SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
14.5.11 11:07

Já jsem dřív už jinam nepsala,jen tady mezi náma,ale pak jak se zadařilo,tak jsem se k holkám do diskuze vrátila.

To jo,člověk manžílka tvého chápe,byl v noci v práci,pak musel pomáhat,on určitě kdyby nemusel zas večer do práce tak by jste tam jeli,ale takhle…no ale vidíš ted by se ti řidičák hodil :think: vid?

U nás to vypadá dnes na pěkný den,venku jsem teda nebyla,ale svítí sluníčko,tak snad zima nebude.Ale na zítřek se to má zase pokazit :-?

Manžel mi taky říká at jíme ryby častěji,hlavně ted já.Jenže kdyby stály trošku jinej peníz aby je člověk mohl vařit více často :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.5.11 11:20

To máš pravdu ,že by se mi ten řidíčák teď hodil ale já jse bojím a vůbec si nevěřím.Autobus sice jede odpoledne,ale večer jede až kolem osmi a zas tam být moc dlouho se mi nechce tak snad za rok se tam podíváme.

Taky je u nás hezky a venku je teplo,tak snad to vydrží i odpoledne a můžem jít s Marečkem ven.

Tak měj hezké odpoledne a užij si to a přeji dobrou chuť k obědu!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.5.11 11:45

Budiž ti motivací že já si nevěřím taky a bojím se.Ty trasy které mám vyježděný jsou ok,ale když mám jet někam jinam mám bobky :roll: ,přitom manžel říká že neřídím špatně,že to chce jen jezdit a jezdit.Ale asi je to jiný když si řidičák dělají 18tiletý mládata a hned jezděj,než pak dýl.

U nás je 22' tak se najíme dnes venku :palec: ,to bude příjemný obědvat při sluníčku :wink:

My musíme ještě chvíli počkat,přitom polévka už je.Ale ted ještě baštit nemužu.Stačí že to ochutnávám jeli to dobře ochucený… :think:

Také přeju dobrou chut a krásnou sobotu :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.5.11 21:17

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji hezký večer a jak jste se měli odpoledne a teď večer.

Vypadalo to že bude odpoledne hezky, ale nakonec bylo zamračeno ale nepršelo až večer.Tak jsem byla z Mrečkem na zahradě zase trochu něco udělat,a potom jsme byli doma a hráli jsme různé hry.

Tak nevím,jestli mám jet zítra s Marečkem na kole na krátký výlet má sice ještě kašek ale má ho už lepší než ho měl.A nebo půjdem radši na procházku,nechci ho ještě moc zatěžovat .

A co máš na zítra vymyšleno na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.5.11 23:12

Ahojky Kamčo :mavam: ,promin dříve jsem to sem nestihla.Přišli jsme dost dlouho,pak jsem rychle vysprchla Kristýnku,protože byla spocená :oops: .On tam byl ten skákací hrad zdarma,tak nejdřív řádila v něm a pak trsala na Leonku :lol: .Tak byla splavená až na hlavě :roll:

U nás počásko jakžtakž.Když jsme odjížděli ze Lhoty k těm známým tak byla zrovna přehánka,ale pak už bez deště.Tam na té návštěvě samá malá děvčátka,Kristýnka tam byla mazák :lol: ,to bylo vše od roku do dvou tak.

Na zítra jsem si vyndala balíček kuřecích prsou tak je nějak naložím ještě ted,ale nejdřív se pujdu natáhnout do vany 8-) .Co budeš vařit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.5.11 23:21

Tak to nevadí,já jsem jsi to myslela že jste se tam zdrželi a hlavně že jste se dobře bavili.

Tak já už se budu loučit a půjdu spinkat,tak jsi napíšem zítra víc ale až večer.

Tak měj zítra moc hezkou neděli a přeji ti dobrou noc!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.5.11 00:19

Také už pomažu spinkat.Masíčko mám naporcovaný na nudličky a naložený podle receptu Gurmánské kotlety :wink: ,tak jsem zvědavá jaké to bude :think:

Tak krásné sny a zítra hezký den,pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.5.11 20:36

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se měla dnes?U nás nic moc počásko,občas přehánka.Už se těším na pátek,protože se to má obrátit a zas být teploučko :wink:

Jak jsem měla vystavený na Aukru ty čtyři aukce,tak nakonec se mi prodaj jen jedny kratásky,no ale aspon něco.Dneska jsem si tam dala zas pár kousku.

Dneska jsem zhřešila,dala jsem si kávový jogurt :oops: ,já vím že to je blbý,ale čtyři dny jsem to zvládla,tak jsem si říkala aspon jeden jogurtíček :roll: ,to je tak strašný Kamčo :-( .Ostatní ženský si v těhotenství dopřejou vše co jim hrdlo ráčí,od zákusku po noční vyjídání ledničky a já nesmím nic.Jo a miminko bylo přes noc zase hladový :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.5.11 21:06

Ahojky Gábi, :mavam: :mavam: dneska celý den u nás pršelo tak jsme byli doma,a odpočivali a pak sledovali hokej.

Mareček je už dobrý a nekašle,tak ještě zítra bude doma a v úterý půjde do školky.Ale je škoda že nejde zítra,protože pani učitelky dětem mají hrát divadlo ve školce.

Gábi,je mi tě moc líto že nemůžeš všechno papat jako ostatní těhulky ale drž ty to zvládneš. :palec:
A myslím že hřešit přece můžeš,když jsi měla ten jogurt to přece zase není tak moc.

Tak jsem dneska udělala ty kuřecí řízky v té tatarce,a bylo to opravdu moc dobré. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.5.11 21:24

Kamčo taky jsem s manželem koukala na hokej a byl to teda zápas :palec: .Tak dobrá medajle doma :dance:

No vím že bych neměla ani ten jogurt no… :oops: že v tom je cukr no…manžel na mě at si ho dám,že je neděle a že jsem se zatím držela,tak at si ho dám jako za odměnu.Jinak jsem dnes dělala tu čínu s rýží a překvapilo mě jak málo mužu rýže.Brambor a kaše dost a rýže mám celkem málo.O trošku více než sní Kristýnka ale fakt jen o trochu větší porce,takže nic moc :roll:
Mám ještě i na zítra tak nemusím vařit,jen možná sáček rýže přivařím,ikdyž jeden jsem měla myslím v mrazáku že se ani nenačnul,tak mě ho bylo líto vyhodit,tak pokud ho najdu nemusím ji vařit :wink:

Taky jsme nikde nebyly,manžel měl po včerejším pivním večeru dnes lenošný den a měl to v horoskopu že nemá nic dělat :lol: ,tak že prý horoskop dnes dodrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.5.11 21:55

Já sice tomu hokeji nerozumím,všechno my musel vysvětlovat manžel ale je dobře že jsme vyhráli. :palec:

Já si taky myslím ,že to nevadí když jednou za týden hřešíš a celou dobu se jinak držíš. :palec:

Já zítra taky nemusím vařit,ještě mám to zeleninové rizoto ale nevím jestli to bude pro nás tři ale já mít nemusím hlavně že budu mít polévku.

A kristýnka jde už zítra do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.5.11 22:06

Taky dám už Kristýnku do školky,ona teda kašle pořád,trochu škaredě ale ne už tak často, no ale to bych ji mohla mít doma měsíc…na prudušky ona trpí.

Ve středu máme schuzi ve školce ohledně té školky v přírodě.To určitě budem už muset vypláznout 1300kč to je síla co za 5dní 8-o ,ani by mi nevadilo kdyby nechtěla jet,ale zas když chce tak ji o to nechci připravit.Věřím že to pro ní bude dobrodružný,ale je to dlouho bez maminky, :cry: to mi bude smutno.

Jdu se naložit do vany,nějak mě bolej nožky,přitom jsem dnes nic nedělala kromě vaření :think: .Měla jsem v plánu odmrazit mrazák v kuchyni,ale neviděla jsem to moc reálně,protože se mi do toho nechtělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.5.11 22:51

Už kolik dní se tě chci zeptat jestli jsi ponořená zas do nějaké nové knížky?

To je hodin zas :roll: ,tak já pomažu na kutě.Přeju ti dobrou noc a krásné sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.5.11 22:58

Mareček půjde až v úterý,ale musím zítra zavolat do školky že příjde.Taky jsem už zjištovala jídelníček ,tak bude mít holanský řízek a bramborovou kaši tak mi řekl že to má rád a že to sní. :palec:

Je to fakt docela dost peněz,ale bude pro ty děti dobrodružství a zážitek a zase jiné prostředí než ve školce.Škoda že to není i u nás,Mareček by taky určitě chtěl jet má rád výlety.

Tak se budu loučit,a přeji moc hezké sny a dobrou noc!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.5.11 09:07

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
tak u nás se to rýsuje na krásný sluneční den.Dala jsem prát prádlo,že si ho pověsím ven :wink:

Představ si včera jak jsem si dala ten jogurt,tak jsem ráno zjistila že miminko nemělo hlad konečně.Tak já si asi v noci budu muset dávat budíka na tu noční svačinu.Protože bez „něčeho sladkého zas uplně,tak každý den mi vyšlo že bylo mimčo hladový“,tak uvidím ještě zkusím třeba dva dny a holt si vždycky k posteli připravím pulku banánu a tu si sním.Psala jsem ti že banán jinak nesmím,že má 8kostek cukru?To by člověk neřekl vid? :think:

Kdypak se chystáš na tu gyndu?Vím uháním tě :roll: ,ale musím tě do toho trochu natlačit,nebo ty se tam nedostaneš do léta :jazyk: :wink: vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.