Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj svátečníčku
,tak jak jsi oslavila svuj den?
Ještě jednou gratuluju
![]()
Doufám že jsi ho neslavila jen umytím oken
?
Mě ti dnes tak max extrémně bolej nohy,no děs.Dvakrát za odpolko jsem si je musela namazat tou větrovou mastí,ale vždycky uleva jen na chvíli
-uf uf.
Do té práce když jsem šla s papírem,tak to mám do kopečka a myslela jsem že nedojdu.Jestli byl i nějakej špatnej tlak třeba k tomu ![]()
Věřím že bude změna počáska když mě to tak bere.
Zítra musíme být ve školce už do sedmy hodin,jedou předškoláci do toho planetária V Hradci Králové.Přemýšlím jak ji mám obléknout.Má být jakžtakž teploty,ale hlásí déšt přehánky a to tentokrát nemají mít ani batoh ani pláštěnku,ani sváču.Ale dneska byly děti na zmrzlince že mají zítra dětský den,byly už dnes právě proto že zítra tam předškoláci nebudou,tak Kristy byla celá nadšená že si dala zmrzku z kivi ![]()
Držíte doma dětský den?Budeš dávat Marečkovi nějaký překvapení?Já udělám nejspíš pohárek a Kristy dostane pár drobností,ale nic mega ![]()
Ahojky Gábi
musím ti poděkovat za sms moc mně to potěšilo.Měla jsem tu od šesti hodin kamarádku a před devatou hod.odešla a hned šla jsem koupala a uspávala Marečka,tak jsem se dneska držela tak promiň.
Ráno jsem jsi umyla jen tři okna,dneska mi to nějak nešlo jak včera byla jsem nějak spomalená tak jsi ty balkonové dveře a okno musím umýt ještě zítra.
Tak Mareček má taky zítra výlet ve školce jen předškoláci,jedou velkým autem půjčeným s obecního uřadu do HLučína k hasičům tak musím zítra vzít do školky sedačku aby mohl jet.A ty menší děti jedou do Kravař na nějaké hřiště.Tak taky nevím jak mám zítra Marečka obléc do školky,ale mají mít batohy tak mu tam dám mikynu a pláštěnku.
Já nevím co mám zítra uvařit na oběd,máš nějaký návrh?
Já Marečkovi taky jen nějaké maličkosti,my ten svátek moc neslavíme.
A jak ses ty měla?
To se vubec Kamčo neomlouvej,protože já jak jsem ti napsala,tak pak jsem se šla naložit do vany a umýt si hlavu,no a přišla jsem sem akorát chvilinku po tobě ![]()
No já zítra vařit nebudu,manžel si přinesl koprovku,tak ji měl dnes k večeři,dala si i Kristýnka,což mě překvapilo,no tak mám pro něj zítra uzený s kaší.No a já si asi udělám ty těstoviny ze sáčku nejspíš.
Ale měla jsem v plánu udělat něco z mletého,možná tu plněnou roládu,protože měli v akci mletý za 49kg,tak jsem si hned dvě kilča koupila.No a já jak ho dřív vubec nejedla,jak mě ted v těhu nešmakovalo,tak jsme ho moc dlouho neměli,ale ted už bych si ho celkem dala.Tak možná pozítří uvidím.Tak taky udělej něco z mletýho.Třeba ta plněná roláda to je mnam mnam a moc hezky to vypadá na talíři ![]()
Tak to jsem ráda,že se nezlobíš byla to dlouholetá kamarádka a teď jsme se zrovna delší dobu neviděli a ráno mi psala jestli se může stavit k večeru.
Tak jestli by jsi byla,moc hodná a poslala mi do sz,zase receptík protože to vůbec neznám.
Ale já musím zítra mít zase nějakou rychlovku,asi tež uvařím brambory a že bych zase opekla točák nebo salám ale manžel už mně asi vynadá že nic jiného už asi neumím.
A dneska jsme dostali tu fotečku s jeho třídou jablíčko,tak naštěstí je ve třetí řadě a stojí na lávce tak ty kalhoty nejsou vidět.
A za tu fotku chtěla po mně učitelka 25 kč,a když jsi nechala samostatně jsi vyfotit tak stála fotka 20 kč.A kolik ty jsi platila?
Jasně jasně zítra ti písnu recept
.No jo vidíš ty jsi se vlastně na fotky ptala už včera vid?A já na to uplně zapoměla odepsat.
My jsme dostali dohromady více fotek,tuhle velkou a pak z výletu,když vyhazovali Morénu,z čarodějnic,no bylo jich několik a za to jsem platila taky asi 80kč.Ale pak jsem dostala ještě jednu malou 9×13 asi,myslím co se fotily holky předškolačky na tablo a za tu jsem představ si platila 15kč
,taky mě to překvapilo,protože jinak tyhle malý platíme 8kč.
Tak jsem byla juknout na zahrádce a tam je tak příjemně
.Hned bych si tam na chvilku sedla
,ale kdepak pujdu už chrupkat,zítra vstáváme dřív.
Musím se pochválit,má další várku prádla vyžehleného a uklizeného v přebalováku
,tak už na mě volá jen jedna vypraná pračka a bude na chvilenku klid ![]()
Dneska se fakt těším do postele,ty nohy nějak moc trpěly.Normálně bych si klidně vzala paralen ale takhle zas nechci.
Tak já se budu loučit.Hezky se vyspinkej a at se ti něco krásného zdá
![]()
Gábi,promiň že píši až teď.
Tak ti taky přeji dobrou noc a moc hezké sny!!Pa. ![]()
PS:Jsi šikula!! ![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jsem se pustila do žehlení té poslední várky prádla
.no že by se mi chtělo teda ![]()
A jak ty a okýnka?Už to máš za sebou?
Uplně jsem ti zapoměla napsat ten recept
.Budeš to chtít dělat zítra?Abych ti to písla ještě večer.
Jinak Kristýnka z výletu moc nadšená.Kupodivu byla i rychle ráno z postýlky a fofrem se oblékla,což u ní se zas tak nestává.Musely jsme vstávat ve třičtvrtě na šest,no taky se mi nechtělo.
Ted poslední dny,nemužu vubec usnout večer,tak nejsem nějak valně vyspaná
.
Ve školce dostaly děti kinder čokoládu tu větší,oplatku a omalovánky větší a včera vlastně byly na té zmrzlince,tak toho dostaly docela dost ![]()
Ahojky Gábi
tak ty jsi teda fakt šikula,měla jsi mi to včra říc a já bych ti poslala i moji várku prádla.
![]()
Tak už mám u sebe všechny okna umyté,ale dneska odpoledne nám ještě dělali ten vchod do domu (nevím jak se to mu zprávně říká )a tam máme ještě tři okna a jedny skleněné dveře a to mně bude čekat zítra.
Mareček taky byl moc spokojený na výletě byl celý nadšený že jsi mohl projít to hasičké auto ,ale počasí jim nevyšlo a z mokli tak museli vytahovat pláštenky.Ve školce na den dětí jinak nedostali nic,tak to aspoň měla Kristýnka radost ze sladkostí.Tak jsem mu doma dala balíček sladkostí,a zašli jsme i na zmrzlinu tak doufám že měl aspoň trochu radost.
Gábi,já tu sekanou nebudu mít čas zítra dělat,tak ten receptík nespěchá a až ti to výjde a spomeneš si tak mi ho prosím pošli.
A Co budeš zítra dobrého vařit?
Ty jsi pracovitá
,tak já ten obchod beru.Ty mi přijedeš umýt okna a já ti vyžehlím
![]()
To je škoda že u vás děti ve školce nedostali aspon malou mnamku,jedno kinder vajíčko třeba.Platíte ještě víc za stravný a nedostanou nic ani ty omalovánky
![]()
Tak aspon že se Marečkovi moc líbilo na výletě ![]()
No zítra přemýšlím že uvařím něco z toho mletého,bud tu plněnou roládu nebo bych si docela dala ty sýrový karbanátky,ještě nevím ![]()
U nás dětem počasí vyšlo,tady se spustila ohromná bouřka a prutrž až okolo druhý hodiny.Ale to teda stálo za to,padaly i kroupy
.Během chvilky byla uplně velká kaluž u nás na chodbě,jak to prudce pršelo.
Zrovan jsem si psala s manželem jaké je tady počasí,tak mi říkal at pro Kristýnku nechodím že ji pozdějc vyzvedne,at jsem doma v takovým počásku,on ji vezme cestou autem.Tak jsem byla ráda ![]()
A co budeš vlastně vařit zítra ty?
Tak já to beru šéfe!!
Radši bych ti ty okýnka umyla,než bych žehlila tu práci teda nemusím tak kdy začnem. ![]()
U nás právě pršelo ráno skoro celé dopoledne,ale nepadali kroupy jen pršelo tak jse nám aspoň zalila zahrada a rostou nám nové brambory.A jak jsem šla sbírat vajíčka,tak jsem jsi zašla natrhat nějaké třešinky do pusy.
Já vím že platíme víc za stravné,ale to záleží na ředilce a ta na to zřejmě kašle aby koupila dětem nějakou tu sladkost na den dětí ona je celkem taková divná. ![]()
Já právě ještě vůbec nevím co budu zítra vařit,Mareček má volno jdeme na devátou k paní zubařce tak budu muset zase něco rychlého.A dneska jsem udělala bramborovou kaši,a udělala filet a manžel mně pochválil že jsem měla dobrý nápad. ![]()
A už víš,co budeš dělat na oběd přes víkend?
No tak to věřím že manžílkovi přišlo více k chuti než točák jak jsi říkala
.
Nevím taky víkend
.V sobotu jedeme hned po obědě do Prahy,manžel tam se všema synovcema jedou se projet na motokárách,tak musí být nějaká rychlovka a musíme se najíst dříve.Aspon že mužeme s ním.Puvodně se tam mělo spát a to bych asi nemohla s Kristy,protože měli v plánu ještě bovling a ten já hrát ted nemužu a taky co s malou.Tak takhle se na ně aspon budem koukat s Kristy.
Mám ted smulu,ani na té nové motorce,mě manžel nechce svést,že to je nebezpečný už s bříškem
.
Ted si tak říkám že bych mohla na neděli upéct králíka toho dobrého na porku s bramborovým knedlíkem,ale sobota???
Mně už to taky bylo blbé ten točák,aby mně manžel nevynadal že ho pořád odbívám ale když mám teď toho hodně tak nestíhám vyvařovat.Tak jsem ráda,že jsem pochodila s filetem a kaši má manžel taky rád.
Ještě jsem ti nepsala,že u nás v sobotu taky bude dětský den ve škole ale je tam napsano že jen za pěkného počasí když bude pršet bude to zrušeno.Tak jsem zatím Marečkovi nic neříkala,aby mu to potom nebylo líto kdyby to nebylo.
Tak to budete mít hezkou sobotu,a je dobře že jedete taky aspoň jsi uděláte taky výlet.
Tak se budu loučit,a půjdu se ještě okoupat a spát.
Takl přeji dobrou noc a hezké sny a hlavně se už dobře vyspi!!
![]()
Blížíme se k dvoustý stránce
.My teda jedem,co? ![]()
Tak u nás zase prší,kdoví jak bude zítra.Pak člověk neví jak má děti oblékat ![]()
Blíží se má hodka,tak pomažu do postýlky.Přeju ti dobrou noc a hezké sny ![]()
Ahoj Kamčo
,
tak jak jsi strávila dnešní den? U nás bylo ráno a dopolko docela chladno ale když jsem šla pro Kristýnku na pul jednou,měli zpívko místo včerejška tak jsem šla dýl,tak svítilo sluníčko a bylo docela příjemných 20'.
I kávyčku jsme si s manželem dali na zahrádce.Já jsem si tam pak přesadila dvě kytičky do takových kamených jakoby amforek.A jinak jsem byla doma a likvidovala plísen v rohách koupelny.To je hruza,vedle autoškola s kterou sousedíme si zateplila fasádu a nám plesnivý koupelna od té doby
.Musela jsem větrat protože to byl takovej smrad z toho,ale kromě jednoho rohu to mám krásně zlikvidovaný
,už jsem pak nechtěla pokračovat aby tam neměla Kristýnka zimu až se pujde koupat.Tak ten zbyteček dodělám příště.
Zítra jedem hned ráno do Pardubic,ale jen na dopolko.On pak před jednou jede autobus a staví nám kousíček od baráku tak se snažíme stihnout ten,protože mě už bolej dost nožky,když mám šmajdat z vlakového nádraží,máme to kus cesty a mě už nožky nějak trpěj,přestože jsem nic nenabrala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.