SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
29.6.11 21:38

Kamčo :mavam: ,Kristýnka byla už dnes naposledy ve školce.Zítra ji tam nemá kdo odvést,když máme auto v opravně.Ale zítra odpoledne prý by mělo být spravený.Což jsem moc ráda,protože ho potřebujem na ty hory příští pátek.

Dneska jsem ještě znova rezervovala v těch Krkonoších termín a všechno je v pořádku,počítají s náma :palec: .Manžel nejdřív že si vezme na pátek volno aby jsme jeli už ráno,jenže on že je svátek uterý a středa,tak nechce tři dny nedělat,že si to nemužem dovolit,tak doufám že teda bude v práci jen do dvanácti aby jsme pak hned jeli.Protože pokoj máme volnej už od deseti hodin,tím že jsme první várka rekreantu snad teda :wink:

Na jednu stranu ti závidím že budete ještě rok ve školce,fakt ti mě to přišlo docela líto,že už je konec toho hravého fakt dětství :think: .No ale to je život no :roll:

Tak paráda že se výlet Marečkovi líbil :palec:
Zítra na oběd si s Kristy uděláme asi nějakou rychlovku a večer budem grilovat,pokud teda pršet nebude.Tak u vás dnes liják jo?U nás palerma a to doslova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.6.11 22:03

Gábi,já jsem na to úpně zapoměla že šla už dneska Kristýnka naposledy a včera jsi mi to psala že budete ve čtvrtek brzy vstávat.Já jsem fakt hlava děravá.. :lol:

A jak to bere Kristýnka?

No ,mně to bude čekat za rok a uteče to jako voda a půjde i Mareček do školy.Už tam bude chodit do školky čtvrtý rok,tak mám strach abys se tam nenudil.

Já nevím co budu ještě zítra vařit,musím popřemýšlet co už jsme třeba dlouho neměli.

Už se určitě moc těšíte,a je dobře že jsi tam volala jestli to stále platí.My letos nejem nikde,jen takové ty jednodenní výlety.

Dívala jsem se na počasí,tak má pršet až do příští ho týdne ještě jsem říkala že jím ty prázdniny moc dobře nezačnou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.6.11 22:29

To se nic neděje,neboj já taky dost zapomínám.Teda na duležitý věci co je třeba tak to ne,ale na to co jde tak spíš okolo mě,mám nepamatováka :mrgreen:

To je přesně ono,to stálé přemýšlení co vařit,ted já vždy abych musela dokupovat co nejmín na to,protože máme plnej mrazák a i docela špajzku…
Vymyslela jsem na neděli kotlety na šlehačce :palec: ,to asi udělám.Ale sobota to ještě nevím :nevim: Máš představu co zas vařit na víkend?

Ptala jsem se Kristýnky jestli ji to není líto že už nebude do školky chodit,řekla že trochu jo,ale že se těší do školy a na prázdniny.A že do školky pak zajdem ukázat brášku tak paní učitelky a některý děti uvidí…
Myslím že ona by se nenudila ve školce,je hravá.Ale spinkat by tam nechtěla to je mi jasný :lol:

Ted se uplně užasně zlepšila v kreslení a vybarvování,hlavně to vybarvování…to je nebe a dudy :palec: jak se snaží nepřetahovat :potlesk:

Kamčo my taky klasicky žádná dovča,jen tenhle prodloužený víkend v Krkonoších a pak snad taky nějaké výlety a jinak zas nic.Měli jsme teda loni v plánu moře když bych nebyla těhu,ale i kdybych nebyla,tak bysme nejspíš zas nejeli,protože jak byl manžel na té operaci,tak pojištovna mu nakonec nezaplatila nic,takže je tak cca 20 000kč v mínusu,takže stejně by se nejelo :think:
Taky bych ráda,ikdyž ne letos to už ne,ale kvuli malý aby moře zažila.A jsme docela nenáročný,vubec nemusíme mít hotel a penzi,takže by to teoreticky nemuselo stát až tolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.6.11 22:46

Kamčo dnes se loučím o krapínek dříve.Jsem už odlíčená a vykoupaná,tak jdu do postýlky.To víš to vstávání ve 4.15 :jazyk: to není nic na mě :think:

Tak zítra přeju krásný den,snad ješte bez deště a ted dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.6.11 22:54

Nevím,jestli jsem ti psala jak jsem byla v pondělí v Opavě tak jsem jsi na oběd dala kuřecí čínu a byla fakt výborná a manžel mi říkal že bych jí mohla taky udělat.Tak jí udělám až na neděli,když sem jí měla v pondělí ale musím koupit porek.

A zítra stále nevím,snad mně ještě ráno něco napadne a když ne tak bude nějaká rychlovka.

Tak to je dobře,že to není Kristýnce líto že už nepůjde do školy a je šikovná a určitě to zvládne. :palec: :palec:

Měli jsem teď velké výdaje,dělali jsme tu fásadu tak teď taky musíme šetřit více.A mám teď poslední volné celé prázdniny ,tak toho ještě musím využít a aspoň jezdit na ty jednodenní výlety když nikam jinam nejedem.

Tak budu na zítra ti držet palečky,a přeji vám dobré vstávání.Tak dobrou noc a hezké sny!.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.6.11 20:24

Ahojky Kamčo :mavam:
Tak dnes v dia poradně jsem si připadala jak 100kilová maminka a koukala jsem na doktorku asi jako tydýt :jazyk:

Dr mi řekla sama od sebe,že mě očividně tohle množství sacharidu nestačí,testík byl zas hladovej ,ale dodala …no ale pak se nedivte že vám to jde takhle na tuky a že takhle přibíráte .No pak asi viděla že to nějak nepobírám tak koukla do papíru a řekla …aha vy nepřibíráte .

No ale nic méně z toho plyne pouze to,že bych vážně měla jíst v noci,protože mám málo.Jako ne že bych si musela kvuli tomu natahovat budíka,jak mi říkala sestra při vysvětlování diety,ale pokud se vzbudím tak bych pojíst měla.

A jak jsi se měla ty?
My nakonec negrilovali.Pršet nezačlo,ale studenej fučák pořádnej začal,že jsme to zabalili a kuřecí stejčíky jsem udělala doma na pánvi,ale ty byly :palec: :palec: :palec: mnam mnam.

Ted už zas přemýšlím co uvařit zítra :think: .Porad inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.6.11 21:14

Ahojky Gábi :mavam: ta doktorka musí být nějaká divná to přece není normální že jsi nic nepřibrala a pak ti řekne tohle. :-(

Tak jen papej a papej i v noci,ať nemá miminko a i ty hlad nemáš to vůbec za potřebí.

Mamka mi ráno psala že by dneska odpoledne přijeli,tak jsem musela jít do obchodu a koupit něco sladkého protože bych už upéc nic nestihla.Tak nemusím už péct,taky dobře manželovi zbylo i na zítra a v sobotu večer jdeme na jedny narozeniny a v neděli odpoledne jdeme na druhé.

U nás začala odpoledne taková bouřka a všude tma,a lilo až mám zase misky na balkoně plné vody a to jsem je už dvakrát vylívala.

To těm dětem ty prázdniny pěkně začínají,tak jen doufám že tak nebude celé prázdniny že bude i teplíčko a hlavně sluníčko. :lol:

Na zítra uvažuji a Mareček mi to schválil,květákové placičky jak jsem byla v pondělí v Opavě tak jsem koupila v Globu levný krásný květák za 15kč.

A víkend už víš co budeš vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.6.11 21:40

Kamčo koukala jsem na televizní noviny a ukazovali tam,jak někde moc prší.Tady zatím nic jen ten fučák.No příští týden má být taky nic moc.Doufám že konec týdne se aspon vydaří.To by pak v těch Krkonoších mohlo taky stát za prd :think:

Dneska jak jsme jely s Kristy do těch Pardubic autobusem,jelo se okolo té fabriky kterou poničilo to tornádo.No mužu ti říct vidět to na vlastní oči… strašný čoveče.Tu fabriku jsem viděla ve zprávách,ale tam je okolo hodně stromu a vidíš třeba široký pás místa kde prosvištělo tornádo a i statný stromy,všechny polámaný,některý už pořezaný :-.Opravdu divný pocit jsem z toho měla :-o .

Já jsem dnes ani nestihla zajít se juknout do Teska,ale prošla jsem tři sekáče a výborně nakoupila pro mimčo.Kristýnka si taky vybrala jedno tríčo levný a moc hezký tepláky sametový ale ty ji budou ještě větší,no a pro mě taky moc pěkný tepláky.

Na víkend jen vím ty kotlety na šlehačce v neděli,v sobotu ještě nevím.A hlavně nevím ani co zítra :nevim: .Možná ty vepřový plátky na přírodno s rýží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.6.11 22:07

Gábi,tak u nás je to zatím taky dobrý ale pořád lije a lije to zas bude všude bláta a vody.Pršelo na Medarda ,tak se říká že bude čtyřicet dní kapat to by mně asi trefilo. :-(

Já právě zprávy vůbec nevidím,tak aňi nevím co se u vás v Pardubicích stalo ale věřím ti že máš z toho špatný pocit když to vidíš.Je to opravdu hrozné,co se už u nás všechno děje.

Nevím jestli jsem ti to psala ,ale u nás už oba sekáče zrušily a ve středu v Kravařích jsem nestihla aňi tam zajít.Tak to je dobře ,že jste dobře nakoupily a hlavně levně.

Právě když jdeme v sobotu večer na ty narozky,a to bude teplá večeře tak udělám asi na oběd něco rychlého ale na neděli už musím něco lepšího tak možná udělám ty kotlety jak ty.Máme v neděli u nás zvěřinové hody,ale tentokrát nepůjdem .

Mamka mi říkala,že je teď v Globu levné mlíčko tak jsi taky musíme udělat nějakou malou zásobičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.6.11 22:29

Tady u nás se taky takhle levně nedá nakoupit,ale v tom jednom v Pardubicích ano.Už minule jsem tam dobře koupila asi tři nebo čtyři kousky :palec:

Tak já to vymyslela :dance: .Zítra filé s bramborem,ještě uvidím jestli na přírodno nebo obalím,to až jak budu mít zítra chut :wink: .V sobotu ty vepřový plátky s rýží a v neděli kotletky na šlehajdě :jazyk: ,uf a je to :palec: .

Mlíčka mám ted dva kartony 8-) ,tak to zas mám na čas pokoj.Ikdyž Kristýnka ted má období čoko lupínku v mléce :wink: ,tak mlíčko docela mizí.

Jdu se už natáhnout,dám si na noční stolek pulku banánu a uvidím jak se mi bude chtít v noci jíst :think: :think:

Tak dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.11 10:08

Ahojky Gábi :mavam: promiň za včerejšek ale nešel mi pak počítač pořád se mi objevovalo že stránka není nalezena a jde až teď a psala jsem ti sms. :-(

Tak hezký páteček, i když u nás pořád prší tak možná že u vás ne a večer jsi napísnem víc.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.11 10:45

Ahojky Kamčo :mavam: ,to se vubec nic neděje.Znáš ty moje počítačový problémy ted furt :think: .
Jojo smska přišla ted ráno,já že si šla lehnout tak jsem tel vypla.
Také přeju krásný den,u nás slunečný ale ledák teda fouká,tak jsem zvědavá co to přinese :think: .
Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.11 10:52

Ahoj Batulko :mavam: ,
dneska jsem tě zahlédla za křižovatkou u pošty :wink: ,pak jsem ale skočila vybrat korunky a nějak jsem tě stratila.

Tak včera v dia poradně mě dr pobavila.Uznala že mě očividně tohle množství sacharidu nestačí,ale že se pak nemužu divit že mi to jde na tuky a takhle přibírám :think: .Pak teda koukla do karty když viděla nejspíš muj zděšený výraz a dodala..aha vy nepřibíráte :roll:
Tak nejspíš 0.5 nárust na jejich váze v osmém měsíci je horní hranice a měla bych se v jezení teda krotit :mrgreen:

A co vízo?Byly jste ho oslavit v cukrárně s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.11 21:24

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi se dnes měla?U nás bylo slunečno ale fakt ledovej fučák a ted večer spadlo pár kapek,ale jen maličko.

Koukala jsem jaký předpovídaj počásko na ten příští víkend a nevypadá to nejružověji.Pátek pěkně ale víkend sice 24-30stupnu,ale pršání…no uvidíme jak se to ještě vyvrbí :think:,snad to tam neproprší :roll:

Dneska jsme mohli jít na křest cd Bohuše Matuše,zpívá tam písen i ta naše kamarádka Leona ze Superstar.Ale sešlo z hlídání,tchýně má angínu,tak si myslím že ani zítra asi nepojedem do Lhoty asi :think:

Copak budeš zítra vařit?Já si musím vyndat kousek toho vepřového na zítra. A ted jak jsem v týdnu kostila to kuřátko tak tam mám kosti na polévku,tak bude vývar asi s nočkama nebo drobením,to jsme docela dýl neměli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.11 21:51

Ahojky Gábi :mavam:děkuji že jsi mi ráno potom napsala ale četla jsem to až teď.

Měla jsem se celkem dobře,ale kdyby nepršelo bylo by líp.Zase jsem měla při pátku velký uklid,byla jsem v obchodě a ještě koupit tetám dvě květiny na ty narozky na které půjdem o víkendu.

Dneska na oběd jsem udělala ty květákové placičky,a dala jsem i tchýni na ochutnávku a zítra udělám asi filet a brambory a salát.Polévku ještě mám kulajdu ale ne s bramborem ale nudlemi a bude i na neděli ale taky budu muset udělat vývar protože jinak nebudu mít na pondělí.

A jak ty ses jinak měla?

Já vám budu držet palečky,ať vám to počasí výjde bylo by škoda kdyby vám to propršelo. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.