Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo
,tak to budete mít zítra stejný obídek jako my dnes
.Mnam mnam,já si vyndala Tresku ale mám v mrazáku i Pangase a nakonec jsem ji udělala na přírodno.
Kristýnce tak přišla k chuti že si chtěla přidat,ale já už jsem neměla,tak dnes by snědla bývala mega porci ![]()
Zítra se těším na rýži,často ted máme brambory ikdyž dobrý nový,ale mám chut na něco jiného už.No a nedělě ty kotletky to mi zbožnujem ![]()
Tak to vás čeká suprový oslavný víkend
.Dnes má svátek moje mamka ,tak jsme ji taky volali a přáli a příští čtvrtek tam pojedem a popřejem osobně
.Taky ta má kamarádka má dnes jmeniny,tak to tak trošičku oslavíme možná ted o víkendu,ale jen tak decentně.Taky ty svátky tak neřešíme.
Gábi,ty jsi mi právě udělala tu chuť na tu rybičku ale my budem mít pangasiuse.Ale taky po přírodni ,nebudu to obalovat v troj obalu když jsme měli smažené dneska.
Víš jedna teta to má na konci červenci,a druhá to má ze synem v srpnu a jedou v tu dobu nějak na dovču tak to chtěla udělat teď dokud jsou ještě všichni doma.
Tak taky budeš mát pěkný oslavovací víkend,my ty svátky taky neslavíme spíš ty narozky víc.
Nám ty brambory zatím škrabe tchýně,tak je máme co druhý den ale když řeknem tak nám je oškrábe taky.A rýži udělám v neděli,k těm kotletkám které jsem jsi dneska koupilaa mám i na pondělí až můžu jet do té OPavy.
Už jsi potkala tu kamarádku,ze kterou jsi tu píšeš?
Tak já se budu loučit,a půjdu se ještě okoupat a pak rovnou do postýlky.
Tak já tu zítra večer nebudu,a v neděli se přihlásím asi až později protože nevím v kolik večer příjdem domů.Tak kdybych to třeba nestihla,tak jsi určitě napíšem v pondělí.
Měj moc hezký víkend,a snad už nebude pršet a bude svítit sluníčko a jinak ti přeji dobrou noc.Pa.
![]()
Kamčo taky pujdu na kutě.Jsem už vykoupaná,ale oči se mi pořádně zavíraj.
Na dnešní noc jsem si nachystala představ si pulku toho banánu k posteli a v noci když jsem se probudila,jsem se nedonutila ho sníst,představ si.Já jak jdu na záchod po tmě abych se co nejmím probrala,tak jsem asi si to neuvědomila nevím.
A ráno si říkám tak si schválně udělám ten testík jestli mičo hladovělo když jsem jedla v noci a jaký bylo pro mě překvapení když jsem zjistila že jsem ho nesnědla a přitom jsem si myslela že jo…
Tak si krásně ty oslavy užijte a písnem si jak se sem dostaneš,krásný víkend a dobrou noc
![]()
ahoj! já tě taky viděla u toho bankomatu, ale měli jsme sebou babičku tak jsme to směrovali na nákup, dělali nám včera plastový okna. tak to byl mazec. Jinak samé jedničky,je to šikula
byli jsem na pizze a i na poháru a dostala kurunky od babiček.
jsem ti to říkala že ta doktorka je magor
pa
Ahojky Gábi
chci tě jenom pozdravit a říc že večer tu dneska budu tak jsi můžem napsat.
Píši ti teď aspoň na rychlo,Protože mi jede kolem desáté autobus do Opavy a jdu na tu sociálku jsi to vyřídit.
Tak měj hezký den .Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jsi to zvládla vše zařídit na uřadech?Já tak nemám ráda tohle obíhání uřadu ![]()
A jak jste slavili?My byli popřát kamarádce v neděli,tak jsme poseděli a po šestý šli domu.Také pěkné odpoledne
,teda nemyslím počasím ![]()
Manžel dnes vstával klasika ráno do práce,rozloučil se že jsem byla zrovna vzhuru,nop a já pak usnula.A najednou bylo asi pul osmý ho slyším vyslíkat a hupsnul ke mě zpět do postele.Že je poslali domu,že tam dnes není práce.Tak má volno nakonec v kuse do středy
,ikdyž on je na jednu stranu rád,že si trochu odpočine a udělá restíky,ale na druhou stranu chce dělat aby byly korunky
.
Kdyby býval dělal,tak si muže vzít volno na pátek,abysme vyjeli do Krkonoš už ráno,no takhle bude prý v práci do 12.Tak doufám že opravdu nepřijde dýl.
Ahojky Gábi
už jsem se na tebe těšila až jsi večer napíšem.
Mareček zůstal doma hlídala ho ráno tchýně,a odpoledne manžel a já jela ráno tím autobusem.Tak mám to nakonec vyřízené ale bude to trvat dva týdny než mi to pošlou domů,tak nevím jestli to stihnu donést na pracák když tam jdu 13 července.
Měli jsme se fajň na těch narozkách,v sobotu chytnul manžel slinu tak jsme přišli domů až v skoro v jednu hod.ráno a v neděli jsme šli odpoledne a manžel musel jít na půl devátou do práce ale já jsem tam zůstala z Marečkem až do půl desáté.A pak Marka okoupat a uspat a já jsem jse taky potom okoupala byla teplá voda a byla jsem unavená tak jsem jsi šla lehnout tak už jsem se tu včera nepřihlásila.
A musím ti napsat že jsem včera a dneska nemusela vařit,Myslím že jsem ti psala že jsou u nás ty zvěřinové hody a byli to u nás na hřišti a ne v tom lese(bylo tam plno vody a bahna potom dešti)tak jsme s manželem zašli a já na dnešek taky neměla uvařený oběd tak manžel a Mareček jedli u tchýně dole .Tak ty kotletky udělám zítra na oběd takže už to mám vymyšlený,jen to musím zítra uvařit.
Můj manžel musí jít zítra do práce i ve středu,měl teď volno akorát v sobotu a v neděli zas musel jít.Tak jsi tvůj manžílek odpočine teď ty dva svátky,a snad vám to ten pátek výjde že brzy skončí a pojedete na ten prodloužený víkend a mají být teď ty horka tak jsem moc zvědavá jestli opravdu budou.
A jak ses měla dneska?
Tak to je dobře že máš vše zařízené,ted jen čekat než to pošlou
.
My dnes s Kristýnkou dopoledne byly venku,na nákupu na poště,v sekáči…tak jsem toho dosti pokoupila,vše po 10kč
,tak to byla prča.Mám dvě moc hezký tríča pro Kristy do školy a troje katata pro mimíška,dva overálky a bavlněnou čepičku
.No nekup to za 10kč ![]()
Zítra se dopolko staví kamarádka s dcerkou,ale já teda musím vařit,no ale nebudu vyvářet nic složitýho,tak to zmáknu při ní.
To máš fajn že máš zítra volno v kuchyni
.Já měla dnes
,dojídali jsme ty vepřový plátky s rýží a na zítra Kristy že by si dala hranolky nebo kaši.Tak jsem si vyndala z mrazáku uzenou kýtu a udělám kaši a přemýšlím jestli česnečku nebo jakou že polévku,to ještě nevím.
Tvuj manžel taky furt dělá vid?Má nějak hrozně málo volna ![]()
Jsem ráda že to mám vyřízené,že už na to nemusím myslet a teď jen opravdu čekat až mi to pošlou doporučeně domů.
Já jsem původně chtěla jet domů tím autobusek který jede v okolo jedné ale ten jsem bohužel nestihla tak jsem jela až po půl třetí tak jsem jsi taky zašla do obchůdku ale nic mi tentokrát nepadlo do oka.Tak to jste opravdu moc dobře nakoupily a hlavně levně,to máš pravdu nekup to za ty peníze.
Jen jsem u nás z autobusu zašla do potravit,nakoupit nějaké pečivo a salám ať nemusím jít do obchodu když teď jsou ty dva dny ty svátky.
Manžel musí taky pořád pracovat to máš pravdu,ale zase to bude mít doufám aspoň dobře zaplacené.U nich je totiž málo lidí,a nemá za něho kdo jít a když chce mít volno tak jsou akorát s toho problémy .
Slíbila jsem Marečkovi jestli bude zítra pěkně,že jsi zajedem na kole na malý výlet tak snad se to počasí už konečně umoudří.
To jo,manžel muj je taky na jednu stranu rád že má volno,ale ještě radši by dělal právě kvuli penězum
.
Taky doufám že se počásko umoudří.Má být pěkně už od středy,ale stejně přehánky a na neděli bouřky.My bysme rádi až budeme v těch Krkonoších jít na výlet na Sněžku.Já to teda nevyjdu pěšky,takže bysme jeli lanovkou.Ale když by lilo,tak to by stálo za prd ![]()
Já ani nevím co zítra podnikneme odpolko.Když bude pršet tak nejspíš nic no
.Je fakt že třeba v parku dole na koloběžce jsme ted dlouho nebyly s Kristy,ale já už pak nazvládala v těch velkých vedrech.Tohle počásko zvládají moje nožky líp,fakt je to znát…ikdyž uznávám to je zas léto na nic.Máme bazén napuštěnej a ani moc jsme se tam nekoupali,já párkrát smočila jen nohy a to bylo vše.Kristýnka tam nebyla ještě ani jednou ![]()
Ale zase když je teplo,hřeším nanučkama
a to já ráda
.Ted jsem koupila nějaký nový ananasový,ale ještě jsme je neochutnali.
Dneska jsem počasí nestihla,tak aňi pořádně nevím jak bude zítra ale nemusí být sluníčko ale hlavně aby nepršelo jak pojeden na tom kole protože Marek nemá vzadu na kole blatník tak by byl celý vzadu zastříkaný. ![]()
To těm dětěm opravdu ty prázdniny dobře nezačali,a Marek se mně už ptal když už pojedem na nějaký výlet.Pořád chce jít ven aspoň na dvůr,ale přece ho tam nepustím v dešti aby byl nemocný tak ho musím nějak zabavit aby se nenudil.
Vidíš byla jsem v obchodě,ale na nanuček jsem zase zapoměla tak jsi zajdem zítra s Marečekem aspoň na zmrzku jestli bude otevřená.
Tak se měj zítra hezky a přeji ti už dobrou noc a dobře a dlouho se vyspi!Pa.
![]()
Kamčo tak přijedte k nám na nanučka.Já co mám ten mrazák na chodbě velkej,tak celej šuplík je plnej nanukáču a nanuku a malých dření,nikdy jsme tolik nanučku neměli.Jé mě se ztratili smajlíci.
Taky bych brala zítra lepší počásko,ale myslím že hlásí až od středy.Koupila jsem klobásky ananasový a šunkový na gril.Nevím jaký jsou,zatím jsem je frkla do mrazáku,ale ochutnala bych.
To jsou ty děti stejný,Kristy taky furt že chce jít aspon na zahrádku.Jenže co tam když je nic moc.Taky bych ráda třeba do Zoo nebo botanický zahrady,nebo i na zámek nějakej…aspon někam.Ikdyž ted nás čekaj ty hory,tak jsem ráda že člověk aspon někam vyrazí.
Tak se hezky vyspi a zítra si zas písnem.Dobrou noc,papa
Ahojky Gábi
dívala jsem se na naše stránky a zjistila jsem že jsme měli 21.6 rok co jsi spolu píšem tak by jsme to měli nějak oslavit. ![]()
Tak to já na ten nanuček někdy přijedu,ale až já se k vám vypravím tak už určitě nebudute mít v mražálu aňi jeden.
Tak jak ses dneska měla?
Ahojky Kamčo
,promin že dnes píšu dýl.Ale neplánovaně jsme grilovali s těma našima známýma,pak jsem si na zahrádce ještě vypila čaj s manželem a pověsila prádlo,že se mi akorát dopralo.Tak doufám že nebude v noci pršet.Ale u nás se právě tak hezky vyjasnilo,odpoledne bylo 27' na sluníčku,tak jsme toho chtěli využít.Ale ani masíčko jsem naložený neměla,naštěstí jsem měla v mrazáku ty grilovací párečky se slaninou a klobásky grilovací,tak to rozmrzlo rychle.Ani jsme to nesnědli všechno,jedno celé balení těch klobásek zbylo,tak přemýšlím jestli negrilovat i zítra ![]()
Neboj…nanučky se stále doplnují
,přijde mi že téměř nemizí v tom našem mrazáku
,je nějakej bezednej ![]()
No to jo,to jsme měli pěkný výročí
![]()
Já budu mít jsem koukala za chviličku 3000 příspěvku,to frčím teda vid? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.