SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
12.6.11 21:49

Kamčo právě že neochutnala.U tchýně jsem měla tři kousky malé sladkého a nanukáč a dnes na oslavě jeden.Víc jsem si nedovolila a přesto jsem ze sebe měla výčitky :roll: .Ale dnes jsem doslova neodolala.Yvetka tam měla nádherně vypadající jahodový dortík ,ne máslový,takový lehký…no ten byl,jak dech :palec: .To víš že bych ale nejradši vzala si od všeho :-?

Já mám u sebe v telefonu jen asi tři fotečky,ale fotilo se tam takovým profi fotákem a vždycky to pak vystavujou na facebook a já si to pak stáhnu k sobě,tam kde jsem,ale zatím to tam nedali.
To byla vydařená oslava fakt :palec: .

Já si včera uvařila gulášovou polévku na dnešek,protože jem teda počítala že u našich jíst nebudem když babi bolej hodně záda,tak aby nevařila.No a nakonec stejně vařila mamka teda,tak jsme měli uzený s bramborovou kaší a uzenou polévku.
Víš já s naší mamkou mám trochu rozepře,tak jsem ji vubec nechtěla říkat nebo žádat aby uvařila.

Týjo tak to Mareček proležel celý víkend :think: ,no to ho radši omluv na pár dní.U nás že ted nacvičujou na závěrečné vystoupení tak by se to moc nehodilo i učitelky jako říkali nechyběli.

Já moc nevím co zítra vařit ještě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.6.11 22:26

Gábi,to je škoda že jsi nic neochutnala tak aspoŇ že jsi tam pila ten drik a pěkně jste si to tam užily.A jak dopadl manžílek?

Tak se budu těšit na ty tři fotečky,a manžel mi to potom ukáže na tom facebooku nebo mu to nepůjde?

Tak to je škoda,že máš z mamkou rozepře tak snad to brzy spolu vyřešíte.

Musím zítra do školky zajít,a přinést tam nosíč na jídlo protože není odhlášený a nahlásím že bude doma celý týden.

Tak musíš být určitě moc unavená,po takovém náročném víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.6.11 23:01

Neboj vždyt jsem ti psala že jsem měla pár menších sladkustek a nanukáč,tak zas tolik jsem netrpěla :wink:

Já ti je klidně pak pošlu mailem ty fotečky,ale musím počkat až je tam vloží ta holčina co fotila.Na těch svých se tvářím docela hloupě :oops: jsem koukala,ale jinak to jsou pěkný fotečky.To jsem říkala manželovi at mě vyfotí mojím telefonkem a koukám on mě vyfotil jako první fotku ze zadu zadek… :wink: no celej manžel…no co k tomu dodat :roll:

Musím se ti pochlubit,dnes jsem stihla zavařit ještě 14sklenic třešní :palec: .Jedna teda vypadá že možná nechytla,ale jinak všechny ano.Já jsem třešně zavářela poprvé tak snad budou dobrý.Jen mě trochu zarazilo že nemají víc červenou tu vodu,ale manžel mi říkal že nebyly zas tak sladký tak proto a že taky ještě trošku štávy pustěj,tak že ještě ztmavne ta voda.

Tak přemýšlím že nebudu zítra vařit,mám tam pul hrnce gulášovky,tak něco malého ještě přidělám k ní a něco uvařím až v uterý.Možná udělám k polévce ty dábelský toustíky ještě a to bude fajn véča.

Jinak já šla domu s tou druhou kamarádkou těhotnou,ona bydlí naproti našim,nějak v jednu hodinu ráno a manžel přišel plus mínus třetí hodina :roll: .Nebylo mu moc špatně,ale celkem popil teda :roll: sám říkal.

Tak já jdu chrupkat,máš pravdu,unavená jsem,to jsem si říkala že pujdu spát dřív a šup a zas už je jedenáct :roll: .
Tak dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.6.11 23:20

Tak to je dobře,že jsi aspoň měla nějaké ty dobrůtky a hlavně nanukáč ten už jsem pěkně dlouho neměla.

Jestli bys byla tak moc hodná,a já se taky neumím tvářit jak mně někdo fotí vypadám pak hrozně. :lol:

Jsi fakt šikula,a manžel má pravdu ty třešně ještě nějakou šťávu pustí.

Tak se měj zítra moc hezky a teĎ jsi hlavně dobře odpočiň a přeji ti dobrou noc!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
13.6.11 07:48

Gábi, no taky mě to moc normální nepřijde, já měla teda jen 9kg nahoře ale opravdu jsem to nedržela a výsledky byli stále vynikající, :palec: uvidíš jaký budeš mít ted ty výsledky a pak bejt tebou bych to už nedržela jen když půjdeš kní tak den předem to doržet a uvidíš můžu se zeptat jaký jsi měla ty hodnoty? A předpokládám že chodíš k Mudr. Pavlíčkový!! :nevim:
drž se! Já kní taky chodila a moc dobrý reference na ní nejsou :twisted:

• Citovat
  • Upravit
6473
13.6.11 09:17

Ahoj Milčo :mavam: ,předpokládáš správně 8-) ,chodím k dr.Pavlíčkový.
Po vypití toho nápoje jsem měla jen po hodině tu vyšší hodnotu 8.90.
Pak když jsem šla poprvé k ní řekla mi že MOC špatný výsledky hraniční hyperglykemie i na lačno.To jsem měla 5.58,po hodině 7.07.
Na další kontrole už lepší,na lačno 4.78 a po hodině 5.92.Přesto mi nedovolila ani ochucený jogurt jeden za den, o ten jsem jí přemlouvala že se vzdám klidně kávy a že taky nemám téměř žádný mléčný výrobky,já bílý jogurt nesním ani s povolenou rozmačkanou jednou jahodou…no vubec nedovolila že mi to strašně vyleze zas,tak at si do jogurtu rozmačkám i pulku banánu :roll: .
Jinak podle těch testíku na zjištění hladu u mimča co se dělá po noci,pokaždé když si ho udělám mělo hlad :think: ,většinou to první pole,někdy i ta druhá barva,tak jsem fakt zvědavá na čtvrteční ultrazvuk,protože podle lajckýho rozumu už nemuže být mimčo o 5dní větší jako to mám od začátku,když má denně „hlad“ :think:

Na výsledky jsem taky zvědavá,protože hřeším docela nanukama,nemužu to vydržet v teplech.
Tchýně ta mi vyčítá že takhle nevypadaj těhotný,že jsem pohublá v obličeji,ramena kostnatý…jako já se jako drobek rozhodně zase nevidím no ale nerada bych vážně pak šla třeba na týden ležet do nemocnice,už mám doma jednu dcerku,tak by to nebylo moc snadný.

Dám ti vědět jak dopadlo čtvrteční vyšetření a ultrazvuk.
Děkuju za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
13.6.11 09:38

no není vůbec zač, ale takhle zbytečně strsovat rodičk není normální, uvidíš ty výsledky a pak bych to neřešila.Já mám taky už dceru chodí do 1.tř.a ted 4.měs Jonáška.tak dej vědět.A normálně jez na co máš chut. :-)

• Citovat
  • Upravit
6473
13.6.11 21:13

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak si představ že na Kristy taky něco leze.Ještě ráno byla uplně v pohodě a v poledne si pro ni jdu do školky a učitelka že ráno byla dobrá a pak co přišli z venku,tak polehávala a nechtěla vubec obědvat.Ale že jim asi něco ve školce řádí,že je asi pět dětí marod.No tak jsme došly domu a furt ještě jakžtakž byla bez teplot,tak at ji pustím pohádku a že bude ležet,no a asi za dvě hodky už 38'teplota.Ale jinak si stěžovala jen na bolení hlavy :think: .přes den se to stáhlo a ted večer zas 38.6.
Jenže u nás špatný,ve čtvrtek mají to závěrečný vystoupení,v pondělí odjížděj do školky v přírodě a navíc já mám středa čtvrtek doktory v Pardubkách.Tak se to tak seběhlo sakryš.No uvidím zítra.Ještě bych tak mohla přesunout o týden poradnu těhu to snad problém nebude,ale ten čtvrtek bych potřebovala jet.Sama mám trochu obavy aby bylo vše v pořádku,to dietou aby miminko rostlo tak jak má,tak bych potřebovala na ten ultrazvuk jet…

No uvidím jak bude probíhat zítřek.Kdyby byla bez teplot,tak bych ji dala do školky aspon ve čtvrtek na to vystoupení,ale nevím nevím vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.6.11 23:00

Tak já pomažu spát,máš asi hodně práce,tak písneme zítra nic se neděje.
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.6.11 18:27

Ahojky Gábi,psala jsem ti ráno email tak nevím jestli jsi to četla a za včerejšek se omlouvám.

Mareček už je v pořádku,ale nechala jsem ho doma na celý týden tak jen v pátek zavolám do školky že už v pondělí příjde.

Tak jak Kristýnka?Je už v pořádku,nebo pořád má ještě teplotky a byla jsi u paní doktorky.

A jak ses dneska měla?

Tak zatím se měj hezky,a večer jsi písnem víc.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.6.11 20:23

Ahojky Kamčo :mavam: ,ano ano mail jsem četla.Nic se neděje,někdy to holt nevyjde.Pamatuju tchán když měl slepičárnu kolik o kolo toho bylo práce :roll: .Když jsem chodila chytat nebo manžel škubat a kuchat tak pak za práci jsme dostali 5kuřat,ikdyž tchýně by nám je dala stejně :lol: ,ale pak než jsem to naporcovala a přesně jak ty píšeš,bordel pak v kuchyni :roll: že jsem se taky nedostala na pc večer :oops:

Kristýnka byla dnes už v pořádku,uplně bez teplot,tak doufám že to fakt byla ta jednodenní virozka,protože ji potřebuju dát do školky.Normálně bych ji taky omluvila,ale mám ty doktory a oni pozítří předvádí to vystoupení,tak je potřeba aby do školky šla.Doufám jen že zítra až pro ni pujdu že zas nebude špatná,jako že tam bude lítat už s dětma.

A copak jsi dnes vařila dobrého?Já smažila květáček,měli pěknej velkej v penny za 25kč tak jsem dostala chut :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.6.11 21:11

Ahojky Gábi,jsem ráda že se nezlobíš ale bylo toho na mně včera opravdu moc a jak jsem padla do postele tak jsem hned usnula.

Tak to je dobře že je Kistýnka zdravá,bylo by to opravdu škoda když tak pilně nacvičuje na vystoupení aby tam nakonec nevystupovala.Taky jsem ráda že je Mareček v pořádku,ale já ho mám doma a dneska už byl i odpoledne venku.

Měli jsme na oběd kuřátko,a nové brambory z naši zahrádky tak opravdu super oběd.A mám to i na zítra tak nemusím vařit. A co ty budeš vařit?

Zítra vlastně jedeš do poradny?

Musím ti napsat,že ten email o tom manželovi že mám počítat do deseti byl opravdu super moc jsem se nasmála ale na manžela to nezkusím. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.6.11 21:55

To neboj já to chápu,mě to kolikrát tady taky nefunguje,nebo tehda měl manžel mazlící náladu,tak prostě nejde si sednout k pc vždy :lol:

Zítra jedu do těhu poradny,jojo ale myslím že tam se nic zásadního nedozvím,to až ve čtvrtek :think: .

Květák mám i na zítra,tak vařit taky nebudu,horší to bude ve čtvrtek,pulku dne strávím zas po doktorech a jak se vrátím,tak chvilku na to pomažu do školky na to vystoupení.Manžel říkal že to nejspíš nestihne,tak to je blbý :-? ,tak to nahraju a pak skouknem :think:

Já jsem dnes nechala Kristýnku ještě v posteli,ale byla dobrá,tak doufám že se to neotočí tím že bude ve školce :think: .

Stejně to tak letí vid?Vždyt to není tak dlouho co byly vánoce a silvestr a už tu máme téměř letní prázdniny :think: ,síla vid? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.6.11 22:30

Tak ti budu na zítra držet palečky,ať je všechno v pořádku a na čtvrtek samozřejmě taky.

U nás teď mají květák v akci,ale je takový malý za 19kč ale ještě jsi koupím a máme moc rádi květák a když už jsou ty nové brambůrky tak to je pak super oběd. :palec:

Je to škoda,že to manžel nestihne ještě že už je taková možnost jsi to nahrát na kameru a pak jse na to v klidu podívat doma.My kameru nemáme,tak fotím fotákem tak taky máme nějakou tu památku ale kamera je určitě lepší.

Tak se budeš celkem i ve čtvrtek honit?

Máš pravdu,že tu budou za chvilku prázdniny opravdu to letí jak voda a za chvilku zas budem nakupovat dárky na vánoce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.6.11 22:51

Tak se budu loučit,a půjdu se ještě okoupat a spinkat tak ještě je ta výhoda že nemusím vstávat do školky ale můžu aspoň ležet do osmy v postýlce.

Tak se zítra měj moc hezky,a budu ti držet palečky a večer jsi napíšem.Přeji dobrou noc a hezké sny!!Pa. :palec: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.