SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
18.4.11 22:49

Tak já se pomaličku rozloučím.Vyčistím si klofáky a pujdu na kutě.
Když tady budeš dopolko,písnem si.Jestli máš práci,nic se neděje,napíšem si až večer.

Tak krásné sny přitom dnešním uplnku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.4.11 22:56

Nám právě sněženky krásně rostou po celé zahradě,ale zakázala jsem je Markovi trhat vždyť je to škoda a brzy to zvadne.Já ty názvy fakt nevím,to tam asi nasázela tchýně tak bych se jí musela zeptat.

Mareček bude taky spinkat ve školce ve středu,ale půjde pro něho manžel já to nestihnu přijet abych ho vyzvedla.

Tak já taky půjdu spinkat,tak doufám že zase usnu.Tak se hezky vyspi a přeji ti dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.11 08:59

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
tak to máte krásný sněženky po celé zahrádce.To jo učit je že nesměj trhat takovýhle kytičky,vždyt některý jsou jedovatý a myslím že zrovna sněženky vid?

Kristýnce jsem dnes řekla že se pujde projet s Yvetkou dolu na plac,že si vezme kolobrndu,tak byla nadšená :palec: a hned hlásila že si vezme přilbu :wink: .

Dneska jsem ji slyšela jak šla poprvé v noci po tmě čurat,bud má blikačku to světýlko nebo mě vždy budila.A ted jsem ji vnímala ale nevstávala jsem :lol: ,tak jsem ji ráno pochválila že mě nebudila kvuli tomu.

Představ si včera mi odpoledne usnula :roll: ,ona ted co se změnil čas dost brzy o víkendu vstává a kouká na pohádky,ted v sobotu šla docela dost dlouho spinkat a už zas vstávala ráno do školky.Co odešla ta má kamarádka,tak zustala odpočívat v posteli a koukala na pohádky a já šla žehlit,jdu tam na ní kouknout a vidím že chrní :wink: ,tak jsem si říkala chvilku ji nechám ale musím ji vzbudit.No bylo asi třičtvrtě na šest když jsem ji budila a byla jak praštěná,jak jsem ji to přerušila :roll:

Jinak si představ že nás málem zajela kráva dneska autem když jsme šly do školky.Jsem ji šla vynadat,kam čumí :pocitac: :cert: neskutečný.No já byla tak vytočená,nejenom že máš vedle sebe dítě,ale ted já začla jsem zrovna 6.měsíc,roky tady čekám než se mi podaří otěhotnět a kvuli nějaký krá.. o to přijde :pocitac: .Promin že nadávám,ale fakt jsem byla vytočená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.4.11 21:21

Ahojky Gábi :mavam: dneska jse přihlašuji později vůbec se mi tu nešlo dostat a ukazovalo se mi že je stránka nedostupná. :-P

A za ráno promiň,já ty rána teď nestíhám mám toho teď nějak moc a ještě k tomu je tchán víc nemocný.

To věřím že jsi byla ráno naštvaná,a dobře jsi udělala že jsi jí vynadala já bych to udělala taky.

A jak jste se měli dneska celý den a hlavně odpoledne?

Dneska bylo taky hezky ,ale včera bylo tepleji a víc svítilo sluníčko.Měla jsem odpoledne tričko s krátkým rukávem ,ale potom už mi byla nějaká zima tak jsem jsi musela obléc bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.11 21:37

Ahojky Kamčo :mavam: ,nic se neděje.Já psala jen tak kdyby náhodou jsi se k netu dostala :wink: .Taky jsem se potřebovala vypovídat jak mě ta ženská rozčílila :cert: .

Mě to dnes zas pro změnu tady funguje pěkně :palec: .Jeden den bych potřebovala zustat vzhuru do pulnoci,ale nechce se mi :roll: .Ale potřebuju zaslat objednávku o tu dozu od lázenských oplatku,jestli víš z reklamy.Vubec není možné ji objednat.Dávaj jen 155denně a jsou hned pryč,tak chci hned o pulnoci.
Viděla jsi tu reklamu na ně?Jsou užasný vid? :palec:

Já se musím dnes pochválit,mám ozdobené perníčky a dožehlené všechno prádlo :dance: ,tak mám na chvilku klid :wink: ,ale jen na chvilku znáš to.

Snad se tchánuv stav zase zlepší.Kolik mu je vlastně roku?

Mě zas přišlo že tady unás bylo tepleji dnes.Byly jsme s holkama u toho kolotoče a v parku,tak holky řádily :lol: a my si aspon v klidu pokecaly :oops:

Zítra nás čeká to cestování vid? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.4.11 22:10

Gábi,já vůbec nevím o jakou dozu na ty lázenské oplatky se jedná já ty reklamy teď vůbec nesleduji ale budu ti držet palece ať jí dostaneš. :palec: A co jsi musíš objednat,abys tu dozu dostala?

Tak já se taky pochlubím ,že mám vyžehleno to hlavní a ručníky a kapesníky musím vyžehlit zase někdy jindy.Ještě potom jsem manželovi na šicím stroji spravila monterky,ale zlomila jsem jsi u toho jehlu. :-(

Tchán bude mit letos 79 let,je stále v posteli ale ještě pořád mu to myslí a hlavně musí všechno vědět.

Ano,máme zítra obě cestovní den a už se těším.Nemám tak v plánu nic utrácet,ale kdyby mi třeba něco padlo do oka tak jsi to koupím.

Dokonce jsi zajdem s mamkou na oběd,a manžel bude mít brambory s mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.11 22:23

To je pěknej věk a ještě hodně roku bude mít tchán snad před sebou.Držím palce at je zas dobrej :palec:

No vidíš jaká jsi pracovitá :wink: ,já bych potřebovala nějaký den zas vyplejt záhonek :roll: ,ale nějak nevím kdy se k tomu dostanu.Není to tak dlouho co jsem to dělala a zas už bych mohla znova :roll:

Manžel ten si zítra ještě vezme prejt s bramborem a zelím ale na čtvrtek už budu muset něco uvařit.Ale co??? :nevim: .Co ty budeš vařit pozítří,porad :wink:

O víkendu že má být krásně,tak si asi v sobotu opečem buřtíky a v neděli si asi něco ugrilujem :palec: ,manm to budou dobré večeře :potlesk: .Horší bude vymyslet ty obědy :nevim: .Jeden den se sjede celá rodina ve Vojtěchově,ale ted nevím jestli v sobotu?Tak to vařit nebudu.Ani ještě nevím co budu vařit na velikonoční pondělí.Máme dostat kačenu tak možná tu,nebo toho dobrého králíka,ale zase bramborový knedlík byl ted…nebo že by řízek se salátem?Ještě to musím promyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.11 22:28

Jo ještě jsem zapoměla,jukni se na stránky
www.oplatky-kolonada.cz a najed na soutěž.Jsou nádherný :palec:
Ve skutečnosti jsem viděla jen tu bronzovou,ale vypadají užasně všechny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.4.11 22:47

Tak zítra si hezky užijte nákupy s mamkou :palec: a něco hezkého si kup :wink: .

Já se doufám také dozvím samé dobré zprávy.Chci se zeptat doktorky,mám často křeče v nohách.Četla jsem tady že to chybí tělu magnesium,tak jsem zvědavá co mi řekne.V prstech je mám hodně často a v noci třeba ze spaní v lýtkách,ale ty jsou ohromný že mě to až budí.Při Kristýnce jsem tohle neměla,tak nemám zkušenosti,tak jestli mi něco předepíše :nevim:

Koukala jsi na ty stránky?Oni mají i hezky udělaní ty stránky,vid?Natož ty dozy :wink:

Tak já se rozloučím a pujdu do hajan.Dobrou noc a pěkné sny :palec: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.4.11 22:52

Musím teda říc že jsou opravdu moc hezké ty dozy,ale já ty oplatky vůbec nekupuji.A už máš tolik bodů nasbíranych?

Ve čtvrtek taky budu muset vařit,nic nám už nezbylo ale je zelený tak budu muset udělat znovu špenát brambory a vajíčko a pátek bude něco bez masého.A na sobotu a neděli taky ještě nevím,to budu muset ještě popřemýšlet.

Zkusím se zeptat taky manžela,jestli nebudem opékat že bych mohla koupit párky na opékaní v pátek v obchodě.

A bude mít taky Kristýnka ve čtvrtek a v pátek volno jako Mareček?

Tak se budu loučit a půjdu do postýlky,zítra bude zase náročné chození tak ať jsem vyspaná.

Tak ti budu držet palečky,ať máš všechno v poradně v pořádku!! :palec:

Tak dobrou noc a moc hezké sny!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.4.11 22:53

Dobrou noc a držím palečky!! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.4.11 17:58

Ahojky Gábi :mavam: to bylo dneska zase hezky ráno to bylo ještě na bundu ale odpoledne na krátký rukáv.

Tak jsem nechtěla nic kupovat,ale koupila jsem jsi krásné tričko s kapucí.Mamka měla v plánu jsi koupit tričko,ale nakonec nemá nic a já ano.Tak jse prošli město a hlavně velikonoční trhy,a ještě jse zašli nakoupit do Globusu tak jsem jsi tam koupila ty levné filety pangasiuse.

Tak jak ti dopadla poradna?Doufám že bylo všechno v pořádku a dala ti paní doktorka něco na ty tvoje křeče já je taky někdy mívám,a piji tu minerálku Magnesium.

Tak ti přeji hezký večer a zatím .pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.4.11 19:40

Ahojky Kamčo :mavam: ,já jsem tak unavená za dnešek :jazyk: .Opravdu na mě sedla nějaká krize.Možná až se vykoupu že se mi uleví.Na chvilku jsem se odpolko natáhla s nožkama nahoře,ale fakt jen chvíli,pak jsme si dali nanuka na zahrádce no a já už tam pak zustala a vytrhala si plevel ze záhonku a pak zalila…

To je dobře že jsis udělala radost :palec:

Jojo zítra i pátek máme volno,školka teda funguje pro pracující rodiče,ale já jsem moooc :lol: ráda že si přispím trošku :wink: .

Poradna dopadla naprosto výborně.Vše v pořádku,nabrala jsem zatím jen kilčo 8-) ,ale zas hodinový zpoždění v čekárně.To je hruza,když tam pak tak dlouho čekáš.
Na křeče mi paní doktorka napsala,ale já to ještě nevyzvedla Magnosolv a pak i ty vitamíny co jsem brala při Kristýnce na záda,ikdyž na ty jsem si nestěžovala Vitacalcin.Musím to brát odděleně,vitacalcin ráno večer a ten Magnosolv v poledne že se to nesmí smíchat.
Povídala že těhotné na ty křeče v nohách trpí :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.4.11 20:52

Ahojky,tak zkus tu vaničku možná že ti pomůže a když ne tak jdi klidně do postýlky a odpočiň jsi a napíšem jsi pak až zítra.

Víš,já jsem váhala s tím tričkem pořád jsem jsi říkala že mám doma plno triček ale aňi jedno ne s kapucí a jak jsem jsi ho zkusila tak mi padlo jak ušité přímo na mně. :lol:

Právě u nás jsou obě školky zavřené ,vždycky bývá aspoň jedna ale musí být nahlášeno aspoň patnáct dětí.Mně to taky nevadí,ale horší by bylo kdybych chodila do práce.

Tak vidíš jak jsi šikovná,máš zase další úkol splněný. :palec:

Ráno jak jsem vstala tak jse mi udělal na puse na hoře ,docela velký opar a vůbec nevím z čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.4.11 22:04

Tak jsem byla ve vaně :jazyk: ,až na chodidla by to šlo.Ale možná si dříve lehnout pujdu.

Ty divoško :wink: ,copak si v noci dělala že máš opar :lol: ,ne já vím zlobím tě…promin :oops:

Jinak máš uplnou pravdu,ty dozy jsou užasný :dance: .Minulý týden když jsem se stavila v Pardubicích v hypernově,tak tam byla předváděčka a já neodolala a troje lázenský oplatky jsem kvuli doze koupila.Byly v akci i ted je mají u nás v Bille v akci.Kdyby se mi podařilo jednu vyhrát,klidně bych ještě troje koupila :lol:
Jinak je normálně taky nekupuju,ale je fakt že třeba na poutich si takhle občas jedny koupíme :wink:

Já si na zítra vyndala kus vepřového,že udělám nějakou omáčku,nejspíš segedín.I knedlík mám v mrazáku.Když bude masíčko pěkný,tak si z něho třeba tři plátky odkrojím na naložení na grilovačku ale když by bylo horší nakrájím ho na kostky do omáčky.Tak uvidím zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.