SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
8.5.11 21:50

Tak vzoreček ještě nedorazil,tak uvidíme za chvílku jestli něco příjde. :lol:

Kdyby tomu člověk trochu rozuměl,aby věděl jestli je to výhodné nebo ne a má to zrušit.Oni v tom uměj chodit,a ví jak na nás že se necháme přemluvit a buď něco uzavřeme a nebo zrušíme když jsme to my nechtěli.

Musím říc že Mareček dost plakal,ale má zoubky v pořádku jen má kolem pusy odřené tak jsem mu to namazala mastičkou na odřeniny.Měla jsem spíš strach ,že jsi na to kolo nesedne a bude vzpurovat tak mně mile překvapil.

Taky musím říc ,že i naše kotletky v marinádě jse mi moc povedli a budem je mít až na úterý. :palec:

My totiž taky zítra ráno jedem s manželem do Opavy,musi jít na finační uřád a já jsi pochodím po městě a pak jsi zajdem na dobrý obídek a taky pak chceme zajet nakoupit do nějakého supermarketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.5.11 23:00

Tak ti zítra přeji,ať ti to dobře dopadne a až máš samé dobré zprávy a hlavně hezký den. :kytka:

Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc !! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.5.11 23:05

No tohle :think: ,asi budem muset tu expresní službu tady přes internet reklamovat :lol: :-P

To jo Mareček je dobrej,muselo ho to bolet a ted ještě když viděl kolik krve mu z toho teklo,být doma tak mu dáš třeba nanuka na zchladnutí bolístky,takhle venku v neděli nevím jestli jste měli možnost koupit.

Na hokej jsme dnes nekoukali,koukali jsme na formule a Jára pak musel opravovat pračku a mě sem přišla kamarádka s dcerkou.

Tak to máš dobré že máš obídek až do uterka.To jsi toho měla dost :palec:

Já pujdu chrupkat,už na mě postýlka volá :lol: .Zítra se teda přihlásím až navečír.Jsem zvědavá co se zítra u těch doktoru zase dozvím.Hlavně ne už žádné velké jobovky,nemám na to fakt nervy už :pocitac: Přeju dobrou noc a sladké sny :mavam: :kytka: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.5.11 17:58

Ahojky Gábi :mavam: to byl dneska zase pěkný den, má tak být jen do středy a pak má zase pršet.

Tak jak jsi dopadla ráno?Moc jsem ti držela palečky ať máš výsledky v pořádku. :palec:

Byli jsme dneska s manželem v Opavě na finačním úřadě,pochodily po městě a obchodech a zašli na oběd a potom zajeli nakoupit do Globu a jeli domů protože byl ve školce Mareček.Tak jsem jsi koupila nové tričko a papuče a Markovi takovou letní soupravu na léto.

Jakou expresní službu ,budeš reklamovat přes internet?

A jak ses jinak měla?

Jdu chystat večeři,uvařilala jsem jsi vajíčka tak budem mít obložené talířky .Zatím .Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.5.11 21:36

Ahojky Kamčo :mavam: ,myslela jsem ze srandy :lol: tu expresní službu která ti nedoručila ochutnávku z grilování :lol:

Tak zatím jsem zjistila že mám jednu hodnotu ze tří zjištovaných vyšší,tu měřenou za hodinu.Takže musím znova ve čtvrtek.Sestřička mi vysvětlovala postup,tako doufám že to nepopletu,hlavně jsem zvědavá jestli se tam vubec dostanu.Kristýnka mi v noci tak kašlala až se z toho pozvracela.Ráno jakžtakž,ale přes den v Pardubicích měla teplotu.Né velikou ale měla 37.8.Po obědě u babi usnula,tak jsem byla ráda že si více odpočinula.

Tak já nevím jak to pak udělat,zítra si potřebuju odběhnout zase k obvodní jestli mi dá výsledky z tý štítné žlázy aby mě nemuseli brát krev znova,ale jak vid?Když bude Kristy bez teplot musím ji tam vzít sebou.Je to blbý já vím,ale ze školky jsem ji omluvila na celý týden,tam ji takhle dát nechci…Tak toho je na mě ted nějak moc
Ted spí zatím klidně,tak uvidím jak bude vypadat noc :think:

To je dobře že jsi tak dobře nakoupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.5.11 22:42

Tak já se budu loučit.Zítra písnem více :wink: ,dnes že byly ty Humoresky…

Kristýnka spí zatím bez probuzení a nekašle,tak snad bude dnes lepší noc :think:

Tak přeju krásné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.5.11 23:08

Gábi,omlouvám se taky jsem měla seriál a pak jsem se dívala na noční zprávy a sport jak jsme dopadli v hokeji.

Tak držím Kristýnce palečeky ,ať je brzy v pořádku a teplotka přejde. :palec: :palec:

Tak já se budu taky loučit,a snad si zítra napíšem víc ale nevím jestli se tu ráno zase dostanu.Tak přeji dobrou noc a Kristýnce klidné spaní.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.5.11 20:02

Ahoj Kamčo :mavam: ,
mě se fakt teda daří co po zdravotní stránky se týče ted v těhotenství :zed: :zed: :zed: .
Byla jsem si pro výsledky té štítné žlázy u obvodačky,aby mě v dia poradně nemuseli znova nato brát krev.No a jak myslíš že jsem dopadla?Já si říkala že nejspíš dobré,když mě nikdo nekontaktoval… :think: …Zase se musím objednat někam na vyšetření že to není v pořádku.A brát po dobu těhotenství prášky…já už se z toho poseru.Promin za ten výraz,ale to už je na mě fakt moc :pocitac:

Jinak Kristýnce se dnes už moc ulevilo,spala klidně,kašlala celkem málo a byla bez teplot,tak aspon že ta je o dost lepší :palec:

Zase jsem si dala pár věcí na Aukro,ale moc jsem toho nestihla,zatím jen tři kousky 8-)

No a jak jsi se měla ty?Určitě máš lepší zprávy jak já,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.5.11 20:46

Ahojky Gábi :mavam: tak to je mi moc líto,ikdyž jsem tu ráno nebyla ale myslela jsem na tebe a držela ti palečky. :palec: :palec: Teďka jsi to všechno vybereš,a potom jak se miminko narodí bude všechno v pořádku a budeš jsi všechno hezky užívat. :kytka:

Tak to je dobře že je Kristýnce lepší,a že už tolik nekašle ale nebylo jí líto že nemůže jít ven když tam bylo zas tak hezky.

Měla jsem se celkem dobře,a zase pracovně vytrhávala jsem plevel mezi chodníkem a ještě to všechno nemám. :-(

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.5.11 21:08

No kéž by jsi měla pravdu :hug: .Zítra přemýšlím že bud udělám květákové placičky nebo tu drubeží sekanou s bramborem nebo kaší.Ještě nevím co z toho nakonec vyhraje :nevim:
Co ty?
Já dnes nevařila.S Kristýnkou jsme dojedli polévku a manželovi jsem vytáhla z mrazáku prdelačku.

Kristýnku jsem ven na chvilku vytáhla,nebylo zbytí.Musela jsem si k obvodačce pro ten výsledek na štítnou žlázu.Ale kdyby měla teplotu tak bych ji samozřejmě nevzala.Ale ono se jí ulevilo,dnes už chtěla mlsat,venku mi povídá jestli ji koupím zmrzku :lol: ,tak jí říkám to snad nemyslíš vážně?Už lumpačila,no bylo vidět že se jí ulevilo.

Já dnes nic moc nepracovala.Jen umyla vanu umyvadlo a záchod.A vyprala tři pračky prádla.Ale nevyžehlila :think: Jedno jsou montérky tak to je v poho,ale aspon jednu z těch zbylých dvou bych měla zítra vyžehlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.5.11 22:18

Mám pravdu,a věř tomu!! :hug:

Dneska jsem nemusela vařit,tak to bylo v pohodě a měla jsem ještě ty vepřové kotletky z neděle akorát jsem musela uvařit rýži a polévku jsem měla rajskou. A zítra budu mít tu sekanou koupenou z Globusu ,tak jen uvařím brambory a polévku bude ještě stejná jak byla dneska.

Já jsem dneska pračku nepustila úplně jsem na ni zapoměla,tak to musím zítra napravit a vyprat zase ručníky a utěrky hlavně že to mám v pračce ta má hlava diravá. :lol:

Mareček má tu pusu ještě odřenou,ale jak jse mu vzala dneska kolo do školky tak potom hezky zase jezdil tak jsem ráda že na to nezanevřel. A zítra jedou předškoláci na ten výlet do Strahovic na kole,ale Marek říkal že mu to nevadí že nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.5.11 22:31

No vlastně vidíš,říkala jsi že si promluvíš s paní učitelkou o tom výletě na kole.Co na to říkala?A jedou uplně všechny děti ze třídy?

Tak já vyndám z mražáku taky sekanou a budeme mít podobný oběd zase :wink: .

Málem bych ti zapoměla napsat že mi dnes přišla první doza,ta stříbrná a je moooc hezká :palec: .Docela jsem se teda divila že to posílají uplně obyčejně,ikdyž zase chápu že se jim nevyplatí každou zásilku pojištovat.Ale takhle to na poště někdo muže ukrást,už se mi to také stalo.
Kdysi obyč zásilka a před cca třema rokama i doporučená.Za to jsem od pošty dostala 500kč a omluvný dopis :pankac:
Tak ted ještě aby přišly zbylé dvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.5.11 23:02

Tak já se pro dnešek rozloučím a pádím chrupkat :wink:

Přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.5.11 23:22

Paní učitelka říkala ,že nemusí jet a že jedou jenom předškolaci kteří v září jdou do školy.Tak jsem i ráda,že bude Mareček ve školce že nemusím mít strach že se mu něco stane.

Tak to je super,že už máš první dozičku a hlavně že ti přišla. :palec: :palec:
Já musím říc že se mi ještě tak nic neztratilo,ale je od pošty hezké že ti aspoň dali nějaký bonus.

Taky už půjdu spinkat,je zas moc hodin a já už měla spát.Tak dobrou noc a hezké sny!Pa. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.5.11 09:03

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,tak to je dobře když jedou jen fakt předškoláci.To nemusíš mít nějaké výčitky nebo být smutná z toho že Mareček nejel.A co ten jeho kamarád,už to víš,pujde teda taky o rok dýl?

Poště nic jiného nezbylo než zaplatit.Od té doby co se mi ztratil ten první balíček posílám vše doporučeně a to máš pojištěný a když už to zaplatíš,musí i pošta platit.Spíš mě tehda překvapil ten omluvný dopis od ředitele pošt 8-o

Tak už je to tady.Volala jsem na tu endokronologii nebo jak se to jmenuje ohledně štítné žlázy a musím ještě tenhle pátek tam jet,že pak je víkend,abych měla co nejdřív nějaký prášky :-? Takže zítra do dia poradny,v pátek tam,příští středu do těhotenské poradny… :-? to je přesně ono co mě štve.Jsem fakt pak hrozně vyčerpaná z toho cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.