SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
20.4.11 22:24

Tak to je dobře že ti ta vana trošku pomohla,a citíš jse lepší.Mně dneska moc nohy nebolí,ale je pravda že jsme dneska celé město neprošli.

Nevím,z čeho mám opar ale už jsem dlouho žádný neměla tak se musel na mně přijít podívat. :lol:

Já jsem koupila v Globusu špenát ,tak bude zítra na oběd naškrábu brambory a k tomu mám ještě koupenou sekanou a polévku mám mrkvovou.

Vidíš,ještě jsem se manžela neptala jestli nechce v sobotu opekat.Ale teď mně napadlo že asi ne,protože je bíla sobotu a půjdem asi do kos…

A co budeš vařit v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.4.11 22:49

My nedodržujeme tyhle tradice,tak já budu vařit normálně.Masa mám třičtvrtě kg tak to budeme mít určitě i na pátek.
V sobotu jedeme do Vojtěchova,tak o jeden oběd mám mín na vymýšlení :wink:

Ráda bych v neděli když budem grilovat,naložila i trochu masa a mám v lednici tři hermelíny a my je milujem na grilu,tak naložím i ty :palec: .Potom se muže utlouct i naše Kristýnka :wink:

Tak pro dnešek se rozloučím a jdu chrnět…stejně jsem zas nešla dříve 8-) ,tak snad ráno dospíme víc :-) .
Dobrou noc a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.4.11 23:09

Hermelínek na grilu je opravdu velmi vynikající,taky to děláme ale Mareček ho má radši na rohlíku.

Tak já se taky budu loučit a půjdu do postýlky to je zase hodin.

Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.4.11 08:59

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti krásný sluneční den a doufám že ses hezky vyspala a dobře odpočinula.

Já jsem zase nemohla usnout,a to jsi už večer nevařím kávu ale neumím prostě vypnout a pořád musím o něčem přemýšlet. :-(

Odpoledne musím jít na poštu tchán tam chce něco poslat,tak půjde i Mareček a vezme jsi kolo ať se naučí už pořádně jezdit až potom můžem jsi zajet na ty koníčky.

Na dnešek už mám oběd vymyšlený,ale co udělám o víkendu ještě opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.4.11 09:24

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,já se vyspala výborně :palec: .Večer se teda ještě přitulil manžel,tak bylo tuleníčko :oops: ,ikdyž jsem byla uplně unavená :lol: ale nechtěla jsem odmítnout,znáš to.

V noci prosimtě přišla Kristýnka že se jí zdály dva špatné sny,jestli by nemohla spát u mě.Tak po mooc měsících jsem ji měla u nás v posteli.To jsem pak moc zabrat nemohla,ale nakonec ano a vzbudily jsme se až po osmý hodině,to mě fakt bodlo 8-)

Ted mi volal manžel že se jeho máma ptá jestli s nima nechci jet zítra do Polska,jsem říkala to je dobrý takhle na poslední chvíli,Kristy odhlášená ze školky a kam s ní.Tak jsem řekla že ne.Jsem tak napul domluvená s tou mou kamarádkou že vezmeme holky zítra a pojedeme zase do Pardubic na rajs :lol: .Holky si pohrajou v Afi paláci v dětským koutku a my se odreagujeme trošku.Ale ještě to na 100%ňevím.Ona jinak prodává svačiny dopoledne ve škole ale že mají děti taky prázdniny,tak mě napadlo jestli toho takhle nevyužijeme.

Tak jdu naporcovat to maso,mám docela chut na omáčku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.4.11 10:01

Mareček mně ráno říká ,že se mu zdálo že má maminku ve vězení ale že jí potom pustily ale že neví proč se tam dostala. :-( Mně se nezdálo vůbec nic,ale taky jsem se celkem dobře vyspala a taky do osmy.

Tak jsi zítra udělate krásné odpoledne,a do Polska můžeš jet zase někdy jindy.Já jsem taky chtěla jet do Opavy ve středu když je Mareček ještě ve školce aby ho nemusela hlídat tchýně když je teď tchán víc nemocný.

Ještě plánujem ale to nevím kdy,to jse zase musíme domluvit na výlet na nákupy do Ostravy.Ale to záleží na bráchovi,aby mněl volno a hlavně chuť když se mu nechce tak je potom mrzký .

Mareček je na dvoře chtěl jít ven,a já půjdu posbírat vajíčka.

Ten opar mám dneska zase o trochu větší,tak jsi musím zajít do lékarny pro mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.4.11 10:29

To já bych jela do Polska ráda,od nás je to docela kus.Byla jsem tam s tchýní před vánocema a od té doby ne.Tak nevím kdy se tam zas pojede znova.Ale takhle narychlo,zájezd mají koupený se švagrovou dýl,co se o tom tchýně zminovala.Kdyby řekla předem než si ho kupovali :think: ,ale tak já tam se švagrovou zas tak nechci,víš kvuli čemu…tak to neřeším.

Snad nám vyjde zítřek s kamarádkou a uděláme si také pěkný den a když se rozmyslí že nepojedem tak se taky nic neděje

Tak to se dětátkum zdály dnes nějaký špatný sny všem vid?No Kristy nepřišla už strašně dlouho jestli muže spát u nás :?:

Tak mám maso v papináku,bylo dost prorostlý :think: ,ještě jsem z něho odkrojila čtyři menší plátky,tak ho zas tak moc není do guláše.To zítra bude mít asi jen manžel,ale tak my kdybysme jeli do těch Pardubic tak se najíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.4.11 11:23

Tak už mám špenát udělaný a brambory jse mi vaří,jen ještě opeču tu sekanou a ohřeji polévku a můžem papat.

Dobře děláš že to neřešíš,aspoň budeš mít klid a zítra jsi uděláš lepší a super den s Kristýnkou a kamarádkou. :kytka:

Tak se budu loučit ať stihnu mít oběd udělaný včas a přeji ti krásné odpoledne a dobrou chuť k obědu.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.4.11 11:26

Přesně tak :hug: .
Také už jdu zahustit segedín a mužem jít baštit.

Byla jsem pověsit prádlo na zahradě a je tam fakt pařák zas :wink: ,to jsou uplně letní teploty :wink:

Tak dobrou chut k obídku a také přeju krásný prosluněný den :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.4.11 21:11

Ahojky Gábi :mavam: tak jak ses dneska měla když zas bylo tak hezky?

Byla jsem odpoledne s Marečkem na kole,přes stezku a na poštu a zpátky.Tak jednou vrazil do plotu podruhé do značky a pak spadnul s kola tak jsme přišli domů z brekem a tchýně se hned ptala co jsem mu zase udělala.

Pak jsem jsi ještě umyla balkonové dveře a okno a ještě jedno okna na chodbě.Tak už mám taky umýté všechny okna,ale nemám je vyzdobené to už kašlu.Mám akorát na stolech velikonoční ubrusy,a jinak jsem letos nic nezdobila.

Koukáš na něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.4.11 22:45

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se ale od třičtvrtě na osum se sem nemužu dostat :pocitac: ,to je děs.
Měla jsem pro tebe rozepsanou zprávu…no ted už jsem ji smazala.

Bylo fakt krásně dnes :palec: .S těma karambolama na kole :think: ,Kristy umí jezdit a posledně se jí podařilo,že nedobrzdila kolo a narazila do auta.A majitel auta u toho,no docela trapas :roll: .Na autě samozřejmě nic nebylo,ale nepříjemná situace i tak to byla.

Kristy taky chtěla na kolobrndu dnes,tak jsme šly cinkout na kamarádku ale Yvetka se zrovna chystala barvit vodovkama vyfouklý vajíčka,tak jsme u nich zustaly a holky si barvily na zahrádce :palec:

Už se mi to zase seklo,rychle to radši odešlu,než to zase nebude fungovat.
Tak se za dnešek moc omlouvám.Dobrou noc :mavam:

Jo zítra do Pardubic nejedem tak dopolko písnu,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.4.11 10:14

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
tak dnes mi to zas funguje,ale ty večery :pocitac: .Jestli je to tím že je na internetu třeba moc lidí,já nevím :nevim: .

Tak jsem si udělala malou velikonoční výzdobu,ale taky jen decentní.Pak si dám na bar ještě čokoládky a tak a tím končím.

Dneska v noci zas taková křeč do lýtka,že jsem musela vstát,protože to nechtělo přestat.Ale v poledne nasadím ten Magnosolv tak snad to zabere.Taková prudká bolest mě vzbudí,že se člověk lekne.Musím znova zajít do lékárny,včera tam pán neměl ten Vitacalcin tak si ho mám vyzvednout dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.4.11 20:42

Ahojky Gábi :mavam: přeji pěkný večer a taky promiň za ráno zase mi to nevyšlo.

Jak ses měla dneska odpoledne?

Byla jsem s Marečkem odpoledne na kole na stezce a potom jsem uklízela celý barák dělala polévku a vaječnou pomazánku no celý den jsem něco dělala.

A zítra máš v kuchyňi volno,zy se tada máš?Já musím ještě vymyslet co budu zítra vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.4.11 22:02

Ahojky Kamčo :mavam: ,prosimtě kdybych neodepisovala tak mi to zas nereaguje :cert: .Celý den to jde a ted večer zas ne.Ani stáhnout fotky mi nešlo.

Také jsme měli fajn den,u nás už spustili vodu v kašně co se loni tady postavila,tak jsme byly s Kristy na zmrzlině a pak si tam chvilku Kristy řádila a cákala se trošku :lol: .

Pak přijel manžel a byli jsme na zahrádce…

Tak už se mi to zase seklo,dostávám z toho psotník :pocitac: :oops:

Odpoledne jsem si jen vyžehlila a víc jsem doma nějak nestihla :oops:

Radši to jdu rychle odeslat,dokud to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.4.11 22:22

Ahojky,byla jsem se okoupata oholit jsi nožky ale už jsem zase tady.

Tak to je divné ,že přes den ti to jde a hlavně večer ti to dělá problémy.Já musím teď klepat zatím nám ten internet pořád jde ,tak klepu klepu na dřevo.

Tak mi zítra opékat nebudem,měla jsem pravdu že budem muset jít víš kam ale já nejdu budu hlídat Marka a tchána.

Tak jsem dneska nic nepekla,zítra ráno budu muset vstávat o půl šesté a budem péc ty koláče.Nevím jestli vstanu,ale budu muset když jsem to už slíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.