SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
5.7.11 22:31

Gábi,to vůbec nevadí říkala jsem jsi že máš asi nějakou návštěvu tak jste jsi aspoň z příjemnili večer grilováním.Já jen čekám ,kdy my začnem jestli vůbec o prázdninách budem grilovat.Tak jestli budete zítra grilovat,tak to já přijedu a oslavíme to naše výročí. :lol:

Tak to je dobře že je mražák bezednej,tak to nemusím spěchat že na mně nic nezbyde. :-)

To máš teda pravdu,že máš už tolik příspěvku to já tě už nedoženu to bych tu musela být pořád a i tu spát. :lol:

A budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.11 22:48

Kamčo beru tě za slovo a zítra tě čekáme na klobásky a nanučka :lol: .
Taky bych neměla tolik příspěvku :wink: ,to jen že se zadařilo to těhu tak že jsem se vrátila k holkám z jiné diskuze.
Nedávno tam zrovna jedna holčina ze Slovenska porodila :andel:
Ono to hrozně letí,za chvilku budu rodit sama,už bych mohla stříhat metr :roll:

A jak ty to máš,daří se ti sledovat Ovulku?Nebo zkoušíš cvičit tu metodu?K čajíkum se asi vrátit nechcete vid?

Na zítra mě zbyla česnečka a uzený,ale kaše málo.Tak si myslím že udělám z jednoho sáčku bramborový knedlíky a tak se o to podělíme.Někdo kaši a někdo knedlíky s cibulkou.Já se hlásím na ty knedlíčky s cibulkou :lol:
Co budeš vařit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.11 23:00

Gábi,tak to nevím jestli k vám vůbec zítra dorazím na tom kole ,radši mně čekej až ve čtvtrek. :lol:
Já jsi tu píši jenom stebou,a někdy ještě z jednou holčinou na jedné diskusi tak my ty příspěvky moc nenaskakují jak tobě.

Každý den ráno jsi měřím bazální teplotu,tak uvidíme jestli jsem tu ovulku tentokrát věděla dobře a ms nepříjde.Ty čaje už nepijem,aňi ty kapky Gynex neberu ale koupila jsem jsi čistíci čaj tak ho začnu asi pít.

Já zítra nemusím vařit,budem mít ješty ty kotletky akorát budu muset uvařit rýži a polévku ještě mám kuřecí.

Tak se měj zítra moc hezky,a hlavně ať je už hezké počasí a přeji ti dobrou noc!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.11 23:17

Kamčo chudinko,to by jsis dala na kole co?Ale já ti věřím ty to dáš :lol:

Tak to máš dobrý taky v kuchyni.Já se těším že o víkendu mám v kuchyni volno :dance: a papa dietko :jazyk:

Jo holky takhle hodně píšou o měření té teploty bazální,já teda s tím téměř zkušenosti nemám.Jen jsem to zkoušela na začátku těhu když jsem to ještě neměla potvrzený,jestli se stále drží teplota vyšší :wink:

Mě to je moc líto,tak bych si přála aby nám bejvaly ty čajíčky pomohly oběma :think: .Je ale dobře že ti doktor řekl že je vše v pořádku,tak moc moc držím palce at zjištováním ovulky at se brzy zadaří :hug:

Také pujdu za chvilku na kutě.Tak ti přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.11 20:54

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak já tě dnes čekala :wink: a nakoupila další zásobyčku nanuku „mrože a polárkový sníh“ a ty nikde :wink: a to se grilovali ty klobásky s ananasem a liberečáky :palec: ,no mnam mnam :palec:

Zítra jedeme s Kristýnkou do Pardubic,já mám tu těhu poradnu a pak zajdem k našim.Mamka měla svátek,tak jí popřejem a taky bych si ráda zašla s kamarádkou na nějakou dobrou kávyčku,tak pak nechám Kristýnku u našich a na chvíli zmizím :lol:

Manžel tam měl pro nás přijet,ale opět máme píchlé kolo :pocitac: ,to je jak naschvál,tak s ním zítra musí do servisu,protože pozítří jedeme.No ale přijede pro nás aspon na nádraží,což jsem ráda.Z toho bych byla za KO :zed: než bych došla k nám domu :roll:

Dneska bylo u nás uplně užasný letní počásko,jak u vás?Já vyprala dvě pračky prádla a taky vyžehlila :palec: ,ale stále mě tady jedna doma ještě čeká :roll: ,no ale lepší jedna než tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.11 21:16

Ahojky Gábi :mavam:
Víš mamka mi psala ráno sms že máme odpoledne přijet,že se budou na zahradě grilovat makrelky a jeli jsme autičkem tak jsem dala přednost ročičům.Tak snad někdy opravdu přijedu na tom kole,a dáme jsi společně kávíčku a trochu něco o grilujem a zas pak povrčím zpátky domů. :lol:

U nás taky bylo krásné počasí ,ráno jsem ještě musela trhat rybíz a maliny a odpoledne jsme pak jeli k těm našim tak jsme odpočívali a užívali jsi sluníčka.

Tak já jsem dneska doma neudělala skoro nic,jen ohřála oběd a umyla a utřela nádobí a to bylo vše.

Tak zítra zřejmě nebudeš vařit obídek,někam jsi s Kristýnkou zajdete.

Máš už něco zabaleno,nebo balíš až v pátek?

Děkuji,že mi držíš palečky,ať se nám taky zadaří tak uvidíme měla bych to dostat další týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.11 21:30

Tak to budiž ti odpuštěno že jsi nepřijela :wink: .

Zítra se najíme u našich,ale kdybych byla doma,tak mě zbyl celej bramborovej knedlík,tak bych si ho asi s Kristýnkou udělala s vajíčkem,abych nemusela vařit :lol: a je tady i zbytek česnečky.Tak tu dojí asi manža zítra k večeři a ještě mu k ní něco udělám,možná smaženici :think: ,nebo uvidím ještě.

No zbaleno ještě nemám vubec :wink: ,uvidím v kolik přijedeme zítra z Pardubic,bud si to nachystám ještě večer,nebo v pátek dopolko.Zas tak věcí brát nebudem,jsou to jen tři dny necelý 8-)

Kristýnku si dopolko vzala tchýně s tchánem a jeli společně do Raškovic,tam bydlí tchána maminka,tak vzali Kristy sebou a přivezli ji až ve čtyři.Tak jsem toho využila a v klidu si doma udělala pár věcí.Hlavně jsem ráda za to prádlo :dance: .
Včera jsem pekla perník na plech,tak vezmu našim,ona babi naše si ráda mlsne,ikdyž říká že nemuže,kvuli cukrovce,ale tuze ráda si dá :wink:

A já se těším že se sejdu s tou kamarádkou taky cukrovkářkou ted v těhu a zahřešíme si nějakou dobrou kávyčkou :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.11 22:24

Tak to jsem ráda,že se nezlobíš tak snad příště už to výjde. :lol:

Tak to se teda máš ,že nemusíš zítra vařit tak máš v kuchyni volno.Já jsem vymyslela že výtáhnu z mražáku prejt,brambory jsi jen oškrábu a tchýně mi dneska dala už hotové bílé zelí tak to mám taky bez práce.Jem ještě musím udělat nějakou polévku,asi udělám zeleninovou.

To máš vlastně pravdu,že tam moc věcí nebudete potřebovat ale hlavně jsi tam vemte i něco teplého aby vám tam nebyla zima tím vás ale nechci strašit a přeji vám ať vám to tam výjde. :palec:

Asi bych už taky měla něco upéct,ať nevýjdu ze cviku a taky když jsem dneska trhala ten rybít ale já ho moc nemusím. :cry:

Tak to věřím ,že se těšíš na tu kamarádku a hlavně jak hřešíte to je taky třeba. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.11 22:39

Tak se budu loučit, a půjdu spinkat a ty jdi taky budeš mít zítra náročný den.

Tak se měj moc hezky,a budu ti držet palečky a užíj si to s tou kamarádkou.Tak dobrou noc a hezké sny!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.11 22:43

Tak upeč bublaninu Kamčo :palec: ,já jak jsem posledně dostala ten koš třešní,tak jsem pár sklenic zavařila a ze zbytku upekla taky právě bublaninu.Tyhle třešinky trhala Kristýnka a byl tam i rybíz,tak jsem ho tam taky dala a byla fajnová :palec:

Dneska jak mě dovezli Kristýnku tak jsem zase dostala do misky třešně a trochu rybízu,ale jen misku.Ale to si myslím že to už nezdělám.A vracíme se v neděli,tak to nevím jestli vydrží v lednici,asi bych to taky měla frknout do mrazáku.

Tak vidíš,taky nebudeš mít těžké vaření zítra :dance: ,i já mám porci prejtu ještě v mrazáku pro manžela.

Já už kdoví jak dlouho mám chut na dobrou kávu,manžela lákám jestli si nezajdeme a ten at počkám do Krkonoš že tam si dáme,tak si dám zítra s kamarádkou.Mě hlavně honí mlsná na nějakou ledovou frapé víš,horká mě ani neláká.Ikdyž chutnala jsem laté co dělají v mekáči že tam dělá sestra a to je teda kávyčka převýborná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.11 22:44

Dnešek tě asi zmohl že už pádíš spinkat vid? :lol:
To já budu takhle zas zítra pro změnu unavinkovaná :lol:

Tak se hezky vyspi,dobrou noc,papa :mavam: :kytka: a zítra pěkný den přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.7.11 20:49

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi strávila dnešní den? :mavam: .
My přijeli poměrně dlouho,nějak před sedmou,ale stavili jsme se s manželem ještě v Penny pro minerálky a piva.

V poradně dnes bez jobovek,to jsem moc ráda.Vše naprosto v pořádku,jen z těch odběru zase vyšlo že mám mín železa,ale to je časté,tak ho mám zase na 14dní užívat.Jo a váha…já to nechápu :think: ,o třičtvrtě kilča mín než minule.Já tomu vubec nerozumím.Mimčo má už cca dvě kg a já stále nic nenabírám.Ale pídit se potom už nebudu,názory doktoru jsem ti psala :think:

Dnes jsem toho Kamčo tolik koupila.Jak v sekáči,tak nového.V HM maj výprodeje a když koupíš tři věci zlevněný,nejlevnější máš zadarmo.Tak mám jak pro Kristýnku dárky tak pro Daniela :potlesk: .A ty botku takový ty co se dávaj mimčum do kočárku takový božanský mám :palec: ,no paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.7.11 21:11

Ahojky Gábi :mavam: já se za včerejšek omlouvám že jsem šla brzy spát ale opravdu mně nějak přepadl spánek a postýlka mně už volala. :lol:

Měla jsem se dobře,je pořád co dělat jak venku tak i doma a dneska jsem upekla tu rybízovou bublaninu a tchýně udělala marmaládu. Tak jsem potom dostala skleničku,a já jsem jí pak dala na talířek taky vzoreček.

Tak to je dobře že je jinak všechno v pořádku,a tu váhu už neřeš a normálně všechno papej.

Jak jsem byla s mamkou a s bráchou v tom Globusu,tak tam taky měli výprodej texilu a obuvi ale mně tam nic do oka nepadlo.Tak tě opravdu chválím jsi šikula,a umíš dobře nakupovat a hlavně využívat ty slevy a výprodeje. :palec:

Přijel aspoň na nádraží manžel a pomohl vám s taškami ,nebo jsi musela jít domů pěšky.

A jak bylo s tou kamararádkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.7.11 21:43

Kamčo s kamarádkou super :palec: ,uteklo nám to,najednou koukáme že je třičtvrtě na pět 8-o ,už ani do Teska jsme nešly když jsme zjistily čas :jazyk: .No byly jsme na výborné ledové kávě frapé,já si dala karamelovou,bože to byla dobrutka :palec: .Já tam byla na kávě poprvé ale ta kamarádka tam občas s manželem zajdou,tak mi ji doporučovala.

Obě nás ale pak tak strašně moc bolely nohy :jazyk: ,no já i ted po vykoupání jsem kaput :jazyk: ,ted jsem po dlouhé době uplně extrémně špatně spala,ale fakt špatně :pocitac:

Manžel pro nás přijet na nádraží měl a pak mi volal a já se málem rozbrečela,že nemuže Alfu nastartovat jak se s ní nejezdilo :think: ,no tak jsme šly s Kristýnkou pěšky a asi po třetině ušlé cesty volal že už jede,tak aspon to.Ale v tu chvíli já fakt málem brečela,ted tašku plnou těškou,těžkou plnou velkou kabelku :think: a po sluníčku po celodenním šmajdání jít cestu do mírného kopečka zas asi pul hodinu :pocitac: ,naštěstí přijel že mu to nastaroval kamarád přes kabely :potlesk:

Tak to měl manžílek určitě velkou radost že jsi pekla vid? :palec: :potlesk: .U nás se perníček už téměř snědl :think: ,ale ono dobře,vždyt stejně jedeme pryč 8-) .Vzala jsem našim tak byly rádi,jo a mamka z dárečku nadšená,tak to bylo fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.7.11 22:18

Gábi,tak to já taky znám že když se sejdu s kamarádkou tak se mi pak zdá že ten čas utíká nějak rychleji než jak by měl. :lol: Já právě ty kávy neznám,ještě jsem nebyla v žádné kavárně a doma jsi vařím jen tu rozpustnou.

Tak to ti věřím ,že tě musí moc bolet nožky po takovém náročném dni a hlavně že pak manžel přijel autem a zavezl vás domů.

To víš,že mněl manžel velkou radost když jsem mu ukázala ten plech bublaniny a chtěl hned ochutnat ale bylo to ještě teplé tak jsem mu zabalila do práce.

Psala jsi včera ,že jsi dostala misku třešní a rybízu,tak jsi to dej klidně do krabiček a do mražáku to ti lépe vydrží než v té ledničce to by jsi pak akorát asi vyhodila.

Tak skončí zítra manžel dřív práci?Budu na vás moc myslet ať hlavně dobře dojedete a výjde vám tam počasí a všechno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.