Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to jsi šikulka že šiješ
,já neumím.Jen vyšívat.Dokud byl čas,myslím hlavně jako bezdětná jsem vyšila hodně ubrusu a musím se pochválit…pěkných
,ale ted se do toho ne a ne pustit.A myslím že až budu lítat okolo mimča,že se k tomu nedostanu už vubec ![]()
To je dobře že se Mareček na kole snaží,at si vyjedete společně
.
Já bych chtěla zítra skočit na poštu a poslat ty poslední kody na dozu od těch lázenských oplatku a už budu jen a jen čekat na krásné dozy ![]()
Tak ted pomažu do postýlky,doufám že dnes bude už klidná noc a doženu včerejšek
.
Přeju ti hezké sny
![]()
Moc mně nechval,nejsem moc šikovná a stále se mám co učit .A taky jsem za svobodna hodně vyšívala,ale teď na to taky nemám čas .
Tak ti držím palečky,ať ti ty dozy hlavně příjdou a kody jim pošli. ![]()
Taky už půjdu spinkat,jsem nějak unavená a postýlka mně čeká.Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak na dnešek jsem se vyspala hezky
,jen mi ta noc nějak moc rychle utekla
,přidala bych ještě tak dvě hodinky v postýlce
.
Už zasmahuju cibulku s masem v papináku,tak mi to tady krásně voní
.Panečku to mě bodlo,že jsem si to maso tehda všechno naporcovala a nemusela jsem to čistit a krájet na kousky až dnes ![]()
Tak u nás od noci pěknej slejvák
,doufám že v tomhle nejdou ven.Normálně totiž nechoděj,ale minule nevím co se dělo,proč byly
a Kristy pak celou dobu v promočených podkolenkách byla
.Ještě že včera když tam byl fotograf že jim aspon nepršelo ![]()
Ani jsem ti včera nepsala,něco ikdyž možná třeba jen blbost,jsem vyhrála.Vyplnovala jsem někdy v březnu mailem nějakou soutěž od cestovky a včera mi přišel mail at zašlu plnou adresu že mají jen mailovou,že jsem vyhrála jednu z cen
.Tak uvidíme třeba to je nějakej podvod a nepřijde nic,ale mohlo by
.Měli tehdy 50ti leté výročí fungování,tak pořádali tuhle soutěž
,tak se nechám překvapit co a jestli teda vubec něco obdržím ![]()
Ahojky Gábi
tak už nám internet jde ale musela jsem jít na horu na půdu ho vypnout tak jsen doufám že už ti to napíši a odešlu.
Tak zkouška!!
Ahojky
,tak to je dobře
.
Já jsem ted dodělávala guláš,tak jsem se sem chvilku nedostala.Ale už mám hotovo a je mnam mnam
.Tak si za chvilku nandám,uvařila jsem i vrtulky ale já mám chut na ten chlebík k tomu ![]()
Taky u vás furt lije?U nás nepřestalo ještě
.Tak jsem ty cejchy ani neprala,počkám do zítřka jestli nebude líp ![]()
Tak mám pandírko nacpaný k prasknutí
,posílám ti vzorek
.
Musím se už loučit,jdu pro Kristýnku,ale do toho nečasu se mi ani nechce
.Musíme pak na tu poštu,tak uvidím když bude zrovna liják velkej,tak to nechám spíš na zítra.
Tak přeju dobrou chut k obídku a hezké „upršené“ odpoledne
![]()
Gábi,jen doufám že se ti to odešle už mám s toho nervy jak to pořád nejde. ![]()
Tak ti popřeji jenom dobrou chuť a pěkný den ikdyž venku prší a večer jsi napíšem víc.
![]()
Ahojky Kamčo
,to ti uplně věřím že máš nervy když to nefunguje,protože já je mám též když tam mám třeba stále ty přesýpací hodiny,nebo to nejde načíst…Ted mě pro změnu nešlo najet do mailu ![]()
Tak v Pardubicích jsem dnes skoro nic nenakoupila…no aspon člověk neutratil
moc.
Dneska ani nic pořádnýho nedávaj v telce,tak si asi dáme s manželem kávu,koupila jsem koblížky s čokol´ádou,tak si ke kávě osladíme
a pak si pujdu konečně umýt tu hlavu.
Koukala jsi na počasí,že zas někde nasněžilo
,to je síla.Před pár dny by se dalo pomalu koupat a dnes zas sníh.U nás teda taky byla dost zima.
Ahojky Gábí
omlouvám se za ráno že jsem ti víc nenapsala ale fakt to nešlo už jsem byla zlá a pak to zase šlo.
Tak jsi představ že ráno u nás pršelo a odpoledne začalu hustě sněžit a já musela jít zrovna do školky ale vzala jsem jsi deštník.Mareček se mně ptal jestli se budem koulovat,a já mu říkám že ne že je to sníh z deštěm.
Já jse taky na nic nedívám a poslouchám u internetu rádio a přemýšlím co zítra uvařím na oběd. ![]()
Ahojky
,já jsem akorát vylezla z vany,tak píšu až ted.Ještě si pak dojdu vyfénovat vlasy.
Tak u vás sněžilo?Já to právě viděla ve zprávách,to je síla teda
.Ale nám dnes taky bylo zima no
.Říkala jsem si jestli dát Kristýnce zase punčošky,nebo jestli stačej podkolenky…
Člověk už neví jak se má oblíkat a hlavně děti.
Já vařit nemusím,máme gulášek.Ono bylo masa hodně,takže ještě máme.
Tak na ty maily jsem se vubec nedostala za večer,atlas nefunguje.Ale to nebude mím počítačem řekla bych.
Právě taky nevím jak mám Marečka oblékat,ale dneska jsem mu dala pokolenky a měl tričko s krátkým rukávem ve školce ale hned jsem mu dala obléc i mikynu ať mu není zima.Mareček říkal že nebyli venku ,že se dívali na pohádky a hráli hry.
Já ještě pořád nevím co budu vařit,vůbec nic mně nenapadá aňi nevím co bude mít zítra Mareček ve školce na oběd na inspiraci.Měla bych i chuť na žemlovku,ale jabka jsou pořád drahá.
Tak já se budu loučit a půjdu do postýlky a tobě přeji dobrou noc a hlavně dobré spaní.
![]()
Taky dnes nebyly děti venku.A to je dobře,protože fakt lilo bez přestávky.
Žemlovku bych si taky dala,ale u nás ji jím jen já,Kristy o sladký jídla nestojí.A to měla dnes ve školce kynutý knedlíky teda a říkala mi že si přidala,ale to už nesnědla.Tak sem se taky divila.Jinak dopředu nevím co budou baštit,to máte vy dobrý že mužeš shlídnout co budou mít ![]()
Taky jdu chrupkat,tak dobrou noc a pěkné sny
a at tě přes noc napadne nějaká dobrá inspirace co uvařit zítra
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,to počasí je vážně aprílové.Dneska nám od ráno svítí sluníčko a vypadá to na krásný den.Ráno teda bylo jen 6' ale sluníčko hřeje
…a já dala Kristýnce docela víc teplejší bundu ![]()
Tak si skočím pověsit ty cejchy na zahrádku,akorát se to před chvilkou dopralo
.
Tak co si vymyslela k obídku?Mě vaření nevadí,dělám to celkem ráda,ale jak není inspirace
![]()
Dneska mají děti zpívko,tak abych na to nezapoměla jako minulý týden.Ani nevím jestli jsem ti to psala,jdu normálně po o a paní učitelka…vy nejdete zpívat?Tak jsem se byla projít po okolí a chvíli seděla na lavičce a pak pro ni teprve šla.Koupila jsem si mezitím u vietnamcu aspon dvoje pěkný kalhotky
,tak jsem spojila potřebný s užitečným.
Nevím že jsem ti na to tak zapoměla ![]()
Ahojky Gábi
já jse zase za ráno omlouvám ale musela jsem jít dolů tchýni pomáhat a tak jsem se tu nedostala.
Dneska ráno ve školce byl plakát že příští středu pojedou jen předškoláci na cyklistický výlet do Strahovic,ale já pořád nevím jestli Marek pojede protože mu to ještě nejde aby mohl jet zkusím jsi promluvit paní učitelkou.
Tak jsem dneska vařila na oběd rychlovku a to sladké knedle a bylo,neměla jsem čas vyvařovat když jsem musela být dole.
A hlásím že jsem odpoledne žehlila a stihla jsem to všechno vyžehlit a mám radost že mám další práci udělanou.
![]()
Takk jdu chystat večeři,protože mi Marek říkal že už má hlad.
Tak pěkný večer!! ![]()
Ahojky Kamčo
,to se nic neděje.Pro změnu zítra tady zas já nebudu dopolko.Jedu už brzy ráno do Pardubic na tu cukrovku ![]()
Jinak jsi jednička
,tak já se taky pochválím
.Uklidila jsem tři pračky vyžehlenýho prádla,další dvě vyžehlila,upekla ze dvou listových těst tvarohový a marmeládový taštičky a uklidila bar…uf
.Cejchy mě na zahrádce krásně uschly,ale musím říct že pak přes den už bylo docela chladno,hlavně když přestalo svítit sluníčko.
Nevíš jak má být zítra?Jak se obléknu,ale asi teple,protože pojedu už dost brzy ráno ![]()
Já si myslím že nepojedou na tom kole moc daleko.Musí snad počítat že né všechny děti to skvěle uměj.Kristýnka ty mají od školky výlet nějak ke konci měsíce,do Habrkovic myslím
,že tam je nějaká malá zoo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.