SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
17.4.11 20:49

Ahoj Sigipi :mavam: ,to je dobře,hezky je pijte :wink:
Dej si je na facebook a budeš slosovaná o dáreček.Objednávala jsem 2× a vždy jsem udělala objednávku nad 400kč,tak jsem dostala 50g čaje zdarma.Jednou proti chřipce a jednou Gravozen :lol: ,tak to bylo také fajn.

Držím palce at zaberou rychle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.11 20:57

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak konečně sedím :lol: ,uf uf.Dneska jsem si mákla :roll: ,od čtyř hodin jsem porcovala a balila maso ze zabíjačky a už mě fakt bolej záda :jazyk:
Ještě potřebuju nasáčkovat prdelačku,ted měl manžel kasrolek prdelajdy k večeři,tak zbytek musím zamrazit.Ještě že mám ten velkej mrazák,protože nevím kam bych to narvala.Představ si dostali jsme maso z celého toho čínského prasátka.Ono teda není zdaleka tak velký jako to normální,ale když dostaneš uplně všechno maso,tak toho je teda moc :potlesk:

Na zítra sice je hodně ještě polévky hovězí a porce toho ovčího masa,ale musím dát píct ještě i prejt.Tak já s Kristy si dáme asi to ovčí maso a manža bude dlabat prejt.
Co budeš vařit ty?

Myslela jsem si že dnes si ozdobím perníčky polevou,ale vubec mě nezbyl čas.Celý dopolko u plotny,pak jsem skočila na nákup,pak teda siesta u kávy :oops: a pak už jen to maso :roll:

Jak si trávila neděli ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
17.4.11 20:58
Gábi 1 píše:
Ahoj Sigipi :mavam: ,to je dobře,hezky je pijte :wink:
Dej si je na facebook a budeš slosovaná o dáreček.Objednávala jsem 2× a vždy jsem udělala objednávku nad 400kč,tak jsem dostala 50g čaje zdarma.Jednou proti chřipce a jednou Gravozen :lol: ,tak to bylo také fajn.Držím palce at zaberou rychle :palec:

jeste mi jedna psala o nejakych kapkach gynex nebo tak nejak,tak ted vaham,jestli jit do caje a nebo do kapicek :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.4.11 21:18

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti moc hezký večer,a už jsi konečně odpočiň.

Teda,vy máte pěknou výslužku masíčka to zas máš na nějakou dobu pěkně vystaráno.Ještě že máš fakt ten větší mražák,já bych asi měla velký problém.

Já zítra nemusím ještě vařit aňi v úterý,zbyla mi ta čína ze včerejška a jí ty roládky co jsem dělala dneska.Taky bych chtěla někdy zkusit to ovčí maso,jak to vůbec chutná?

Nechala jsem dneska manželovi Marečka,a zajela jsem si na malý výlet na kole na Albertovec na koníčky.Kdyby uměl Marek hezky jezdit a pořád by nebrečel že nechce šlapat,tak bych ho vzala sebou ale tak jsem jela radši sama se trošku odreágovat od všeho.

Moc vám ten prodloužený víkend přeji,ať vám výjde počasí a moc jsi ho užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.11 21:37

Kamčo :wink: ,to máš teda pravdu.Zásoby jsou :palec: …zlatej mrazák :mrgreen:

Tak to jsi se měla fajn,takový příjemný odreagování vid?
Tady od nás kousek je Kladrubský hřebčín,nádherný :palec: tam se chovají ty bílý koně,ale ted jsem ostuda,ted mi vypadlo jak se správně jmenují.Byli jsme tam asi před dvěma roky na výletě,klidně bych letos o prázdninách zajela zas :lol:

Taky doufám že počásko vyjde až budem na těch horách :wink: ,ale je to ještě daleko,tak kdoví :think:

Už jsem manželovi říkala že by bylo fajn kdyby mohl ten pátek nejít do práce,že bysme tam byli co nejdřív,ale on že to je ještě moc brzo,že se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.11 21:38

Sigipi,ty kapky Gynex já je nabrala,tak s nima zkušenost nemám :think: ,ale vím že je holčiny také užívají.Mužou se snad dávat i chlapum na zlepšení spermíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
17.4.11 21:43

kapky asi budou pr me lepsi.preci jen ty kapky nakapes a je to nez se varit s cajema 3× denne.jeste mam takovou blbou praci,ze neni tolik moznost varit si cajiky,tak asi omrknu ty kapicky no,ale dekuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.4.11 22:09

Gábi,bylo to super výlet,tak se budu zase snažit ať jsi to brzy zase z opakuji.Až se Marek naučí lépe jezdit,tak ho potom budu brát sebou.

My asi letos nepojedem nikam,jenom na ty jednodenní výlety ale to Bulharsko loňi fakt bylo super a jela bych tam klidně znovu.Chtěla jsem po manželovi ,až objedná někde třeba chatku na týden ale nevím jestli jse už díval.

Jsou i u nás na Albertovci i závody koňí,ale nikdy nám to zatím nevyšlo se tak jít podívat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.4.11 22:58

Tak já se budu loučit,a půjdu jsi umýt zoubky a pak rovnou do postýlky.

Gábi,já nevím jestli se tu ráno dostanu tak kdybych nepsala tak jsi napíšem večer.
Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.4.11 23:02

Kamčo to je jak u nás,teda v Pardubicích :wink: …Velká pardubická :palec: .Já na ní byla jen jednou ale zas tak netoužím jít znova.Kdežto do toho hřebčína to bych šla.

U nás je to těžký,tím že je manžel živnostník,tak on se prostě bojí vzít v dnešní době dovču,aby nepřišel o práci.Nerada s ním o tom mluvím,protože se mi jeho názor na tohle nelíbí.Všichni ostatní dovolenou maj…ale on by mohl nedostat příště práci a v dnešní krizi na trhu práce… :zed: .Jako jo na jednu stranu má pravdu,ale lidi nemužou dělat v kuse léta bez dovči,ted si vem o volnu dělá doma.
To je na zkolabování. :zed: Stejně tě část jeho rodiny pak pomluví že máme bordel na dvoře a že hov.. děláme na baráku… :pocitac:

Tak co upekla si manžílkovo nějakou buchtu? :wink:
Já možná zítra nějakou udělám.Manžel je zvyklej že skoro stále máme 8-) .Tak ted když nepracuju,tak to celkem plním :lol:

Tak já se pro dnešek rozloučím.Jsem zas KO :jazyk:
Dobrou noc a sladké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.4.11 09:06

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
vím možná tady nejsi,jen jsem chtěla popřát hezký sluneční den :palec: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.4.11 20:45

Ahojky Gábi :mavam: tak jak ses dneska měla,když bylo zase tak moc hezky.Byla jsem ráno zase na zahradě a vůbec jsem nestihala,tak promiň že jsem ti ráno nenapsala.

Přestav si že ve školce je na nástěnce lístek,že se objevily vší a prosí rodiče o důkladnou prohlídku havy.To snad není možné,já jen doufám že je Marek nechytne zatím je nemá tak musím klepat na dřevo.

Já jsem zatím manželovi žádnou buchtu neupekla,nějak to teď nestíhám.A tchýně navrhla že místo beránka,tak upečem v sobotu ráno koláče tak nemusím nic péc jiného.

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.4.11 21:50

Ahojky Kamčo :mavam: ,
já koukala na humoresky,tak taky píšu až ted.Jojo to je ono že tam nejsou reklamy na jedničce :lol: ,jinak bych sem o reklamě přišla :oops:

Bylo fakt nádherně :palec: .Cestou ze školky jsme se s Kristýnkou prošly a koupily si i zmrzku :palec: .Pak se stavila kamarádka s dcerkou,tak si holky pohrály a my pokecaly.

Já dnes pekla ten prejt,tak zítra nevařím.Kristýnka ovčí nechtěla dala si polévku,tak já tam mám i na zítra.Z toho prejtu mi bylo normálně zle z toho pachu,když se pekl…to se mi ještě nestalo ted v těhotenství.Ještě bych to chápala v začátcích ale ted :nevim: .Byla jsem pak hodit :poblion: ,jakej jsem z toho měla knedlík v krku,doslova.

Jinak já dnes pekla ořechovou bábovku a udělala rajčatový salát :palec: .Taky vyprala dvě pračky prádla a jednu díky bohu vyžehlila,tak aspon toho mám mín na zítra.

Chcem jít s tou mou kamarádkou zítra dolu ke kolotoči.Tam je slepá silnoce tak si holky zablbnou.Yvetka bude mít kolo a Kristy koloběžku :palec: a až je to nebude bavit tak si pohrajou na kolotoči.
Taky jsem si dnes zasadila cibulky lilie,to mi dala tchýně.Už mi tam na záhonku začínají nějaký kytičky rust :wink: ,ale jedinej tulipánek je uplně venku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.4.11 22:12

Já jsem úplně zapoměla že jse díváš na humoresky,tak to nevadí já ti teď píši přes reklamu.

Já taky zítra nemusím vařit,ale musím něco udělat na středu protože jsem domluvená s mamlou že pojedem do Opavy do města.Tak aby jsi to manžel jenom ohřál,a Marek bude ještě jíst ve školce.

Ty jsi teda opravdu šikovná,no já jsem to nestihla vyžehlit tak snad zítra. :palec:

Tchán je teď zase nějak víc nemocný,tak jen doufám že nepůjde do nemocnice.Pořád musí být něco,prostě taky nemůžu mít chvíli klid aby něco nebylo.

Nám už krásně kvetou narcisky a nějaké jiné květiny u kterých nevím jak jse jmenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.4.11 22:24

Kamčo to je přesně ono,ty chybějící reklamy na jedničce :lol:

Já už přesně taky nevím všechny názvy co jsem tam sázela.Kosatce mám třeba z lonska,tak u těch si nejsem jistá jestli vylezou,ale snad ano.Pamatuju si tu klasiku,kostace,narcisky,tulipány…a pak jsem vybírala podle vzhledu :lol:
Ale třeba sněženky mi ani loni ani letos nevyrostly :nevim: :zed: .Rostou nám sami od sebe pod šeříkem a ještě na jednom místě,ale na záhonku ne a ne :roll:

Taky jednu středu do Pardubic do poradny,tak to máme obě zase cestovní den :lol: .Kristýnku nechám spát ve školce at nemusím spěchat.
Jinak zítra mají ve školce výstavu dravcu,tak to mají fajn,stále ted něco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.