Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo nádivku jsme taky dlouho neměli
,jenže já ji správně nesmím
,tak to asi nebudu dělat.
Jé tak to vyřid manžílkovi že mu přejem vše nejlepší a užijte si zítřejší večer a nedělní oslavu
.Ani si mi neříkala co jsi koupila za dáreček
.
Také jdu na kutě,tak dobrou noc a písnem si až v neděli.Krásný víkend,pa ![]()
Ahojky Gábi
tak jak jsi prožila víkend a jak ses měla?
Oslava dopadla dobře,měla jsem upečenou roládu a kokosové řezy a tchýně mi ještě dala koláčky a na večeři jsem měla uzené stehna a sekanou a nudlový salát.Tak zítra nemusím vařit,protože nám ještě zbylo tak to jenom ohřeji a dám ten salát ktomu.
Tak co jsi nakonec dneska vařila?
Ahojky Kamčo
,víkend byl fajn.Nejvíc se určitě líbil Kristýnce,protože tady měla přes noc kamarádku ![]()
Já vařila na sobotu ty květákový placičky s bramborem a mrkvovým salátem a na dnešek kuře s pivním zelím a knedlík k tomu.Nakonec se mě nechtělo porcovat kuře,tak jsem si vyndala ty kuřecí paličky,taky jich tam trochu zbylo,tak zítra vařit nebudu.A je tam porce ještě těch vepřových plátku,tak je na zítra jídla dost.
Jinak musím říct,čím dál tím víc mě doslova ubíjí jíst tu dietu.Copak to jde takhle nepestře jíst.Už mě leze krkem chleba s máslem,kterej musím mít 3× denně a pak po čtvrtý ještě se salámem nebo eidamem.Už fakt nemužu.Nikdo to takhle jíst nemusí s kým si píšu ![]()
Představ si už mám v prsou to předmlíčko,to mě překvapilo,takhle brzy.Samo mi teda nekape,to vubec ale když si stisknu bradavky tak už ho tam začínám mít.U Kristýnky jsem měla mlíčko až při odchodu z porodnice,tak mě to udivuje teda
.Pamatuješ si kdy ty?
Já jsem měla chystací víkend,ale je hlavní že se mi dařilo a oslava dopadla dobře.U nás taky bylo moc hezky,akorát v sobotu večer byli bouřky a pěkně lilo ale dneska bylo zase pěkně ale já nebyla venku.
Já ti věřím,že tě to moc otravuje a doufám že ti to doktorka v úterý vysvětlí že mám takovou dietu když jí nepotřebuješ.
Musím ti napsat že už máme ze předu fasádu udělanou a taky sundané lešení ,tak ještě z boku a bude to hotové už aby to bylo.Tak zítra mně čekají mytí oken u sebe ,a taky u tchýně protože v sobotu jsem to nestihla.
Já ti už nevím ,kdy jsem měla to mlíčko a co říkají na to jiné holky?
Týjo vy se máte.My si asi počkáme až z peněz ze stavebka,ted na nějaký upravy baráku at okna či fasáda…vubec na to nemáme
.A o moc se ta situace nezlepší když budu na mateřský.Ještě že platím to stavebko ![]()
No zrovna nedávno psali holky z diskuze že se jedna těhulka ptala od kdy se muže to předmlíčí tvořit a prý od šestého měsíce u někoho.No a já jsem na konci šestého,tý jo to letí už.Udivilo mě to,já že právě u Kristýnky až třetí den po porodu.No ale tak to je snad dobré znamení že mlíko bude
.S Kristy 3/4roku odstříkávání…to byla fuška i časově náročný
.
U nás je bouřka ikdyž ted už neprší,ale blýská se mezi mraky.No my naštěstí stihli grilovat,takže paráda.A to jsme to ani neměli v plánu.Tak já nic nenaloženýho
.Tak jsem nachystala hermelíny,měla jsem tam tři,tak to byla klika a pak jsme si ogrilovali špekáčky.
No mám uplnou hruzu,že mi dr bude říkat odborně proč to tak musí být a že je to nutné…já to ale nezvládám,kor když vím že jinde to není nutné tak přehánět.Potřebuju aspon jogurt denně ![]()
Tak já se pro dnešek rozloučím.Blíží se ta má hodka
a už se vidím v posteli.Už jsem zrušila to vstávání na tu první snídani v sedum hodin.Ale nesmím to přiznat doktorce.Si vem já budu furt jen vstávat ne
,pak ještě v tu jednu v noci. Posunula jsem si tu první snídani o hodinu dýl.Já se potřebuju vyspat aspon trošku.Tohle snad dr nemuže poznat ![]()
Pádím chrupkat,přeju dobrou noc a hezké sny
![]()
Tak to doktorce říkáš nemusíš,určitě to nepozná ale na to se jí zeptej a hlavně ať ti to řekne česky.
A myslím jsi,že ten jogurt vůbec nevadí když jsi vezmeš a jsi zvyklá ho mít.
Tak se měj moc hezky a zítra večer jsi napíšem.Přeji ti dobrou noc a hezké sny!!
![]()
Ahojky Kamčo
,to byl zase téměř letní den,vid?
Ještě kdybych si ho nekazila tou stravou,tak téměř idylka
.Víš jak mi je,když sedím s rodinkou denně na zahrádce a oni mlsají nanučky…a já nesmím
.Tím že už pomalu dva týdny nemám nic dobrého,tak mám čím dál větší absták.
Dneska jsem si udělala k večeři pomazánku,tak jsem si aspon trochu pochutnala,už ani nevím co bych si měla stále k té večeři chystat abych se aspon najedla a trošku si tu stravu zlepšila.
Zítra jedu do Pardubic autem,tak se mi bude trošku líp cestovat.
Musím se pochlubit,přišla mi druhá doza bronzová a je užasná,možná ještě hezčí než ta první
.Poslední zlatou už také poslali ale ono to dlouho trvo trvá než to přijde,čekám zas tak okolo 10dnu.
No nic,pádím na Humoresky ![]()
Ahojky Gábi
bylo dneska zase moc hezky až vedro a já jsem umyla osum oken jak nám ze předu sundali to lešení a byla jsem spocená jak myš. ![]()
Já ti věřím ,že to máš těžké a doufám že to zítra doktorkou vyřešite a ty nebudeš muset být se hlídat a hlavně omezovat v jídle.
Budu ti zítra moc držet palečky!
![]()
Tak to je dobře že ti ty dozičky došli a nikde se cestou nestratili,nám taky už přišli ty magnetky z mléčných řezů.
Zítra se bude Mareček fotit ve školce,tak já ještě nevím co mu mám obléc mám mu dát treičko a nebo nějakou košily .
Tak zítra nebudeš vařit,a najíš se tam někde s manželem.
Teda Kamčo
,ty jsi pracovitá
.8 oken ![]()
Já jezdím po doktorech sama,manžela by musel odříct práci a to on neudělá,teda kdyby nebylo zbytí tak samozřejmě ano,ale takhle ne.
Uvařím nejspíš něco teplého na večer,ikdyž nevím.Já tam mám ještě pomazánku,Kristýnka bude mít teplý oběd ve školce,tak možná vyndám jen třeba prdelačku z mrazáku pro manžela ![]()
No jo vy máte zítra ve školce to focení vid?U nás mají zas děti výlet do té malé Zoo,taky jsem přemýšlela jak ji obléci
.Každopádně ji dám asi botasky,kdyby byla přehánka a asi tenčí kalhoty,tričko s krátkým rukávem a mikču.Protože aby dvě vrstvy pak musela tahat v batohu to se mi taky moc nelíbí.
Co ty budeš zítra vařit?At mám motivaci na pozítří ![]()
Gábi,já jsem ty okna měla mít umyté už v sobotu,ale měla jsem chystáni na tu nedělní oslavu tak jsem to nestihla tak jsem musela dneska.
Ale na tu gyndu se chystám,ale dneska jsem nemohla a ve čtvrtek taky ne nevím jestli jsem ti to psala pojedem do Opavy s rodiči a děda a babi už budou rozptýlení na louce na hřbitově.
Já jsem se nestihla dívat na počasí,ale určitě bude zase zítra tak budou mít super výlet do zoo.
Já ještě nevím,co budu vařit zítra je to pořád dokola a nejhorší je to vymyslet co uvařit.Dneska měl Mareček ve školce hrachovou kaši a párek s chlebem a okurkou,a říkal že to bylo dobré že to spapal.Ale já hrách doma nevařím,ale čočku jo tak možná to budu dělat.
Kristýnka bude zítra spinkat ve školce?
Stejně jsi dobrá
,tolik oken ![]()
Já jsem to vymyslela,udělám manželovi lečo.Mám na to ještě zeleninu v mrazáku,tak ji aspon zdělám.A manža bude rád,posledně si pochutnal
.Zbyde mu i na druhý den do práce myslím.
Tak tenhle duvod tě samozřejně omlouvá od zameškání gynekologie,ale příští týden už tě tam chci vidět
.
Já právě taky ani nekoukala na předpověd,ale myslím že bude zhruba jako dnes.Jsem docela ráda,že se nemusím trmácet hlavně na zpáteční cestě autobusem nebo vlakem.
V sobotu máme u nás pod parkem dětský den,tak Kristýnka celá natěšená
.
Ani jsem ti vlastně nepsala že dnes si manžel koupil motorku.Ne novou samozřejmě,na to nemáme,ale stála relativně malý přijatelný peníz,tak si na ni pujčil od táty a bude mu korunky splácet.V pátek si pro ní jede,ale já ji na živo uvidím až v sobotu.Zustane v Pardubkách a zajde si s klukama na pivko.
Zítra se přihlásím až na večír,hned ráno pomažu.Drž mi pěsti,s touhle dietou už nemužu dál takhle.
Tak se rozloučím,pujdu už chrupkat,dobrou noc
![]()
Já už jsem lečo dělala minulý týden na večeři,my to máme rádi a mám to hlavně zeleninu ze zahrádky.A tvůj manžel bude určitě moc rád,že mu zase uděláš takovou dobrotu. ![]()
Budu na tebe moc myslet,a hlavně to nějak vyřešte abys ses tak nemusela trápit a hladovět.Držím palečky!! ![]()
Taky doufám ,že bude zítra hezky ať jsi užijem sluníčka a načerpáme víc energie.
Tak se měj zítra moc hezky,a držím ti ty palečky a přeji dobrou noc!!
![]()
Ahoj Kamčo
,
tak mám aspon o trochu lepší zprávy
.Dr mě dnes v poradně pochválila,že se mi o moc zlepšily výsledky.Minule jsem měla na lačno 5.58 a po hodině 7.07 a ted na lačno 4.78 a pak 5.92.
Ptala se mě jak se cítím,tak říkám že hladovím a ona kterou denní dobu,jako po kterém jídle,tak říkám že tak nějak furt.Tak mi dovolila jíst po 1.5hodině samozřejmě jakoby polovinu té mé porce,ale nemusím si odvažovat maso,salámy,sýry…takže toho mužu víc,tak to bych se mohla najíst.
Jogurt kupovaný ochucený mi opět nedovolila,ale že mám o mnoho lepší výsledky,tak si mužu do bílého rozmačkat nejen jednu jahodu,tak pulku banánu.Tak jsem si to dnes udělala,jen teda s banánem a perníkovým kořením a musím teda říct že o mnoho mín sladký ale pochutnala jsem si.Tak jsem uspokojila konečně tu mou touhu po jogurtu a už se těším zítra na další ![]()
Nad mou váhou že jsem v sedmým měsíci a nemám nahoře nic se opět nikdo nepozastavil,tak sand to fakt neva.
Ahojky Gábi
to jsem moc ráda že jsi tam dobře dopadla a hlavně že tě doktorka pochválila.Tak hezky papej,ať už taky něco přibereš ale je zajímavé že to doktorka neřeší.
A jak ses jinak měla?
Dneska se Mareček fotil,a já mu nařídím ať jsi vezme na to focení ty hezké kalhotky s Bořkem a pak jse půjde převléc a Marek jsi představ vzal ty kalhoty co měl na venek na hřiště.Tak já se hrozím ,jak tam bude vypadat na té fotce ale říkal že stojí vzadu tak by ty kalhoty neměli být vidět.
A jak se měla Kristýnka v zoo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.