SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
21.6.11 22:17

Kamčo 8-) ,jojo to je pěkná náhodička když se tady sejdeš s někým koho znáš téměř osobně.Mám z toho radost :palec:

Manžel dnes přijel z práce a není mu dvakrát nejlíp,tak si snědl jen rochu jídla,takže mu zbylo.Tak si myslím jestli neuvařím jen nějakou polévku,ta by ho mohla spíš postavit na nohy a pak si dojí zbytek večeře z dneška.
Co budeš vařit ty?

Zase jsem si vyfotila nějaký hadříčky po Kristýnce a dala na Aukro.Takový ty pěkný kousky značkový často nebo jak nový chci prodat.Náš Daniel to těžko bude nosit jako barbie … :mrgreen: :mrgreen: .Už sem z toho asi čtyři věci prodala.Žádný velký výdělak z toho není,ale zase se za kačky koupí něco jinýho :wink:

Já si čoveče odpolko nelehávám,ikdyž když přijedu od doktoru z Pardubek,tak to vyřízená jsem a občas si jen na chvíli natáhnu a nožky hodím nahoru,protože ty fakt bolej :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.6.11 22:49

Gábi,věřím že máš radost je to super že jste se tak našli.Je jen škoda,že to máme od sebe moc daleko,taky bych se stebou ráda setkala.

Já jsem koupila dneska v obchodě krásný květáček,a tchýně říkala že budou zítra brambůrky tak bude zítra moc dobrý oběd už se těším.Ještě zajdu na zahradu pro salát,a udělám zálivku a budou i vitamíny. :lol:

To máš pravdu,že to ten tvůj klučina asi nebude nosit a než aby ti to leželo doma tak to radši prodej ikdyž za to moc nemáš.

Tak se měj zítra moc hezky a doufám že se už ráno víc vyspíš a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.11 23:04

Jsem se byla natáhnout ve vaně.Tam si vždy tak hezky odpočinu :palec: .Já bych nemohla mít jen sprchový kout 8-o .

Taky mě to mrzí,že bydlíme každá na uplně jiným konci :-( .Ještě že si tenkrát reagovala na mou diskuzi :palec: :palec: a mužem si takhle aspon psát.

Tuhle jsem koukala měli krásnej květák za 15kč v akci u nás,jenže já ho dělala minulý týden,tak sem ho moc nechtěla vzít :think:

Taky pujdu na kutě,doufám že usnu dřív,já se v posteli tak hodinu přavaluju než zaberu.To jsou ty nevýhody v těhu no :think: :think: .A ráno doufám ten blázen nebude štěkat tak jako dnes,ratlík malej a takovýho rámusu :cert:

Tak se hezky vyspi,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.6.11 20:29

Ahojky Kamčo :mavam: ,představ si dneska jsem se svezla na té naší nové mašině :dance: a to manžel furt nechtěl že to není v mém stavu bezpečný,ona že má pro spolujezdce zvedlej jakoby zadek víš,takže se moc tělem mačkáš na řidiče,tak abych si moc nemačkala bříško.Ale zkusila jsem si sednout jakoby zadkem dál a položit se na něj…no mě se jelo dobře až na to že nemáš kam dát hlavu v helmě :lol: ale manžel teda že se mu jelo podstatně huř.
Aspon na ní nebude vozit ženský :mrgreen: ,ono že tě to na něj tlačí v celý váze,tak je to pro něj těžký…tak vím že moc žádný kamarádky vozit nebude :mrgreen:

Jéé musím ti říct že mi dnes ukáplo pár slzyček :cry: .Přišel nám pohled od Kristýnky ze školky v přírodě,samozřejmě napsanej učitelkama,ale Kristýnka se tam podepsala a nakreslila holčičku s kytičkou.No a mě to tak dojalo,víš když ji tady nemáš abys ji pomuchlíkovala,tak mě to tak potěšilo a zároven rozesmutnilo.
Už aby se nám vrátila :hug:

Zítra jsme pozvaný k manželově sestře,kromě ní tam všichni jejich kluci slavej,dva svátek a jeden narozky,tak budeme mít pěkný odpoledne,no a zítra si už budu říkat žz nám beruška přijede zítra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.6.11 21:23

Ahojky Gábi :mavam: ,omlouvám se za zpoždění ale byla jsem se okoupat hlavu a holila jsem si ještě nožky ať je mám pěkné když nosím teď krátké kalhoty. :-D

Teda ty jsi fakt dobrá! :palec: To věřím že manžel nechtěl aby tě neublížil ,ale nakonec aspoň víš jak jede na motorce ale buď moc opatrná.

Kristýnka je moc šikovná,a určitě na tebe moc myslí a už máš středu a to už se překulí a už tu bude pátek a budeš jí mít doma.

A jak ses měla?

A už ses dneska ráno déle vyspala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.6.11 22:42

Kamčo také se moc omlouvám,ale u nás byla taková bouřka,že mě to tady vubec nefungovalo.Manželovi počítač dvakrát vypnul,to mě notas ne,ale nereagoval,takže to prašt jak uhod :think:

Koukala jsi se na zprávy,včera na to tornádo?To je síla co? 8-o To je tady kousek od nás :think: .Za chvíli tady proboha budeme mít i zemětřesení,vždyt tohle tady nikdy nebylo :-?

Také jsem šla do vany umýt si hlavu,protože nešla ani telka,nešlo nic :think: .Tak jsem manželovi hlásila když vypne proud at mi přijde do koupelny zapálit svíčku,at tam pak nejsem celou dobu po tmě.

Jinak už jsem se dnes vyspala líp,taky štěkal ratlík od sousedu,ale jen chvíli,tak to šlo.

Tak se omlouvám že jsem si dnes moc nepísly,ale zítra to napravíme.
Pomažu za chvilku spinkat,tak se radši hned rozloučím dokud to funguje.Tak krásné sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.6.11 22:52

Gábi,to nevadí dívala jsem se na tv na Top star tak jsem tu taky nebyla.

Dívala jsem se na zprávy,a je to hrozné co jse už nás dějea že jsou i ty tornády tady.Tak držím palečky,ať je u vás vše v pořádku. :palec:

Nevadí,napíšem jsi víc zítra někdy nám to holt nevýjde. Tak se měj moc hezky a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.11 20:56

Ahojky Kamčo :mavam: ,
teda mě zas dneska bolej nohy :zed: ,to je síla.Už jsem se musela naložit do vany,ale nic moc to nepomohlo :think: .

Dneska jsem mluvila s kamarádkou která jela s dětma do té školky v přírodě a tam pomohla vyložit kufry a zase jela s řidičem zpět.A prý nikdo až na jednoho zlobivýho chlapečka tak nebrečel.Tak aspon že víme že první den splín ty naše dětátka neměli.A zítra nám už princeznička přijede :dance:

Taky jste měli u vás takový dusno?Tady bylo děsně dnes :roll: .Myslím jestli něco nepřijde,ale zatím se nemračí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.11 21:16

Ahojky Gábi :mavam: taky jsme včera měli večer takovou bouřku,a ještě nám pak vypli proud a manžel říkal že nešel až do dvou hodin rána.Neuměla jsem vůbec usnout,a ještě mi volal manžel že mám všechno vytáhnout ze zásuvky.

Tak jsi nožky namasíruj, a dej jsi je hezky nahoru to ti možná pomůže.

Tak vidíš,že se ten týden tak hezky překulil a zítra je pátek a Kristýnka už bude doma.

A jak ses dneska měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.11 21:53

Kamčo měla jsem se jinak dnes celkem dobře.Odpolko jsme byli u švagrový na tý oslavě.Akorát že jsem tam musela jet vlakem a pak pěšky od nádraží.Nejede nám žádný auto sakryš a to máme celkem tři a na každým něco je :pocitac: :pocitac:

V pondělí budem dávat Hiundae do servisu,protože si s tím manžel už neví rady jak to spravit a co se informoval tak cca 10 000kč oprava,síla co? :cert: Ale musíme ho tam dát,čekají nás ty Krkonoše za pár dní,tak aby jsme se tam vubec dostali :think:

Já si myslím že u nás pak v noci bouřka už nebyla,měli jsme pootevřený okno a nějak jsem nic neslyšela.Tak to odešlo od nás k vám pak :think: .

Ráno zas takovej rámus od sousedu,děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.11 22:15

Já zapoměla včera jsi mi to psala ,jen škoda že jste musely na vlak a teď už vím z čeho tě tak bolí ty nožky. :-( Máš je nahoře?

Je to opravdu moc peněz,ale auto se pořád potřebuje a když si už manžel neví rady tak ho tam asi musíte dát.

A kdy přesně jedete do těch Krkonoš?

A máte nějaké škody?Včera to začalo kolem jedenácté hodiny ten déšt a silný vítr a ty blesky tak to šlo opravdu asi pak nám.Ale Mareček spinkal,vůbec nevěděl že něco venku bylo.

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.11 22:22

Kamčo nožky nahoře nemám,to bych tady nemohla sedět 8-) ,ale už je mám dvakrát namazaný francovkou a před spaním je namažu ještě jednou.Já si vubec nevzpomínám že by mě tak při Kristýnce natékaly a bolely.Jestli je to tím teplem :think: .Asi jo,protože váha na to vliv teda nemá 8-o .Kdyby aspon zas bylo tak že by člověk mohl vlést do bazénu :think: ,.Snad zítra pršet nebude a bazén odkrejeme aby se prohřála voda trochu.

Nene škody naštěstí nemáme.Nám akorát že vypínal ten proud,jinak to tady nic neudělalo.Ale vypadalo to hrozivě.

Já mám upečenou celou tu drubeží sekanou a tentokrát mi vubec nepraskla :palec: při vyklápění :dance: a ještě mám zbytek polévky,tak uvařím jen brambory a to budem mít asi i na sobotu,protože jsme dnes nesnědli nic a je jí kilčo.A na neděli nevín nevím ještě :nevim: .
Ty už máš vymyšlíno co uvařit?Jak zítra tak vákend? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.11 22:52

Tak já se pro dnešek rozloučím a pujdu chrupkat.Doufám že nebudu ponocovat a rychle usnu.To ty taky,vid? :wink:

Hezky se vyspinkej a já zítra písnu dojmy naší Kristýnky ze školky v přírodě :wink: .
Dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.11 22:55

Gábi,váhou to určitě nebude vždyť jsi nic nepřibrala to je už divné že to stebou nikdo neřeší.Já jsi taky nepamatuji,že by mne u Marečka nějak natýkali však víš že každé těhotenství prožíváš jinak.

My taky nemáme žádné velké škody,jen že mám na balkoně květiny a jak pršelo tak mám celé zábradlí špinavé od té hlíny tak jsem to jenom smetla a nemyla jsem to.

Zítra budeme mít nové brambory s mlékem a manžel bude mít kyšku, a polévku musím nějakou uvařit.A na víkend,teda ještě vůbec nevím musím ještě popřemýšlet.

Tak se měj zítra moc hezky,a hlavně ať se Kristýnka štastně vrátí a věřím že se už moc těšíš až jí budeš mít doma. :huban:

Tak jsi odpočiň,a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.6.11 21:01

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak už máme Kristýnku doma :dance: a dovedeš si představit jak vypadal její uklizený pokojíček :lol: ,když tam začla uřadovat :roll: .Ale ted si ho večer trochu uklidila,protože se chtěla dívat na Popelku a to ona nemuže když má velký nepořádek v pokoji :lol: ,tak měla během chvilky jakžtakž uklizeno :lol: .

Jinak se jí tam moc líbilo,neplakala bez nás,ale stýskalo se jí a na pátek se těšila že pojede domu.Ta kamarádka Yvettka prý 3× plakala,tak se divím že Kristy ne :wink: .Jedno klíště měla v podpaží a sestřička ji ho tam vytahovala,prý skoro každej měl,jak chodili po lese.Pohledy ji moc potěšily a jak kreslila obrázek na pohled pro nás,tak to jsem prý já se sluníčkem :mrgreen: .
Když jsem si ji vyzvedávala u autobudu,tak jsem měla pro změnu zaslzený očka já :oops: ,v tu chvíli jsem byla tak štastná že ji vidím že je v pořádku a že ji mužu obejmout :hug:

Jinak jsme cestou domu zmokly pěkně,byla jsem ráda že kufr nám vzali ti známý do auta,tak jsem se s ním nemusela tahat a šly jse aspon rychle.U nás bylo vubec dnes bláznivý počásko,prádlo mě zmoklo venku :think: .Chvilku déšt,chvilku sluníčko a ted navečer byla ale krásná duha :palec: .

A jak jsi se měla dnes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.