Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jak se vám sázelo?Nebolí tě zádička?
To je samé ohýbání vid? ![]()
Tak mě kamarádka nepřijela,psala pak sms že zapoměla že má masáž.Tak jsem psala který dny by se mi to hodilo a že by jsme omluvily i děti za školky,aby si pohrály taky.
Rizoto už mám v bříšku,dneska mě nějak bodlo
.Minule jsem na něj pro změnu neměla vubec chut
.To jsou ty divný nechutenský stavy ![]()
Tak já se budu loučit a jdu pro Kristýnku.
Přeju dobrou chut k obídku a krásný den.U nás se to docela vybralo.Sluníčko svítí ale na stupně jsem se ani kouknout nebyla.
Tak se měj,papa
![]()
Ahojky Gábi,já jsem moc omlouvám ale ráno mi to nevyšlo ti napsat.
Tak už máme brambory zasazené,ráno jsem sadila já a tchýně zakopavala a odpoledne ještě znovu ale to nám pomohli ještě velké děti Ondra a Jana.
Bolí mně záda a hlavně za krkem,tak jak půjdu spát tak to bude jistit ibalgin.
Ještě že jsem dneska nemusela vařit,jinak bych asi neměla nic na oběd.A zítra nevím co zas budu vařit,to vymýšlení je fakt horší než samotné vaření.
Tak jak ses dneska měla celý den!! ![]()
Takže já doma nemám nic udělané,aňi samozřejmě vyžehlené a za chvilku nebude mít Mareček žádné tričko do školky. ![]()
Tak přeji pěkný večer a jdu teď chystat večeři.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,tak ale zas paráda že už to máte a nemusíte tím trávit ještě další dopoledna ![]()
Uplně si to umím představit,záda a za krkem jak je člověk furt ohlej ![]()
Já celkem taky nic moc doma neudělala.Měla jsem v plánu odpoledne upéct buchtu,ale umyla jsem si hlavu a pak jsme jeli s manželem do Pardubic pro pračku na spravení.No a šup když jsme se vrátili bylo pul osmý.Tak až zítra ![]()
Já mám ještě rizoto na zítra,ale čtvrtek už budu muset něco uvařit a taky zatím nevím co ![]()
Jo jinak velká novina,už jsme bez prvního zoubku
,Kristy byla statečná,bez jediné slzyčky to zvládla ![]()
Gábi,to víš že jse ráda že to máme za sebou ale ještě pořád je nějaká práce na zahradě.
A zítra by jsme měli mít kuřátka,tak je budem škubat a kuchat a potom jsi je každý musí už sám naporcovat.
Aňi nevím jestli ti přišla ráno ta tvá kamarádka,protože jsi včera psala že nevíš jestli přijde.
Já bych měla chuť na špenát,ale nevím jestli ho mám schovaný v mražáku a když ne tak musím vymyslet něco jiného.
Tak to je Kristýnka opravdu statečná,a příjde k ní zoubková víla a co dostane?
U nás ještě nic,tak snad se taky brzy dočkáme.
Koukáš na Snowborďáky?
Koukáme na uterní vesterny,manžel je má rád.Na mě některý jsou tvrdý,ale některý se mi líbej ![]()
Jasnačka že přijde zoubková víla
,Kristy o tom stále mluvila,tak hlavně nesmím zapomenout jít juknout do skříně na nějaký maličký dáreček,nebo korunku nějakou.
Tak jsem byla juknout co bych vhodného měla ve skříni a něco jsem našla
.Venkovní křídy ve velkém kyblíku
,to by šlo,vid?
Nechci ji zvykat na nějaký hodnotnější dárky,abych pak nemusela při každém zoubku ![]()
Myslím že je to pěkný dárek ,a že se bude Kristýnce líbit.Ráno bude určitě moc překvapená,co jí ta zoubková víla přinesla.
Dneska měli ve škole běh na 20m,tak každé dítě mělo své číslo a potom každý dostal i diplom.Mareček říkal že i vyhrál,že byl první u čáry.
A kdy jede Kristýnka na ten výlet?
Jéé tak to gratuluju k vítěžství Marečkovi
.
Kristýnka se na výlet těší,pojede.A v pátek ji omluvím,máme toho zubaře už v deset v Pardubicích.Tak si uděláme výlet.
Někam jsem si dala odkaz kde je možné shlídnout tu soutěž mateřinek,tak hned jak to najdu a zkouknu a budou tam vidět i oni,tak ti to pošlu abys to viděla.
Dneska měli ve školce fotky od tamtud,že si mužou rodiče vybrat a přiobjednat.Tak jsem jich hned asi šest objednala.Muselo to být parádní.Kristy představovala Rusko,tak měla beranici na hlavě
.
Tak já pomažu spinkat.Dobrou noc a hezké sny
![]()
Mareček taky bude mít v pátek volno,původně jsme měli jet na tu logopedii ale to nestihnem protože pojedem odpoledne na ten pohřeb strejdovi .A na to mluvení pojedem asi v pondělí odpoledne po školce.
Poslala jsem ti jeden den email,naší krásné Opavy tak doufám že ti přišel.A pošli mi odkaz,ráda se podívám na Kristýnku.Díky.
Tak já už taky půjdu spinkat, tak snad hned usnu když jsem celkem i dost unavená.
Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!!
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
ježiš já mám tak zmrzlý ruce z venku že mi ani nejde psát
.6' a fakt ledák a zima.Kdybych věděla že je až takhle tak jsem dala Kristýnce normálně slabší zimní bundu a tenký rukavice
.Zítra jedou na ten výlet a Skanzen je venku,to abych ji fakt dala zimní oblečení a punčocháče snad
.
Tak jsem byla v té škole,je to zařízený.Mluvila jsem s ředitelkou a taky říkala že těžký rozhodování to je,ale že jí by dala do školy.Hravá že je,že to je dítě a že bude ještě dlouho třeba.Říkala mi že někdy dávají dětem ten dodatečný odklad,ale že to fakt dělaj u třeba sociálně slabých,který nic neuměj ani nakreslit…
Tak jí říkám že psycholog ji na práci s tužkou dal nadpruměrné hodnocení že dělá od vrchu dolu,nepřeskakuje…a ona že tohle je zrovna to nejduležitější,že nechápe že navrhoval odklad ![]()
Někdy mi to Kamčo přijde že se ta poradna kryje se školkou.Že si nedovolí říct jinej názor
…
Tak co budeš dělat ten špenát,nebo vaříš něco jiného?
Já už taky přemýšlím co zas na zítra ![]()
Ahojky Gábi
přeji ti hezký večer a nezlob se teď mi ty rána nějak nevycházejí psát.
U nás dneska bylo fakt aprílové počasí,jednu chvíli pršelo a dokonce i sněžilo a nebo svítilo sluníčko.Jak jsem šla po spaní pro Marečka do školky ,tak začalo sněžit a tak jsme se šli na chvilku schovat do obchodu.
Tak jak ses dneska měla?A pojede Kristýnka v takovém počasí na ten výlet?
Ahojky Kamčo
,nic se neděje,já si říkala že máš asi hodně práce.
Poslala jsem ti na mail tu soutěž mateřinek,je to užasný
,málem jsem se rozbrečela
,jak jsou sladký ![]()
U nás byla zima ukrutná a chvilku padal taky nepatrně sníh.Moc se mě nelíbí že v tomhle jedou zítra na ten výlet
.Je to skanzen,takže budou dost venku.To jí musím hodně obléct
.
Vyndala jsem ji teplejší budnu a dám ji i rukavice a punčocháče.
Copak zítra vaříš?Já si vyndala z mrazáku uzený stehna a udělám k nim kaši.Tak budu mít lehké vaření ![]()
Jsi moc hodná že jsi my to poslala a nezapoměla jsi,určitě se podívám a ukážu to i Marečkovi.
Teď jsem to četla ,že už to máš ve škole vyřízené že půjde Kristýnka do školy tak ještě že to šlo bez problému.
Já ještě nevím co budu zítra vařit,ale dneska jsme měli ten špenát a moc nám chutnal.Dala jsem tam nějak moc česneku,ale manžel říkal že je akorát a normálně jsi přidal.
Ale musím na pátek něco rychlého vymyslet,protože musíme už jíst dřív a stihnu ještě poklidit a pojedem na ten pohřeb.Mareček nepůjde do školky a už máme zařízeno,že ho bude hlídat tchýně.
A přišla k vám ráno ta zoubková víla,a co Kristýnka?
Jojo ve škole to prošlo v pohodě
,aspon někde ![]()
Ted jsem koukla ještě jednou na ten odkaz ze soutěže,to je tak nádherný
.
Jinak zoubková víla přišla.To by neprošlo kdyby ne
.A přinesla Kristýnce Velkej kyblík s křídama na ven.Tak byla celá nedšená že je potřebovala a že je ještě nemá
.Ani dospat ráno nemohla a přišla do ložnice ještě než zazvonil budík,aby se mi pochlubila ![]()
Taky máme pátek cestovní.Jedem už ráno k té zubařce.
Tak jsem taky podívala ,a musím uznat že je to moc hezké a Kristýnka moc šikovná.
Zítra odpoledne to ještě ukážu Marečkovi,určitě se mu to taky bude líbit.
Tak to je dobře že se Kristýnce křídy líbily,to budou venku krásné obrázky namalované.
Tak v pátek nebudeš vůbec vařit,když máš ccestovní den?
Tak se budu loučit a hezky se vyspi a přeji ti dobrou noc!!
![]()
No asi vařit v pátek nebudu,nebo podle toho v kolik přijedu.Ale dlouho tam nebudem to určitě ne.Manžel tam pro nás nepojede,tak se svezem normálně vlakem.
Ani nemám vymyšlíno co uvařím na víkend.V neděli jsem přemýšela nad tím ovčím masem s bramborovým knedlíkem nebo ještě kuřátkem s pivním zelím a knedlík k tomu,ale nevím co na sobotu
.Musím zapřemýšlet ![]()
Zítra vstáváme dříve,musíme vyjít tak o 40minut dřív z domu.Odjíždějí už v 7.30 tak sraz mají v 7.15.
Tak se krásně vyspinkej a hezké sny přeju,pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.