SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
1.5.11 20:06

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi strávila víkend?My fajnově :palec: .Páteční večer se vydařil hezky a škoda jen že sobotní pálení čarodějnic nám ukončil veliký déšt :-( .Je teda fakt že už bylo asi čtvrt na deset když déšt stále neustával,ale po další čtvrthodince jsme se sebrali a šli domu.A pršelo ještě dlouho,ikdyž byl slyšet od parku hluk,takže to tam neskončilo.Ale být tam s Kristýnkou to by nemělo smysl.
Naštěstí moc zklamaná nebyla,protože i tak si zatančila a zařádila :lol: ,dostala čarodějnický diplom a čokoládu.A ještě než pršelo tak jsem ji koupila cukrovou vatu a já měla taky :lol: :oops:
Byla nastrojená zase čarodějnicky a namalovaná a to je něco na ní :lol:

Dneska jsme neplánovaně trochu oslavili manželovi narozky.Chtěla jsem až příští víkend,že na tenhle bylo plno jiných akcí,ale domluvili jsme se s těma našima známýma že se i tak staví,tak jsem chystala občerstvení.Ještě že jsem měla v mrazáku veku :wink: ,ted se hodila :wink: a dortík tiramisu,ten kupovanej,tak ted se to hodilo,protože upéct buchtu už bych nestíhala :oops:

Zítra mají ve školce focení,tak jak usne Kristýnka,tak se jí juknu do skříně co hezkého ji obléknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.5.11 22:15

Ahojky Gábi :mavam: ,omlouvám se ale byli jsme dneska na patnactinách a přišli jsme po deváté hodině domů a než jsem okoupala a uspala Marečka tak to trvalo ale už jsem tady.

Taky jsme se včera měli dobře na palení čarodějnic,Mareček sice neměl masku ale byli tam i soutěže pro děti a hlavně kolotoče tak jsi taky užil.Byla tam i živá hudba,ale u nás vůbec nepršelo tak hrály dlouho.

Tak to je dobře že se vám tam taky líbilo a hlavně Kristýnce ,ale je škoda že uvás pršelo.

Já nevím kdy se bude Mareček fotit ve školce,ale oni to zas napíšou až příjdou do školky hezky oblečeni.

A co jsi dneska vařila na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.5.11 22:44

Kamčo :mavam: ,tak to jsme trávili dnešní den podobně :-) ,taky oslava :lol: .

U nás je každý rok živá hudba na čarodky.A i přesto že pršelo tak hrály dál,ale oni jsou pod stříškou,kdežto lidi né :think: .Kristy i tak než jsme došly domu byla chudinka promočená.Nicméně ten večer si užila :palec:

Já jsem včera vařila gulášovou polévku a bramboráky a na dnešek jsem měla naloženou tu vepřovou panenku v pikantní marinádě s kroketama.Tak to byla mnamka.Ještě tam trochu masa zbylo,ikdyž ne moc,tak to zítra osmahnu manželovi asi s hranolkama a já si dojím gulášovku k obědu.

Tak já ještě manželovi nachystám svačinku a pak pujdu chrupkat.
Tak ti přeju hezké sny a zítra si písnem více,dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.5.11 23:00

Já jsem dneska měla vepřové kostky ze zeleninou a rýži,a udělala jsem toho více tak mám oběd i na zítra ale budu muset uvařit brambory a nebo rýži.

Tak se ještě jednou omlouvám že mi to dřív nevyšlo a přeji ti dobrou noc a hezké sny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 09:29

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
já měla noc :pocitac: no hruza doslova :cert: .Bylo mě více těžko už večer,jestli po česnekové pomazánce na chlebíčkách,ale já snědla jen dva.Šla jsem se dobrovolně vyzvracet ale nepomohlo to.
V noci mě tak chytil žlučník,pak jsem se dolova :oops: „vysrala“ z podoby.Omlouvám se za výraz,ale lépe to vystihnout nešlo.Dříve mě to čas od času taky chytlo,ale už dlouho ne.
Doufám že ty jsi měla noc lepší :think:

Tenhle týden ve čtvrtek mě čeká ten test na cukrovku,je to ted povinný podstupovat v těhu…tak se na to vubec netěším.Musíš vypít velkou sklenici něčeho extrémně sladkýho,no doufám že tam nehodím šavli :think:

Přemýšlím co uvařit na zítra :think: .Možná zapeču květák s kaší.Musím ale koupit zakysanou smetanu,tu nemám doma,jinak mám vše.Manžel jsem včera poslala pro 5kg pytel brambor,že už doma žádný nejsou a přinesl mi rovnou pytle dva :lol: ,tak máme ted zásobu.
Co ty budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.5.11 09:50

Taky přeji pěkné dopoledne :mavam: já jsem se vyspala celkem dobře akorát jsem neuměla zase usnout a Mareček byl asi taky unavený že jsem ho musela ráno budit jinak je vždycky už z buzený.

No možná ti bylo špatně z té česnekové pomazánky,mně taky moc česnek nedělá dobře tak ho moc nepoužívám.

Na dnešek ještě oběd mám,ale na zítra ještě nevím.V sobotu jsem udělala konečně ten filet,tak jsme si moc pochutnali.Dneska má Mareček nějaké trenčánské fazole,ale to já doma nevařím tak aňi nevím jestli to bude vůbec jíst dělám jenom čočku a na vánoce máme hrachovou polévku.

Byla jsi včera políbená pod třešní?Já jsem políbena byla ale ne pod třešní ale pod jabloňí. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 10:03

No představ si já políbená nebyla.To je bordel vid? :think: Teda políbená jsem samozřejmě byla,ale ne symbolicky pod rozkvetlým stromen :think: …

Mě taky dříve někdy česnek dobře nedělal na žlučník,ale někdy se stalo že mi to nic neudělalo.Ale včera tragédie fakt.Říkala jsem si kudy to vyletí dřív jestli spodem nebo horem.Až potom jsem usnula.Namazala jsem si břicho francovkou a usnula konečně.

Taky jsem si pochutnala na bramborákách v sobotu :palec: .Kristýnka obědvala u kamarádky knedlíčkovou polévku a kuřecí paličky s bramborem,tak měla taky mnamku :palec: a pak ke svačince dojedla studený bramboráky :wink: doma.

Kristýnce se taky nechtělo vstávat dnes.A to jsem ji včera nakázala at se kouká pořádně vyspat a ne že si po šestý pustí pohádky třeba.Víš že vlastně ponocovala celý víkend.Tak ke mě přišla chvilinku před devátou jestli si už muže pustit televizi,že se vzbudila :lol: .Tak mě taky bodlo se dýl vyspat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.5.11 10:34

Tak to je hlavní že jsi políbená vůbec byla ,na tom přece nezáleží že to nebylo pod třešní ale hlavní je že neuschneš. :palec:

Tak to je potom dobře že tě to přešlo,asi jsi to potřebovala jse vyprázdnit ale bylo blbý že obouma stranama. :-(

My máme zatím dost brambor a bramboráky jsem ještě nedělala ,vnukla jsi my dobrý nápad to my máme taky moc rádi.

Musíme zajít odpoledne do knihovny už nemáme co číst,měli jsme jít ve čtvrtek ale já jsem na to úplně zapoměla.Tak začnu zase něco číst,teď jsem měla pauzu po HP.

Manžel bude mít taky v květnu narozky,ale ještě nevím co mu mám koupit musím jse zase domluvit s mamkou a vyrazit do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 10:42

Kamčo my bramboráky milujem doslova :lol: .Uvařila jsem hustou polévku k tomu na sobotu a ani nevadilo že k tomu nebylo žádné maso :wink:
Já je dělávám docela často.Možná to mi taky tak celkově ale přispělo k tomu bolení.V sobotu bramboráky,v neděli pikantní minutka a pak ta pomazánka :think: …no hlavně že už mi je téměř uplně ok.

To jsi hezky napsala,že je hlavní že jsem políbená vubec byla :lol: .Musím říct že tenhle víkend byl doslova tulící.Protulili jsme každou noc :oops: ,až se divím že byl manžel svolnej :lol: .Fakt tohle těhotenství na mě pusobí uplně jinak než při Kristýnce,mohla bych stále :oops: ,manžel si už ze mě dělá srandu :roll: že už si na mě pozve kamarády že on nemuže takhle :lol:

Dneska mě čeká ještě jedna pračka prádla na vyžehlení.Včera jsem jednu zmákla večer,ale do druhé už se mi fakt nechtělo.Bála jsem se aby mi prádlo na zahradě nezmoklo a nakonec hezky uschlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 11:21

Tak já se budu loučit.Pomažu pro Kristýnku.Dneska jdu s kamarádkou,jdou také po o :-) .

Tak ti přeju krásný den,vypadá to že sluneční a dobrou chut k obídku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.5.11 11:25

Musím to napravit a taky jsi udělat někdy ty bramboráky,pěkně jsi mně udělala chutě ale dneska je dělat na večeři nebudu.V pátek bude Mareček doma půjdem na mluvení tak bych jsi mohla ráno udělat těsto a potom jak by jsme přijeli tak bych je začala péct.

Tak to je bezva že máš pořád chutě na tulení,já jsem při Marečkovi vůbec nechtěla.Tak jsem moc ráda že to u vás dobře dopadlo,a že je už všechno ok. :hug:

Tak se budu loučit,a půjdu ohřívat oběd ať to stihnu .Tak měj moc hezké odpoledne a večer jsi písnem ale asi později ty budeš mít seriálek.Pa. :mavam: :mavam:

Dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 19:24

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak já hlavyčka děravá samozřejmě tu zakysanou smetanu zapoměla koupit :oops: :roll: a znova už se mi do obchodu nechtělo.
Takže si tak přemýšlím co zítra uvařím.Jestli tu drubeží sekanou s bramborem??? :nevim: Už jsem na ní nedávno měla chut :think:

Odpoledne sjedem do Pardubic,ale jen na chvíli.Pojedeme s manželem autem,jede tam pro díly na pračku,tak nás třeba vyhodí v Hypernově a nejspíš tam za náma přijede babi a uvidí aspon Kristýnku zas.

Jinak k tomu tulení,já při Kristýnce taky nic moc.Ale určo to bylo i tím že mi bylo dlouho špatně.Já zvracela ještě v pátým.
Taky jsem ráda že to je u nás už takhle,ale lhala bych kdybych řekla že nad tím nikdy nepřemýšlím,určitě mi rozumíš :think:

Píšu radši už dnes dříve,protože pak jsou Humoresky,tak se sem dostanu až dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.5.11 21:06

Ahojky Gábi :mavam: vím že koukáš na humoresky ale to nevadí tak ti píši.

Manžel mi dneska navrhnul že by chtěl ať udělám na oběd žampionovou omáčku,knedlík a že mu stačí opečený salám a nebo uvařené vajíčko.Tak mu asi přání splním,mlíčko přinesl tak jinak doma všechno mám.

Mareček mi řekl že mu ty fazole vůbec nechutnaly,takže je nejedl ale že svačinku celou s papal.Zítra mají na oběd přírodní řízek a bramborovou kaši,tak to říkal že to určitě zítra sní.

Máš vyžehleno?
No já ne,nějak mně na to zase nevyšel čas ale pračku jsem jsi taky dneska pustila ale škoda že nemůžu dát prádlo potom na balkon už nám tam pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.5.11 21:47

Ahoj :mavam: ,neboj partu netrhám :lol: ,vyžehleno taky nemám :oops: .

Já nakonec vymyslela že udělám hovězí guláš s těstovinama.Já si to dám zítra asi s chlebem,mám na to chut s chlebíkem :lol:.

Vyprat bych potřebovala zítra,mám v pračce nachystaný povlečení,ale nevím :nevim: ,hlásí zítra hodně deště,tak to možná nechám na středu jestli nebude počasí lepší,at to mužu pověsit ven.

Dneska byl dobrej díl Humoresek :palec: ,o snatkovém podvodníkovi,jak nakonec doplatil :wink:

Jdu se naložit do vany,chtěla jsem si umýt hlavu,ale už se mi ted nechce :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.5.11 22:32

Tak to je dobře že partu netrháš,ale já nevím kdy mi to výjde ale už je třeba zas to tam padá a taky potřebuji šít. :cry:

Tak to máš zítra taky super oběd,taky bych jsi dala říc škoda že to máme k sobě tak daleko.

Já jsem se dívala na kriminálku anděl,je to teď ta nová řada asi to nesleduješ.Ale můžeš jsi to pustit i na internetu,ale já jse dívám na to na tv.

Mareček dneska jezdil moc hezky na kole a vůbec nespadnul,tak ho musím pochválit jen tak dál a za chvilku pojedem spolu na ten výlet na kole na koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.