Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi,tak jsem moc ráda že se nezlobíš musela jsem jít a nestihla jsem ti už napsat.
Tak ty jsi ještě větší šikulka než já,stihla jsi toho víc než já.
Já jsem jsi ještě taky uklidila ve skříni kde mám uložené suché potraviny jako je mouka apod už jsem to tam měla i rozsypané.
Já ti nevím stím výletem ,radši ať nejede a hezky se to naučí a pak může jet příští rok.Mám strach aby se mu i děti nesmáli,víš jak to v dnešní době je. ![]()
Tak jse zítra radši dobře obleč,vysléc jse můžeš vždycky ale horší je to naopak.
Tak zítra nebudeš vůbec vařit?
Sleduješ hokej?
Jojo koukáme s manželem na hokej
,docela nervy.
No s tím že děti umí být čím dál zlejší,to pravda je…bohužel.Neptá se Mareček proč nepujde do školy už?Kristy zatím se do školy těší,ikdyž ona prožívá hlavně miminko ted
,ted taky co má novej stul v pokojíčku,tak víc mluví jako že už je velká předškolačka
.
Jinak teda je sladká,furt mi pusinkuje bříško a říká miminkovi že se na něj těší…
.Ani si neumím představit že mi odjede na těch pět dní do školky v přírodě
.
Nebudu vařit
,je tam porce guláše,ale už jen tak pro manžela a já si hned něco potom testu koupím.Musí to být na lačno,takže budu mít hlad ![]()
Taky si dnes přivezl manžel žampiony od mámy,tak mu je na pátek asi obalím s bramborem.Ty už máš vymyšlíno co na pátek uvařit?Na zítra máš ještě sladký oběd?
Já to sleduji jenom jedním okem,manžel mi to nakázal ať se dívám a potom mu písnu výsledek.Už mi píše sms ,jestli vedem nebo prohraváme.
Mareček se neptá proč nejde do školy,on to ví že má odklad řekli nám to všude tak to slyšel.Ale pořád nevím jestli bude chodit dál s ním do školky ten jeho kamarád Tomášek,a nebo jestli půjde do školy ptala jsem se jeho babičky ale ona mi řekla že ještě neví. ![]()
A nakonci měsíce se budou fotit,nevím teď přesně datum to musím ještě zjisti ať potom vím že ho pěkně obléc.
Já uvažuji že bych ty bramborové placky udělala zítra jak budu doma,a ty sladké knedle nechala na ten pátek jak pojedem na to mluvení ať se nemusím honit.
Už jsi poslala ty kody?Ať ti můžou poslat ty dozičky?
Tak na mě zítra mysli at vypiju ten sladkej humus a nehodím
.
Večer ti písnu jaké to bylo…blé
Tak dobrou noc a sladké sny
![]()
Gábi,budu na tebe myslet a zatni zuby a vypij to naráz bude to tak lepší než to pít po douškách.
![]()
Taky přeji dobrou noc a hezké sny!!Pa.
![]()
Ahojky Gábi
moc ti držím palečky ať to zvládneš a přeji hezký den!!
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jsem ti ráda že to mám za sebou
.Není to uplná tragédie to vypít ale je to fakt moc moc sladký,ted to po celou dobu co tam sedíš cca 2-3hodiny nesmíš ničím zajíst ani neslazenou vodou zapít
a vlastně to piješ na lačno…no neměla jsem daleko od
,ale ustála jsem to.
Třikrát vezmou krev a to je vše ![]()
Zítra budou posílat výsledky doktorum,tak si zkusím dopolko zavolat na gyndu jestli to tam nemají náhodou a kdyžtak cinknu v pondělí.
Já jsem byla tak unavená zase,to si ani neumíš představit,nohy mě bolely,tak jsem se na chvíli natáhla na gauč a nohy dala nahoru a představ si já fakt uchrupla a to jsem neměla v plánu,protože jsem tady byla sama s Kristy.Jen asi na 20minut,ale fakt jsem zabrala neplánovaně ![]()
Jo jinak ty kody na dozu jsem poslala ,hned ten den jak pršelo.Ikdyž se mi teda na poštu zacházet nechtělo,no ale nakonec jsme tam s Kristy zašly.Tak ted jen doufám že je vážně pošlou,protože jsem na ně natěšená jak jsou nádherný.
Jak jsi se měla dnes ty?
Ahojky Gábi
přeji moc hezký večer. Tak to je dobře že jsi to zvládla,a máš to už aspoň za sebou a držím palce ať máš dobré výsledky.
Dnesky jsem už od Marečka dostala krásné srdíčko co mi udělal ve školce na svátek a je na něm napsané:Anděl má korunu,anděl má nebe, a já mám maminko nejradši Tebe!!A k tomu ještě krásně ozdobený kamínek mám to všechno vystavěné na stole udělal mi opravdu velkou radost. ![]()
Někdy to je třeba jsi nachvilku dřímnout a odpočonout ,a Kristýnka jsi určitě hrála tak se nic nestalo.
Nakonec jsem udělala na ten oběd ty bramborové placky,a byli výborné a zítra budu mít ty sladké knedle a mám to aspoň bez starosti.
A co budeš zítra vařit?
Jéé tak to ti věřím,to je miloučký
.Mě to taky vždycky dojme
.Jsem zvědavá co ve školce vyráběly děti letos maminkám,uvidím zítra snad teda
.
Já zítra obalím ty žampiony manželovi s bramborem a já si asi udělám ty těstoviny kuře na paprice od Maggy,mám na to i chut
.
Máš vymyšlíno co uvaříš na víkend?Já na neděli kotlety na šlehačce nejspíš
mnam,máme hodně vepřového a i šlehačku tak nemusím nic kupovat,ale ještě nevím co v sobotu.
Dodej inspiraci ![]()
Taky mně to moc potěšilo,a říkal že to udělal skoro sám tak to je opravdu šikovný. ![]()
Koupila jsem dneska v obchodě mleté maso,tak udělám obalované karbenátky a bramborovou kaši a v neděli taky udělám kotletky.Ještě jsem nezkoušela to kuřecí masíčko naložené v té tatarce,psala jsi že to bylo výborné tak to mám taky v plánu někdy udělat.
Asi bych měla zítra upéct nějakou buchtu,manžel mi už naznačoval že nemá nic ke kafíčku a já bych taky měla celkem chuť.Tak snad mi výjde zítra čas,tak udělám aspoň olejovku ta je rychlá.
Budu muset do postele,fakt mám krizi,zase jsem málem usnula ve vaně.
Mareček je šikulka
.Taky se těším
na překvapení co děti u nás vyráběly.Jsou to zlatíčka naše ![]()
Jojo ty kuřecí prsa v tatarce byly dobrý,zas jiná chut,doporučuju
.
Tak na neděli budem mít stejnej oběd
,to je fajn.
Tak já ještě musím vymyslet co na sobotu a jakou polévku.
Já musím zítra udělat ten nepečený tvarohový dort,povezem ho v sobotu do Lhoty.Společně se tam ještě dooslaví narozeniny manžela a svátek tchána.Tak tchýně právě at udělám ten dortík a nějakou buchtu ještě upeču,ale tu až v sobotu.
Tak já se pro dnešek loučím.
Dobrou noc přeju a hezké sny ![]()
Tak já se budu taky loučit a půjdu do postýlky,jsem nějak unavené a už je taky čas.
Já polévku zatím mám kuřeci s zeleninou a nudlemi,tak jí mám na zítra a sobotu ale v neděli budu muset uvařit zase novou.
Tak jse hezky vyspi a přeji dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak musím otráveně napsat,že mi přišel ráno mail,že mám jednu hodnotu zvýšenou u toho glykemického testu,tak se musím dostavit pro doporučení do dia poradny.To jsem docela naštvaná
a docela fakt
.
To nevím jak by to dopadlo kdybych mlsala jak před těhu,sním sladkého tak třetinu co dříve ![]()
Jinak u nás to vypadá na pěkný teplý den.Ráno teda jen 6',ale krásně prohřáté od sluníčka.Mohl by být pěkný teplejší víkend a v neděli by jsme si opekli buřtíky nebo ugrilovali něco ![]()
Nevíš jak má o víkendu být?
Večer jsem padla a usnula hned jako špalek
,jak jsi se vyspala ty?
Á ted jsem slyšela že má být dnes i víkend krásně a i příští týden… ![]()
Ahojky Gábi
píši až teď měla jsem poslední díl seriálu znamení koně tak promiň že jsem dřív nenapsala .
Tak to je opravdu špatná zpráva,a já jsem ti držela palečky ať máš v šechno v pořádku.A co to pro tebe znamená?
Tak jsme na mluvení dopadli dobře a paní doktorka Marečka pochválila a že příště se budem učit už jíné písmenko.
A jak se jinak měla?
Tak jsem dneska buchtu neupekla,tchýně ráno pekla a dala velký kus závinu tak mi ušetřila práci a máme aspoň něco ke kávičce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.