Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky mně to počasí štve,pak vůbec nevím jak jsme mám oblíkat a hlavně Marečka do školky.Ještě budem muset ty trička s dlouhým rukávem nosit a hlavně bundy,ale je dobře že už není sníh.
Víš,já kupuji vždycky v pátek rohlíky a hlavně veku Mareček jí má rád než chleba.Ale samozřejmě že bylo veky málo,tak musel být i chleba a k párkům jsem vytáhla z mražáku rohlíky.
Já zítra nemusím vařit,mám ještě to vepřové masíčko tak buď budou znovu brambory a nebo uvařím rýži ale to nevím protože byla v sobotu.
Zítra má Mareček na oběd kuřecí řízek obalený v těstíčku,tak říkal že oběd určitě sní celý.V úterý mají hovězí maso v rajské omáčcea ve středu ražničí to už jsme taky dlouho neměli.
Tak se budu zase loučit a půjdu do postýlky,zítra se pokusím tu být ráno ale když mi to nevýjde tak se zase nezlob.
Tak se hezky vyspi a dobrou noc přeji!!
![]()
Tak já se pro dnešek budu loučit.
Teplá koupel mě na záda pomohla
,je to lepší než když jsem myla ty okna ![]()
Zítra jsem zvědavá jak ta škola a školka
,už bych to hrozně ráda neřešila,jenže bohužel
to asi nepujde v této rodině ![]()
Tak se krásně vyspinkej,dobrou noc
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
tak se hlásím že už vím vyjádření ze školy.Změnit to mužu,jen si mám předem zavolat aby tam byla i ředitelka i zástupkyně.Její názor je takový že názor psychologa je až na posledním místě,na koho by si měla dát.Nejdřív rodina,pak školka a pak ten psycholog.Že vidí dítě fakt jen jedinkrát na pul hodky a dítě třeba nechce spolupracovat…,takže v prvním místě se mají rozhodnout rodiče.
Z jejich pohledu bude stejně hravá i za rok,že z toho nedospěje,že bude prostě taková.Někdo je prý nadanější na to,druhý na ono.Prý trvá třeba 2měsíce než si děti trochu zvyknou na nový řád ve škole.
Dneska jsem nechala Kristýnku ve školce spát,abych si o tom mohla promluvit s tou jakoby ne tolik přísnější učitelkou,protože ta má odpolední.To zas bude
.
Já kdybych nechtěla sama ji tam dát tak si stojím více za svým názorem,jenže já ji tam dát chtěla no.Jen jsme prostě rozhodli že si dáme teda poradit no.
Já ti uplně závidím že si mužete rozhodnout a nikdo vám nic nevyčítá a nejsme špatný za vaše rozhodnutí.
Ahojky Gábi
taky ti přeji hezké odpoledne.
U nás se začíná zase nějak mračit,a je venku celkem i zima máme na teploměru jen šest stupnů.Dala jsem Marečkovi do školky takovou flaušovou teplou bundu a tenký svetřík až půjdou na procházku.
U nás to bylo jednoznačně odklad,jak ve škole my to paní učitelka řekla na zápise ,taky paní dok.na logopedii a i v té poradně.Já jsem taky chtěla ať jde Mareček do školy,ale sama vidím že má opravdu problémy s tím mluvením a školu by určitě nezvládnul.
Ale Kristýnka je šikovná
a určitě to zvladne ,tak jsi mohla ještě užít dětství a hlavně miminka ale je to blbé že máš takový nátlak od rodičů že by jsi neměla potom pokoj a že je to těžké rozhodnutí pro tebe,ale určitě jste se rozhodli zprávně. ![]()
Jsem byla pověsit prádlo,ale už jsem tady
.U nás je pěkně,jako nehřeje to zatím nějak pořádně,ale svítí oskárek
,na stupně jsem ani nekoukala.
Ten nátlak je hlavně od švagrový a její rodiny,jáko rodiče manžela taky,ale ty to tak nehrotěj.,to co předvádí švagrová s rodinou??? ![]()
To nám ještě říkala,nevím jestli jsme ti psala ,že ona vlastně nemá být geniální po kom,takže my dva jsme blbý no z toho pochopíš,tak jako co čekáme ![]()
Dost u mě klesla.Říkala jsem to i manželovi.
Tak nakonec nebudu dnes vařit.Já si dám polévku a manžel taky a dávala jsem kaši do lednice do sáčku a není ji moc ale uplně málo taky ne,tak mu udělám volský oka a párek k tomu,má to rád
.
Na zítra jsem přemýšlela to rizoto konečně ![]()
Byla jsem posbírat vajíčka,tak není teď venku zima ale sluníčko u nás nesvítí.Byla jsem ve schránce a Marečkovi ,přišlo přáníčko od tety (moji sestry)z Anglie tak mu ho otevřu až příjde ze školky.
Jak jsme jsi volali přes skype ze sestrou,tak už vím že na konci dubna přijedou tak ještě Mareček dostane nějaké dárečky.Tak taky musím sestře něco koupit,měla v březnu narozky.
To teda chápu že u tebe klesla,jak jsi to může dovolit ti to tak říc máš to s něma dost těžký a úplně ti rozumím.
Já jsem jsi dala vařit zase brambory,a budem mít to vepř.maso a udělám okurkový salát.
Gábi,ty vůbec nepapáš?Kolik jsi vůbec teď přibrala ?
Tak já se budu loučit,mám už všechno ohřáté tak půjdu chystat na stůl a potom můžem papat.
Tak to v té školce s tou paní učitelkou dobře vyřiď a měj hezké odpoledne.Pa. ![]()
Dobrou chuť k obědu!! ![]()
Představ si já se dala do třídění Kristýnčinych dvou skříněk s oblečením a ted koukám že bylo pul jedný pryč
.
Zase jsem toho vytřídila
,ale musím,vždyt jí se to ani nevejde do skříněk kolik toho má.A já ani nevím že z toho vyrostla.
No na minulé poradně jsem ještě stále nepřibrala nic a to jsem byla na začátku pátého měsíce.Já jsem dvě kilča zhubla na začátku těhu,ale tak ted si myslím že už něco nahoře bude.Vždyt to budu pomalu na začátku šestého,to už asi naberu.U Kristýnky jsem měla 15kg ale touhle dobou už něco jo.Myslím že jdu příští týden.
No na ten rozhovor s paní učitelkou ve školce se moc netěším no
,co se dá dělat.Já to řeknu že prostě to je strašnej nátlak rodiny a já mám z toho nervy.To si vem já klidný těhu asi mít nemužu
.
No nic,tak ti přeju krásný den a dobrou chut k obídku,ikdyž už jste dávno po o
,tak příjemné trávení
.Papa ![]()
Ahojky Gábi
tak jak jsi se domluvila s tou paní učitelkou ve školce?
Tak ty jsi už dělala jarní úklid skříní,a mně to teprve čeka ale nevím kdy se na to vrhnu.
Představ ,že mi dneska odpoledne zemřel strejda od mamky bratr.Mamka už mi říkala minulý týden,že je na to dost špatně,že máme počitat z nejhorším.
Tak jak ses jinak měla odpoledne?
Ahojky Kamčo
,omlouvám se že píšu až ted,ale koukala jsem na humoresky.Pak mi to tady zase přemášlelo,naštěstí to nebylo zase na tak dlouho jak nedávno.
Je mi to moc líto se strejdou,ted to je u vás bohužel smutné v rodině.Snad už bude líp ![]()
No ve školce to proběhlo přesně jak jsem psala.Říkala mi paní učitelka že je to samozřejmě moje rozhodnutí,ale že Kristýnce by odklad prospěl…že to není žádná ostuda jít déle.Řekla jsem ji jak to je.Ona zas že není vubec hloupá,že o tom to není,jen je moc hravá,že za ten jeden rok by vyspěla…
Do té školy mám přijít tento nebo příští týden ale musím si tam nejdřív zavolat.
Gábi,to nevadí já jsem se zase dívala na Kriminálku anděl.
Nevím jestli jsem ti to psala,tak už mám všechny díly HP přečtené.
Tak to je dobře ,že už to máš s tou paní učitelkou za sebou a máš to aspoň vyřízené a budeš teď mít klid.
Tak co budeš zítra vařit? Budeš dělat to rizoto?
A kristýnka to ví ,že už půjde do školy?
Ještě mě čeká Kamčo jedna police a mám zas na čas pokoj.Ta Kristýnka roste jako z vody
,ale to u vás to bude to samé vid?
Doufám že ji udělám zítra.
Jsem ráda dnes jsem si vyžehlila dvě pračky prádla a nemám tady žádnej restík co žehlení se týče
.Tak to je paráda ![]()
Co zítra vaříš?Já asi to rizoto.Dneska jsem byla pochválená za tu kaši s párkem a volským okem ![]()
Psala mi dnes kamarádka,že by se zítra stavila dopoledne s miminkem,mají dvou měsíční dcerku,ale psala jsem ji že jsem trochu nastydlá jestli to nevadí a už neodepsala.Tak ted nevím jestli s tím počítat či ne.
Tak kdybych náhodou zítra dopolko nepsala,tak tady mám návštěvu.Jinak napíšu
Ted už pujdu na kutě.Tak dobrou noc a sladké sny
![]()
Jéé mě tady vubec neskočilo že jsi psala,až ted na to koukám ![]()
Kristýnka to ví že pujde do školy a je ráda,ale ono by jí zrovna tak nevadilo zustat ve školce,aspon to říkala.Moc z toho nemá ještě rozum.
To jsi dobrá s HP
.Copak budeš číst ted?
Tak já mažu spinkat,tak pa ![]()
Já zítra ještě nemusím vařit,jen ještě než půjdu spát musím vytáhnout knedlík z mražáku.
Gábi,já nevím jestli tu zítra ráno budu,jestli nebude pršet tak budem ještě sázet brambory.Děláme to na etapi,ať toho nemáme naráz moc a mně nebolí bříško a záda. ![]()
Ty se máš že máš vyžehleno,já jsem zase ta ostuda. ![]()
Tak já už jdu taky spinkat,už mně postýlka volá.
Tak dobrou noc a moc hezké sny!!Pa.
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
možná sázíte vid?U nás byla ráno přehánka když jsem šla ze školky,ale malá a ted už dobrý.Ikdyž hlásej přehánky na celý týden ![]()
Já taky nevím jestli dorazí kamarádka,zpráva žádná nepřišla,tak asi jo.Dala jsem právě rizoto do trouby,tak už se jí mužu věnovat.Ono to rizoto naštěstí nedá moc práce,tak to šlo rychle.
No o žehlení mi ani nemluv,stále se mi nepodařilo mít čistý štít
,až včera jsem to konečně uplně vše vyžehlila,ikdyž ono to nebude na dlouho,znáš to ![]()
Představ si já se ráno lekla že jsme s Kristy zaspaly že dnes jedou na ten výlet
.Mají být ve školce v 7.15.Ono by jsme to stihly kdyby jsme jako nesnídaly a já ji popohnala.Až po chvilince mi došlo co blbnu vždyt je teprve uterý
![]()
To jsem vid? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.