SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
14.4.11 21:48

Gábi,všeci mi to říkají že jsem jsi to dala moc ostříhat ale já jsem to tak chtěla a barva se mi moc líbí.

A jak ses domluvila s manželem ohledně toho prodlouženého víkendu.Myslím že to je opravdu výhodná nabídka,a vám všem před miminkem moc prospěje protože potom už nikam nepojedete.

Tak to je dobře ,že se Kristýnce moc líbilo na výletě,a snad s toho nebude nemocná nebo nachlazená.

Já právě nevím co jsi mám na ten pohřeb zítra obléc, chtěla jsem jsi vzít jen tičko ,kalhoty a sako ale určitě jsi musím vzít i bundu aby mně nebyla zima.

Kdepak máme to teplíčko a sluníčko schované? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 23:09

Promin já byla ve vaně a pak ještě věšela prádlo.Tak jsem to sem dřív nestihla.

No s tím víkendem se bojím trochu,koupilo to moc moc lidí jak je to výhodný,přidali ještě 100poukazu,tak mám strach aby bylo na červenec vubec volno :roll: .
Domluvila jsem se s kamarádkou že tam zítra radši zavolá ještě jestli by nám ten termín nemohli rezervovat před platbou a že by jim to nějak vysvětlila,že před porodem jet třeba nemužu.Tak uvidíme zítra.

Zítra písnu až večer.Tak se drž,zítřek nebude moc veselej… :hug: .

Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.4.11 23:13

Tak se taky budu loučit,a půjdu spinkat snad zas brzy usnu.

Tak přeji ti dobrou noc a zítra hezký den! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.4.11 19:07

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak Kristýnka dopadla u zubaře výborně.Vše v pořádku :dance: .Ptala jsem se na tu jedničku co ji už roste,jestli se srovná do mezery,že roste tak jako vzadu a to je prý normální,ty zoubky rostou ve dvou řadách a vleze tam sama do toho prostoru :palec: .Už ji zrovna objednala za pul roku a ono líp,protože pak dva měsíce čekáš než na tebe přijde místo,když ji objednávám já :roll: .A pak budu na mateřský tak to řešit nemusím jestli dostanu volno… :roll:

Dali jsme si v Hypernově smažený nudle s kuřecím masem smaženým k obědu a mnam mnam to bylo :palec: .

Setkaly jsme se s babičkou,ale u nich doma jsme nebyly,tak Kristýnka dostala 100kč do pokladničky,jako za první zoubek :lol: .

Koupila jsem si 2balíčky dukátových buchtiček s 40%slevou že mají trvanlivost jen do dneška,tak je frknu do mrazáku a budu mít oběd na někdy až nebudu vědět co vařit :palec:

Jak jsi se měla ty?A usnula jsi večer hned?Mě to nějak nečlo čoveče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.4.11 09:09

Ahojky Gábi :mavam: přeji hezké dopoledne.Moc se omlouvám že jsem se včera neozvala,ale nějak víc mně to vzalo a neměla jsem naladu tak jsem šla radši spát.

Tak jste si včera udělali s Kristýnkou pěkný den,a užily jsi volna.

A jak se ti dneska spalo,a usnula jsi hned?

A co budeš dneska vařit?

Já jsem vytahla kuřecí kousky,a udělám čínu ze zeleninou a brambory a na zítra už jsem jsi vytáhla maso na roládky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
16.4.11 10:16
Gábi 1 píše:
http://redir.netcentrum.cz/?…Sigipi :mavam: to jsem blázen proč to nejde?Tak zkouška :lol: [/citac
Gábi 1 píše:
http://redir.netcentrum.cz/?…Sigipi :mavam: to jsem blázen proč to nejde?Tak zkouška :lol:

no,porad mi to nejde.asi tam jeste neco chybi a nebo tam je neco navic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.11 14:28

Ahoj Sigipi :mavam: ,tak to už jsem fakt blázen.Tak si zadej na vyhledávači Čaje kávy bylinky Slavičín -to jsou oni.

Krásnou sobotu přeju :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.11 14:36

Ahojky Kamčo :mavam: ,já si to myslela,vubec se nic neděje.
My pro změnu jeli hned brzo dopoledne Do Lhoty pomoc při zabíjačce.Tak jsem se taky nemohla ozvat :oops: .

Manžel tam ještě zustal pomoc,tak my pujdeme na tu třetí na oslavu a Jára dorazí trošku později.
Ale aspon bude nějaký masíčko :dance: vepřový :palec:

Obědvali jsme tam,tak jsem to dnes měla bez vaření :wink:

Jinak ten zájezd do Krkonoš jsem objednala.Tak ti mám takovou radost že když zas žádná dovča,že si aspon prodloužíme víkend a vyrazíme si někam.A na horách bude krásně :palec: ,za ty penízky by bylo škoda to nekoupit,přes 50%sleva ,výborná akce :palec:

Tak já se jdu upravit,zabalit dáreček a pomažem.
Krásnou sobotu přeju :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.4.11 21:24

Ahojky Gábi, :mavam: tak jak jses měla na narozeninách,možná že ještě slavite a tak tu možná nebudeš.

Tak to je dobře,že vám ten prodloužený víkend vyšel a máte zamluvený i termín.A manžel bude mít volno,nebo jsi vezme dovolenou?

Tak já jsem jsi odpoledne uklidila,protože včera jsem to už nestihla a chtěla jsem jet s Marečkem na kolo ale on nechtěl.Tak byl na dvoře,měl tak toho jednoho kamoše tak jsi tam spolu hráli.

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.11 21:27

Přeju pěkný večer Kamčo :mavam: ,
tak dnes jsme se na oslavě trošku zdrželi :oops: .Až ted jsem uložila Kristýnku,byla jak čert špinavá,holky řádily venku,tak taky podle toho vypadaly :lol:

Manžel přijde doufám za chvíli za náma domu :wink: ,ale měl tam ještě rozpitý pivko,tak já už s Kristy nečekala.Už tak bylo devět hodin :roll:

Leonce se dárek moc líbil,dostala od nás pletovou masku a červený šperk na krk.Tak jsem ráda že ji dárek padl do oka :palec: .

Tak přemýšlím co zítra uvařím :think: .Měla jsem chut na to kuře s pivním zelím,ale kuře dnes pekla tchýně jak jsme tam byli,tak to už asi ne.Možná vyndám to ovčí maso,ale musím ještě kouknout co se k tomu vše potřebuje,jestli mám ingredience :nevim: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.4.11 22:08

U nás pro změnu zas byl Mareček pořád mokrý,už jsem mu dávala třetí miminu a říkala že jsi má jít hrát s něčím jiným. :lol:

Já jsem jsi už vytáhla masíčko ,tak udělám zase kuřecí roládky ale teď je naplním vaječinou a k tomu rýži .Ale nezapoměla jsem koupit okurku ,tak budu muset vytáhnout z komory kompot.

Od kdy bude mít Kristýnka volno před velikonocemi?

U nás ve školce už mají děti čtvrtek a pátek volno a půjde až pak v úterý.Tak do středy ještě bude chodit,ikdyž jsem doma.

A těšíš se na velikonoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.4.11 22:26

Jojo,Kristýnka dopoledne taky trošku ve Lhotě blbla s vodou.Vyhrožovala ze srandy manželovi a dovedeš si představit jak to dopadlo :lol: ,pak byla postříkaná trošku sama :lol:

Ani nevím ještě jak bude školka okolo velikonoc fungovat.Zatím tam napsáno nic nebylo.Jen že příští týden mají výstavu dravcu ve školce.Mají to každý rok :wink: tam.

Já velikonoce nijak vážně neprožívám :roll: ,vajíčka nabarvíme to ano,hned v pondělí už vyzdobím trochu kuchyn,stále to odkládám hruza.Ale tím že jsme tady dříve nebydleli,tak ani moc lidí sem nechodí.Ale to se změní jak začne Kristýnka chodit do školy :lol:

Tak na ten recept mám vše,tak to zítra uvařím,polévku ještě nevím jakou.Mám už dýl chut na gulášovku,ale ta je pracnější a kdybych se zítra neprobudila dříve,pak bych to nemusela stíhat.Uvidím jak ráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.4.11 23:02

My už to právě máme ve školce napsané,že od čtvrtka jsou obě školky zavřené.Mně to osobně nevadí jsem teď doma,ale horší to bude potom jak budu pracovat.

Já zatím taky nemám doma nic vyzdobené na velikonoce,a ještě budu muset umýt nějaké ty okna tchýni.My vajíčka vůbec nebarvíme,koupím zase nějaké ty čokoládové a dám jsi je do misečky.

Tak se budu loučit a půjdu do postýlky.Tak se hezky vyspi a přeji ti dobrou noc!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.11 10:19

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
Omlouvám se opět za včerejší večer,že jsem ti nepopřála dobrou noc.Ale ani jeden prohlížeč mi nechtěl pracovat a už bylo dost hodin na to abych čekala třeba pul hodiny než se rozběhne.

Ted mám chvilku,maso na polévku v papináku a to ovčí maso už mám v troubě.Ono je to trošku pracnější ta příprava než to do trouby jde :roll: .Tentoktát jsem měla i horší maso,nevím nějaký kus na kosti,minule jsem měla jestli kotletu a to bylo čisté masíčko,tahle bylo pracný odblanit…

Manžel říkal jak to tady nádherně voní,smažila se cibulka pak i česnek,tak to víš to je vuně.

Na ty hory o prázdninách,pojedeme v pátek.Tak když by manžel mohl bylo by fajn kdyby nešel v pátek do práce,že by jsme mohli vyrazit brzy,ikdyž myslím že pokoj volný je třeba stejně až na poledne nebo na druhou…ono to tak bývá.
No ale moc se těším,za ty korunky to je paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
17.4.11 13:29
Gábi 1 píše:
Ahoj Sigipi :mavam: ,tak to už jsem fakt blázen.Tak si zadej na vyhledávači Čaje kávy bylinky Slavičín -to jsou oni.Krásnou sobotu přeju :mavam: :kytka:

tak uz jsem to nasla,takze objednavam a snad mi pomuze :roll: dekuju za radu a kdyby jsi jeste nakou mela,tak ji uvitam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.