sousedovi ratlík štěkal od rána jak blbec :cert: ,kdo v tom má spát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.11 21:40

Batulko :mavam: ,na procházky s kočárkem se moc těším.Mužem vyrazit někdy společně :palec: .Kristýnka už si plánuje jak bude jezdit se mnou :wink: ,šmudlinka začne ji škola,tak ty povinosti nový ji moc nezávidím.
Ted ona je taková palička tvrdohlavá,všechno si chce udělat podle svého…no jsem na ni zvědavá jak to bude zvládat.
Jak zvládala začátky v první třídě tvá tcerka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.6.11 21:58

Ahojky Gábi :mavam: taky u nás pršelo ale takové aprilové počasí ,chvíli lilo jak z konve a potom zase chvílu nic a pak znovu to začalo.Jak jsem šla potom do školky tak jsem měla deštník sebou,a Mareček chtěl pláštěnku tak jsme celkem moc nezmokli.

Tak to bude mít opravdu Kristýnka velkou radost ,jak dostane odvás ten pohled jak se bude rozdávat pošta.Téď mi to připomělo ten film,Jak se krotí krokodýli na toho malého kluka Koudelku jak pořád čekal taky dopis od rodičů.

Já jsem jsi taky doma utřela všude prách,a přebrala nějaké věci Markovi ze skříně ale zase jsem nestihla převléc postele tak snad zítra.Jsi taky šikula,i když jse nestihli co jsme chtěli udělat. :palec: :palec:

A jak ses měla?

Budeš zítra vařit?

Tak ses aňi odpoledne na chvilku nelehla?

Dívala jsem se tak tu máš kamarádku,tak aspoň budete chodit spolu na procházky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.